15-02-2022, 10:30 PM
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع اصول نگهداری مواد غذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی
۱- کتاب سمشناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری،فرخنده ایزدی،انتشارات جامعه نگر
۶- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات CRC
۷- کتاب فرآوری و نگهداری گوشت،تالیف سیاوش مکتبی ،انتشارات ترآوا .
۸- کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۹- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون ،انتشارات Prentice Hall
۱۰- کتاب ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه و بهداشت،تالیف لینتون. جی. کوکس، جان. اس. کراتر؛ ترجمه محمدرضا نوربخش، آزاده داوری، شیما صادقی،انتشارات شرکت نستله ایران (سهامی خاص)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی .
۱۱- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری،انتشارات آثار سبحان
۱۲- کتاب ایمنی مواد غذایی: آلاینده ها و سموم (Food safety : Contaminants and Toxins)، تالیف جی. دی ملو،انتشارات CABI
۱۳- کتاب ایمنی در زنجیره مواد غذایی کشاورزی (Safety in the agri-food chain)، تالیف آ.لونینگ،اف دولیگری،آر .وره ،انتشارات Wageningen Academic
۱۴- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۵- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۶- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۷- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت
۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication
۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication
۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication
۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication
۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication
۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1
۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل.
۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر.
۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی
۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی
۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد.
۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران.
۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC.
۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند.
۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead
۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران.
۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع شیمی مواد غذایی
۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین.
۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی.
۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ.
۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۹- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع اصول نگهداری مواد غذایی
۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار.
۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر.
۵- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۶- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۷- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی
۱- کتاب سمشناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله.
۲- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران.
۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران.
۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۵- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری،فرخنده ایزدی،انتشارات جامعه نگر
۶- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات CRC
۷- کتاب فرآوری و نگهداری گوشت،تالیف سیاوش مکتبی ،انتشارات ترآوا .
۸- کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران.
۹- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون ،انتشارات Prentice Hall
۱۰- کتاب ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه و بهداشت،تالیف لینتون. جی. کوکس، جان. اس. کراتر؛ ترجمه محمدرضا نوربخش، آزاده داوری، شیما صادقی،انتشارات شرکت نستله ایران (سهامی خاص)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی .
۱۱- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری،انتشارات آثار سبحان
۱۲- کتاب ایمنی مواد غذایی: آلاینده ها و سموم (Food safety : Contaminants and Toxins)، تالیف جی. دی ملو،انتشارات CABI
۱۳- کتاب ایمنی در زنجیره مواد غذایی کشاورزی (Safety in the agri-food chain)، تالیف آ.لونینگ،اف دولیگری،آر .وره ،انتشارات Wageningen Academic
۱۴- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران.
۱۵- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی.
۱۶- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر.
۱۷- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد.
راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت