ساعاتی پیش ARM از نسل جدید هسته های پردازشی خود بر مبنای معماری ARMv8.2-A برای استفاده در سیستم روی چیپ (SoC) رونمایی کرد. هسته های Cortex-A75 قرار است برای ساخت تراشه های بالارده استفاده شود و درنتیجه با تمرکز بر کارایی بالا طراحی شده اند؛ درحالی که هسته های Cortex-A55 با تمرکز بر مصرف بهینه ی انرژی در کنار هسته های گرافیکی Mali-G72 برای استفاده در دستگاه های میان رده طراحی شده اند. هسته های جدید قرار است به ترتیب جایگزین هسته های قدیمی Cortex-A53 ،Cortex-A73 و Mali-G71 در دستگاه های موبایل شوند.
Cortex-A75 و Cortex-A55
به گفته ی ARM، عملکرد هسته های جدید Cortex-A75 درمقایسه با Cortex-A73 تا 20 درصد افزایش یافته است. علاوه بر این، ویژگی «عملکرد پایدار» که با A73 معرفی شده بود، در A75 نیز یافت می شود. با استفاده از این ویژگی، در صورت استفاده از ماکزیمم قدرت تراشه برای مدت طولانی، عملکرد آن ثابت باقی خواهد ماند و افت نخواهد کرد. بهبود هسته های Cortex-A55 نسبت به Cortex-A53 بسیار قابل توجه تر است. ARM ادعا می کند با استفاده از این هسته ها، اپلیکیشن ها و وظایفی که وابستگی بیشتری به رم دارند، تا دوبرابر سریع تر از پیش اجرا خواهند شد. دیگر وظایف که وابستگی آن ها به پردازنده بیشتر است نیز با استفاده از هسته های Cortex-A55 شاهد بهبود عملکرد 20 درصدی خواهند بود. همچنین مصرف انرژی A55 نسبت به A53 حدود 20 درصد بهبود پیدا کرده است. ARM اعلام کرده است که با معرفی هسته های جدید، دست سازندگان SoC را برای طراحی و ساخت تراشه های اختصاصی بسیار باز گذاشته است؛ به طوری که تولیدکنندگان قادر خواهند بود با انتخاب مقادیر مختلف کش L2 و L3 و به کارگیری تا 8 هسته در هر کلاستر، به کانفیگ هایی تا 3000 حالت مختلف دست پیدا کنند. همچنین می توان هسته های Cortex-A55 و Cortex-A75 را با استفاده از تکنیک big.LITTLE در کنار یکدیگر در یک تراشه استفاده کرد. Mali-G72
از هسته های CPU که بگذریم، به هسته های جدید GPU آرم با نام Mali-G72 می رسیم. در مقایسه با Cortex-A75 و Cortex-A73، هسته های گرافیکی آرم تغییرات کمتری به خود دیده اند. به گفته ی ARM، مصرف انرژی Mali-G72 در مقایسه با G71 تا 25 درصد بهینه شده است؛ درنتیجه طراحان دستگاه ها می توانند از توان مصرفی مازاد، برای افزایش عمر باتری دستگاه های جدید یا افزایش عملکرد گرافیکی آن ها استفاده کنند. علاوه بر این، «چگالی عملکرد» در G72 تا 20 درصد افزایش پیدا کرده است که به معنای استفاده از هسته های بیشتر، روی تراشه ای با اندازه ی یکسان است. تا پیش از این تنها امکان گنجاندن 16 تا 20 هسته ی Mali-G71 در دستگاه های موبایل وجود داشت که با معرفی G72 این تعداد تا 32 عدد افزایش خواهد یافت. ARM انتظار دارد اولین دستگاه های مبتنی بر هسته های جدید، سه ماهه ی پایانی سال 2017 یا اوایل 2018 معرفی شوند.
