ارسال کننده: motlagh - 30-05-2017, 10:42 AM - انجمن: ورزش
- بدون پاسخ
الاهلی امارات و الاهلی عربستان در بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا رو در روی هم قرار گرفتند که تیم عربستانی با نتیجه 3 بر یک میزبان خود را شکست داد. جاسم (18)، موقهوی (24) و عبدالامیر (72 پنالتی) زننده گل های تیم الاهلی عربستان بودند. تنها گل تیم الاهلی امارات هم در دقیقه 90 توسط جیان آساموآ از روی نقطه پنالتی به دست آمد. بازی رفت این 2 تیم در عربستان با نتیجه یک - یک پایان یافته بود. الاهلی عربستان پس از العین که استقلال را با نتیجه 6 بر یک شکست داد دومین تیم صعود کننده به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا لقب گرفت. سایر دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی مناطق غرب و شرق لیگ قهرمانان آسیا امروز دنبال می شوند که در مهم ترین آنها پرسپولیس از ساعت 23:30 میهمان لخویای قطر است. تیم استقلال خوزستان نیزاز ساعت 24 بامداد در قطر به مصاف الهلال عربستان می رود.
شاید در گذشته های دور که بیماری ها برای نوع بشر ناشناخته بود، بیماری های فصل گرما تنها به انواع اسهال و استفراغ محدود می شد. در گذر زمان میکروب ها و ویروس ها شناخته شدند و بیماری هایی همچون «وبا»، «حصبه» و «مالاریا» از جمله بیماری هایی است که به سراغ مردم می آید و جان آن ها را می گیرد.
در چند سال اخیر، اما تبی شناخته شده که از طریق حیوانات به انسان منتقل می شود؛ «تب کریمه کنگو»! با بروز یک بیماری در کشور ضمن تکذیب اولیه مسئولان، شبکه های اجتماعی با انتشار اخبار ناموثق به ترسی که همراه با بیماری می آید، دامن می زنند. اطلاعاتی مانند تعداد مبتلایان و یا کشته ها، آگاهی های بهداشتی که در مقابل بیماری کارساز نیست و بسیاری دیگر که نه تنها کمکی به رفع و دفع بیماری در کشور نمی کند، بلکه به موجب ایجاد یک ترس عمومی نیز می شود.
[font=mj_tunisia, tahoma]تعریف خلاصه ای از تب کریمه کنگو ارائه شده، به این شرح که «تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که بین دام و انسان مشترک بوده که در دام علامت مختصری جز تب نداشته، اما در انسان منجر به مرگ می شود.»[/font]
بیماری کریمه کنگو در سال 1944 در کریمه اوکراین به نام تب خونریزی دهنده شرح داده شد. در سال 1969 معلوم شد عامل تولید این بیماری مشابه همان بیماری است، که در سال 1956 در کنگو مشاهده شد؛ از این رو ارتباط این دو مکان و بیماری باعث اسم فعلی شد. حال باید پرسید این بیماری تا چه میزان باعث مرگ انسان می شود و چگونه وارد ایران شده است؟ پاسخ سوال اولمان را مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در گفت و گو با مهر عنوان کرده است، نادر پرور گفته بود: «این بیماری 30 تا 50 درصد کشندگی و تلفات دارد که رقم بالایی است.»
در سال 93 تعداد قربانیان این بیماری در کشورمان 39 نفر بود. این در حالی است که در سال های دورتر تعداد قربانیان بیش از یک صد نفر بود. در سال 94 با افزایش نگرانی ها و رسانه ای شدن این بیماری، مجلس شورای اسلامی نیز نسبت به کنترل بیماری واکنش نشان داد. نگرانی ها افزایش یافت و سم پاشی دامداری ها و گله ها آغاز شد.
شایعات قوت گرفت، فیسبوک و دیگر شبکه های پیام رسان شده بودند منبع اطلاع رسانی این بیماری! حتی بیماری هم باعث نشد تا عده ای از فکر افزایش «فالوور» و «ممبر» غافل شوند، پیام های بهداشتی پوچ برخی اکانت ها، پیچ ها و کانال ها دست به دست می شد و تن ها به ترس مردم دامن می زد. با بروز هر نوع بیماری شبکه های مجازی فعالیتشان دوچندان می شود؛ هرچند افرادی هستند که صرفاً هدفشان اطلاع رسانی است، اما در این بین برخی نیز به دنبال جذب فالوور دست به انتشار مطالب کذب می زنند از آمارهای اشتباه در ارتباط با کشته ها گرفته تا تولید پیام های بهداشتی که موجب ایجاد رعب و وحشت در زمان شیوع یک بیماری می شود. مردم و اعضای صفحات مجازی این افراد هم این مطالب را دست به دست می کنند تا فرآیند ترس از بیماری در میان مردم کامل شود.
تب کریمه کنگو در سال 96
سیستان و بلوچستان، کردستان و اصفهان سه استانی است که در دو سال اخیر مورد هجوم تب کریمه کنگو قرار گرفته است. در سال جاری، اما بار دیگر با شروع ماه های گرم سال، تب کریمه کنگو مانند سال های گذشته از شرق کشور خودنمایی کرد. کشتارگاهی صنعتی در استان سیستان و بلوچستان به دلیل خرابی سیستم تهویه محوطه نگهداری گوشت به مدت سه روز تعطیل شد، ولی به علت ناآگاهی، مسئولان کشتار را متوقف نکردند و دام کشته شده را مستقیم به بخش بسته بندی بردند. در پی این رخداد 17 نفر از کارگران این این کشتارگاه در زاهدان علایم تب و خونریزی پیدا کردند. درحالی حال 4 نفر از این افراد وخیم اعلام شده بود که 13 نفر دیگر نیز آزمایش ویروس شناسی آن ها مثبت بود.
گفتنی است در ماه اخیر برای کنترل این بیماری، ورود دام زنده از کشورهای شرقی به ایران ممنوع شد. باتوجه به این موضوع که دام زنده در ایران گران تر است، از کشورهایی شرقی ایران از جمله هندوستان، پاکستان و افغانستان به کشور دام صادر می شد. همچنین در یک اقدام دیگر هشت کشتارگاه صنعتی از شمال تا جنوب استان سیستان و بلوچستان تاسیس شد تا دام ها همانجا کشتار شوند؛ چراکه ویروس شش ساعت بعد از کشتار از بین می رود. کشتارگاه های صنعتی نیز موظف شدند 24 ساعت بعد از کشتار، دام را در محوطه ای که دمایی بین چهار تا هشت درجه دارد، نگه دارند و سپس بسته بندی کنند.
همچنین به هموطنان عزیز توصیه می شود، برای پیشگری از بیماری تب کریمه کنگو نکاتی را رعایت کنند:
[list]
[*]جدا نگاه داشتن جایگاه دام از محل زندگی
[*]خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام
[*]خودداری از تماس بدن با ترشحات و خون دام
[*]خودداری کشتار دام در محلهای غیر مجاز
[*]تهیه گوشت مورد نیاز از محلهای مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی
[*]رعایت اصول ایمنی در موقع تماس با گوشت تازه، جگر و سایر آلایش دام
[*]روشهای حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوانات پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکه، ماسک و عینک
[*]روشهای حفاظت شخصی از گزش کنه و حشرات
[*]خودداری از رفت و آمد در محلهای کشتار غیر مجاز
[*]اجتناب از خوردن گوشت، جگر خام و نیم پخته، نگهداری جگر، دل، قلوه به مدت 48 ساعت در یخچال و سپس استفاده از آن
هفتادمین دوره از جشنواره فیلم کن امسال از تاریخ 27 اردیبهشت تا 7 خردادماه برگزار شد. دیروز بلاخره برنده های نهایی این رویداد انتخاب شدند و جایزه اصلی جشنواره یعنی نخل طلا به فیلم The Square (مربع یا میدان) رسید.
هیات داوران این دوره از جشنواره فیلم کن به ریاست پدرو آلمودوار کار خود را پی گرفتند و در میان آن ها چهره های مطرحی چون پائولو سورنتینو(کارگردان مطرح ایتالیایی)، پارک چان-ووک (کارگردان معروف کره جنوبی و سازنده فیلم اولدبوی) و مارن آده (سازنده فیلم تونی اردمان) حضور داشتند.
لیست برنده های جوایز جشنواره به شرح زیر است:
بهترین فیلم کوتاه
A Gentle Night از Qiu Yang
جایزه دوربین طلایی (بهترین فیلم اول)
Jeune Femme از Léonor Serraille
بهترین فیلمنامه
The Killing of a Sacred Deer از Yorgos Lanthimos
You Were Never Really Here از Lynne Ramsay
جایزه هیات داوران
Loveless از Andrei Zvyagintsev
بهترین کارگردان
Sofia Coppola برای فیلم The Beguiled
بهترین بازیگر زن
Diane Kruger برای فیلم In the Fade
بهترین بازیگر مرد
Joaquin Phoenix برای فیلم You Were Never Really Here
ساعاتی پیش ARM از نسل جدید هسته های پردازشی خود بر مبنای معماری ARMv8.2-A برای استفاده در سیستم روی چیپ (SoC) رونمایی کرد. هسته های Cortex-A75 قرار است برای ساخت تراشه های بالارده استفاده شود و درنتیجه با تمرکز بر کارایی بالا طراحی شده اند؛ درحالی که هسته های Cortex-A55 با تمرکز بر مصرف بهینه ی انرژی در کنار هسته های گرافیکی Mali-G72 برای استفاده در دستگاه های میان رده طراحی شده اند. هسته های جدید قرار است به ترتیب جایگزین هسته های قدیمی Cortex-A53 ،Cortex-A73 و Mali-G71 در دستگاه های موبایل شوند.
Cortex-A75 و Cortex-A55
به گفته ی ARM، عملکرد هسته های جدید Cortex-A75 درمقایسه با Cortex-A73 تا 20 درصد افزایش یافته است. علاوه بر این، ویژگی «عملکرد پایدار» که با A73 معرفی شده بود، در A75 نیز یافت می شود. با استفاده از این ویژگی، در صورت استفاده از ماکزیمم قدرت تراشه برای مدت طولانی، عملکرد آن ثابت باقی خواهد ماند و افت نخواهد کرد. بهبود هسته های Cortex-A55 نسبت به Cortex-A53 بسیار قابل توجه تر است. ARM ادعا می کند با استفاده از این هسته ها، اپلیکیشن ها و وظایفی که وابستگی بیشتری به رم دارند، تا دوبرابر سریع تر از پیش اجرا خواهند شد. دیگر وظایف که وابستگی آن ها به پردازنده بیشتر است نیز با استفاده از هسته های Cortex-A55 شاهد بهبود عملکرد 20 درصدی خواهند بود. همچنین مصرف انرژی A55 نسبت به A53 حدود 20 درصد بهبود پیدا کرده است. ARM اعلام کرده است که با معرفی هسته های جدید، دست سازندگان SoC را برای طراحی و ساخت تراشه های اختصاصی بسیار باز گذاشته است؛ به طوری که تولیدکنندگان قادر خواهند بود با انتخاب مقادیر مختلف کش L2 و L3 و به کارگیری تا 8 هسته در هر کلاستر، به کانفیگ هایی تا 3000 حالت مختلف دست پیدا کنند. همچنین می توان هسته های Cortex-A55 و Cortex-A75 را با استفاده از تکنیک big.LITTLE در کنار یکدیگر در یک تراشه استفاده کرد. Mali-G72
از هسته های CPU که بگذریم، به هسته های جدید GPU آرم با نام Mali-G72 می رسیم. در مقایسه با Cortex-A75 و Cortex-A73، هسته های گرافیکی آرم تغییرات کمتری به خود دیده اند. به گفته ی ARM، مصرف انرژی Mali-G72 در مقایسه با G71 تا 25 درصد بهینه شده است؛ درنتیجه طراحان دستگاه ها می توانند از توان مصرفی مازاد، برای افزایش عمر باتری دستگاه های جدید یا افزایش عملکرد گرافیکی آن ها استفاده کنند. علاوه بر این، «چگالی عملکرد» در G72 تا 20 درصد افزایش پیدا کرده است که به معنای استفاده از هسته های بیشتر، روی تراشه ای با اندازه ی یکسان است. تا پیش از این تنها امکان گنجاندن 16 تا 20 هسته ی Mali-G71 در دستگاه های موبایل وجود داشت که با معرفی G72 این تعداد تا 32 عدد افزایش خواهد یافت. ARM انتظار دارد اولین دستگاه های مبتنی بر هسته های جدید، سه ماهه ی پایانی سال 2017 یا اوایل 2018 معرفی شوند.
آی فیلم هم به عنوان یکی از شبکه های پربیننده تلویزیون به طور مستمر در حال پخش سریال هایی است که همه ما به عنوان بیننده خاطرات زیادی از آنها داریم و پخش چنین آثاری خاطرات خوش روزگاران گذشته را برای ما زنده می کند. حال این شبکه برای ایام ماه رمضان همچون دیگر مناسبت ها پخش تعدادی مجموعه را برای پخش در نظر گرفته که سال های قبل از شبکه های مختلف سیما روی آنتن رفته است. باید هوشمندی و دقت نظر دست اندرکاران این شبکه را ستود که چنین چینش بسیار خوبی برای ماه رمضان امسال داشته اند و بهترین سریال های ماه رمضان را گلچین کرده و در جدول پخش شبکه آی فیلم برای این ایام قرار داده اند. گرچه این شبکه آثار نمایشی تولیدی چندانی ندارد و به نوعی سریال های قدیمی را بازپخش می کند، اما همیشه بهترین و پرمخاطب ترین سریال ها را انتخاب می کند که تکرار چنین آثاری برای مخاطبان، هم خوشایند است و هم آنها را به حال و هوای روزهایی می برد که این مجموعه ها پخش می شدند. شبکه آی فیلم برای ماه رمضان امسال هم سریال های صاحبدلان، متهم گریخت، اغما و... را بازپخش می کند که در زمان خودشان مخاطبان بسیاری داشتند. بازپخش آثار قدیمی تلویزیون از دو بعد مورد توجه است؛ اول این که یادآور خاطرات قدیمی برای مخاطب دیروز می شود و از سوی دیگر نسل جوان که این سریال ها را تماشا نکرده اند، می توانند از تماشای آنها لذت ببرند. به همین دلیل مسئولان شبکه آی فیلم دست روی انتخاب آثاری گذاشته اند که مفاهیم معارفی در قالب قصه های جذاب و به شکل غیرمستقیم به تصویر کشیده شده است. در مجموع این شبکه گلچینی از بهترین ها را انتخاب کرده که جوانان با تماشای این آثار هم با مفاهیم معارفی به شکل زیرپوستی آشنا شده و هم این که سرگرم شوند. در واقع باکس متنوع شبکه آی فیلم برای ماه رمضان نه تنها اوقات فراغت مخاطبان روزه دار را پر می کند، بلکه تلنگری برای آنها خواهد بود، زیرا همه انسان ها جایز الخطا هستند و هرازگاهی اشتباه هایی را سهوا یا عمدا انجام می دهند. پخش چنین آثاری که به مفاهیمی همچون انسانیت، اخلاق، دل پاک و... می پردازد، می تواند تلنگری برای مخاطبان تلویزیون باشد، زیرا کمی توجه در زندگی و انتخاب یک سبک زندگی سالم باعث می شود که حتی اشتباه های کوچک را سهوا هم انجام ندهیم. آنچه مسلم است تاثیرگذاری مباحث معارفی از طریق سریال های نمایشی روی مخاطب بیشتر از سایر اشکال برنامه سازی است و شبکه آی فیلم با علم به این موضوع در باکس نمایش ماه رمضان خود مجموعه هایی در گونه های متفاوت را انتخاب کرده است. به عنوان نمونه فضای مجموعه صاحبدلان عرفانی، متهم گریخت طنز، اغما ماورایی، برای آخرین بار طنز اجتماعی و... است. قرار گرفتن چنین سریال هایی در باکس نمایشی شبکه آی فیلم در ماه رمضان می تواند ایام ویژه ای را برای روزه داران فراهم کند. فاطمه عودباشی
ارسال کننده: motlagh - 29-05-2017, 07:51 PM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
یادم نمی آید از کی دچار روزمرگی و زندگی کسل کننده شده ام. یادم نمی آید آخرین بار که دیگران را شاد کردم کی بود. فقط می روم سر کار و برمی گردم. وقت آن است که برای شادی خود و عزیزانم قدم های موثری بردارم . بر می خیزم و برنامه شادی پراکنی خود را می نویسم:
قدم اول: بعد از نماز صبح نخوابم
کار سختی است. من عاشق خواب صبحگاهی هستم. حتی اگر ده دقیقه بعد از نماز وقت داشته باشم می خوابم. شاید این کار را با یک روز در هفته شروع کنم و کم کم آن را افزایش دهم.
