تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › سلامت و زیبایی v
« قبلی 1 … 65 66 67 68 69 … 158 بعدی »

در خرید عسل علاوه بر طبیعی بودن عسل به خام بودن آن هم توجه کنید!

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
در خرید عسل علاوه بر طبیعی بودن عسل به خام بودن آن هم توجه کنید!
mino_mi آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 8
موضوع‌ها: 8
تاریخ عضویت: Aug 2020
اعتبار: 0
#1
22-02-2021, 06:08 PM
باید بدانید که علاوه بر طبیعی بودن عسل، خام بودن عسل نیز موضوع بسیار مهمی است که بهتر است قبل از خرید، به آن توجه داشته باشید. اما این را هم بدانید که فقط بر اساس ادعای فروشنده یا از روی ظاهر عسل، نمی‌توان به خام یا طبیعی بودن آن پی برد.
در این مقاله به شما توضیح خواهیم داد که عسل طبیعی و خام چیست، چرا عسلی که خام نباشد، خوب نیست و اینکه چگونه می‌توانید خام و طبیعی بودن عسل را تشخیص دهید.

[تصویر:  delicious-honey-pouring-bowl_23-21483466292.jpg]

عسل طبیعی چیست؟
عسل طبیعی عسلی است که زنبور برای تولید آن، فقط از شهد گل‌ها و گیاهان تغذیه کرده باشد. گاهی برخی از تولیدکنندگان عسل، برای تولید بیش‌تر عسل، به زنبور آب و شکر می‌دهند؛ چنین عسلی که از تغذیه زنبور با آب و شکر به دست آمده باشد، دیگر طبیعی نبوده و تغذیه‌ای محسوب می‌شود.
عسل خام چیست؟
عسل خام به عسلی گفته می‌شود که اصلا حرارت ندیده باشد و همان‌گونه که در حجره‌های کندوی زنبورعسل بوده، بدون فرآوری به دست شما برسد.
چرا بعضی از فروشندگان عسل را حرارت می‌دهند؟
دلیل اصلی این کار جلوگیری از شکرک زدن عسل است. متاسفانه این باور غلط در بین بعضی از مردم وجود دارد که شکرک زدن عسل خوب نیست و نشان دهنده غیر طبیعی بودن عسل است. بنابراین فروشندگان عسل برای اینکه از شکرک زدن عسل جلوگیری کنند و یا آن را به تاخیر بیندازند عسل را تا دماهای بالایی حرارت می‌دهند که خوب نیست. باید بدانید که شکرک زدن عسل اصلا چیز بدی نیست و حتی در کشورهای خارجی، عسل رس بسته یا شکرک زده محبوبیت زیادی دارد. وقتی عسلی طبیعی باشد و شکرک بزند، نشان دهنده این است که عسل خام و حرارت ندیده است.
چرا نباید عسل حرارت دیده مصرف کنید؟
همانطور که حتما می‌دانید عسل طبیعی دارای خواص بسیاری است اما باید بدانید که حرارت دادن عسل باعث می‌شود که بخشی از خواص عسل از بین برود. اگر عسل حرارت بالا و به مدت طولانی ببیند تمام خواص خود را از دست می‌دهد و دیگر فرقی با آب و شکر ندارد.  حتی بد نیست این را هم بگوییم که در صورت حرارت خیلی زیاد و طولانی، امکان افزایش HMF یا همان هیدروکسی متیل فورفورال، که در مقادیر زیاد ممکن است برای سلامتی مضر باشد، در عسل وجود دارد.
چطور مطمئن شویم که عسل خام است؟
باید بدانید که به هیچ عنوان نمی‌شود از روی ظاهر عسل، به طبیعی و یا خام بودن آن پی برد. برای تشخیص عسل واقعی و خام، تنها راه قطعی آزمایش عسل در آزمایشگاه است. در این آزمایش برخی از مشخصه‌های عسل را اندازه‌گیری می‌کنند و با توجه به آن طبیعی و حرارت ندیده بودن عسل، مشخص می‌شود.
برای اینکه مطمئن شوید عسلی که می‌خرید، خام و طبیعی است تنها از فروشگاه‌های معتبر خرید کنید. درکام یکی از فروشگاه‌های اینترنتی مواد غذایی سالم و طبیعی است که عسل هم می‌فروشد. این فروشگاه، تمامی عسل‌هایش را قبل از فروش آزمایش می‌کند و آن‌ها را به همراه برگه آزمایش ارائه می‌دهد.
فاکتورهای مهم تعیین کننده خام بودن عسل
از روی سه فاکتور پرولین، دیاستاز و یا HMF  عسل می‌توان متوجه شد که عسل خام است یا حرات دیده است. برای تشخیص خام بودن عسل بررسی یکی از این سه فاکتور کفایت می‌کند.
میزان پرولین: میزان پرولین عسل فاکتور مهمی است که در تشخیص طبیعی بودن و خام بودن عسل استفاده می‌شود. اگر نتیجه آزمایش مشخص کند که میزان پرولین کمتر از حد استاندارد یعنی مقدار ۱۸۰ است نشان می‌دهد که یا عسل طبیعی نیست و یا اینکه حرارات دیده و پرولین خود را از دست داده است. در برگه آزمایش زیر می‌توانید میزان پرولین را ببینید.
میزان دیاستاز: دیاستاز آنزیمی است که زنبورها وارد عسل می‌کنند. میزان دیاستاز عسل در صورت حرارت دیدن عسل و یا کهنه شدن آن کم می‌شود. بنابراین اگر مقدار دیاستاز از عدد ۸ کمتر باشد نشان می‌دهد که یا عسل حرارت دیده و دیاستاز خود را از دست داده و یا عسل قدیمی و کهنه است. ما پیشنهاد می‌کنیم از عسل بسیار قدیمی استفاده نکنید زیرا عسل به مرور خواص خود را از دست می‌دهد و یک عسل چند ساله خواص عسل تازه را ندارد.
میزان HMF : عسل در حالت معمول HMF یا هیدروکسی متیل فورفورال پایینی دارد. اما با گذر زمان و همچنین با حرارت دیدن، این ماده در عسل افزایش پیدا می‌کند. در صورتی که عسل HMF بالاتر از ۴۰ داشته باشد می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که عسل حرارت دیده است و یا شرایط نگهداری بدی داشته است.
*جالب است بدانید به جز جلوگیری از شکرک زدن عسل، فروشندگان برای دلایل دیگری نیز عسل را حرارت می‌دهند. اگر دوست دارید جزئیات بیشتری در این مورد بدانید، می‌توانید به منبع این مقاله که در زیر قرار دارد، مراجعه نمایید.
منبع: مقاله عسل خام چیست
 
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  5 فایده مهم فیبر خوراکی و 6 دلیل برای اینکه باید مصرف کنید nyusha 0 378 27-09-2024, 11:15 PM
آخرین ارسال: nyusha
  خرید وی کاله (پروتئین وی بدنسازی) f.nazari 0 357 13-01-2024, 06:57 PM
آخرین ارسال: f.nazari
  قیمت و خرید گینر پگاه f.nazari 0 366 13-01-2024, 06:54 PM
آخرین ارسال: f.nazari
  چگونه بهتر از ناخن های خود مراقبت کنید، در مورد این روال مراقبت از ناخن بدانید! lavazemkhanegi 1 696 01-10-2023, 07:38 PM
آخرین ارسال: زهرا ساداتعلی
  کاشت ابروی طبیعی بهترین روش برای ترمیم ابرو joopress 1 817 27-09-2023, 02:40 PM
آخرین ارسال: sibesorati
  قبل از خرید دستگاه اکسیژن ساز به این نکات توجه کنید zahra00 1 1,086 21-08-2023, 11:51 AM
آخرین ارسال: 1sogang
  خرید هدیه روز پزشک با بهترین قیمت sara_kvz 0 501 17-08-2023, 08:40 PM
آخرین ارسال: sara_kvz
  گزینه های مناسب برای خرید کادو روز پزشک sara_kvz 0 478 16-08-2023, 12:54 AM
آخرین ارسال: sara_kvz
  در خرید کلاه گیس باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ ElShokri 0 447 07-03-2023, 01:00 PM
آخرین ارسال: ElShokri
  راهنمای انواع رژ لب و خرید اینترنتی آن ها در هایلند hilandsina 0 791 16-01-2023, 01:55 PM
آخرین ارسال: hilandsina

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 24-06-2025، 09:22 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.