![]() |
سوال سوم اپلیکیشن همراه من - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه جامع علمی و کاربردی (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=7) +---- انجمن: **مرکز علمی و کاربردی کوشا** (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=42) +----- انجمن: درس مدیریت ارتباط با مشتری ساعت 17 - سه شنبه (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=316) +----- موضوع: سوال سوم اپلیکیشن همراه من (/showthread.php?tid=80861) صفحهها:
1
2
|
سوال سوم اپلیکیشن همراه من - aminkhedri1 - 19-12-2023 بخش خدمات من را به اختصار توضیح دهید؟ RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - nadianazari - 20-12-2023 این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها ، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - seyed zahramiremadi - 20-12-2023 ∗اﯾن ﻗﺳﻣت از ﺑرﻧﺎﻣﮫھﻣراه ﻣنﻧﯾز ھﻣﺎﻧﻧد ﻗﺳﻣت ﻗﺑﻠی دارای کﺎرﺑردھﺎی زﯾﺎدی اﺳت کﮫ در آن ﻣی ﺗواﻧﯾد کﺎرھﺎی ﻣﺧﺗﻠﻔی را اﻧﺟﺎم دھﯾد ، اﻣکﺎﻧﺎﺗی را کﮫ در اﯾن ﻗﺳﻣت در اﺧﺗﯾﺎر ﺧواھﯾد داﺷت ﻋﺑﺎرﺗﻧد از: ∗اﯾﻧﺗرﻧت ﻧوﺗرﯾﻧو:ھﻣراه ﺑﺎ اﻣکﺎن ﻓﻌﺎﻟﺳﺎزی ، اﻧﺗﺧﺎب ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی ﻣﺧﺗﻠف، ﺗﺳت ﺳرﻋت و گزارش ﻣﯾزان ﻣﺻرف و… ∗آوای اﻧﺗظﺎر:ﺑﺎ اﻣکﺎن ﺟﺳﺗﺟوی آوای ﻣورد ﻧظر، ﻣﺷﺎھده20آوای ﺑرﺗر، اﻧﺗﺧﺎب آوای ﻣورد ﻧظر ﺧود از ﻣﯾﺎن ﺳﺑک ھﺎی ﻣﺧﺗﻠف ∗طرح ھﺎی ﺗﺷوﯾﻘی:ﺑﺎ اﻣکﺎن ﺧرﯾد ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی ﻣکﺎﻟﻣﮫ ، ھدﯾﮫ ی روز ﺗوﻟد و ھﻣراھﺎن ﻣن)ﺳروﯾس ﺗﺷوﯾﻘی ﺑﺎ اﻣکﺎن اﻓزودن آﺷﻧﺎﯾﺎن و دوﺳﺗﺎن ﺧود ﺑﮫ ﻟﯾﺳت ھﻣراھﺎن ﻣن و ﺑﮭرﻣﻧدیاز10%ﺗﺧﻔﯾف ﻣکﺎﻟﻣﮫ در ﻣدت زﻣﺎﻧی ﺳﮫ ﻣﺎه) ∗ﺗﺎرﯾﺧچﮫ طرحھﺎ:اﻣکﺎن ﻣﺷﺎھده ی ﺗﺎرﯾﺧچﮫ ی اﺳﺗﻔﺎده از طرح ھﺎی ﺧود ﺑﺎ اﻧﺗﺧﺎب دو ﺑﺎزه ی زﻣﺎﻧی ∗پﯾﺎﻣک ھﺎی ﺗﺑﻠﯾﻐﺎﺗی:اﻣکﺎن ﻓﻌﺎل/ﻏﯾرﻓﻌﺎل کردن درﯾﺎﻓت پﯾﺎﻣک ھﺎی ﺗﺑﻠﯾﻐﺎﺗی ﺑﮫ ﻏﯾر از پﯾﺎﻣک ھﺎی ﺑﺎﻧکی و ھﻣراه اول اول ∗کدھﺎی دﺳﺗوری:در اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد کدھﺎی دﺳﺗوری ﻣﺧﺗﻠف و کﺎرﺑردی ھﻣﺎﻧﻧد کد ﻗﺑض پﺎﯾﺎن دوره و ﻣﯾﺎن دوره ، اﯾﻧﺗرﻧت ﻧوﺗرﯾﻧو ، ﺧدﻣﺎت ﻏﯾرﺣﺿوری و…را ﻣﺷﺎھده ﻧﻣﺎﯾﯾد. ∗پﯾﺎﻣگﯾر ﺻوﺗی:ﺑﺎ اﺗﺳﻔﺎده از اﯾن ﻗﺎﺑﻠﯾت ﻣی ﺗواﻧﯾد در ﺻورت پﺎﺳﺧگو ﻧﺑودن ﺑﮫ ﺗﻣﺎس ھﺎی ﺧود ﯾﺎ در دﺳﺗرس ﻧﺑودن ، ﻣکﺎﻟﻣﺎت ﺧود را ﺑﮫ ﺻﻧدوق ﺻوﺗی ﻣﻧﺗﻘل ﻧﻣﺎﯾﯾد. ∗ﻣﺣدودﯾت ﻣکﺎﻟﻣﮫ:در اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺑﺎ ﻓﻌﺎل ﺳﺎزی ﺳروﯾس ﻣﺣدودﯾت ﻣکﺎﻟﻣﮫ و اﻧﺟﺎم ﺗﻧظﯾﻣﺎﺗی در گوﺷی ﺧود ، ﻣﺣدودﯾت ھﺎی ﻣﺧﺗﻠﻔی را ﺑرای ﻣکﺎﻟﻣﺎت