قدم دوم: نرمش صبحگاهی
این روزها وقتی از رختخواب بلند می شوم احساس می کنم بدنم خشک است و مثل یک آدم آهنی شده ام. دومین کاری که باید بکنم این است که صبح ها نرمشی بکنم تا احساس سرزندگی به بدنم بدهد. پس از خانه بیرون می زنم و 30 دقیقه پیاده روی می کنم.
قدم سوم: کنترل لبخند
فراموشی لبخند باعث می شود به جاذبه زمین ببازیم، دیگران از ما فراری شوند و اخم و ترشرویی توی صورتمان لانه کند. پس به خودم قول می دهم هر چند وقت یکبار مطمئن شوم لبخند هنوز روی لبم وجود دارد و اخم ناخودآگاه روی چهره ام نماسیده است.
قدم چهارم: شیک و مرتب
فرقی نمی کند آدم چادری باشد یا مانتویی، کت شلوار پوش یا اسپرت، مهم این است که شیک و مرتب به نظر برسیم تا هم خودمان احساس سرخوشی و اعتماد به نفس بیشتری کنیم هم دیگران حس کنند آدم بانشاطی هستیم.پس از شب قبل لباس های فردا را کنترل می کنم تا رنگ های لباس ها و کیف و کفشی که انتخاب می کنم، مناسب و هماهنگ باشد. همه چیز تمیز و اتو شده است. قرار است برق بزنم.
قدم پنجم: جیره غذایی
وقتی کار می کنم اصلا حواسم نیست چه می خورم. این عادت بدی است. گاهی خیلی دیر غذا می خورم و گاهی فقط از تنقلات نامناسب و فست فود استفاده می کنم. گاهی دل پیچه دارم و گاهی از ضعف، سرگیجه. با این وضع لبخند روی لب آدم نمی ماند. با خودم قرار می گذارم، به بدنم احترام بگذارم و غذای سالم و مناسب و سر ساعت مقرر بخورم.
قدم ششم: برنامه ریزی
خوب که فکر می کنم یکی از دلایل استرس و ناراحتی و غر زدن های روزانه من بی برنامگی است. پس با خودم قرار می گذارم از شب قبل برنامه روز دیگر را داشته باشم و از اول ماه هم برای هر روز برنامه غذایی خاص آن روز را مشخص کنم که مواد لازم برای کارم تهیه شود. این طوری همه خوشحال تر می شوند.
قدم هفتم: توجه به عزیزان
یکی از چیزهایی که باعث می شود از خودم راضی نباشم و شادی را فراموش کنم فرصت کم برای دیدار عزیزان است؛ والدین و افراد خانواده که دوستشان دارم. بنابراین قرار می گذارم روزانه با آنها تماس بگیرم و حالشان را بپرسم، در دسترس باشم و اوقات خوش زندگی را با ارسال عکس با آنها به اشتراک بگذارم و آخر هفته ها حتما به آنها سر بزنم.
قدم هشتم: همه چیز خوب است
بد بینی چیز بدی است. مدت هاست عادت کرده ام از زمین و زمان ایراد بگیرم. برای این که شاد باشم با خودم قرار گذاشته ام از بحث های بی مورد و نشستن پای غرولند دیگران و نق زدن در مورد روزگار دست بردارم.
قدم نهم: لیست طلایی
گاهی فراموش می کنیم چقدر چیزهای خوبی اطراف ماست .عادت می کنیم نبینیم و شادی های کوچک را دست کم بگیریم. من می خواهم فراموش نکنم. پس یک دفترچه شادمانه درست کرده ام تا شادی های کوچک و بزرگ هر روز را در آن ثبت کنم.
