راهاندازی یک استارتاپ بسیار دشوار است و هیچ چیز بیشتر از بررسی دلایل شکست یک استارتاپ ناموفق نمیتواند به ما درس جدیدی بدهد.
دکتر یورام سالومون یک سخنران خلاق و نویسندهی موفق است. او تا به حال ۵ کتاب و تعداد زیادی مقاله منتشر کرده و استاد تکنولوژی و صنعت دانشگاه تگزاس است. یورام تا به حال ۹ اختراع ثبتشده داشته و جوایز متعددی بابت آنها دریافت کرده است. او هم مانند هر فرد دیگری اشتباهات زیادی در زندگی کاری خود داشته است. در این مقالهیکی از استارتاپهای او و اشتباهاتی که انجام داده است را از زبان خودش بررسی میکنیم:
در سال ۱۹۹۵ من یک ایدهی جدید داشتم. در آن زمان تماسهای اینترنتی در حال شکل گرفتن بودند. ارتباطات اینترنتی تنها از طریق مودمهای دایلآپ ممکن بودند و همیشه امکان برقراری تماس وجود نداشت. کیفیت صدا بسیار پایین بود، تأخیر داشت و معمولا قطع میشد. تعداد بسیار کمی از مردم طرز استفاده از این امکانات را بلد بودند و همهی تماسها باید از پای کامپیوتر بهوسیلهی میکروفون و اسپیکر انجام میشد. همچنین امکان برقراری تماس تنها با افراد آنلاین امکانپذیر بود. در آن زمان تماسهای تلفنی بین چند کشور هزینهی بسیار زیادی داشت. به همین دلیل ایدهی امکان برقراری تماس اینترنتی بسیار هیجانانگیز بود.
بنابراین تصمیم گرفتم این ایده را عملی کنم و شرکتی به نام Solram Electronics را راهاندازی کردم. همچنین دستگاههای جدید به نام InterHome اختراع کردم. این دستگاهها کامپیوتر را به تلفنهای خانگی متصل کمیکرد و به کاربر اجازه میداد که تماسهای بینالمللی را با نرخ تماسهای محلی برقرار کند. من حق اختراعم را در سال ۱۹۹۶ ثبت کردم. در سال ۱۹۹۷ نمونههای اولیه تولید شدند. سرمایهگذاری خوبی روی محصولاتم شد و حتی توانستم از طرف دولت نیز کمک مالی دریافت کنم. در نتیجه صدها دستگاه از محصولاتم فروخته شد؛ اما فروش آنها ناگهان قطع شد. هیچ راهی برای جذب مجدد سرمایه وجود نداشت و در نتیجه شرکت در سال ۱۹۹۸ تعطیل شد. اشتباهاتی که من مرتکب شدم به دو مورد اصلی محصول و بودجه دستهبندی میشوند. شما هم اگر قصد راهاندازی استارتاپ دارید، از اشتباهات من درس بگیرید و آنها را تکرار نکنید
۱- تمام جنبههای تجربهی کاربر را در نظر بگیرید
کار کردن با محصولی که من تولید کرده بودم بسیار ساده بود. با این حال کیفیت صدا پایین بود؛ زیرا ارتباطات اینترنتی کیفیت خوبی نداشتند. با اینکه استفاده از محصول بسیار آسان بود، اما نصب آن راحت نبود. اتصالات برق و تنظیمات نرمافزاری باید توسط یک فرد متخصص انجام میشد. این موضوع هدف اصلی دستگاه یعنی ساده کردن ارتباطات را تحت تأثیر قرار داد.
درسی که من یاد گرفتم این بود که در ارائهی یک محصول جدید تمام جنبههای تجربهی کاربر باید مورد بررسی قرار بگیرد. درواقع باید مطمئن باشید که تمام جنبههای محصول یا خدماتتان، تجربهی خوبی برای کاربر رقم بزنند.
۲- هر زمان توانستید، سرمایه جذب کنید
جذب کردن سرمایه نباید تنها زمانی انجام شود که بودجهی شما در حال تمام شدن باشد. درواقع فاصلهی خوبی باید میان جذب سرمایه از سرمایهگذاران برقرار باشد. این فواصل اگر کوتاه باشند، بر ارزیابی عملکرد شما تأثیر میگذارند و اگر زیاد باشند، ریسک تمام شدن بودجه را به همراه خواهند داشت.
هر زمان که شرایطش را داشتید، برای افزایش بودجه اقدام کنید. بیشتر از نیازتان پول ذخیره کنید تا در شرایط بحرانی دچار ورشکستگی نشوید.
۳- سهام شرکت را زود واگذار نکنید
زمانی که شرکتم راهاندازی شد، نمیتوانستم حقوق بیشتری به کارمندان کلیدی بدهم. بنابراین بخشی از سهام شرکت را در اختیار آنها قرار دادم. یکی از همکارانی که ۱۰ درصد از سهام شرکت به نامش بود، بنا به دلایلی نتوانست همکاری خودش را با ما ادامه دهد. بنابراین مجبور بودم که همکاری خودم را با او قطع کنم و سهامش را بخرم.
اجازه بدهید کارمندانتان با گذشت زمان سهمشان را از شرکت به دست آورند. در چنین شرایطی زمانی که مجبور به قطع همکاری بودید، نیازی نیست سهمشان را از آنها بخرید.
