منابع آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت - نسخهی قابل چاپ +- تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum (http://forum.kishtech.ir) +-- انجمن: پردیس فناوری کیش (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: دانشگاه هاي سراسري و آزاد اسلامي (http://forum.kishtech.ir/forumdisplay.php?fid=9) +--- موضوع: منابع آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت (/showthread.php?tid=68796) |
منابع آزمون کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت - feyzi1400 - 15-02-2022 منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع زبان عمومی علوم پزشکی ۱- Active Skills for Reading (1, 2, 3, 4, 5). Neil J. Anderson, Thompson publication ۲- Interaction: Reading . Hartman, P, Kirn, McGraw-Hill publication ۳- English for the Students of Medicine.Compilation : Mahmoodreza Atai,Maasume Atai,Leyla Shoja,Maasume Kafshgarsouteh,Mandana Zolghadari – Samt publication ۴-Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing . Bernard Seal. Cambridge University publication ۵- Improving Reading Skills.Compilation : D.r Shokrpour,D.r Mehbudi – Jungle publication ۶- Developing Reading Skills. Markstein, L. and Hirasawa, L. Cambridge university ۷- لغت نامه اصطلاحات پزشکی Reading throught interaction- Mosaic1 ۸- گسترش مهارت A Complete Guide Expanding Reading Skills Intermediate ،رضا دانشوری، انتشارات جنگل. ۹- درسنامه جامع زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی،امیر لزگی، نشر جامعه نگر. ۱۰- مجموعه سوالات کارشناسی ارشد گروههای مختلف علوم پزشکی ۱۱- جزوه زبان علوم پزشکی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۲- جزوه زبان علوم پزشکی سنجش امیرکبیر که برگرفته از تمام منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع میکروبیولوژی موادغذایی ۱- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن، تالیف جیمزمانرو جی، مترجمان علی مرتضوی و ضیاء الحق، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی فردوسی مشهد. ۲- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی، تالیف ویلیام کارول فریزیر و دنیس وستهاف، مترجمان سیدعلی مرتضوی، مهدی کاشانی نژاد و سیدحمیدرضا ضیاءالحق، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۳- کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی (آدامز)(جلد ۱ و ۲)، تالیف موریس ماس، آدامز، مترجمان سیدعلی مرتضوی و علیرضا صادقی ماهونک، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۴- کتاب میکروبهای بیماریزا در موادغذایی و اپیدمیولوژی مسمومیتهای غذایی، تالیف ودود رضوپلر، انتشارات دانشگاه تهران. ۵- کتاب مبانی میکروبیولوژی موادغذایی ( (Fundamental Food Microbiology، تالیف بی بک ری و آرون بونیا، انتشارات CRC. ۶- کتاب طغیان بیماریهای منتقله از مواد غذایی(Foodborne Disease)،تالیف سازمان بهداشت جهانی، مترجمان سیدمحمود رضوانی، سیدمهدی ضیاءضیا بری و سیدهادی ضیاءضیابری، انتشارات اندیشمند. ۷- کتاب تشخیص عوامل بیماری زا در مواد غذایی (Detecting pathogens in food)، تالیف توماس مک کین، انتشارات Woodhead ۸- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. ۹- کتاب تضمین کیفیت و سلامت موادغذایی با منشأ دامی، تالیف محمد محسنزاده و سعید خانزادی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. ۱۰- جزوه میکروبشناسی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۱۱- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۲- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ایران. ۱۳- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۴- جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع شیمی مواد غذایی ۱- کتاب شیمی مواد غذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب کنترل کیفی و آزمایشهای شیمیایی مواد غذایی، تالیف دکتر پروانه، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب شیمی موادغذایی (food chemistry)، تالیف بلیتز، گروش و اسچیبرل، انتشارات اسپرینگرورلانگ برلین. ۴- کتاب فشرده شیمی مواد غذایی، تالیف بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۵- کتاب شیمی موادغذایی (جلد ۱ و ۲)، تالیف میرمنوچهر حامدی، انتشارات مرکز نشر دانشگاهی. ۶- کتاب مبانی شیمی مواد غذایی، تالیف جان دمان، مترجم بابک قنبرزاده، انتشارات آییژ. ۷- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۸- جزوه شیمی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۹- جزوه شیمی مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۰- جزوه شیمی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع اصول نگهداری مواد غذایی ۱- کتاب اصول تکنولوژی نگهداری موادغذایی، تالیف دکتر حسن فاطمی، انتشارات شرکت سهامی انتشار. ۲- کتاب عوامل فساد و شرایط نگهداری موادغذایی در سردخانه، تالیف دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف سهراب معینی و کامبیز جهان بین، انتشارات دانشگاه تهران. ۴- کتاب اصول نگهداری مواد غذایی، تالیف حجت بیگ زاده، انتشارات سپهر. ۵- جزوه اصول نگهداری موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۶- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۷- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۸- جزوه اصول نگهداری مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. منابع کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی – منابع کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی ۱- کتاب سمشناسی موادغذایی، تالیف دکتر چراغعلی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله. ۲- کتاب اصول بهداشت موادغذایی، تالیف نوردهر رکنی، انتشارات دانشگاه تهران. ۳- کتاب شیر و فرآوردههای آن، تالیف گیتی کریم، انتشارات جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. ۴- کتاب اصول و روشهای تولید سوسیس و کالباس، تالیف مهرداد محمدی ،هدایت حسینی، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۵- کتاب درسنامه بهداشت و ایمنی مواد غذایی،تالیف بهادر حاجی محمدی،محمد حسن احرام پوش،سپیده خلعتبری،فرخنده ایزدی،انتشارات جامعه نگر ۶- کتاب فرآوری گوشت (Meat Processing Kerry and Ledward )، تالیف ژوزف کری،دیوید لدوارد،انتشارات CRC ۷- کتاب فرآوری و نگهداری گوشت،تالیف سیاوش مکتبی ،انتشارات ترآوا . ۸- کتاب کلیات بهداشت محیط(Environmcntal Engineering and sanitation)، تالیف جوزف سالواتو، نلسون نمرو و فرانکلین آژاردی، مترجم هوشیار حسینی، محمد شیرمردی و نغیمه احمدی موسی آباد، انتشارات خانیران. ۹- کتاب ضروریات بهداشت و ایمنی مواد غذایی (Essential of food safety and sanitation)، تالیف دیوید اسوان،ریچارد لینتون ،انتشارات Prentice Hall ۱۰- کتاب ایمنی مواد غذایی برای کارشناسان تغذیه و بهداشت،تالیف لینتون. جی. کوکس، جان. اس. کراتر؛ ترجمه محمدرضا نوربخش، آزاده داوری، شیما صادقی،انتشارات شرکت نستله ایران (سهامی خاص)، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی . ۱۱- کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی ،تالیف زینب رضایی، فاطمه اکرمی مهاجری،انتشارات آثار سبحان ۱۲- کتاب ایمنی مواد غذایی: آلاینده ها و سموم (Food safety : Contaminants and Toxins)، تالیف جی. دی ملو،انتشارات CABI ۱۳- کتاب ایمنی در زنجیره مواد غذایی کشاورزی (Safety in the agri-food chain)، تالیف آ.لونینگ،اف دولیگری،آر .وره ،انتشارات Wageningen Academic ۱۴- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران. ۱۵- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی. ۱۶- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی موادغذایی موسسه سنجش تکمیلی امیرکبیر. ۱۷- جزوه کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی سنجش امیرکبیر که برگرفته از اکثر منابع فوق می باشد. راه موفقیت در کنکور کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی وزارت بهداشت |