اغراق نیست اگر مهدی طارمی را از همین حالا بهترین بازیکن ماه فروردین فوتبال ایران بنامیم.
[font=Nassim, tahoma]روزنامه [font=Nassim, Tahoma, Arial]خبرورزشی نوشت: نکته جالب توجه در خصوص این ستاره بوشهری زدن ۲ گل ۶ امتیازی مقابل قطر و چین آن هم در حضور سه مهاجم لژیونرمان بود. مهدی طارمی در حالی در نقش ناجی تیم ملی ظاهر شد که کارلوس کیروش نه تنها سردار آزمون را در اختیار داشت بلکه کریم انصاریفرد و و رضا قوچاننژاد، ستارههای لیگهای یونان و هلند، را هم در تیم خود میدید اما...
دیروز نوشتیم مهدی طارمی با ادامه این روند میتواند یکی از کاندیداهای مرد سال ۲۰۱۷ آسیا باشد. با این بهانه و یک روز قبل از بازی حساس پرسپولیس و پیکان با مهدی طارمی تماس گرفتیم که گپوگفت جالبی شد. ماحصل آن را میتوانید در زیر بخوانید.[/font]
[/font] [font=Nassim, tahoma]میدانستی که میتوانی یکی از کاندیداهای مرد سال آسیا در سال ۲۰۱۷ باشی؟
به جان خودم اصلاً فکرش را هم نکردم. هر فوتبالیست ایرانی آرزو دارد مرد سال آسیا شود اما شعار نمیدهم تمام تمرکزم روی این است که کارم در تیم ملی و پرسپولیس را درست انجام بدهم.[/font]
[font=Nassim, tahoma]به هر حال این عنوان را فقط ۴ ایرانی توانستهاند کسب کنند. خداداد عزیزی، علی دایی، مهدی مهدویکیا و علی دایی. نمیخواهی نفر پنجم شوی؟
گفتم که آرزوی همه فوتبالیستها رسیدن به چنین عنوانی است. عزیزانی که اسمشان را آوردید همگی بزرگ و اسطورههای فوتبال ایران هستند. با این حال وارد این فاز شدن ممکن است تمرکزم را به هم بزند. من باید وظایفم را درست انجام داده و به توصیه مربیانم گوش کنم. اگر قرار باشد یا خدا بخواهد اتفاقی بیفتد، میافتد.[/font]
[font=Nassim, tahoma]قبل از عید به ما گفته بودی آرزوی بزرگ تو گلزنی در جام جهانی است. فکر میکنی در روسیه این اتفاق بیفتد؟
بله، آرزوی من گلزنی در جام جهانی است. امیدوارم آنقدر لایق باشم که همراه تیم ملی اولاً به جام جهانی صعود کنم و سپس مسافر روسیه شوم. بعد هم به آرزوی همیشگیام رسیده و بتوانم در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه گل بزنم.[/font]
[font=Nassim, tahoma]تیم ملی که صعودش به جام جهانی قطعی شده، نشده؟
نه، هنوز ۳ بازی سخت و دشوار دیگر با ازبکستان، کرهجنوبی و سوریه پیش رو داریم. چیزی قطعی نشده و با تمام وجود تلاش میکنیم تا با نتایج خوب این ۳ بازی را هم پشت سر گذاشته و به روسیه صعود کنیم.[/font]
[font=Nassim, tahoma]انصافاً تصور میکردی ۲ گل ۶ امتیازی برای تیم ملی بزنی؟ علی پروین هم در مصاحبه با ما گفته فوروارد یعنی طارمی که ۲ شوت زد و ۶ امتیاز برای ما گرفت.
علیآقا که بزرگ همه ماست و همیشه هم به من لطف داشته است. در سختترین شرایط و اوج انتقادات، پروین از من حمایت کرد و هرگز محبتهای ایشان را فراموش نمیکنم. اما این دو گل فقط متعلق به مهدی طارمی نیست. به همه بازیکنان و همینطور هواداران ایرانی که به استادیوم آمدند هم تعلق دارد. خوشحالم که زحمات همبازیانم را تبدیل به گل کردم و دل مردم عزیزم شب عیدی شاد شد.[/font]
[font=Nassim, tahoma]هیچ میدانی ژاوی، ستاره سابق بارسا و فعلی السد قطر، بعد از ضربه قیچی برگردان تو در بازی با چین با کنجکاوی پرسید این بازیکن کیست. ظاهراً حرکت تو در چین و قطر بازتاب داشت و ژاوی را هم به وجد آورده است...
(آشکارا به وجد میآید) میدانید که من رئالی هستم اما باعث افتخار است که ستارهای همچون ژاوی از بازیام تعریف کند. واقعاً از این بابت خوشحالم.[/font]
[font=Nassim, tahoma]ظاهراً دو گل تو برابر قطر و چین در یونان هم بازتاب داشت و رسانههای این کشور مدعی شدند به درد تیم پائوک سالونیکا میخوری.
من یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و به لیگ یونان فکر نمیکنم.[/font]
[font=Nassim, tahoma]درباره بازی با پیکان نمیخواهی چیزی بگویی؟
ما ۵ بازی دیگر با پرسپولیس داریم و از این ۵ بازی ۱۵ امتیاز میخواهیم. از همین مسابقه با پیکان هم شروع میکنیم. انشاءا... با حمایت هواداران پرسپولیس اولین ۳ امتیاز از ۱۵ امتیاز را میگیریم.[/font] [font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]راستی عکس سهتایی جالبی از تو، محسن مسلمان و کمال کامیابینیا داریم. در این رابطه صحبتی نداری؟
نمیدانم کدام عکس را میگویید ولی ما همگی در پرسپولیس رابطه خوب و صمیمانهای داریم. شما دیدید بعد از گل من به قطر، محسن مسلمان پیام داد و واقعاً روحیهام را چند برابر کرد.[/font]
[/font]
هانیه توسلی عکسی قدیمی از دوران تحصیل خود در اینستاگرام منتشر کرد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازیگر «شام آخر» در توضیح عکس نوشت: «اول دبيرستان. هنرستان تهذيب در همدان.متاسفانه اسم همكلاسىهايم را يادم نيست در اين عكس. نكته جالب عكس براى من مقنعه چانه دار و فكل معروف اوايل دهه هفتاد است.»[/font]
[font=Nassim, tahoma]جدیدترین پوستر «گشت 2» ساخته سعید سهیلی در آستانه هشت میلیاردی شدن رونمایی شد.[/font]
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم «گشت 2» که در نوروز 96 به عنوان پرفروشترین اثر اکران نوروزی معرفی میشود، این روزها با استقبال خوب مخاطبین روبرو شده است و تا کنون نزدیک به هشت میلیارد تومان فروش داشته است. همچنین پوستر جدید این فیلم توسط رضا جباری طراحی شده است. داستان سری دوم این فیلم از زمانی آغاز می شود که عباس و حسن پس از پنج سال از زندان آزادشده و به سراغ عطا میروند. عطا در این مدت در کما بوده و به تازگی به هوش آمده و به زندگی عادی بازگشته. این سه رفیق دوباره با هم همراه شده و در پی کاری شرافتمندانه میگردند، اما پس از تلاش هاى بسیار سرانجام ناچار می شوند دوباره ....[/font]
[font=Nassim, tahoma][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]در این فیلم حمید فرخ نژاد، ساعد سهیلی، پولاد کیمیایی، بهاره افشاری، ترلان پروانه، سارا سهیلی، ساناز طاری، امید روحانی و ... به ایفای نقش میپردازند.[/font][/font]
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma] سیاوش خیرابی، بازیگر سریال «آوای باران» عکسی از دوران کودکی خود در اینستاگرام منتشر کرد.[/font][/font]
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این عکس قدیمی بازیگر سریال «دلنوازان» در آغوش جمشید مشایخی بازیگر کهنهکار سینما، تئاتر و تلویزیون دیده میشود. [/font]
ارسال کننده: motlagh - 05-04-2017, 04:42 PM - انجمن: کافه کتاب
- بدون پاسخ
مهر نوشت: طرح مبادله ماهی قرمز سفره هفتسین با کتاب به میزبانی فرهنگسرای گلستان با عنوان «ماهی حوض قصهها» برگزار میشود.
[font=Nassim, tahoma]طرح «ماهی حوض قصهها» در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از تلف شدن ماهیهای قرمز سفرههای هفت سین و ترویج فرهنگ مطالعه برگزار می شود.
[/font] طرح مبادله «ماهی قرمز سفره هفتسین با کتاب» از روز دوشنبه ۱۴ فروردین در فرهنگسرای گلستان و بوستان فدک آغاز شده است و تا ۳۱ فروردین ماه میزبان شهروندان بویژه کودکان خواهد بود.
این طرح علاوه بر ترویج فرهنگ کتابخوانی و مطالعه میان کودکان حاوی پیامهای زیستمحیطی، دوستی با طبیعت و حفظ آن است، چرا که ماهیهای قرمز در حوضهای بسته که جاری نباشند، عمر بسیار بیشتری خواهند داشت. اجرای این طرح در ادامه ویژهبرنامههای «استقبال از بهار» انجام میشود. [font=Nassim, tahoma]علاقهمندانی که قصد شرکت در این طرح را دارند تا پایان فروردینماه ۹۶ میتوانند به کتابخانه فرهنگسرای گلستان واقع در نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، جنب پارک فدک فرهنگ سرای گلستان مراجعه کنند. و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن ۷۷۸۲۷۷۳۰ تماس بگیرند.[/font]
ارسال کننده: motlagh - 05-04-2017, 04:41 PM - انجمن: کافه کتاب
- بدون پاسخ
دبیرخانه انتخاب ناشر برگزیده، شاخصهای ارزیابی ناشران در سال 1395 را اعلام کرد.
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ناشران میتوانند آثار خود را که واجد شرایط اعلام شده باشد تا تاریخ 23 فروردین به دبیرخانه انتخاب ناشر برگزیده ارسال کنند.[/font] [/font] انتخاب ناشر برگزیده هر ساله به منظور تشویق و ترغیب ناشران تأثیرگذار در ارتقاء سطح و توسعه نشر حرفهای، ایجاد خلاقیت، الگوسازی برای انتشار آثار ارزشمند فرهنگی و همچنین مشارکت در اعتلای سطح فرهنگِ عمومی جامعه همزمان با نمایشگاه کتاب تهران انجام می شود.
شاخصهای انتخاب ناشر برتر عبارتند از تعداد عنوان کتابهای منتشر شده توسط ناشر به تفکیک تالیف و ترجمه، تعداد عنوانهایی که ناشر حق نشر آن را بر اساس قرارداد معتبر به یکی از ناشران خارجی واگذار کرده است، تناسب کتابهای ناشر با نیازهای علمی و فرهنگی جامعه، کیفیت ارائه آثار از حیث امور فنی، ویراستاری، حروفچینی، صفحهآرایی، چاپ و صحافی، تعداد کتابهایی که که در جشنوارههای معتبر داخلی (اعم از دولتی و غیر دولتی) جایزه گرفتهاند، نوآوری و ابتکارات مرتبط با توسعه نشر کشور، پاسداری از زبان فارسی و توجه به ویرایش ادبی به ویژه در آثار ترجمه، حضور در نمایشگاههای معتبر خارجی، انتشار کتابهای ارزشمند، بدیع و نوآورانه، بهرهمندی از گروههای کارشناسی یا هیئت علمی، فعالیت تخصصی موثر در یک یا چند حوزه موضوعی مشخص، انتشار آثار علمی به زبان ساده در جهت گسترش دانش عمومی، تعداد عناوین کتابهای تصویری و هنری چاپ اول با نگاه فرهنگ ایرانی، اسلامی در حوزه کودک و نوجوان و طراحی جلد کتابهای بزرگسالان.
دبیرخانه کمیته انتخاب ناشر برتر در میدان بهارستان، ساختمان مرکزی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، طبقه دوم، اتاق 247 واقع است. همچنین علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی ketab.farhang.gov.ir مراجعه کنند.
ناشران نمونه سال در حوزههای مختلف، همه ساله در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران معرفی میشوند. [font=Nassim, tahoma]سیاُمین نمایشگاه کتاب تهران از تاریخ 13 تا 23 اردیبهشت ماه در شهر آفتاب برگزار خواهد شد.[/font]
نمایش کودک «جنگل و جینگیل» به نویسندگی و کارگردانی علیرضا جعفری مرام از روز چهارشنبه ۱۶ فروردین ۹۶ در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میرود.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش کودک «جنگل و جینگیل» با بازی پارسا پولادوند، محیا سالاری، شهرام قاصد زاده و لیلا میرحسینی از ۱۶ فروردین در فرهنگسرای نیاوران به صحنه میرود. غزل فراهانی و مائده آتین نقش آفرینان خردسال این نمایش هستند.
[/font] این نمایش روایتگر موجودی ناشناخته است که به علت عدم توجه از سوی تمامی حیوانات جنگل تصمیم میگیرد تا با ایجاد ترس توجه آنها را به خود جلب کند. هدف این نمایشنامه توجه و درک بیشتر به اطرافیان خصوصا کودکان است. از سویی نیز به کودکان آموزش میدهد چگونه میتوانند با مشورت گرفتن از دیگران مشکلاتشان را حل کنند.
عوامل نمایش کودک «جنگل و جینگیل» عبارتند از امید جان نثار: موسیقی، لیلا زمانی: طراح لباس، شیلا نوروزی: طراح حرکات، راضیه درگاهی: طراح گرافیک و سپهر رفعت پور دستیار کارگردان هستند. [font=Nassim, tahoma]نمایش کودک «جنگل و جینگیل» تا اواسط اردیبهشت هر روز به غیر از شنبهها و سه شنبهها ساعت ۱۸ در سالن گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه میرود.[/font]
نمایش «نوک مگسک زیر دشمن» به کارگردانی مهدی رحیمیسده از 20 فروردین به روی صحنه میرود.
[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایش كمدی «نوک مگسك زیر دشمن» به كارگردانی مهدی رحیمیسده به عنوان اولین نمایش تماشاخانه ماه در سال 96 از 20 فروردین ساعت 18:30 به روی صحنه میرود.[/font] [/font] قصه این نمایش راجع به دو سرباز از دو كشور در ناكجاآباد است كه با هم مشغول جنگ هستند تا اینكه با ورود خانم پستچی و دلدادگی یكی از سربازها، شكل و شمایل جنگ تغییر میكند. [font=Nassim, tahoma]در این نمایش مجید آهنگرانی، هخا بازرگانی، الهه پورجمشید، شهرام خانپور، ایلیا شهبازی، علی شریف، داوود معینیكیا و سید محسن میرهاشمی به ایفای نقش میپردازند.[/font]
ارسال کننده: sima - 05-04-2017, 11:34 AM - انجمن: ورزش
- بدون پاسخ
لباس (حجاب) بانوان سانداکار ایرانی با پیگیری های فدراسیون ووشوی ایران، برای نخستین بار به طور رسمی وارد کتاب قوانین فدراسیون جهانی ووشو شد.
به گزارش فدراسیون ووشو؛ اگرچه سال 2005 میلادی مجوز حضور بانوان سانداکار ایرانی در مسابقات جهانی برای حضور در یک دوره این رقابت ها صادر شد و بعد از آن نیز به صورت عرف درآمده بود تا بانوان ووشوی ایران در پیکارهای جهانی به میدان بروند، اما این موضوع در قوانین فدراسیون جهانی ووشو به صورت رسمی جایی نداشت و زمینه سوء استفاده از این خلاء قانونی را به وجود آورده بود.
در راستای تصویب نشدن حجاب بانوان در کتاب قوانین فدراسیون جهانی ووشو، فدراسیون ووشوی اروپا در اقدامی استفاده از حجاب در مسابقات قاره ای خود را ممنوع کرده بود.
این خطر وجود داشت که در آینده موضوع فوق به فدراسیون جهانی نیز تسری پیدا کند که خوشبختانه با تلاش فدراسیون ووشوی ایران از فرصت تغییر قوانین در سال جدید میلادی استفاده گردید و حجاب اسلامی به صورت رسمی با چاپ تصویر دختران ایرانی در کتاب قوانین فدراسیون جهانی تصویب شد تا از این پس ووشوکاران محجبه کشورهای اسلامی با فراغ بال در رویدادها به میدان بروند.
«مائده هاشمی» و «زهرا سلحشور» دو بانوی ووشوی ایران هستند که تصویر آنان همراه با لباس مصوبه بانوان محجبه در کتاب فدراسیون جهانی وارد شده است.