ﺧود ﺗﻧظﯾم کﻧﯾد. ∗ردﯾﺎﺑی گوﺷی:در اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺑﺎ وارد کردنIMEIگوﺷی ﺧود ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺟﻌﺑﮫ گوﺷی ﺧود را ﺑررﺳی ﻧﻣﺎﯾﯾد و ھﻣچﻧﯾن ﺟﺳﺗﺟوی گوﺷی ﻣﻔﻘود ﺷده ی ﺧود ﺑپردازﯾد. ∗ﻗطﻊ و وﺻل ﺧط:در اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺑﺎ در اﺧﺗﯾﺎر داﺷﺗن رﻣز دوم ﺧود اﻗدام ﺑﮫ ﻗطﻊ و ﯾﺎ وﺻل کردن ﺷﻣﺎره ﺧود کﻧﯾد ، ھﻣچﻧﯾن در اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد راھﮭﺎی درﯾﺎﻓت رﻣز دوم ﺧود را ﻣﺷﺎھده کﻧﯾد. ∗ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی ﺗرکﯾﺑی:اﯾﻧﺟﺎ ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺑﮫ دﻟﺧواه ﺧود ﺗرکﯾﺑی از ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی اﯾﻧﺗرﻧﺗی، ﻣکﺎﻟﻣﮫ و پﯾﺎﻣکی را ﺑرگزﯾﻧﯾد. ∗ﺗﻌوﯾض ﺳﯾم کﺎرت:اگر ﻗﺻد دارﯾد ﺳﯾﻣکﺎرت ھﻣراه اول ﺧود را ﻋوض کﻧﯾد درﺧواﺳت ﺧود را از اﯾن ﻗﺳﻣت ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺛﺑت ﻧﻣﺎﯾﯾد. ∗روﻣﯾﻧگ:از اﯾن ﺑﺧش ﻣی ﺗواﻧﯾد ﻧﺳﺑت ﺑﮫ ﻓﻌﺎل ﺳﺎزی روﻣﯾﻧگ اﻗدام کﻧﯾد و ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی آن را ﺑﺎ ﻗﯾﻣت ھﺎی گزاف و ﻏﯾرﻣﻌﻘوﻟی کﮫ دارﻧد ﺧرﯾداری ﻧﻣﺎﯾﯾد. ∗ﺑﺳﺗﮫ ھﺎی اﺷﺗراکی دﯾﺗﺎ:از اﯾن ﺑﺧش ﻣی ﺗواﻧﯾد ﺑرای ﺣداکﺛر4ﻋﺿو ﺑﺳﺗﮫ اﯾﻧﺗرﻧت ﺧرﯾداری کﻧﯾد ﺗﺎ از ﯾک ﺑﺳﺗﮫ ﻣﺷﺗرک ھﻣﮫ ﺑﺎ ھم اﺳﺗﻔﺎده کﻧﯾد RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - Ali Khodadadi - 20-12-2023 (19-12-2023, 10:37 PM)aminkhedri1 نوشته است: بخش خدمات من را به اختصار توضیح دهید؟ این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها ، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است. RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - Hassan - 20-12-2023 بخش خدمات من دارای کاربردھای زیادی است کھ در آن می توانید کارھای مختلفی از جمله: 1-اينترنت نوترينو 2- آواي انتظار 3-طرح هاي تشويقي 4- تاريخچه طرح ها 5-كدهاي دستوري 6- پيامگير صوتي و .... بستھ ھای ترکیبی :اینجا می توانید بھ دلخواه خود ترکیبی از بستھ ھای اینترنتی، مکالمھ و پیامکی را برگزینید. تاریخچھ طرح ھا : امکان مشاھده ی تاریخچھ ی استفاده از طرح ھای خود با انتخاب دو بازه ی زمانی تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید. RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - محمود محمدی - 20-12-2023 بخش خدمات من دارای کاربردھای زیادی است کھ در آن می توانید کارھای مختلفی از جمله: 1-اينترنت