19-07-2023, 02:54 PM
کسانی که برای مشاوره انفرادی یا زوجی درخواست وقت ملاقات می کنند شجاع ترین افراد دنیا هستند!
زیرا قبل از آن درد، تلخی، اضطراب، شرم و دعوای زیادی وجود دارد و اغلب در آخرین لحظه قبل از طلاق به موعد مورد توافق می رسند.
مزمور شیرین
مشاور زوج و خانواده،
من یک واسطه رابطه هستم.
از سال 2010 به زنان و مردان کمک می کنم تا زندگی فردی و مشترک خود را تغییر دهند، روابط عاطفی، پویا، معنادار و ایمن داشته باشند. هر چیزی که با هم ساخته اید، برای آن جنگیده اید و روی آن کار کرده اید، نباید هدر برود، بلکه باید ارزش مشترک ایجاد کند.
من دانش، مهارتها و روشهایی را ارائه میدهم که به شما کمک میکند موقعیتهای زندگی را که اغلب در آن گرفتار میشوید، بهراحتی، واضح و قابل درک ببینید و مدیریت کنید.
همینطور باشد
• تقلب،
• فاصله گذاری جنسی و عاطفی،
• تضادهای مدیریت پول،
• مشکلات ارتباطی،
• سرنوشت موروثی ما، عادات،
که با خود آورده ایم، که ناخودآگاه یا آگاهانه بر زندگی، روابط و زندگی خانوادگی ما تأثیر می گذارد.
در محیطی محتاطانه، پذیرنده و امن پذیرای شما هستم.
ما با هم یاد می گیریم، بیایید مسیری را طی کنیم که همه در آن پیشرفت و تغییر می کنیم. این یک فرآیند هیجان انگیز و جذاب است، نمی توان آن را استاندارد کرد، هیچ طرح و متون جادویی حفظ شده ای وجود ندارد.
هدف من این است که شما با شادی و عشق به قرار ملاقات های مشترک بروید. این کار را از روی اجبار، ترس یا توقع انجام ندهید و از روی اجبار با شریک زندگی خود مهربان تر نباشید.
صفحه فیسبوک من را دنبال کنید:
رابطه آزاردهنده عاطفی
تقلب،
رسیدگی به خیانت
من علاقه مند هستم
مشاوره روابط زوجین
بیگانگی،
مشکلات ارتباطی
من علاقه مند هستم
به اشتراک گذاشته شده با هم