آی فیلم هم به عنوان یکی از شبکه های پربیننده تلویزیون به طور مستمر در حال پخش سریال هایی است که همه ما به عنوان بیننده خاطرات زیادی از آنها داریم و پخش چنین آثاری خاطرات خوش روزگاران گذشته را برای ما زنده می کند. حال این شبکه برای ایام ماه رمضان همچون دیگر مناسبت ها پخش تعدادی مجموعه را برای پخش در نظر گرفته که سال های قبل از شبکه های مختلف سیما روی آنتن رفته است. باید هوشمندی و دقت نظر دست اندرکاران این شبکه را ستود که چنین چینش بسیار خوبی برای ماه رمضان امسال داشته اند و بهترین سریال های ماه رمضان را گلچین کرده و در جدول پخش شبکه آی فیلم برای این ایام قرار داده اند. گرچه این شبکه آثار نمایشی تولیدی چندانی ندارد و به نوعی سریال های قدیمی را بازپخش می کند، اما همیشه بهترین و پرمخاطب ترین سریال ها را انتخاب می کند که تکرار چنین آثاری برای مخاطبان، هم خوشایند است و هم آنها را به حال و هوای روزهایی می برد که این مجموعه ها پخش می شدند. شبکه آی فیلم برای ماه رمضان امسال هم سریال های صاحبدلان، متهم گریخت، اغما و... را بازپخش می کند که در زمان خودشان مخاطبان بسیاری داشتند. بازپخش آثار قدیمی تلویزیون از دو بعد مورد توجه است؛ اول این که یادآور خاطرات قدیمی برای مخاطب دیروز می شود و از سوی دیگر نسل جوان که این سریال ها را تماشا نکرده اند، می توانند از تماشای آنها لذت ببرند. به همین دلیل مسئولان شبکه آی فیلم دست روی انتخاب آثاری گذاشته اند که مفاهیم معارفی در قالب قصه های جذاب و به شکل غیرمستقیم به تصویر کشیده شده است. در مجموع این شبکه گلچینی از بهترین ها را انتخاب کرده که جوانان با تماشای این آثار هم با مفاهیم معارفی به شکل زیرپوستی آشنا شده و هم این که سرگرم شوند. در واقع باکس متنوع شبکه آی فیلم برای ماه رمضان نه تنها اوقات فراغت مخاطبان روزه دار را پر می کند، بلکه تلنگری برای آنها خواهد بود، زیرا همه انسان ها جایز الخطا هستند و هرازگاهی اشتباه هایی را سهوا یا عمدا انجام می دهند. پخش چنین آثاری که به مفاهیمی همچون انسانیت، اخلاق، دل پاک و... می پردازد، می تواند تلنگری برای مخاطبان تلویزیون باشد، زیرا کمی توجه در زندگی و انتخاب یک سبک زندگی سالم باعث می شود که حتی اشتباه های کوچک را سهوا هم انجام ندهیم. آنچه مسلم است تاثیرگذاری مباحث معارفی از طریق سریال های نمایشی روی مخاطب بیشتر از سایر اشکال برنامه سازی است و شبکه آی فیلم با علم به این موضوع در باکس نمایش ماه رمضان خود مجموعه هایی در گونه های متفاوت را انتخاب کرده است. به عنوان نمونه فضای مجموعه صاحبدلان عرفانی، متهم گریخت طنز، اغما ماورایی، برای آخرین بار طنز اجتماعی و... است. قرار گرفتن چنین سریال هایی در باکس نمایشی شبکه آی فیلم در ماه رمضان می تواند ایام ویژه ای را برای روزه داران فراهم کند. فاطمه عودباشی
ارسال کننده: motlagh - 29-05-2017, 07:51 PM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
یادم نمی آید از کی دچار روزمرگی و زندگی کسل کننده شده ام. یادم نمی آید آخرین بار که دیگران را شاد کردم کی بود. فقط می روم سر کار و برمی گردم. وقت آن است که برای شادی خود و عزیزانم قدم های موثری بردارم . بر می خیزم و برنامه شادی پراکنی خود را می نویسم:
قدم اول: بعد از نماز صبح نخوابم
کار سختی است. من عاشق خواب صبحگاهی هستم. حتی اگر ده دقیقه بعد از نماز وقت داشته باشم می خوابم. شاید این کار را با یک روز در هفته شروع کنم و کم کم آن را افزایش دهم.
قدم دوم: نرمش صبحگاهی
این روزها وقتی از رختخواب بلند می شوم احساس می کنم بدنم خشک است و مثل یک آدم آهنی شده ام. دومین کاری که باید بکنم این است که صبح ها نرمشی بکنم تا احساس سرزندگی به بدنم بدهد. پس از خانه بیرون می زنم و 30 دقیقه پیاده روی می کنم.
قدم سوم: کنترل لبخند
فراموشی لبخند باعث می شود به جاذبه زمین ببازیم، دیگران از ما فراری شوند و اخم و ترشرویی توی صورتمان لانه کند. پس به خودم قول می دهم هر چند وقت یکبار مطمئن شوم لبخند هنوز روی لبم وجود دارد و اخم ناخودآگاه روی چهره ام نماسیده است.
قدم چهارم: شیک و مرتب
فرقی نمی کند آدم چادری باشد یا مانتویی، کت شلوار پوش یا اسپرت، مهم این است که شیک و مرتب به نظر برسیم تا هم خودمان احساس سرخوشی و اعتماد به نفس بیشتری کنیم هم دیگران حس کنند آدم بانشاطی هستیم.پس از شب قبل لباس های فردا را کنترل می کنم تا رنگ های لباس ها و کیف و کفشی که انتخاب می کنم، مناسب و هماهنگ باشد. همه چیز تمیز و اتو شده است. قرار است برق بزنم.
قدم پنجم: جیره غذایی
وقتی کار می کنم اصلا حواسم نیست چه می خورم. این عادت بدی است. گاهی خیلی دیر غذا می خورم و گاهی فقط از تنقلات نامناسب و فست فود استفاده می کنم. گاهی دل پیچه دارم و گاهی از ضعف، سرگیجه. با این وضع لبخند روی لب آدم نمی ماند. با خودم قرار می گذارم، به بدنم احترام بگذارم و غذای سالم و مناسب و سر ساعت مقرر بخورم.
قدم ششم: برنامه ریزی
خوب که فکر می کنم یکی از دلایل استرس و ناراحتی و غر زدن های روزانه من بی برنامگی است. پس با خودم قرار می گذارم از شب قبل برنامه روز دیگر را داشته باشم و از اول ماه هم برای هر روز برنامه غذایی خاص آن روز را مشخص کنم که مواد لازم برای کارم تهیه شود. این طوری همه خوشحال تر می شوند.
قدم هفتم: توجه به عزیزان
یکی از چیزهایی که باعث می شود از خودم راضی نباشم و شادی را فراموش کنم فرصت کم برای دیدار عزیزان است؛ والدین و افراد خانواده که دوستشان دارم. بنابراین قرار می گذارم روزانه با آنها تماس بگیرم و حالشان را بپرسم، در دسترس باشم و اوقات خوش زندگی را با ارسال عکس با آنها به اشتراک بگذارم و آخر هفته ها حتما به آنها سر بزنم.
قدم هشتم: همه چیز خوب است
بد بینی چیز بدی است. مدت هاست عادت کرده ام از زمین و زمان ایراد بگیرم. برای این که شاد باشم با خودم قرار گذاشته ام از بحث های بی مورد و نشستن پای غرولند دیگران و نق زدن در مورد روزگار دست بردارم.
قدم نهم: لیست طلایی
گاهی فراموش می کنیم چقدر چیزهای خوبی اطراف ماست .عادت می کنیم نبینیم و شادی های کوچک را دست کم بگیریم. من می خواهم فراموش نکنم. پس یک دفترچه شادمانه درست کرده ام تا شادی های کوچک و بزرگ هر روز را در آن ثبت کنم.
قدم دهم: شادی بخشی
خیلی وقت ها پیش می آید یک نفر را شاد می کنم و برایش کاری انجام می دهم. اما گاهی حس می کنم فاصله اش زیاد شده است. امروز تصمیم گرفته ام این فاصله را کم کنم. می خواهم از شادی بخشی هفتگی شروع کنم و اگر دیدم ظرفیتش را دارم آن را به همه روزهای هفته گسترش دهم. شما هم می توانید این برنامه را شروع کنید. به امید روزهای شادتر.
این اپلیکیشن جدید توسط استارتاپی واقع در شیکاگو ارایه شده و در تشخیص تمایل فرد به استفاده از مواد مخدر از سطح پیشرفته ای از هوش مصنوعی بهره می برد. این اپلیکیشن تلفن همراه Triggr Health نام دارد و نحوه عملکرد آن با فناوریهای دیگر تفاوت دارد. این اپلیکیشن درحالی که تعداد روزهای فاصله گرفتن فرد از مواد مخدر در دوران ترک را زیر نظر قرار می دهد، به عنوان پل ارتباطی کاربر با تیمی از کارشناسان بهداشتی عمل می کند. در واقع این افراد در طول روز با فرد مورد نظر اقدام به رد و بدل کردن پیام می کند و جالب اینکه اگر فرد در طول روز به سراغ این اپلیکیشن نرود، تیم مورد نظر با وی تماس می گیرند. اینکه این اپلیکیشن چگونه اطلاعات مختلف را جمع آوری می کند در نوع خود جالب توجه است. این اپلیکیشن سرنخهای مورد نظر را راههایی نظیر الگوی پیام نویسی، تاریخچه تماسهای گرفته شده، خواب کاربر و مکانی که در آن قرار دارد را به دست می آورد.
ارسال کننده: ahmadpor - 29-05-2017, 04:09 PM - انجمن: کافه کتاب
- بدون پاسخ
لورکا چنان از غزلیات حافظ متاثر شده بود که به تبعیت از حافظ ، اشعارش را در قالب غزل و قصیده سرود . گلچین ترجمه شده توسط نورونیا و کتاب گارسیا گومث اثبات می کنند که نام دیوان و غزل و قصیده در دیوان تاماریت لورکا به طور اتفاقی انتخاب نشده بلکه...
لورکا چنان از غزلیات حافظ متاثر شده بود که به تبعیت از حافظ ، اشعارش را در قالب غزل و قصیده سرود . گلچین ترجمه شده توسط نورونیا و کتاب گارسیا گومث اثبات می کنند که نام دیوان و غزل و قصیده در دیوان تاماریت لورکا به طور اتفاقی انتخاب نشده بلکه متاثر از اشعار حافظ بوده است .
لورکا در غزلی با عنوان " غزل عشق غیر منتظره " می گوید :
کسی بوی خوش ماگنولیای تاریک تو را نمی فهمید .
هیچ کس نمی دانست که مرغ عشق را میان دندان هایت شهید می کردی .
هزارها اسب پارسی
در پهنه ی ماه پیشانی تو می خوابیدند ...
آندره آندرسون استاد زبان اسپانیایی در دانشگاه ویرجینیای آمریکا ، در مقدمه ای که بر کتاب دیوان تاماریت لورکا نوشته به تحلیل اشعار دیوان لورکا پرداخته و معتقد است که استعاره در کلام را لورکا از حافظ به امانت گرفته است ، همان طور که در کتاب کانته خوندو ، لورکا به این بیت از حافظ اشاره نموده که :
به بوی نافه ای کاخر صبا زان طره بگشاید
ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها
لورکا در قلب آندلس که سرشار از مظاهر شرقی است به حافظ ، مشهور به شاعر مسلمان گرانادا ، روی می آورد به غزلیات عاشقانه و عارفانه ی وی متوسل می شود و دیوان تاماریت خود را خلق می کند ....
برگرفته از کتاب : تاثیر ادبیات فارسی بر ادبیات اسپانیایی زبان
ارسال کننده: ahmadpor - 29-05-2017, 03:45 PM - انجمن: کافه کتاب
- بدون پاسخ
برگرفته از متن کتاب :
عادت باعث می شود کارها روال عادی پیدا کنند ... عادت ها تقدیر و سرنوشت نیستند .... عادت ها را می توان نادیده گرفت ، تغییر داد یا چیزهای دیگر را جایگزین آن ها کرد ...وقتی یک عادت بروز می کند ، مغز کلا هیچ نقشی در تصمیم گیری ندارد . از حرکت باز می ماند و متوجه چیزهای دیگر می شود . بنابراین تا زمانی که آگاهانه با یک عادت مبارزه نکنید - تا زماینکه کارهای روزمره ی تازه ای پیدا نکنید - این الگو به طور خود به خود آشکار خواهد شد ....
اين وسيله از نظر ظاهر و ساختمان شبيه لامپي است که براي بررسي اثر ميدانهاي الکتريکي و آهنربايي پرتوهاي کاتدي به کار مي رود. تفاوت اساسي در اين است که قبلا کاتد سرد بود و به علت بمباران با يونها ، الکترون گسيل مي کرد. حالا چشم الکترون تفنگ الکتروني است که در قسمت باريک لامپ قرار دارد.
● تفنگ الکتروني
تفنگ الکتروني عبارت است از کاتد التهابي (رشته) که الکترون گسيل مي کند و آند که به شکل قرصي با سوراخ کوچک با قطري برابر با ۱ تا ۳mm ساخته مي شود. اختلاف پتانسيلي از چند صد تا چند هزار ولت بين کاتد و آند برقرار مي شود که در فضاي بين آنها ميدان الکتريکي شديدي تشکيل مي شود.
اين ميدان به الکترودهايي که از کاتد گسيل مي شوند تا سرعتهاي بسيار بالايي شتاب مي دهند.