نوترينو 2- آواي انتظار 3-طرح هاي تشويقي 4- تاريخچه طرح ها 5-كدهاي دستوري 6- پيامگير صوتي و .... بستھ ھای ترکیبی :اینجا می توانید بھ دلخواه خود ترکیبی از بستھ ھای اینترنتی، مکالمھ و پیامکی را برگزینید. تاریخچھ طرح ھا : امکان مشاھده ی تاریخچھ ی استفاده از طرح ھای خود با انتخاب دو بازه ی زمانی تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - MaryamBozorgi - 20-12-2023 این بخش دارای کاربردهای زیادی شامل اینترنت نوترینو، آوای انتظار ، طرحهای تشویقی ، تاریخچه طرح ها ، پیامکهای تبلیغاتی ، کدهای دستوری ، پیامگیر صوتی ، محدودیت مکالمه،ردیابی گوشی و.... است RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - Amir Hosseininezhad - 20-12-2023 اینترنت نوترینو :ھمراه با امکان فعالسازی، انتخاب بسته ھای مختلف، تست سرعت و گزارش میزان مصرف و... آوای انتظار :با امکان جستجوی آوای مورد نظر، مشاھده 20 آوای برتر، انتخاب آوای مورد نظر خود از میان سبک ھای مختلف تعویض سیم کارت: اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید ردیابی گوشی: در این قسمت می توانید با وارد کردن IMEI گوشی خود می توانید جعبه گوشی خود را بررسی نمایید و ھمچنین به جستجوی گوشی مفقود شده ی خود بپردازید. بسته ھای اشتراکی دیتا: از این بخش می توانید برای حداکثر 4 عضو بسته اینترنت خریداری کنید تا از یک بسته مشترک ھمه با ھم استفاده کنند. محدودیت مکالمه : در این قسمت می توانید با فعال سازی سرویس محدودیت مکالمه و انجام تنظیماتی در گوشی خود، محدودیت ھای مختلفی را برای مکالمات خود تنظیم کنید. RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - Mohsen khazaei - 21-12-2023 مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول می توانند با استفاده از اپلیکیشن همراه من، به خدمات مختلف همراه اول به صورت آنلاین دسترسی داشته باشند RE: سوال سوم اپلیکیشن همراه من - mohammadrezaa13977@Gmail.com - 22-12-2023 بخش خدمات من دارای کاربردھای زیادی است کھ در آن می توانید کارھای مختلفی از جمله: 1-اينترنت نوترينو 2- آواي انتظار 3-طرح هاي تشويقي 4- تاريخچه طرح ها 5-كدهاي دستوري 6- پيامگير صوتي و .... بستھ ھای ترکیبی :اینجا می توانید بھ دلخواه خود ترکیبی از بستھ ھای اینترنتی، مکالمھ و پیامکی را برگزینید. تاریخچھ طرح ھا : امکان مشاھده ی تاریخچھ ی استفاده از طرح ھای خود با انتخاب دو بازه ی زمانی تعویض سیم کارت :اگر قصد دارید سیمکارت ھمراه اول خود را عوض کنید درخواست خود را از این قسمت می توانید ثبت نمایید. |