قدم دهم: شادی بخشی
خیلی وقت ها پیش می آید یک نفر را شاد می کنم و برایش کاری انجام می دهم. اما گاهی حس می کنم فاصله اش زیاد شده است. امروز تصمیم گرفته ام این فاصله را کم کنم. می خواهم از شادی بخشی هفتگی شروع کنم و اگر دیدم ظرفیتش را دارم آن را به همه روزهای هفته گسترش دهم. شما هم می توانید این برنامه را شروع کنید. به امید روزهای شادتر.
این اپلیکیشن جدید توسط استارتاپی واقع در شیکاگو ارایه شده و در تشخیص تمایل فرد به استفاده از مواد مخدر از سطح پیشرفته ای از هوش مصنوعی بهره می برد. این اپلیکیشن تلفن همراه Triggr Health نام دارد و نحوه عملکرد آن با فناوریهای دیگر تفاوت دارد. این اپلیکیشن درحالی که تعداد روزهای فاصله گرفتن فرد از مواد مخدر در دوران ترک را زیر نظر قرار می دهد، به عنوان پل ارتباطی کاربر با تیمی از کارشناسان بهداشتی عمل می کند. در واقع این افراد در طول روز با فرد مورد نظر اقدام به رد و بدل کردن پیام می کند و جالب اینکه اگر فرد در طول روز به سراغ این اپلیکیشن نرود، تیم مورد نظر با وی تماس می گیرند. اینکه این اپلیکیشن چگونه اطلاعات مختلف را جمع آوری می کند در نوع خود جالب توجه است. این اپلیکیشن سرنخهای مورد نظر را راههایی نظیر الگوی پیام نویسی، تاریخچه تماسهای گرفته شده، خواب کاربر و مکانی که در آن قرار دارد را به دست می آورد.
ارسال کننده: ahmadpor - 29-05-2017, 04:09 PM - انجمن: کافه کتاب
- بدون پاسخ
لورکا چنان از غزلیات حافظ متاثر شده بود که به تبعیت از حافظ ، اشعارش را در قالب غزل و قصیده سرود . گلچین ترجمه شده توسط نورونیا و کتاب گارسیا گومث اثبات می کنند که نام دیوان و غزل و قصیده در دیوان تاماریت لورکا به طور اتفاقی انتخاب نشده بلکه...
لورکا چنان از غزلیات حافظ متاثر شده بود که به تبعیت از حافظ ، اشعارش را در قالب غزل و قصیده سرود . گلچین ترجمه شده توسط نورونیا و کتاب گارسیا گومث اثبات می کنند که نام دیوان و غزل و قصیده در دیوان تاماریت لورکا به طور اتفاقی انتخاب نشده بلکه متاثر از اشعار حافظ بوده است .
لورکا در غزلی با عنوان " غزل عشق غیر منتظره " می گوید :
کسی بوی خوش ماگنولیای تاریک تو را نمی فهمید .
هیچ کس نمی دانست که مرغ عشق را میان دندان هایت شهید می کردی .
هزارها اسب پارسی
در پهنه ی ماه پیشانی تو می خوابیدند ...
آندره آندرسون استاد زبان اسپانیایی در دانشگاه ویرجینیای آمریکا ، در مقدمه ای که بر کتاب دیوان تاماریت لورکا نوشته به تحلیل اشعار دیوان لورکا پرداخته و معتقد است که استعاره در کلام را لورکا از حافظ به امانت گرفته است ، همان طور که در کتاب کانته خوندو ، لورکا به این بیت از حافظ اشاره نموده که :
به بوی نافه ای کاخر صبا زان طره بگشاید
ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها
لورکا در قلب آندلس که سرشار از مظاهر شرقی است به حافظ ، مشهور به شاعر مسلمان گرانادا ، روی می آورد به غزلیات عاشقانه و عارفانه ی وی متوسل می شود و دیوان تاماریت خود را خلق می کند ....
برگرفته از کتاب : تاثیر ادبیات فارسی بر ادبیات اسپانیایی زبان