تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟
 
تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum › پردیس فناوری کیش › سلامت و زیبایی v
« قبلی 1 … 85 86 87 88 89 … 158 بعدی »

درد مفصل و بيماريهايي كه با آن مرتبط است

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درد مفصل و بيماريهايي كه با آن مرتبط است
myblog آفلاین
عضو جوان
**
ارسال‌ها: 24
موضوع‌ها: 24
تاریخ عضویت: Nov 2019
اعتبار: 0
#1
20-08-2020, 12:49 PM
گاهي درد مفاصل از بيماري هاي ديگري خبر مي دهد و بايد جدي گرفته شود:
مهمترين علل درد مفصل ي عبارتند از :
تاندنيت : التهاب تاندون يا زردپي هاي اطراف مفاصل كه به آن تاندنيت Tendinitis هم ميگويند موجب بروز دردي ميشود كه به علت نزديكي آن به مفصل در بسياري اوقات در خود مفصل احساس ميشود.
آرتريت : التهاب مفصل يا آرتريت ميتواند به علت بيماري هاي خود ايمني و ايجاد روماتيسم (مانند روماتيسم مفصلي، اسپونديليت انكيلوزان، لوپوس)، به علت عفونت مفصل و يا به علت استئوآرتريت يا آرتروز ايجاد شود. بيماري هاي متابوليك مانند نقرس هم ميتوانند موجب التهاب مفصل شوند. در آرتريت مفصل دردناك و متورم شده و دچار خشكي و محدوديت حركت و در مواردي، تغيير شكل ميشود.
بورسيت : التهاب بورس هاي اطراف مفاصل ميتواند موجب بورسيت شود. اين التهاب دردي را ايجاد ميكند كه در مفصل احساس ميشود.
كشيدگي رباط : رباط يا ليگامان هاي اطراف مفاصل ميتوانند به علت دررفتگي هاي مفصلي و يا قرار گرفتن مفاصل در وضعيت هاي نامناسب دچار كشيدگي شوند و اين كشيدگي ميتواند دردي را ايجاد كند كه در خود مفصل احساس ميشود.
مشكلات بيومكانيك مفصل : اشكالاتي در شكل مفصل و يا اشكال در كاركرد رباط هاي صليبي، منيسك، رباط ها و عضلات اطراف مفصل، كندرومالاسي كشكك و بسياري عوامل ديگر ميتوانند موجب درد مفصل شوند.
دلايل ترسناك درد مفصل
درد مفصل در برخي موارد ممكن است به دلايل مهم ديگري باشد. از جمله اين دلايل اين موارد هستند:
درد مفصل زانو نشانه چيست؟
اگر جايي از بدنتان زخمي شود و آن را به خوبي تميز نكنيد، در صورتي كه زخم نزديك مفصل باشد، مي تواند توسط باكتري هايي مانند استافيلوكوكوس اورئوس و يا استرپتوكوك آلوده شود و باعث آرتريت عفوني گردد. اگر متوجه ورم شديد و درد در ناحيه مورد نظر و تب و لرز گشتيد، بايد علت آن را پيگيري كنيد.
شايع ترين مفصلي كه آسيب مي بيند، مفصل زانو است، اما باسن، مچ پا و مچ دست نيز آسيب پذيرند. در صورت ابتلا به اين مشكل، ممكن است به آنتي بيوتيك داخل وريدي نياز پيدا كنيد. همچنين ممكن است نياز باشد پزشك چرك مفصل را تخليه كند. آرتريت سپتيك يا عفوني در صورت عدم درمان، مي تواند به عفونت تمام بدن منجر شود كه كشنده است.
 
مشاهده مطلب كامل در http://darmanblog.blograz.ir/
ارسال‌ها
پاسخ
« قدیمی‌تر | جدیدتر »


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تكلفة عملية تغيير مفصل الركبة Menna 0 346 11-12-2023, 03:32 PM
آخرین ارسال: Menna
  مشاغل و آسیب های پوستی مرتبط sarenteb 0 541 18-09-2021, 06:25 PM
آخرین ارسال: sarenteb
  جراحی های مرتبط با جراحی افتادگی پلک jarahezibai 0 570 03-07-2019, 02:03 AM
آخرین ارسال: jarahezibai
  مفصل پلاستیکی motlagh 0 1,239 30-05-2017, 11:02 AM
آخرین ارسال: motlagh

  • مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 12-06-2025، 09:17 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5
Powered by MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.