29-08-2020, 08:34 PM
اسید های چرب
پردیس فناوری کیش-طرح مشاوره متخصصین صنعت و مدیریت-(گروه مهندسی شیمی)[/url]
در مبحث شیمی و به ویژه بیوشیمی اسید چرب یک اسید کربوکسیلیک بوده و دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک میباشد که این زنجیره میتواند خواه اشباع و خواه غیر اشباع باشد . اسید چرب میتواند به کوتاهی اسید بوتیریک ( با 4 کربن ) بوده در حالی که اسید های چربی که ازچربی ها و روغنهای طبیعی ساخته میشوند حداقل دارای 8 کربن میباشند مثل اسید کاپریلیک . در صنعت ، اسید های چرب از آبکافت اتصالات استری موجود در چربیها و یا روغنهای طبیعی ( که هر دو تری گلیسیرید هستند ) و حذف گلیسرول از آنها بدست می آبند .
برای مطالعه ی بیشتر به سایت www.kishindustry.com مراجعه کنید.
[url=http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/]http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/
پردیس فناوری کیش-طرح مشاوره متخصصین صنعت و مدیریت-(گروه مهندسی شیمی)[/url]
در مبحث شیمی و به ویژه بیوشیمی اسید چرب یک اسید کربوکسیلیک بوده و دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک میباشد که این زنجیره میتواند خواه اشباع و خواه غیر اشباع باشد . اسید چرب میتواند به کوتاهی اسید بوتیریک ( با 4 کربن ) بوده در حالی که اسید های چربی که ازچربی ها و روغنهای طبیعی ساخته میشوند حداقل دارای 8 کربن میباشند مثل اسید کاپریلیک . در صنعت ، اسید های چرب از آبکافت اتصالات استری موجود در چربیها و یا روغنهای طبیعی ( که هر دو تری گلیسیرید هستند ) و حذف گلیسرول از آنها بدست می آبند .
برای مطالعه ی بیشتر به سایت www.kishindustry.com مراجعه کنید.
[url=http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/]http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/