کاتد داخل استوانه فلزي است که به آن ولتاژ مثبتي (نسبت به کاتد) اعمال مي شود که اندکي از ولتاژ آند کمتر است. عمل مشترک اين استوانه و آند باعث مي شوند که تقريبا تمام الکترونها در سوراخ آند جمع (کانونش پرتوهاي کاتدي) و از آن به شکل نوار باريکي ، يعني باريکه الکتروني ، خارج شوند. در محلي که اين باريکه به پرده مي خورد (ته لامپ که با ماده ليان پوشيده شده است)، نقطه تابان روشني ظاهر مي شود.
● طرز کار لامپپرتويکاتدي
باريکه الکتروني خارج شونده از تفنگ الکتروني ، در مسيرش به طرف پرده ، از بين دو جفت صفحه هاي فلزي موازي مي گذرند. اگر به جفت صفحه هاي اول ، ولتاژي اعمال شود، ميدان يکنواختي ايجاد مي شود و الکترونهايي را که از آن مي گذرند به طرف صفحه اي مثبت منحرف مي کند و لکه روشن روي پرده در امتداد افقي به طرف چپ يا راست منحرف خواهد شد. به همين ترتيب ، اگر ولتاژي به جفت صفحات دوم اعمال شود تا باريکه به طرف صفحه مثبت منحرف مي گردد و لکه روشن روي پرده در امتداد قائم به طرف بالا يا پايين تغيير مکان مي دهند.
سپس از روي جا بجايي لکه روشن روي پرده مي توان در مورد ولتاژ اعمال شده بر صفحات منحرف کننده ، نظر داد. در اينجا چيز مهم و حائز اهميت اين است که به علت جرم اينرسي ناچيز الکترونها ، به هر تغيير ولتاژ روي صفحات خيلي سريع واکنش نشان مي دهد. بنابراين لامپپرتويکاتدي را مي توان براي رديابي فرآيندهايي که در آنها تغييرات بسيار سريع ولتاژ و جريان روي مي دهند بکار برد. مسائلي از اين نوع در مهندسي راديو که در آنجا جريانها و ولتاژها چندين ميليون بار در ثانيه تغيير مي کنند بسيار حائز اهميت است.
● نوسان نگار پرتو کاتدي
با مجهز کردن لامپ پرتو کاتدي با وسايل مناسبي جهت بررسي فرآيندهايي شبيه تغيير سريع ولتاژ و جريان وسيله اي ساخته مي شود که نوسان نگار پرتويکاتدي ناميده مي شود. اين وسيله نه فقط در مهندسي راديو بلکه در بعضي شاخه هاي ديگر علم و تکنو لوژي نيز ابزار پژوهشي مهمي است و کار پژوهش در آزمايشگاههاي علمي و صنعتي بدون آن دشوار است.
● کاربردهاي لامپپرتويکاتدي
تلويزيون يکي از وسايلي است که مجهز به لامپپرتويکاتدي است. مي توان گفت که لامپپرتويکاتدي مهمترين قسمت دستگاههاي تلويزيوني است. در دستگاههاي تلويزيوني ، لامپهايي که بجاي کنترل الکتريکي ، باريکه الکتروني را بطور مغناطيسي کنترل مي کنند، نيز بطور عمده اي بکار مي روند.
به گزارش بانکی دات آی آر به نقل از دبیرخانه کنفرانس بین المللی بانکداری الکترونیکی پس از بررسی های انجام شده بر روی بانک های ایران برترین بانک ها در حوزه بانکداری الکترونیک به شرح زیر میباشد
در حوزه پایانه های فروشگاهی بانک صادرات با بیش از 296هزار دستگاه نصب شده مقام نخست را دارد.
در حوزه خودپردازها بانک ملی بانصب 3600 دستگاه و در حوزه پایانه های مستقر در شعب بانک،بانک ملی با قریب به 12000 دستگاه نصب شده مقام نخست را دارد و همچنین در حوزه صدور کارت های برداشت بانک ملی ایران با 15 میلیون کارت صادر شده مقام اول را دارد
در حوزه اینترنت بانک ، بانک تجارت به عنوان برترین بانک ایرانی معرفی شد.
در حوزه محصولات و نواوری ها در عرصه بانکداری الکترونیکی، بانک اقتصاد نوین معرفی گردید.
درب اتوماتیک به درب هایی گفته می شوند که به صورت هوشمند و اتوماتیک باز و بسته شوند.
نمونه متداول اینگونه دربها، درب اسلایدی اتوماتیک است. دربهای شیشه ای ورودی مغازه ها و پاساژها.
این دربها چگونه کار می کنند؟
درب کنترلی چیست؟ این نوع درب که معمولا در حالت درب شیشه ای است، در مجموعه مارال تک با شرایط ویژه ارائه می شود. جهت آشنایی بیشتر با درب اتوماتیک این پست را دنبال کنید. قیمت درب اتوماتیک خارجی با قیمت درب اتوماتیک ایرانی فرق دارد. درب ریموتی به طور خودکار، به محض نزدیک شدن شخص باز می شود و نیازی به استفاده از دست برای بازکردن درب نیست. از این رو در ساخت این محصول از دستگیره استفاده نمی شود. علاوه بر باز شدن خودکار ، برخی از درب های اتوماتیک با فشردن یک دکمه عمل می کنند. این نوع درب اتوماتیک معمولا در مصارف صنعتی و تجاری کاربرد دارد و میتوان آن ها را در طیف وسیعی از محیط ها مورد استفاده قرار داد. امروزه انواع مختلفی از درب اتوماتیک وجود دارد که در زیر به شرح آن می پردازیم.
انواع درب اتوماتیک
انواع درب اتوماتیک و طرح های آن متفاوت است همانند آیفون تصویری که شما میتوانید در انواع مختلفی مثل آیفون تصویری سیماران و ... پیدا کنید. برخی از آن ها کشویی هستند و برخی دیگر شامل پنل هایی هستند که هنگام ورود و خروح شخص، به حالت تا خوردن باز و جمع می شوند. این مدل از درب های اتوماتیک، برای کار کردن و حرکت اتوماتیک موتور، نیاز به اتصال به برق دارند. بسیاری از درب های اتوماتیک، شامل تنطیمات دستی نیز می شوند تا در شرایطی نظیر قطع برق یا مشکلات مکانیکی، بتوانند کارایی لازم را داشته باشند. این درب ها، حساس به موانع طراحی شده اند. به این معنا که اگر شخصی هنگام بسته شدن درب، به آن نزدیک شد، درب گشوده می شود و هیچ گاه فرد یا اشیاء در بین آن گیر نمی کند. این اقدامات امنیتی، اطمینان لازم در شرایط خطر را فراهم می کنند. همانطور که راهبند نیز این امکان را دارد.
مزیت و کاربرد درب اتوماتیک
مزیت و کاربرد درب اتوماتیک زیاد است. برای افرادی که از صندلی چرخدار استفاده می کنند و همچنین برای دیگر افراد معلول، درب اتوماتیک و درب شیشه ای یک مزیت بزرگ محصوب می شود. این افراد بهسختی می توانند از درب های معمولی استفاده کنند بنابراین آسودگی زیادی را با این نوع محصول تجربه خواهند کرد. این افراد همانطور که بر صندلی چرخدا خود نشسته اند، یا افرادی که با واکر یا عصا راه می روند، یا حتی اشخاصی که از ناحیه دست معلول هستند، به آسانی عبور و مرور می کنند.
همچنین در بیمارستان ها و آزمایشگاه های علمی، مزیت و کاربرد درب اتوماتیک قابل لمس است. در این اماکن، برای تامین امنیت می توان از این محصول استفاده کرد و تضمین کرد که درب ها در همه زمان ها بسته هستند. همچنین به دلیل عدم لمس درب توسط افراد مختلف، انتقال اودگی و ویرویس بین اشخاص کاهش می یابد. اتاق عمل، اورژانس و دیگر بخش های بیمارستان دارای درب اتوماتیک هستند.
استفاده دیگر درب های اتوماتیک به انبارها باز می گردد که مزیت زیادی را دارد. جرا که افراد به هنگام ورود و خروج به انبار دست پر هستند و اغلب وسایل سنگینی را در دست دارند. استفاده از این نوع درب، موجب راحتی شده و به ایمنی کمک می کند. همچنین به دلیل سهولت در عبور و مرور، بهره وری را افزایش می دهد.
حال که دانستید درب اتوماتیک چیست و با انواع، مزیت و کاربرد درب اتوماتیک آشنا شدید، می توانید راحت تر تصمیم گیری کنید. مارال تک برای ارائه انواع درب اتوماتیک شیشه ای و غیره در خدمات شماست.