این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل
اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها ، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است
(19-12-2023, 10:37 PM)aminkhedri1 نوشته است: بخش خدمات من را به اختصار توضیح دهید؟
این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها ، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است.
بخش خدمات من دارای کاربردھای زیادی است کھ در آن می توانید کارھای مختلفی از جمله:
1-اينترنت نوترينو 2- آواي انتظار 3-طرح هاي تشويقي 4- تاريخچه طرح ها 5-كدهاي دستوري 6- پيامگير صوتي و ....
بستھ ھای ترکیبی :اینجا می توانید بھ دلخواه خود ترکیبی از بستھ ھای اینترنتی، مکالمھ و پیامکی را برگزینید.
تاریخچھ طرح ھا : امکان مشاھده ی تاریخچھ ی استفاده از طرح ھای خود با انتخاب دو بازه ی زمانی
تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید.
بخش خدمات من دارای کاربردھای زیادی است کھ در آن می توانید کارھای مختلفی از جمله:
1-اينترنت نوترينو 2- آواي انتظار 3-طرح هاي تشويقي 4- تاريخچه طرح ها 5-كدهاي دستوري 6- پيامگير صوتي و ....
بستھ ھای ترکیبی :اینجا می توانید بھ دلخواه خود ترکیبی از بستھ ھای اینترنتی، مکالمھ و پیامکی را برگزینید.
تاریخچھ طرح ھا : امکان مشاھده ی تاریخچھ ی استفاده از طرح ھای خود با انتخاب دو بازه ی زمانی
تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید
این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل
اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها
، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است
اینترنت نوترینو :ھمراه با امکان فعالسازی، انتخاب بسته ھای مختلف، تست سرعت و گزارش میزان مصرف و...
آوای انتظار :با امکان جستجوی آوای مورد نظر، مشاھده 20 آوای برتر، انتخاب آوای مورد نظر خود از میان سبک ھای مختلف
تعویض سیم کارت: اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید
ردیابی گوشی: در این قسمت می توانید با وارد کردن IMEI گوشی خود می توانید جعبه گوشی خود را بررسی نمایید و ھمچنین به جستجوی گوشی مفقود شده ی خود بپردازید.
بسته ھای اشتراکی دیتا: از این بخش می توانید برای حداکثر 4 عضو بسته اینترنت خریداری کنید تا از یک بسته مشترک ھمه با ھم استفاده کنند.
محدودیت مکالمه : در این قسمت می توانید با فعال سازی سرویس محدودیت مکالمه و انجام تنظیماتی در گوشی خود، محدودیت ھای مختلفی را برای مکالمات خود تنظیم کنید.
تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید.