10-06-2020, 03:50 PM
انواع بشقاب پلوخوری، خورشت خوری و میوه خوری
بشقاب بلور: ست بشقاب بلور یکی از زیباترین ست های بشقاب است که برای تازه عروس ها خریداری می شود و معمولا در بوفه خانه نگهداری می شود. برای چیدن میز غذاخوری بشقاب های بلور زیبا و اصیل اند و غذا در این بشقاب ها هیجان انگیز تر به نظر می رسد.
بشقاب سرامیکی: بشقاب های سرامیکی به نسبت بشقاب های چینی وزن سبک تری دارند و اگر پوشش لعابی مناسبی داشته باشند برای خوردن غذا مناسب اند و می توانند پاسخگوی سلیقه های مختلف باشند.
بشقاب آرکوپال: ظرف آرکوپال حد وسط بین بشقاب های چینی و شیشه ای است با این تفاوت که از چینی سبک تر و از بشقاب شیشه ای زیباتر است. به همین علت بسیاری از افراد ترجیح می دهند سرویس های آرکوپال را جایگزین جنس های دیگر کنند.
بشقاب چوبی بامبو: طرفداران محیط زیست که تعدادشان هر روز افزایش می یابد، بشقاب های بامبو را به سایر بشقاب ها ترجیح می دهند؛ چون برداشت محصول از گیاه بامبو می تواند بدون آسیب رساندن به گیاه اصلی باشد و همین امر باعث می شود پوشش گیاهی منطقه حفظ شود و تبدیل به یکی از بهترین منابع برای تهیه و تولید بشقاب چوبی باشد.
بشقاب دسینی: یکی از شیک ترین ظروفی که برای مهمانی های بزرگ استفاده می شود ظروف دسینی است که بعضی از بشقاب های رستورانی را هم پوشش می دهد. بشقاب های دسینی می توانند طرح های مختلفی در گوشه خود داشته باشند و کودکان را به خورد غذا تشویق کنند.
بشقاب سفالی رنگی: هنر سفالگری یکی از قدیمی ترین هنرهایی است که از گذشته تا به حال زنده نگه داشته شده و با تولید ظرف و کاشی و ... چیدمان منزل را تکمیل کرده است. بشقاب های سفالی طرح های زیبایی مثل انار و گل سرخ بر رویشان نهادینه می شود که به عنوان هدیه نیز مناسب باشند.
بشقاب سنگی: از طبیعت اطراف مان می توانیم برای ساخت بشقاب و ظروف مختلف کمک بگیریم. بشقاب های سنگی، ظرف های متفاوتی اند که حس نوستالژیکی به ما می دهند و می توانند به عنوان بشقاب دکوری در گوشه ای از منزل یا محیط کار استفاده شوند.
بشقاب لومینارک: مقاومت ظروف لومینارک به نسبت ظروف دیگر بالاتر بوده و قادر به تحمل تغییر دمای بالایی می باشند و به همین علت طرح و نقششان در ماشین ظرف شویی خراب نمی شود و همیشه مانند روز اولشان می درخشند.
بشقاب لعابی: لعاب ترکیبی از مواد معدنی است که خلل و فرج ظروف را می پوشاند و سطح شان را سیقل می دهد. بشقاب لعابی به عنوان پرمصرف ترین بشقاب های غذا خوری مورد توجه همه ی سنین قرار گرفته اند و کاربری زیادی دارند.
بشقاب مسی: بشقاب های مسی با غذا واکنشی نمی دهند و طعم غذا را حفظ می کنند و حتی باعث خوش طعم شدن بیشتر غذا و حتی باعث افزایش خون درافرادی که با مشکل کم خونی مواجه اند نیز می شوند. کسانی که دوست دارند غذایشان همیشه داغ داغ سرو شود، بشقاب های مسی انتخاب مناسبی می تواند برایشان باشد و جلوی سرد شدن سریع غذا را بگیرد.
بشقاب بلور: ست بشقاب بلور یکی از زیباترین ست های بشقاب است که برای تازه عروس ها خریداری می شود و معمولا در بوفه خانه نگهداری می شود. برای چیدن میز غذاخوری بشقاب های بلور زیبا و اصیل اند و غذا در این بشقاب ها هیجان انگیز تر به نظر می رسد.
بشقاب سرامیکی: بشقاب های سرامیکی به نسبت بشقاب های چینی وزن سبک تری دارند و اگر پوشش لعابی مناسبی داشته باشند برای خوردن غذا مناسب اند و می توانند پاسخگوی سلیقه های مختلف باشند.
بشقاب آرکوپال: ظرف آرکوپال حد وسط بین بشقاب های چینی و شیشه ای است با این تفاوت که از چینی سبک تر و از بشقاب شیشه ای زیباتر است. به همین علت بسیاری از افراد ترجیح می دهند سرویس های آرکوپال را جایگزین جنس های دیگر کنند.
بشقاب چوبی بامبو: طرفداران محیط زیست که تعدادشان هر روز افزایش می یابد، بشقاب های بامبو را به سایر بشقاب ها ترجیح می دهند؛ چون برداشت محصول از گیاه بامبو می تواند بدون آسیب رساندن به گیاه اصلی باشد و همین امر باعث می شود پوشش گیاهی منطقه حفظ شود و تبدیل به یکی از بهترین منابع برای تهیه و تولید بشقاب چوبی باشد.
بشقاب دسینی: یکی از شیک ترین ظروفی که برای مهمانی های بزرگ استفاده می شود ظروف دسینی است که بعضی از بشقاب های رستورانی را هم پوشش می دهد. بشقاب های دسینی می توانند طرح های مختلفی در گوشه خود داشته باشند و کودکان را به خورد غذا تشویق کنند.
بشقاب سفالی رنگی: هنر سفالگری یکی از قدیمی ترین هنرهایی است که از گذشته تا به حال زنده نگه داشته شده و با تولید ظرف و کاشی و ... چیدمان منزل را تکمیل کرده است. بشقاب های سفالی طرح های زیبایی مثل انار و گل سرخ بر رویشان نهادینه می شود که به عنوان هدیه نیز مناسب باشند.
بشقاب سنگی: از طبیعت اطراف مان می توانیم برای ساخت بشقاب و ظروف مختلف کمک بگیریم. بشقاب های سنگی، ظرف های متفاوتی اند که حس نوستالژیکی به ما می دهند و می توانند به عنوان بشقاب دکوری در گوشه ای از منزل یا محیط کار استفاده شوند.
بشقاب لومینارک: مقاومت ظروف لومینارک به نسبت ظروف دیگر بالاتر بوده و قادر به تحمل تغییر دمای بالایی می باشند و به همین علت طرح و نقششان در ماشین ظرف شویی خراب نمی شود و همیشه مانند روز اولشان می درخشند.
بشقاب لعابی: لعاب ترکیبی از مواد معدنی است که خلل و فرج ظروف را می پوشاند و سطح شان را سیقل می دهد. بشقاب لعابی به عنوان پرمصرف ترین بشقاب های غذا خوری مورد توجه همه ی سنین قرار گرفته اند و کاربری زیادی دارند.
بشقاب مسی: بشقاب های مسی با غذا واکنشی نمی دهند و طعم غذا را حفظ می کنند و حتی باعث خوش طعم شدن بیشتر غذا و حتی باعث افزایش خون درافرادی که با مشکل کم خونی مواجه اند نیز می شوند. کسانی که دوست دارند غذایشان همیشه داغ داغ سرو شود، بشقاب های مسی انتخاب مناسبی می تواند برایشان باشد و جلوی سرد شدن سریع غذا را بگیرد.