جواد عزتی بازیگر سینما و تلویزیون که فعالیتاش را در بازیگری با تئاتر آغاز کرده میگوید قرار بوده در سریال اصغر فرهادی بازی کند.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شامگاه جمعه 18 فروردین جواد عزتی بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» را روی پرده سینماها دارد، مهمان برنامه «دورهمی» با اجرای مهران مدیری شد.
[/font] جواد عزتی در ابتدای برنامه در پاسخ به سوال مدیری درباره ورودش به عرصه بازیگری از سن کم گفت: «من از سن کم وارد بازیگری شدم، ماجرا هم از آن قرار بود که یک روز در کوچه با دوستانم بازی میکردم که یکی از آنها گفت سر کوچه تست بازیگری میگیرند. من راکت دستم بود و همان موقع آن را به زمین انداختم و دیگر یادم نمیآید چه شد.»
عزتی ادامه داد: «البته آن تست واقعی نبود ولی باعث شد من با گروهی از دوستانم آشنا شوم و جرقه برگزاری و اجرای تئاترهای خیابانی در ذهنمان شکل بگیرد. بعد از چندین تئاتر خیابانی بود که با تئاتر صحنهای ارتباط برقرار کردم و تئاتر حرفهای را هم زود شروع کردم.»
بازیگر سریال «سه دونگ سه دونگ» در ادامه در پاسخ به سوال دیگر مدیری درباره زمان شروع کار تصویریاش گفت: «کار تصویری را سال 79 با سریال «قصههای شبانه» آقای سعید آقاخانی شروع کردم. من قبل از آن تئاتر کار میکردم و یکسال قبلش آقای آقاخانی بازی من را در تئاتر دیده بودند. یک شب به تئاتر ما آمده بودند و میخواستند من را برای سریال آقای فرهادی دعوت کنند، فردا شبش که آمدند من دیگر نبودم. من مریض شده بودم و کسی دیگر جای من روی صحنه رفته بود.»
او افزود: «یک سال بعد آقای آقاخانی من را در خیابان دیدند و همانجا قرارداد سریال خودشان را بستیم.»
جواد عزتی یکی از متفاوتترین نقشهایش را در سریال «قهوه تلخ» مهران مدیری بازی کرده، او در بخش دیگری از برنامه «دورهمی» شب گذشته در پاسخ به سوال مدیری درباره علت پذیرفتن نقشی که نه صدای خودش معلوم بوده بوده و نه چهرهاش توضیح داد: «اتفاقا همین موضوع باعث شد من دوست داشته باشم در آن سریال بازی کنم. چون یک نقش کاملا تیپیکال بود.»
مدیری بعد از صحبتهای عزتی درباره نقش پیرمرد گفت: «اصلا بعضی از بازیگرها هستند که پیرمردشون خوبه، مثل محمدرضا هدایتی، هادی کاظمی و جواد عزتی. آن هم از آن پیرمردهایی که دو تختهشان کم است و گویش خاصی هم دارند.»
عزتی با اشاره به نقش هایی که بازی کرده و در پاسخ به سوال دیگر مدیری درباره اینکه کدام یک از نقشهایش را بیشتر دوست دارد گفت: «شک نکنید بابا اتی را از همه بیشتر دوست دارم.»
عزتی در بخش دیگری از صحبتهایش درباره شغل مورد علاقهاش گفت: «من عاشق مسافرکشیام. تا حدی که چند وقت پیش رفتم تاکسیرانی که یک تاکسی ثبتنام کنم اما به من نداند. آنجا هم همه تعجب کرده بودند. من به آدمها عشق میورزم و از اینکه اگر مسافرکش بودم هر روز آدمهای مختلف داخل ماشینم میآمدند لذت میبرم. من هر روز عاشق میشوم.»
بازیگر «ماجرای نیمروز» همچنین درباره تجربه بازی در این فیلم توضیح داد: «این فیلم قبل از موضوعی که دارد به نظر من سینماست. فیلمی که با قصههای عجیب و غریب گولتان نمیزند اما آدمهای علاقه مند به سینما جذب فیلم میشوند.» [font=Nassim, tahoma]جواد عزتی در پایان با واسطه قرار دادن مهران مدیری برای دریافت ریش و سبیل بابا اتی از گروه گریم «قهوه تلخ»، قول داد تا اگر آنها به دستش برسند یادگاری اش از آن نقش را قاب و به موزه «دورهمی» اهدا کند.[/font]
مسابقات سوارکاری گرند نشنال رقابتی مهم میان سوارکاران اروپا و گرانترین مسابقه سوارکاری اروپاست که در گزارش زیر تصاویری از این رقابت را مشاهده میکنید.
