16-11-2023, 04:21 PM
(آخرین ویرایش: 16-11-2023, 04:36 PM، توسط lavazemkhanegi.)
7 نکته برای کمک به ایجاد کمد لباس کپسولی
نویسنده کورتنی کارور
7 نکته برای کمک به ایجاد کمد لباس کپسولی #project333
اگر در حال کار بر روی مجموعه کپسولی خود برای 3 ماه آینده هستید، یا حتی اگر فقط به آن فکر می کنید، این نکات شما را تشویق می کند تا چیزی بسازید که برای شما مناسب باشد. وقتی اقلامی را انتخاب می کنید که متناسب با بدن و سبک زندگی شما باشد، کمد لباسی کپسولی ایجاد می کنید که به شما کمک می کند مزایای لباس پوشیدن و زندگی با کمترین هزینه را کشف کنید.
1. قوانین خود را تعیین کنید
پروژه 333 در سال 2010 شروع به تغییر کمد لباس در سراسر جهان کرد و از آن زمان پروژه های مختلف کمد لباس کپسولی با قوانین یا اعداد کمی متفاوت ظاهر شد، اما مفهوم اصلی و چالش یکسان است ... ایجاد مجموعه کوچکی از لباس ها برای مدت زمان معین. (معمولا 3 ماه). با قوانین Project 333 شروع کنید. اگر به ساختار نیاز دارید، قوانین را رعایت کنید. اگر به انعطافپذیری نیاز دارید، لمس خود را اضافه کنید.
2. موارد دلخواه خود را انتخاب کنید
داشتن همه آن مستلزم داشتن همه آن نیست. نگاهی به وسایل داخل کمد خود بیندازید. آیا آنها مورد علاقه شما هستند یا چیزهایی هستند که در فروش گذاشته اید یا چیزهایی هستند که در یک آگهی مجله خوب به نظر می رسیدند یا برای شخص دیگری؟ کپیهایتان، شلوار جینهایی که مدتهاست مناسب نبودهاند، و آن اقلام مد روز که فکر میکردید شما را خوشحال میکنند، اما اکنون در پشت کمد هستند، اهدا کنید. کمتر لباس بپوشید و هر روز وسایل مورد علاقه خود را بپوشید.
کامنت زیر در این پست به من یادآوری کرد که چقدر مهم است که برای لباس های مورد علاقه خود جا باز کنید، «یک عارضه جانبی غیرمنتظره از ساده کردن لباس هایم: روز قبل، رفتم تا بالاپوشی بگیرم تا در خانه بچرخم... گیج شده خیره شدم. برای مدتی در گزینههایم، قبل از اینکه متوجه شدم اکنون فقط تاپهای مورد علاقهام باقی مانده است (یعنی آنهایی که خوشحال میشوم بیرون بروم و در آنها دیده شوم)، بنابراین در نهایت یک تاپ مورد علاقهام را فقط برای نشستن در بالکن پوشیدم. و خواندن کتاب حس عالی بود”
3. مقایسه کردن با حاشیه
من وبلاگ نویسان خوش لباس و مجموعه کمد لباس های کپسولی را با رنگ ها و الگوهایی دیده ام که هرگز تصور نمی کنید آنها را کنار هم بگذارید. در حالی که برخی از آنها می توانند الهام بخش باشند، بسیاری از آنها کاملاً ترسناک و طاقت فرسا هستند. اگر قبلاً آنطور لباس نمیپوشیدید، احتمالاً برای مدت طولانی به آن پایبند نخواهید بود.
برای 3 ماه آینده راه خودت را برو. با چیزهایی که دارید کار کنید و تاکید بر خرید و استایل را کنار بگذارید و آن را روی چیزهایی بگذارید که برایتان مهم است. ترندها، تبلیغات، و همه کسانی که شبیه شما هستند را نادیده بگیرید و در لباس های خود شاد باشید.
4. مهم ترین چیز در کمد لباس کپسولی خود را مشخص کنید
فصل بعدی برای من زمستان است و مهم ترین کیفیت کمد لباس کپسولی من گرما است. من هنوز هم چیزی را برای روز یا اتاق گرم گاه به گاه اضافه می کنم، اما بیشتر لباس های من برای گرم نگه داشتن نان تست است. گوشواره ها این کار را نمی کنند، بنابراین در لیست نیستند. در عوض یک روسری دنج اضافه می کنم.
5. کمد لباس کپسولی خود را نخرید
می توانید بیرون بروید و 33 قطعه عالی بخرید، اما در نهایت پولی را خرج می کنید که ممکن است نداشته باشید برای چیزهایی که در 3 ماه دیگر دوست نخواهید داشت. در عوض، با کار کردن با چیزهایی که دارید، بفهمید که واقعاً به چه چیزی نیاز دارید. اگر نیاز به اضافه کردن یک یا دو تکه دارید، این کار را انجام دهید، اما در غیر این صورت، سه ماه کمتر لباس بپوشید تا بهتر بفهمید برای یک کمد لباس کپسولی به چه چیزی نیاز دارید.
6. ترس را از بین ببرید
لباس پوشیدن کمتر می تواند چیزهای ترسناکی باشد. اما مار در کیسه خواب من ترسناک نیست، می تواند باعث ایجاد احساس ترس شود:
ترس از نداشتن آنچه نیاز دارید
ترس از اینکه مردم متوجه شوند شما همان لباس ها را می پوشید
و ترس ساده از امتحان کردن چیزی جدید
بهترین راه برای از بین بردن ترس این است که به یاد داشته باشید که این ترس دائمی نیست. 3 ماه است، و اگر به کاری که 3 ماه پیش انجام می دادید فکر کنید، به یاد خواهید آورد که زمان چقدر سریع می گذرد.
هنوز لباس های خود را اهدا نکنید، به جز چیزهایی که هرگز نمی پوشید. در عوض، آن را از دید دور کنید تا بتوانید از مزایای یک کمد لباس کپسولی با پتوی امنیتی لباسهایتان که در جعبهای در جایی کنار کمدتان پنهان شده، لذت ببرید.
7. به این فکر کنید که می خواهید زمان خود را چگونه بگذرانید
هنگامی که کمد لباس کپسولی خود را ایجاد کردید، به زمان اضافی برای آماده شدن در صبح نیاز نخواهید داشت، و وقت خود را برای خرید آنلاین یا در اتاق های رختکن نمی گذرانید. طبیعتاً با حذف این فعالیتها زمان بیشتری خواهید داشت. چگونه می خواهید آن را خرج کنید؟ فهرستی از عشق تهیه کنید تا مشخص کنید چگونه آن دقایق اضافی ارزشمند را سپری می کنید و یک برنامه صبحگاهی برای سلامتی، انرژی و خلاقیت ایجاد می کنید.
کمد دیواری در کرج