![]() |
اسید های چرب - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: باشگاه متخصصین و مشاورین صنعت (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=102) +--- موضوع: اسید های چرب (/showthread.php?tid=44522) |
اسید های چرب - فاطمه سهلورد - 29-08-2020 اسید های چرب پردیس فناوری کیش-طرح مشاوره متخصصین صنعت و مدیریت-(گروه مهندسی شیمی)[/url] در مبحث شیمی و به ویژه بیوشیمی اسید چرب یک اسید کربوکسیلیک بوده و دارای زنجیره بلند و خطی آلیفاتیک میباشد که این زنجیره میتواند خواه اشباع و خواه غیر اشباع باشد . اسید چرب میتواند به کوتاهی اسید بوتیریک ( با 4 کربن ) بوده در حالی که اسید های چربی که ازچربی ها و روغنهای طبیعی ساخته میشوند حداقل دارای 8 کربن میباشند مثل اسید کاپریلیک . در صنعت ، اسید های چرب از آبکافت اتصالات استری موجود در چربیها و یا روغنهای طبیعی ( که هر دو تری گلیسیرید هستند ) و حذف گلیسرول از آنها بدست می آبند . برای مطالعه ی بیشتر به سایت www.kishindustry.com مراجعه کنید. [url=http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/]http://kishindustry.com/%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%af-%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%86%d8%b1%d8%a8/ |