04-05-2020, 07:12 PM
فواید حجامت
حجامت وقتی با روش های درمانی دیگر مثل، طب سوزنی یا مصرف دارو ترکیب شود ، میتواند در درمان مشکلات زیر موثر باشد :
تبخال
آکنه
فلج صورت
اسپوندیلوز گردنی
اختلالات خون مانند کم خونی و هموفیلی
بیماری های روماتیسمی مانند آرتریت و فیبرومیالژیا
مشکلات پوستی مانند اگزما و آکنه
فشار خون بالا
میگرن
اضطراب و افسردگی
تراکم برونشیت ناشی از آلرژی و آسم
سرفه کردن
تراکم برونشیت،
آسم
مشکلات گوارشی
درد
حجامت برای چه کسانی ممنوع است؟
در کتب طب سنتی ایرانی، حجامت برای کودکان زیر دو سال و افراد بالای 60 سال توصیه نشده است، چرا که استقامت اعضا در کودکان کمتر بوده و حجم خون کم است و در سالمندان چون اغلب خونشان غلیظ و پوست و گوشت خشکی دارند و تنها با حجامت، خون رقیق شان خارج می شود، احتمال افزایش غلظت خون و خشکی بیشتر مزاج در این گروه سنی زیاد است.
همچنین کسانی که سابقه ابتلا به بیماری هموفیلی، کم خونی، صرع و سکته قلبی دارند، یا در گروه سردمزاجان بوده و خونشان رقیق و کم فشار است و مدام دچار سرگیجه و سردرد می شوند یا از داروهای شیمیایی وارفارین و هپارین استفاده می کنند، نمی توانند حجامت کنند.
برای گرفتن اطلاعات انواع بیماری ها و درمان ها به سالم زیبا مراجعه بفرمایید.
فصول مناسب برای انجام حجامت
فصل بهار و پاییز برای انجام حجامت مناسب است و بهترین زمان برای انجام حجامت هفتم حزیران مصادف با سی ام خرداد ماه است. بهتر است از 23 آذر تا 23 دی حجامت انجام نشود و فقط در صورتی این روش انجام گیرد که فرد نیاز به درمان داشته باشد.
همچنین 16 تا 19 ماه قمری بهترین زمان برای انجام حجامت است زیرا در این زمان و اخلاط غلیظ تر در سطح بدن و اخلاط رقیق در عمق قرار دارند پس با انجام حجامت اخلاط غلیظ بیشتری خارج می شود اما حجامت در زمان غلبه نور ماه (12 تا 15 ماه قمری) مناسب نیست زیرا در این زمان اخلاط لطیف و صالح در سطح هستند و در حجامت این اخلاط از بدن خارج می شوند.
حجامت در سه شنبه های آخر ماه قمری و جمعه ها و ایام قمر در عقرب نیز توصیه نمی شود.جاذبه ماه بر بدن انسان تاثیر می گذارد و تأثیر ماه بر خون انسان سبب می شود در ایامی که حجامت در آن ها توصیه شده ، ترکیبات و اخلاط فاسد خون به سطح و نزدیک به پوست قرار گیرند و با حجامت راحت دفع شوند.