برای خرید بسته باید طبق روالی که پیشتر در خرید بسته همراه اول گفته شده اقدام کرد . اضافه بر خرید بسته اینترنت می توان از بسته مکالمه هم استفاده کرد . با انتخاب بسته مکالمه همراه اول لیستی از کلیه بسته ها باز می شود و حتی می توان از بسته ترکیبی هم استفاده کرد
(19-12-2023, 10:40 PM)aminkhedri1 نوشته است: نحوه ﺧرﯾد ﺑﺳﺗه ھﻣراه اول ﺑﺎ اپلیکیشن ھﻣراه من را توضیح دهید؟
برای خرید بسته باید طبق روالی که پیشتر در خرید بسته همراه اول گفته شده اقدام کرد . اضافه بر خرید بسته اینترنت می توان از بسته مکالمه هم استفاده کرد . با انتخاب بسته مکالمه همراه اول لیستی از کلیه بسته ها باز می شود و حتی می توان از بسته ترکیبی هم استفاده کرد.
برای خرید بستھ باید طبق روالی کھ پیشتر در خرید بستھ اینترنت ھمراه اول گفتھ شد، اقدام کنید بھ طور مثال اضافھ بر خرید بستھ اینترنت می توانید از بستھ ھای مکالمھ ھم استفاده کنید .
علاوه بر این با انتخاب بستھ مکالمھ ھمراه اولف لیستی از کلیھ بستھ ھای موجود مکالمھ برای شما باز می شودمی توانید از بستھ ھای ترکیبی ھمراه اول ھم بھره مند شوید .
برای خرید بسته باید طبق روالی که پیشتر در خرید بسته همراه اول گفته شده اقدام کرد . اضافه بر خرید بسته اینترنت می توان از بسته مکالمه هم استفاده کرد . با انتخاب بسته مکالمه همراه اول لیستی از کلیه بسته ها باز می شود و حتی می توان از بسته ترکیبی هم استفاده کرد
برای خرید بسته باید طبق روالی که پیشتر در خرید بسته همراه اول گفته شده اقدام کرد . اضافه بر خرید بسته اینترنت می توان از بسته مکالمه هم استفاده کرد . با انتخاب بسته مکالمه همراه اول لیستی از کلیه بسته ها باز می شود و حتی می توان از بسته ترکیبی هم استفاده کرد.
خرید اینترنت ھمراه اول با اپلیکیشن ھمراه من: یکی از پرکاربردترین بخش ھای ھر برنامه این چنینی، بخش خرید اینترنت ان است. برای خرید اینترنت ھمراه اول ھم بایستی به بخش خرید بسته بروید و از بین بسته ھایی که در تصویر می بینید بسته اینترنت را انتخاب کنید. با انتخاب بسته اینترنت، صفحه ای باز می شود .در این صفحه لیست کلیه بسته ھای اینترنت ھمراه اول برای خرید موجود است که با توجه به شرایط و نیاز خود می توانید بسته مورد نظر خود را خریداری کنید.
خرید بسته ھمراه اول با اپلیکیشن ھمراه من: برای خرید بسته باید طبق روالی که پیشتر در خرید بسته اینترنت ھمراه اول گفته شد، اقدام کنید. برای مثال اضافه بر خرید بسته اینترنت می توانید از بسته ھای مکالمه ھم استفاده کنید. با انتخاب بسته مکالمه ھمراه اول لیستی از کلیه بسته ھای موجود مکالمه برای شما باز می شود. می توانید از بسته های ترکیبی همراه اول نیز بهره مند شوید.