تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سردر

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 4,365
» آخرین عضو: BennieDe
» موضوعات انجمن: 92,088
» ارسال‌های انجمن: 199,069

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 453 کاربر آنلاین هستند.
» 1 عضو | 450 مهمان
Google، Yandex، Foplips00

آخرین موضوع‌ها
پنجره لولایی ترمال بریک
انجمن: عمومی
آخرین ارسال توسط: zibawinco
دیروز, 03:30 PM
» پاسخ: 0
» بازدید: 17
پنجره کشویی ترمال بریک
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: zibawinco
دیروز, 03:05 PM
» بازدید: 26
adult dating with live gi...
انجمن: گردشگری (ایران و جهان)
آخرین ارسال توسط: henryjones147
دیروز, 11:08 AM
» بازدید: 28
private adult chat rooms
انجمن: گردشگری (ایران و جهان)
آخرین ارسال توسط: hamid7
18-09-2025, 08:23 PM
» بازدید: 74
ترموستات ماشین i20 چیست و...
آخرین ارسال توسط: سئو
18-09-2025, 05:30 PM
» بازدید: 82
MMOexp New World have dis...
انجمن: مدیریت دولتی
آخرین ارسال توسط: BennieDe
18-09-2025, 08:02 AM
» بازدید: 79
Rsorder OSRS bring along...
18-09-2025, 08:01 AM
» بازدید: 67
MMOexp Diablo4 during int...
18-09-2025, 08:00 AM
» بازدید: 62
راهنمای جامع نگهداری و سر...
آخرین ارسال توسط: سئو
17-09-2025, 09:26 PM
» بازدید: 83
MMOexp Poe 2 for high cr...
آخرین ارسال توسط: BennieJack
17-09-2025, 01:14 PM
» بازدید: 78

فستیوال آب تایلندی‌ها در جشن سال نو
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:30 AM - انجمن: عیدانه - پاسخ (2)

سونگکران (Songkran) جشن سال نو تایلندی است که در آوریل هر سال برگزار می‌شود و فستیوال آب بخشی از این مراسم را تشکیل می‌دهد.

[تصویر:  17-4-14-153145download%20(1).jpg]

[تصویر:  17-4-14-15328download%20(2).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153227download%20(3).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153316download%20(6).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153258download%20(5).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153239download%20(4).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153434download%20(10).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153348download%20(8).jpg]

[تصویر:  17-4-14-153448download.jpg]

چاپ این مطلب

Music قطعه‌ای جدید برای سریال «عاشقانه»
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:24 AM - انجمن: ترنم ترانه ها - بدون پاسخ

٢٨ فروردین قطعه‌ای جدید برای سریال «عاشقانه» به کارگردانی منوچهر هادی با صدای فرزاد فرزین و فریدون آسرایی منتشر می‌شود.

[تصویر:  17-4-13-2056532304799.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرزاد فرزین خواننده پاپ در اینستاگرامش نوشت: «ارديبهشت ماه تور عاشقانه و بهاره گروه شوک در شهرهای قزوين، بندرعباس، كرمان، اصفهان، بوشهر، استان گيلان و... برگزار خواهد شد كه به محض گرفتن مجوز، تاريخ دقيقشو اعلام می‌كنم.  ٢٨ فروردين كار مشترک من و فريدون آسرايی با آهنگسازی بابک زرين عزيز كه مربوط به سريالِ «عاشقانه» است منتشر می‌شه.»[/font]

[تصویر:  17-4-13-205346Untitled.png]

از جمله بازیگران سریال «عاشقانه» که از طریق شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود می‌‎توان به محمدرضا گلزار (در نقش سهیل)، ساره بیات (در نقش پگاه)، حسین یاری (در نقش رضا)، مهناز افشار (در نقش گیسو) و پانته‌آ بهرام (در نقش ریحانه ) اشاره کرد.

چاپ این مطلب

تاثير فناوري اطلاعات بر دولت و حكومت
ارسال کننده: @:@Saghaiyan - 15-04-2017, 02:22 AM - انجمن: کاربرد فناوری اطلاعات - بدون پاسخ

دولت در معناي عام شامل يك قدرت عالي است كه از شخصيت حقوقي داخلي و بين المللي برخوردار بوده و در قلمروي مشخصي حكومت مي كند و در معني خاص به قوه مجريه كه مسووليت اداره كشور زير نظر رئيس جمهور را به عهده دارد اطلاق مي گردد.نقش دولت هدايت كاركرد هاي اقتصادي فرهنگي اجتماعي و سياسي است كه نقش هاي اصلي زير را ايفا ميكند.١- حفظ امنيت ملي و سازماندهي دفاع در مقابل حملات خارجي٢-تضمين سلامت و امنيت داخلي و قادر ساختن شهروندان به زندگي و كار با يكديگر٣-بيشينه سازي شكوفايي اقتصاد ملي

چاپ این مطلب

هادی حجازی‌فر
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:19 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

هادی حجازی‌فر بازیگر فیلم «ماجرای نیمروز» در برنامه «دورهمی» از ماجرای گروگان گرفته شدنش در بانک گفت.

[تصویر:  17-4-13-1337431082767_289.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شامگاه پنجشنبه 24 فروردین هادی حجازی‌فر که این روزها با «ماجرای نیمروز» روی پرده سینما است مهمان برنامه «دورهمی» با اجرای مهران مدیری شد.[/font]
[/font]

اولین جمله حجازی‌فر خطاب به حاضران در استودیو این بود که: «ببخشید اگر انتظار آمدن مهمان معروف‌تری را داشتید...»

هادی حجازی‌فر با محاسن و موهای ساده‌اش ظاهری کاملا متفاوت نسبت به سال 93 که نمایش عروسکی «ملاقات با بانوی سالخورده» را در سالن اصلی تئاتر شهر اجرا کرد، داشت. او در ادامه گفت: «من سال 77 وارد دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شدم. لیسانسم را در گرایش نمایش عروسکی گرفتم اما همیشه به کار با اشیا بیش از ساخت و ساز عروسک علاقه‌مند بودم.»

این کارگردان و بازیگر 40 ساله با اشاره به پسر چهار ساله‌اش هامون افزود: «هامون علایق خاصی دارد. از گودزیلاهای زشت گرفته تا دایناسورهای وحشتناک. ما هر بار از صدای جیغ مادر همسرم می‌فهمیم که بنده خدا پایش را روی یکی از مارمولک‌ها یا مارهای پلاستیکی هامون گذاشته.»

مهران مدیری از هادی حجازی‌فر پرسید اگر سال 82 به دفتر رسول ملاقلی‌پور نمی‌رفتی و برای بازی در «مزرعه پدری» انتخاب نمی‌شدی فکر می کنی چه می‌شد و او جواب داد: «من از همان موقع به کارگردانی علاقه بیشتری داشتم تا بازیگری. همه دوستان و خانواده‌ام می‌دانند در آن دوره چقدر سختی کشیدم. همسرم همکلاسم بود و سال 83 که ازدواج کردیم و از خوابگاه بیرون آمدیم باورمان نمی‌شد از حالا به بعد باید کار کنیم و پول درآوریم. در دوره لیسانس حدودا 24 نمایش اجرا کردم و هر کاری از بازاریابی و مدیر بازرگانی تا تدوین انجام دادم که زندگی‌مان بگذرد اما باز هم به فضای مورد علاقه‌ام برگشتم.»

او در مورد حضور در «ایستاده در غبار» و دیده شدنش گفت: «برای من مثل معجزه بود. به همه کسانی که سال‌هاست کار می‌کنند و دیده نمی‌شوند می‌گویم که فراموش نکنند بازیگر باید رنج جسمی و روحی بکشد و زمانی حاصل این رنج را خواهد دید.»

حجازی‌فر ادامه داد: «من هر چه را بلد بودم برای نقش حاج‌احمد متوسلیان خرج کردم. اصولا رفاقت‌ها برایم مهم است. وقتی محمدحسین مهدویان پیشنهاد بازی در «ماجرای نیروز» را به من داد گفتم می‌آیم دستیارت می‌ایستم که برای کارگردانی کردن خودم هم رزومه‌ای شود که گفت دستیار چیست! می‌خواهم برایم بازی کنی.»

مهران مدیری در ادامه به کم سر زدن هادی حجازی‌فر به بانک اشاره کرد و گفت شنیده‌ام در یک سال، شاید سه چهار بار به بانک بروی اما با این وجود یک بار گروگانت گرفته‌اند! حجازی‌فر گفت: «چون خواهرم در بانک کار می‌کند معمولا کارهایم را تلفنی انجام می‌دهم اما در میان همان تعداد دفعات اندکی که به بانک می‌روم یک بار چند نفر با اسلحه ریختند تو. آن موقع‌ها فیلم‌های جمشید هاشم‌پور را زیاد می‌دیدیم. فکر می‌کردم اگر در چنین موقعیتی قرار بگیرم می‌پرم و اسلحه را می‌گیرم... ولی پشت سر خانم‌ها قایم شده بودم که نبینندم!»

او در مورد این که مردم باید از چه چیزش بترسند گفت: «همسرم می‌گوید یک وقت‌هایی آن قدر خوبی که می‌خواهم از خوشحالی گریه کنم و یک وقت‌هایی آن قدر بدی که می‌توانم بکشمت! آن روزی که حد فاصل میان حال خوب و بدم است روزی وحشتناکی‌ست. قبلا زود عصبانی می‌شدم و برایش کلاس کنترل خشم رفتم و جواب بدی هم نگرفتم.»
[font=Nassim, tahoma]او در مورد این که به موزه «دورهمی» چه می‌دهد هم قول داد اگر تا پایان سال فرصت داشته باشد جایزه‌ای را که برای اولین کارگردانی‌اش در حوزه سینما می‌گیرد با اولین جایزه‌ای که در حوزه تئاتر گرفته است به مهران مدیری می‌دهد.[/font]

چاپ این مطلب

مصدومیت بازیگر زن
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:16 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: گوهر خیراندیش سر صحنه تصویربرداری سریال «دیوار به دیوار» مصدوم شد.

[تصویر:  17-4-13-1350596077873_889.jpg]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]آزاده اسماعیل‌خانی، دختر گوهر خیراندیش با بیان اینکه مادرش در پشت صحنه سریال «دیوار به دیوار» آسیب دیده است، اظهار داشت: «گوهر خیراندیش سر صحنه تصویربرداری سریال «دیوار به دیوار»، از ناحیه پا دچار شکستگی شد.»[/font]
[/font]

وی افزود: «در حال حاضر، وضعیت عمومی‌ این بازیگر خوب است اما برای عمل آماده می‌شود. مچ پای او شکسته و تاندون پایش پاره شده است.»
[font=Nassim, tahoma]سریال «دیوار به دیوار» به کارگردانی سامان مقدم از شبکه سه سیما پخش می‌شود.[/font]

چاپ این مطلب

ويژگي اصلي اموزش الكترونيكي
ارسال کننده: @:@Saghaiyan - 15-04-2017, 02:15 AM - انجمن: کاربرد فناوری اطلاعات - بدون پاسخ

انعطاف در اهنگ يادگيري ٢-انعطاف در زمان يادگيري٣-انعطاف در مكان يادگيري٤-انعطاف در برنامه اموزشي

چاپ این مطلب

Wink رالی ایرانی ۲
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:13 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: سعید ابوطالب از آخرین وضعیت ساخت «رالی ایرانی 2» گفت. 

[تصویر:  17-4-14-1649226078425_984.jpg]

[font=Nassim, tahoma]سعید ابوطالب تهیه کننده در خصوص آخرین وضعیت ساخت «رالی ایرانی 2» گفت: «تولید این اثر به خاطر تغییر سرمایه گذار و با تغییرات جدید به اول خرداد امسال موکول شد، داستان آن با سری قبل متفاوت است و در 8 دی وی دی ارائه خواهد شد.» 
[/font]

او افزود: «تا به حال با یک سری از بازیگران از جمله محمدرضا شریفی نیا، فرزاد حسنی، مهراب قاسمخانی، شقایق دهقان، نیما فلاح و سحر ولدبیگی قرارداد بستیم و با بقیه عوامل رایزنی را آغاز کردیم. »

ابوطالب اضافه کرد: «از یک گروه تئاتری نیز بهره خواهیم برد که در نقش‌های مختلف ظاهر می‌شوند و... »

[font=Nassim, tahoma]تهیه کننده «رالی ایرانی 2» به برخی عوامل پشت دوربین اشاره کرد و گفت: «کارگردان،آرش معیریان، مدیر تصویربرداری، فرشید فرجی، مدیر تولید، احمد مرادی، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز،نیما فلاح، مدیر فنی، جعفر صابری، جلوه های میدانی، ارشا اقدسی، برنامه ریز، علی تهرانی و مدیر صحنه، یاسر سنایی هستند.»[/font]

چاپ این مطلب

تاثير فناوري اطلاعات بر اموز
ارسال کننده: @:@Saghaiyan - 15-04-2017, 02:10 AM - انجمن: کاربرد فناوری اطلاعات - بدون پاسخ

اموزش :اموزش تجربه اي مبتني بر يادگيري است كه به منظور ايجاد تغييرات نسبتا ماندگار در انسان صورت مي پذيرد اموزش ميتواند موجب تغيير مهارتها دانش و بينش و رفتار اجتماعي گشته و از طريق روشهايي چون ارائه سخنراني ،برگزاري سمينار،روشهاي شبيه سازي ،دوره اي اموزشي و ...انجام مي پذيرد..٢-اجراي سيستم اموزشي:در هر سيستم اموزشي سه جز وجود داد؛الف:معلم ب:متعلم ج:محتوا٥-فرايند اموزشي نوعي تعامل بين معلم ،استاد و محتواست٣-انواع اموزش از حيث زماني و مكاني:اموزش حضوري .اموزش نيمه حضوري .اموزش از راه دورdistance learning

چاپ این مطلب

Video تاریخ پخش فصل دوم «شهرزاد»
ارسال کننده: motlagh - 15-04-2017, 02:10 AM - انجمن: سینما و تئاتر - بدون پاسخ

شرکت تصویر گستر پاسارگاد با انتشار تریلری، تاریخ شروع پخش فصل دوم سریال «شهرزاد» را اعلام کرد. 

[تصویر:  2017_4_14_22_26_6.png.jpg]

[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پخش هفتگی فصل دوم سریال «شهرزاد» از روز دوشنبه ٢٩ خرداد ۱۳۹۶ آغاز خواهد شد.
[/font]

علی اسدزاده، مجری طرح «شهرزاد» پس از صحبت‌‌ها و گمانه‌زنی‌های پيش آمده در مورد تاريخ پخش فصل دوم اين سريال در شکبه نمايش خانگی، اعلام کرد «شهرزاد 2» از روز دوشنبه ٢٩ خرداد ۱۳۹۶ (١٩ ژوئن ۲۰۱۷) در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی، تهیه‌کنندگی و سرمایه گذاری سید محمد امامی، به عنوان بزرگترین پروژه سریالی بخش خصوصی کشور توانسته است تماشاگران زیادی را با خود همراه كند.

داستان سریال «شهرزاد» در دههٔ ۱۳۳۰ خورشیدی می‌گذرد و روایتی عاشقانه بر بستر تاریخ است. نغمه ثمینی و حسن فتحی نویسندگان این مجموعه‌اند.

رضا كيانيان، رويا نونهالی، امير جعفری و آتنه فقيه نصيری از بازيگران جديد فصل دوم «شهرزاد» هستند كه در كنار ترانه عليدوستی، شهاب حسينی، مصطفی زمانی، پريناز ايزديار، مهدی سلطانی، پرويز فلاحی‌پور، گلاره عباسی، سهيلا رضوی، فريبا متخصص، امير حسين فتحی و ... ايفای نقش می‌‌كنند.
[font=Nassim, tahoma]محسن چاوشی نيز همانند فصل اول به عنوان خواننده همراه اين سريال است. شركت تصوير گستر پاسارگاد که پخش اين مجموعه را بر عهده دارد، با انتشار تريلری ساخته مسعود رفيع‌زاده كار تبليغات سريال را شروع كرده است.[/font]

[font=Nassim, tahoma][تصویر:  17-4-14-22656photo_2017-04-14_21-35-02.jpg][/font]

[font=Nassim, tahoma][font=Nassim, tahoma]طبق اعلام این شرکت،  نسخه خانگی و دیجیتالی سریال «شهرزاد» همزمان در سراسر کشور توزیع خواهند شد. نسخه خانگی فصل دوم سریال «شهرزاد» شامل نسخه بلو ری و دی‌وی‌دی از طریق شهر کتاب‌ها، ویديو کلوپ‌ها، مراکز عرضه فیلم و سوپر مارکت‌های سراسر کشور توزيع می‌شود.

همچنین نسخه دیجیتالی این سریال که به صورت جهانی پخش خواهد شد با کیفیت فول اچ دی عرضه می‌گردد و هموطنان خارج از کشور می‌توانند از این طریق به صورت قانونی به تماشای سریال مورد علاقه خود بنشینند.[/font]
[/font]

چاپ این مطلب

فناوري اطلاعات اقتصاد و تجارت
ارسال کننده: @:@Saghaiyan - 15-04-2017, 02:02 AM - انجمن: کاربرد فناوری اطلاعات - بدون پاسخ

افزايش توليد ناخالصي داخلي٢-افزايش سود و بهبود وضعيت اقتصادي ٣-ساختارهاي اقتصادي و جوامع را به سوي اقتصاد ديجيتالي يا اقتصاد شبكه اي سوق ميدهد

چاپ این مطلب

صفحه‌ها (6142): « قبلی 1 … 6067 6068 6069 6070 6071 … 6142 بعدی »
پرش به صفحه 
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 21-09-2025، 03:57 AM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5