نقلقول:
بسیاری از افراد علاقه مند به راه اندازی شغل های جالب مانند رستوران ها هستند.راه اندازی کترینگ کار ساده ای نیست و دنیای پیچیده ای دارد.چرا که بر ای این کار سرمایه گذاری هنگفتی را لازم دارید و هزینه های ابتدایی این کار نیز فراتر از آن چیزی است که شما فکر می کنید.برای این کار باید از پس هزینه های اجاره یا خرید محل مورد نظر،تجهیزات رستوران و ...بر بیایید.علاوه برهزینه های تجهیزات آشپزخانه های صنعتی،نیاز به دکوراسیون نیز خواهید داشت.بنابراین این هزینه ها ممکن است بسیاری از افراد را در همان ابتدای کار منصرف کند.
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به طور مستقیم در دید مشتری نیست و این کارکنان رستوران هستند که با این تجهیزات سروکار دارند.این مسئله نباید مانع خرید این تجهیزات رستوران ها شود.به منظور رعایت کردن ایمنی ، بهداشت و از این قبیل مسائل باید لوازم و تجهیزات مناسبی برای آشپزخانه ها خریداری شود.اگر این موضوع را نادیده بگیرید قطعا در کسب و کارتان به مشکل برخواهید خورد.
نکات خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
برای خریدن تجهیزات آشپزخانه های صنعتی،باید وقت و دقت زیادی را صرف آن کنید.اندازه ای که محل مورد نظر دارد و همینطور فضای مدنظر،از عناصر مهم در خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی هستند.قانون مهم و اول در آشپزخانه ها،نظم و ترتیب می باشد.قبل از خرید لوازم،می بایست فضا را کاملا بررسی نموده و حتی جای لوازم را در ذهن خود مشخص کنید.با این اقدامات می توانید با دید باز به خرید بپردازید چراکه از قبل همه چیز را مشخص کرده و به دقت سنجیده اید.اگر در محل مورد نظرتان قناسی در کار است،می توانید به طور سفارشی تجهیزات را تهیه کنید؛با این کار تا حدی می توانید عیب ها را بپوشانید.
این نکته شایان ذکر است که لوازمی که در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند بسیار با آشپزخانه های خانگی تفاوت دارند.بنابراین خریدن لوازم کوچک نمی تواند جای لوازم بزرگ را بگیرد و همان کارایی را ندارد.لوازم کوچک خانگی این همه توانایی ندارند تا ساعات زیادی از آن ها کار کشیده شوند،پس نمی توانند مناسب آشپزخانه های صنعتی باشند.مثلا چرخ گوشت هایی که در منازل از آن ها استفاده می شود،نمی توانند جایگزین چرخ گوشت های بزرگ صنعتی شوند.این موضوع برای لوازم دیگر نیز همینطور می باشد.اگر لوازم نامناسبی را خرید کنید،بی شک سرمایه تان به خطر خواهد افتاد.
سرمایه گذاری را در تجهیزاتی که مربوط به پخت و پز است و همینطور در یخچال های صنعتی درست انجام دهید.با این کار شما اقدامی بزرگ در کسب و کارتان می کنید که به نفع خودتان است.این کار را با وسواس زیادی انجام دهید و از عملکرد صحیح تجهیزات آشپزخانه های صنعتی مطمئن شوید.همینطور باید اطلاعات کافی را از نگهداری لوازم،حاصل کنید و روش تمیز کردن قطعه های آن را نیز از متخصص بپرسید.زیرا برخی از لوازم به آسانی تمیز نمی شوند و کاربرد ضعیفی دارند،خرید آن دسته از لوازم باعث اتلاف وقت و هزینه شما خواهد شد.
مهم ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
خرید تجهیزات با کیفیت باعث صرفه جویی بیشتری می شود.بر ای این کار تجهیذاتی که در ذیل مطرح شده است بسیار مناسب و پرکاربرد هستند.
ماشين هاي ظرفشويي صنعتي
این ماشین ها دارای محفظه ی عایق گرما و حرارت می باشند و قابلیت تنظیم کردن میزات حرارت آب را دارند.چنانچه ماشین ظرفشویی با این قابلیت را خریداری کنید،بسیار در صرفه جویی انرژی کمک خواهید کرد.
گاز القایی از تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
استفاده از گازهای بزرگی که چند شعله القایی دارند،یکی دیگر از راه های صرفه جویی می باشد.کار این دستگاه ها محدود کردن میزان گرما است و با این کار انرژی بیشتر را برای ظرف غذا متمرکز می کنند.سیستم این گازها بدین صورت است که با براشتن غذا و قطع کردن میدان مغناطیسی،حزازت نیز به طور خودکار کاملا قطع شده و این موضوع سبب صرفه جویی می شود.
کاهش مصرف انرژی درقفسه غذاي داغ
تمامی قفسه هایی که برای نگهداری از مواد غذایی هستند،عایق بندی می شوند و این کار مانع از اتلاف گرما می شود.همه ی کابین ها در آشپزخانه های صنعتی باید سنسورهایی که برای سنجش حرارت می باشند را داشته باشند.بدین صورت زمانی که قفسه ای خالی باشد،لامپ های حرارتی به طور خودکار خاموش می شوند.
گريل هاي سازگار با محيط زيست
گریل از لوازم پرمصرف می باشد که همیشه روشن است.گریل های جدید و کم مصرف جایگزین گریل های قدیمی شده اند.صفحه گریل های جدید دارای شیارهایی می باشد که سنسور و تایمر دارند.این گریل ها در زمان بندی مشخص خاموش می شوند.یعنی زمانی که استفاده ای از آن نمی شود،سنسور فعال شده ودستگاه به طور خودکار خاموش می شود.منبع:تجهیزات آشپزخانه های صنعتی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان