تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › دانشگاه جامع علمی و کاربردی › مرکز علمی و کاربردی امام خمینی v
1 2 بعدی »

معرفی دی استات سدیم

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
معرفی دی استات سدیم
benson آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 15
موضوع‌ها: 11
تاریخ عضویت: Oct 2019
اعتبار: 0
#2
28-10-2019, 04:01 PM
دی استات سدیم ترکیبی با فرمول شیمیایی NaH(C2H3O2)2  با عنوان E262 شناخته شده است. جامدی بی رنگ است که در ادویه و به عنوان یک عامل ضد میکروبی (نگهدارنده) استفاده می شود. به عنوان یک ماده افزودنی به محصولات غذایی برای طعم دهندگی طعم نمکی و سرکه ای به غذا استفاده می شود.
سدیم دی استات با سه هدف تعدیل مزه، کنترل اسیدیته یا نگهدارندگی به ماده غذایی افزوده می شود. این ماده همچنین گاهی برای افزایش پایداری امولسیون چربی ها در محصولات گوشتی فرآیند شده استفاده می شود.
سدیم دی استات با کاهش ترشی اضافه محصول نقش موثری در تعدیل مزه آن دارد و به دلیل داشتن حالت بافری برای کنترل اسیدیته اضافه می گردد. این ماده اثر نگهدارندگی قابل توجهی در محصولات گوشتی و ماکیان دارد و در محصولات نانوایی از بروز راپینس جلوگیری می کند.

[تصویر:  sodium-di-acetate-500x500-300x300.jpg]

دی استات سدیم ضد کپک و قارچ نگهدارنده مواد غذایی و مواد ذخیره شده در انبارهاو سیلو ها می باشد
دی استات سدیم طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک خشکبار را انجام می دهدبه دی استات سدیم سرکه خشک هم می گویند
دی استات سدیم شامل اسید استیک می باشد که اسید استیک خاصیت نگهدارندگی و ضد مخمری دارد .دی استات سدیم برای نگهدارندگی مرکبات در انبارها بسیار موثر می باشد.
موارد کاربرد دی استات سدیم:
موارد استفاده اصلی سدیم دی استات در محصولات گوشتی، محصولات نانوایی (به منظور تعدیل pH و نگهدارندگی) و اسنک ها (به منظور طعم دهنده) است.
دی استات سدیم در محصولات میوه ای و سبزیجات کنسرو شده، محصولات دریایی، مایونز، مواد تزئین سالادها، پنیرها، چیپس ها، سس ها، سوپ ها و ... به منظور نگهدارنده و تعدیل کننده اسیدیته به کار گرفته می شود.
غذایی دی استات سدیم عامل طعم سرکه نمکی و ترد کنندگی چیپس و پفک است هم چنین به دلیل خاصیت ضد کپک و ضد قارچ در نگهدارندگی مواد غذایی و مواد ذخیره شده از جمله مرکبات در انبارها بسیار موثر است.
دی استات سدیم از یک طرف بر روی قارچ ها و باکتری ها موثر است و از آن برای جلوگیری از رشد باکتری ها مخصوصاً باکتری های گرم مثبت استفاده می شود از طرف دیگر اثر نامطلوبی روی مخمرها ندارد و موجب توقف رشد آن ها نمی شود.
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


پیام‌های داخل این موضوع
معرفی دی استات سدیم - توسط mah5265 - 07-10-2019, 07:41 PM
RE: معرفی دی استات سدیم - توسط benson - 28-10-2019, 04:01 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی تخصص روانشناسی | دکتر روانشناس خوب در تهران sanatgaran 0 4,076 01-03-2020, 03:17 PM
آخرین ارسال: sanatgaran
  اهمیت مصرف دی استات سدیم bakhshif639 0 3,824 15-12-2019, 07:30 PM
آخرین ارسال: bakhshif639

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 20-07-2025، 01:15 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.