24-10-2019, 01:04 PM
برنج از خانواده غلات است و به عنوان یکی از غلات پرمصرف در جهان شناخته شده است.البته شرقیان و بویژه ایرانیان به این ماد غذایی وابستگی بیشتری دارند.
برنج خواص بسیار زیادی دارد و مصرف آن برای سلامتی انسان لازم است.
در این مقاله قصد داریم شما را با انواع برنج و ویژگی ها و خواص هر کدام آشنا کنیم.امید است پس از خواندن این مقاله اطلاعات کاملی در این رابطه کسب نمایید.
برنج سفید
برنج سفید پرمصرف ترین برنج در جهان است.
در اطراف دانه های برنج چندین لایه وجود دارد.اگر تنها یک لایه از دانه برنج برداشته شود،برنج حاصل شده برنج قهوه ای خواهد بود که سرشار از ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن است.اما در فرآیند آسیاب ، اگر بیش از یک لایه از دانه های برنج برداشته شود،برنج حاصل شده برنج سفید خواهد بود که خواص آن نسبت به برنج قهوه ای خیلی کمتر است.
برنج سفید در مقایسه با برنج قهوه ای طول عمر بالاتری دارد.
برنج قهوه ای
همانطور که در بالا اشاره کردیم ، برای به دست آوردن برنج قهوه ای ، تنها یک لایه از دانه های شلتوک برنج برداشته میشود ، به همین جهت خواص آن حفظ میشود.
درست است که برنج قهوه ای خواص بیشتری نسبت به برنج سفید هم نوع خود دارد ، اما بیشتر مردم دنیا و بخصوص ایرانیان از برنج قهوه ای به دلیل رنگی که دارد کمتر استفاده میکنند.
ما به شما پیشنهاد میکنیم که برای مصرف روزانه خود از برنج قهوه ای و برای زمانی که مهمان دارید از برنج سفید استفاده کنید.
برای خرید برنج قهوه ای با فروشگاه نودشت ارتباط برقرار کنید.
برنج باسماتی
برنج باسماتی از نوع برنج های دانه بلند است که در کشورهای هند ، پاکستان و نپال کشت میشود ، ولی مبدا اصلی آن کشور هند است.
باسماتی در زبان هندی به معنای معطر است.برنج باسماتی به دلیل عطر و بوی منحصر بفردی که دارد ، توسط هندی ها به این نام خوانده میشود.عطر و بوی برنج باسماتی به دلیل وجود استیل و پیررولین در ساختار آن میباشد.
برنج جاسمین
منشا برنج جاسمین کشور تایلند است.برنج جاسمین جز برنج های دانه بلند است اما طول آن در مقایسه با برنج باسماتی کمتر است.برنج باسماتی عطر خوبی دارد و رنگ آن سفید است. این نوع برنج نشاسته زیادی دارد و قبل از پخته شدن باید به خوبی شسته شود تا نشاسته اضافی آن دفع شود.برنج جاسمین پس از پخته شدن حالت چسبندگی پیدا میکند.
انواع برنج ایرانی
در کشور ایران و بخصوص در مناطق شمالی کشور ، گونه های مختلفی ازبرنج کاشت میشود. گونه های برنج ایرانی بطور کلی در 4 گروه اصلی طارم – صدری – گرد و پر محصول قرار دارند.
خرید برنج ایرانی با کیفیت به دلیل وجود اقلام متفاوت برنج کار سختی است که حتی افراد با تجربه در این زمینه هم به سختی از عهده آن بر می آیند.
قبل از خرید برنج ایرانی بهتر است مقاله راهنمای تشخیص برنج با کیفیت ایرانی را مطالعه کنید.
بیش از 40 هزار نوع برنج ، با رنگ ، طعم و اشکال متفاوت در دنیا وجود دارد که ذکر همه ی آنها در اینجا امکان پذیر نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ما در سایر مقالات این سایت دنبال کنید.
برنج خواص بسیار زیادی دارد و مصرف آن برای سلامتی انسان لازم است.
در این مقاله قصد داریم شما را با انواع برنج و ویژگی ها و خواص هر کدام آشنا کنیم.امید است پس از خواندن این مقاله اطلاعات کاملی در این رابطه کسب نمایید.
برنج سفید
برنج سفید پرمصرف ترین برنج در جهان است.
در اطراف دانه های برنج چندین لایه وجود دارد.اگر تنها یک لایه از دانه برنج برداشته شود،برنج حاصل شده برنج قهوه ای خواهد بود که سرشار از ویتامین ها و املاح مورد نیاز بدن است.اما در فرآیند آسیاب ، اگر بیش از یک لایه از دانه های برنج برداشته شود،برنج حاصل شده برنج سفید خواهد بود که خواص آن نسبت به برنج قهوه ای خیلی کمتر است.
برنج سفید در مقایسه با برنج قهوه ای طول عمر بالاتری دارد.
برنج قهوه ای
همانطور که در بالا اشاره کردیم ، برای به دست آوردن برنج قهوه ای ، تنها یک لایه از دانه های شلتوک برنج برداشته میشود ، به همین جهت خواص آن حفظ میشود.
درست است که برنج قهوه ای خواص بیشتری نسبت به برنج سفید هم نوع خود دارد ، اما بیشتر مردم دنیا و بخصوص ایرانیان از برنج قهوه ای به دلیل رنگی که دارد کمتر استفاده میکنند.
ما به شما پیشنهاد میکنیم که برای مصرف روزانه خود از برنج قهوه ای و برای زمانی که مهمان دارید از برنج سفید استفاده کنید.
برای خرید برنج قهوه ای با فروشگاه نودشت ارتباط برقرار کنید.
برنج باسماتی
برنج باسماتی از نوع برنج های دانه بلند است که در کشورهای هند ، پاکستان و نپال کشت میشود ، ولی مبدا اصلی آن کشور هند است.
باسماتی در زبان هندی به معنای معطر است.برنج باسماتی به دلیل عطر و بوی منحصر بفردی که دارد ، توسط هندی ها به این نام خوانده میشود.عطر و بوی برنج باسماتی به دلیل وجود استیل و پیررولین در ساختار آن میباشد.
برنج جاسمین
منشا برنج جاسمین کشور تایلند است.برنج جاسمین جز برنج های دانه بلند است اما طول آن در مقایسه با برنج باسماتی کمتر است.برنج باسماتی عطر خوبی دارد و رنگ آن سفید است. این نوع برنج نشاسته زیادی دارد و قبل از پخته شدن باید به خوبی شسته شود تا نشاسته اضافی آن دفع شود.برنج جاسمین پس از پخته شدن حالت چسبندگی پیدا میکند.
انواع برنج ایرانی
در کشور ایران و بخصوص در مناطق شمالی کشور ، گونه های مختلفی ازبرنج کاشت میشود. گونه های برنج ایرانی بطور کلی در 4 گروه اصلی طارم – صدری – گرد و پر محصول قرار دارند.
خرید برنج ایرانی با کیفیت به دلیل وجود اقلام متفاوت برنج کار سختی است که حتی افراد با تجربه در این زمینه هم به سختی از عهده آن بر می آیند.
قبل از خرید برنج ایرانی بهتر است مقاله راهنمای تشخیص برنج با کیفیت ایرانی را مطالعه کنید.
بیش از 40 هزار نوع برنج ، با رنگ ، طعم و اشکال متفاوت در دنیا وجود دارد که ذکر همه ی آنها در اینجا امکان پذیر نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ما در سایر مقالات این سایت دنبال کنید.