به احتمال فراوان رضا عنایتی در دیدار آینده استقلال مقابل صبای قم از میادین فوتبال خداحافظی خواهد کرد.
[font=Nassim, tahoma]به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رضا عنایتی مدتی است از استقلال جدا شده و لیگ شانزدهم در صبای قم توپ زد. او پس از یک دوره حضور در کلاسهای مربگیری از اواسط فصل دوم به عنوان دستیار صمد مرفاوی و در نقش بازیکن مربی به فعالیتش ادامه داد اما عنایتی تصمیمی جدید گرفته و به احتمال فراوان روز دیدار استقلال و صبا از میادین فوتبال برای همیشه خداحافظی خواهد کرد.
برای موفق و قدرتمند نگه داشتن یک کسب و کار باید کارمندان خوب را در سازمان نگه داشت، حتی کسبوکارهای معروف نیز خطر از دست دادن این کارمندان باارزش را احساس میکنند. همیشه شرکتهای کوچکتری وجود دارند که با شرایط بهتر به دنبال شکار نیروهای تأثیرگذار هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا ۶ راه متمرکز نگه داشتن تیم کاری را با هم بررسی کنیم.
[font=IRANSans, Tahoma]روشهای متمرکز نگه داشتن گروهتان چیست؟ پاسخ این سؤال را از زبان جان ال. میلر، مدیری باسابقه ۱۳ ساله و تجربه صنعتی ۲۵ ساله برایتان نقل میکنیم.
[/font] یکی از تأثیرات جانبی کار کردن در شرکتهای برتر نرمافزاری این است که همیشه ترس از فرسودگی کاری وجود دارد. کارمندان چنین شرکتهایی بسیار توانا و شایسته هستند اما شرکتهایی نیز وجود دارند که پول بیشتری برای آنها میپردازند. مسئولان استخدام و مدیران سایر شرکتها دائماً با مهندسین برتر تماس میگیرند و سعی میکنند آنها را وسوسه کنند. اگر موفق عمل کنند، با نتیجه «دو به هیچ» از رقبا پیشی خواهند گرفت؛ زیرا کارمندان برتر را استخدام میکنند و در عین حال، رقبا را هم تضعیف مینمایند. متمرکز و باانگیزه بودن گروه، بخش اصلی نگهداری آن است. مهندسان در یک کسب و کار بزرگ، افرادی با آزادی انتخاب هستند. بهمنظور متمرکز نگهداشتن آنها بهتر است کارهای زیر را انجام دهید: [font=IRANSans, Tahoma]۱- اطمینان یابید که آنها با شما همراه هستند[/font]
[font=IRANSans, Tahoma][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]بهعنوان یک کارآفرین اطمینان یابید که آنها ارزشهای گروهی و اهداف کنونی را درک میکنند. اهمیت اهداف و ایدهآلها را برایشان در قرارداد شرح دهید. ۲- گوش دهید[/font][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]هر کسی در فعالیت گروهی باید حق اظهار نظر داشته باشد. این دموکراسی نیست بلکه تنها اصلی برای بیان نظرات است. اگر نظری داشته باشند که با بهکارگیری آن بتوان با روشی بهتر و اولویت کاری متفاوت پیش رفت، گروه باید ایدههایشان را بشنود و در مورد صحت آنها بررسی و آزمایش کند.[/font][/font][/font]
۳- یادآوری ارزششان برای شرکت
اطمینان یابید که اعضای گروه متوجه ارزشی که شما برای کار و مهارتشان قائلید، هستند و در مورد کارهایی که انجام میدهند، با اشتیاق صحبت کنید.
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]۴- برشمردن ارزشهای شغلی برای آنها[/font][/font][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]مطمئن شوید آنها دلیل ارزشمند بودن کارشان را در گروه، شرکت و صنعت درک کردهاند. بر مهارتها و فعالیتهایشان تأکید کنید.
۵- دور نگه داشتن گروه از عوامل مختلکننده[/font][/font][/font][/font]
[font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]مدیر باید درخواست و دخالتهای خارجی را کنترل کند تا گروه با آنها درگیر نشود. گزارش وضعیت، از همین نوع تلاشها است. کار مدیر کمک به تمرکز گروه بر کارهایی است که انجام میدهد. این به معنی حذف عوامل مختلکننده و غیر قابل پیشبینی است.[/font][/font][/font][/font][/font]
۶- تنظیم انتظارات
هر شغلی کمبودهایی دارد. اطمینان یابید که اعضای گروه متوجه نیازها هستند و بر اساس نقششان تلاش میکنند. به آنها نشان دهید که افراد دیگر نیز وظایف خود را برای رسیدن کسب و کار شما با موفقیت انجام میدهند. [font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma][font=IRANSans, Tahoma]محیطی مناسب خلق کنید که در آن افراد کاملاً ماهر با ارزشهای برتر به دنبال رسیدن به بهترینها هستند. در شرکتی که سعی دارد گروه را بر وظایفش متمرکز و فعالان قدرتمندش را حفظ کند، پاداش دادن کار را برای همه شیرین میسازد.[/font][/font][/font][/font][/font]
محققان مرکز تحقیقات پردازش های فوق سریع به مدت دو سال بر روی ساخت قوی ترین ابر رایانه ایران با بهره گیری از فناوری کلاستر فعالیت کرده و این سامانه را با حافظه ای برابر 56 گیگا بایت و ظرفیت ذخیره سازی پنج هزار و 800 گیگا بایت به مرحله بهره برداری رسانده است که برای پیش بینی وضع هوا در سازمان هواشناسی کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
این ابر رایانه به این واسطه که بر اساس فناوری کلاستر ساخته شده است دارای امکان توسعه و به روز رسانی مناسبی است و تعمیر، نگهداری و پشتیبانی از آن در داخل کشور امکان پذیر است. دانش این فناوری در کشور بومی شده است و نیازی به شرکت خارجی یا کشورهای دیگر جهت پشتیبانی سیستم وجود ندارد.
این ابر رایانه دارای حداکثر توان پردازشی 860 میلیارد عمل در ثانیه است، این در حالی است که در قوانین تجارت جهانی، ابر رایانه های قوی تر از 190 میلیارد عمل در ثانیه به عنوان کالاهایی راهبردی محسوب می شوند و فروش آنها شامل تحریم است. سامانه ای که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شده است قوی ترین ابر رایانه فوق سریع در خاورمیانه است که ایران را به جمع چند کشور برتر صاحب این فناوری پیسوند می دهد.
سمیه حیدری
محققان مرکز تحقیقات پردازش های فوق سریع به مدت دو سال بر روی ساخت قوی ترین ابر رایانه ایران با بهره گیری از فناوری کلاستر فعالیت کرده و این سامانه را با حافظه ای برابر 56 گیگا بایت و ظرفیت ذخیره سازی پنج هزار و 800 گیگا بایت به مرحله بهره برداری رسانده است که برای پیش بینی وضع هوا در سازمان هواشناسی کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
سمیه حیدری
رئیس فدراسیون دوومیدانی در گفتوگو با «شهروند»: امکان یکسان بودن مسیر مسابقه مردان و زنان وجود نداشت
شهروند| نخستین دوره رقابتهای دوی ماراتن بینالمللی تهران با نام جام پارس روز جمعه در شرایطی برگزار میشود که نمایندگان ۴٢ کشور خارجی برای حضور در این رقابتها اعلام آمادگی کردهاند و دوندگان داخلی نیز استقبال نسبتا خوبی داشتهاند. با وجود برنامهریزیهای فدراسیون به نظر میرسد برخی مسائل هنوز تعیین تکلیف نشده و باید دید تا روز جمعه هماهنگیهای لازم صورت میگیرد یا خیر.
٧۶٠ دونده برای چندهزار دلار
طبق اعلام فدراسیون دوومیدانی در نخستین دوره رقابتهای جام پارس که روز جمعه ١٨ فروردین برگزار میشود، نمایندگان ایرانی به همراه ۴٢ کشور خارجی حضور دارند. ۶٠٠ داوطلب داخلی که حدود ۶٠ نفر خانم هستند، برای حضور در این رقابتها که ثبتنام آن به صورت آزاد انجام شده، شرکت میکنند و ١۶٠ دونده خارجی نیز در این مسابقه حضور خواهند داشت. در این میان ۵٠ دونده خارجی جزو بانوان هستند که باید با پوشش اسلامی مسیر مسابقه را طی کنند. به نفرات اول تا سوم بین ۵٠٠ تا ٣هزار دلار پرداخت میشود.
دوندگان آمریکا و عربستان در تهران
در شرایطی دوندگان ۴٢ کشور خارجی برای حضور در این رقابتها اعلام آمادگی کردهاند که نام دوندگان آمریکایی و عربستانی نیز در میان آنها دیده میشود. با اینکه برخی رسانهها از حضور ٢٨ دونده آمریکایی در تهران خبر دادهاند، رئیس فدراسیون دوومیدانی هنوز چنین خبری را تأیید نمیکند: «مجوز شورای برونمرزی برای تمام دوندگان کشورهای دنیا به جز رژیم صهیونیستی صادر شده، اما پروسه صدور ویزا باید طولانی باشد، ولی در مجموع منعی برای حضور آنها نداریم. بهعنوان مثال دوسال پیش هم کشور آمریکا ویزای حضور ما در مسابقات قهرمانی جهان را زمانی صادر کرد که مسابقات به پایان رسیده بود و این موضوعات ممکن است اتفاق بیفتد. ما تمام اسامی ثبتنامکنندگان را به وزارت خارجه دادهایم و کارهای صدور ویزا مربوط به آنها خواهد بود.»
مسیر متفاوت آقایان و بانوان
مسابقه دوی جام پارس توسط یک شخص هلندی به نام سباستین استراتن است که ایران را خانه دوم خود میداند و مشتاق است تجربیات خود در مورد این کشور را با دیگران سهیم شود. درحالیکه ابتدا اعلام شده بود مسیر دوندگان از ورزشگاه آزادی تا میدان فردوسی و بالعکس خواهد بود، روز گذشته درنهایت مشخص شد که مسئولان فدراسیون بعد از هماهنگی با شورای تأمین تصمیم گرفتند مسیر مسابقه از ورزشگاه آزادی تا میدان آزادی و بالعکس باشد که البته هر دونده ٢ بار آن را طی میکند. دوی جام پارس در ٣ مسیر برگزار میشود که بانوان فقط در یک مسیر مسابقه خواهند داد. مسیری که بانوان طی میکنند، ١٠ کیلومتر و دور مجموعه ورزشی آزادی خواهد بود. دوندگان مرد هم میتوانند در مسیر ٢١ کیلومتری (یکبار رفت و برگشت) یا ۴٢ کیلومتری (٢ بار رفت و برگشت) شرکت کنند. بر این اساس مسابقات آقایان ساعت ٧ صبح جمعه و رقابت بانوان ساعت ١۶ همان روز برگزار خواهد شد.
کیهانی: نمیشد مسیر بانوان و آقایان
یکسان باشد
مجید کیهانی، رئیس فدراسیون دوومیدانی درباره برگزاری نخستین دوره جام پارس که از سوی برخی رسانهها بهعنوان ماراتن از آن یاد شده بود، به «شهروند» میگوید: «این مسابقه به هیچ عنوان ماراتن نیست و مسابقه دوی آزاد به شمار میرود که در تمام دنیا هم مرسوم است. مسافت دوی ماراتن مشخص است اما برای مسابقات آزاد مسافتی در نظر گرفته نشده است. بههرحال نخستین تجربه ما در برگزاری این مسابقات است که امیدوارم با موفقیت همراه باشد. من از ابتدای حضورم در فدراسیون به دنبال این بودم که دوومیدانی را به شهر و به میان مردم بیاورم.»
وی در واکنش به انتقاداتی که به قیمت ورودی ١٠٠هزار تومانی این مسابقات میشود، میافزاید: «به هیچ عنوان این موضوع را قبول ندارم چون اصلا ١٠٠هزار تومان قیمت بالایی نیست. در تمام دنیا ورودیه این مسابقات ١٢٠ یورو است، اما ١٠٠هزار تومان تقریبا یکپنجم این مبلغ به حساب میآید. حضور دوندگان خارجی در این مسابقات میتواند نهتنها از نظر ورزشی بلکه از نظر اجتماعی و سیاسی هم برای ایران دستاوردهای مهمی داشته باشد.»
کیهانی در پایان در پاسخ به این سوال که چرا برای بانوان مسیر جداگانهای در نظر گرفته شده، میگوید: «ما علاقه زیادی داشتیم تا بانوان هم در این مسابقات حاضر شوند و با وجود رایزنیهای زیاد درنهایت تصمیم گرفته شد تا مسیر بانوان با آقایان تفاوت داشته باشد. بههرحال براساس تصمیماتی که گرفته شده، بانوان باید در مسیر در نظر گرفته در حوالی ورزشگاه آزادی بدوند.»
در انتظار یک تجربه موفق
اینکه مسابقات دوومیدانی در سطح شهر برگزار شود، یک تجربه جدید برای ایران خواهد بود. باید دید روز جمعه و در زمان برگزاری این مسابقه تا چه حد هماهنگیهای لازم در خیابانهای غرب تهران توسط ارگانهای مختلف به وجود میآید. البته پیشبینی میشد استقبال بیشتری از این مسابقات آزاد صورت بگیرد، اگرچه حضور قطعی محمدجعفر مرادی، دونده المپیکی ایران نیز میتواند جذابیتهای این رقابت را افزایش دهد.