۴- قبل از امضای قراردادها خوب فکر کنید
من درست قبل از اقدام به جذب سرمایه متوجه شدم که سرمایهگذاران نقل و انتقالات خود را از کشورهای دیگر انجام میدهند تا درگیر مسائل مالیاتی نشوند. البته این موضوع هیچ ارتباطی با من نداشت تا اینکه متوجه شدم یکی از کشورها حق برداشت پول از یک کشور خارجی را ممنوع کرده است. بنابراین مجبور بودم که دوباره با سرمایهگذار وارد مذاکره شوم.
قبل از اینکه هرگونه قراردادی امضا کنید، شرایط آن را به خوبی مطالعه کنید. همهی تعهداتی را که فکر میکنید در آینده برایتان دردسرساز خواهد شد، به خوبی در نظر بگیرید.
۵- پول خود را فقط برای توسعه خرج کنید
ممکن است با دیدن پول وسوسه شوید که دفتر بهتری اجاره کنید یا اینکه تجهیزات پیشرفته بخرید. قبل از انجام چنین کاری فراموش نکنید که توسعه دادن محصولات و خدمات به سرمایهی زیادی احتیاج دارد. اگر وارد عمل شوید، میبینید که برای این کار پول بیشتری نسبت به پیشبینیهای خود احتیاج دارید. بنابراین هزینههای غیرضروری را تا جای ممکن کاهش دهید.
در آینده شرکت شما موفقتر خواهد شد و میتوانید با آسودگی خاطر دفتر بزرگتر و تجهیزات پیشرفتهتری خریداری کنید.
۶- جلوتر از زمان حرکت نکنید
من ایدهی بسیار خوبی داشتم. دلیل این حرفم این است که امروزه تماسهای تلفنی از سوییچهای بستهای به جای سوییچهای مداری استفاده میکنند. شرکتهایی مانند وانِج و اسکایپ این موضوع را ثابت کردهاند. اما ایدهی من برای سال ۱۹۹۵ بسیار زود بود. زیرساختها و تکنولوژی آن زمان نمیتوانستند از این اپلیکیشن حمایت کنند.
کمی جلوتر از زمان حرکت کردن خیلی خوب است. اما اگر مقدار آن زیاد شود، بازار نمیتواند همزمان با شما تکنولوژیهای مورد نظر را تأمین کند. زمانبندی مسئلهی مهمی است. سعی کنید در برنامهریزیهای خود دقیق باشید.
۷- فروش خود را هیچ وقت قطع نکنید
هیچ وقت فروش محصولات و خدمات خود را قطع نکنید. مهم نیست که در مرحلهی تولید نمونهی اولیه هستید یا محصولاتتان آمادهی عرضه هستند. فروش محصولات فرصت مناسبی است برای اینکه از مشتریهای خود بازخورد بگیرید. کسبوکار تنها ۲ جنبهی اصلی بازاریابی و نوآوری دارد. اگر به اندازهی کافی روی توسعه تمرکز کردهاید، بهتر است به فروش نیز فکر کنید. من زمان زیادی صرف توسعهی محصولاتم کردم و از فروش آنها غافل شدم.
تمام این مشکلات باعث شد که من شرکتم را در سال ۱۹۹۸ تعطیل کنم. اما از انجام چنین کاری اصلا پشیمان نیستم. من درسهای زیادی از شکست خود گرفتم. همین موضوع باعث شد که ۲ سال بعد توانستم شرکت موفقی راهاندازی کنم و آن را به مبلغ ۲۲ میلیون دلار در سیلیکون ولی بفروشم.
ارسال کننده: motlagh - 22-07-2017, 11:42 PM - انجمن: گفتگوی آزاد
- بدون پاسخ
کارت هوشمند ملی برای هر ایرانی بهعنوان یک ضرورت محسوب میشود. برای آموزش مراحل ثبتنام کارت هوشمند ملی همراه با ما باشید.
سازمان ثبت احوال، کارت ملی هوشمند را با هدف تسهیل فرآیند شناسایی، تصدیق هویت و حفظ امنیت اطلاعات فردی هر شهروند برای ورود به فضای مجازی و مبادلهی خدمات الکترونیکی و استفاده در مجامع اداری ارائه کرده است. از ابتدای سال ۹۷، کارتهای ملی قبلی برای انجام هر یک از این خدمات فاقد اعتبار خواهند بود و به این ترتیب، دریافت این کارت تا پایان امسال برای تمامی واجدین شرایط ضروری است.
کارت هوشمند ملی دارای تراشهی الکترونیکی است که اطلاعات هویتی شهروندان از قبیل اطلاعات شناسنامهای، عکس، اثر انگشت، کد پستی و کلید انجام امضای دیجیتال را بهصورت امن و محافظتشده در حافظهی خود ذخیره دارد. این کارت برای هر ایرانی یک هویت دیجیتال ایجاد میکند و وجود آن برای دریافت خدمات دولت الکترونیکی لازم و ضروری است. امنیت بالای این کارت سبب میشود تا برای دریافت بسیاری از این نوع خدمات دیگر نیازی به مراجعهی حضوری نباشد و فرد بتواند خدمات را بهصورت غیر حضوری و از طریق اینترنت دریافت کند.
برای دریافت کارت هوشمند ملی پر کردن فرم غیر حضوری و حضور افراد در دفاتر الزامی است؛ یعنی هر فرد باید ابتدا بهصورت اینترنتی اطلاعات را وارد کند و سپس بهصورت حضوری اقدام کند و بعد از آماده شدن کارت هوشمند ملی خود، با در دست داشتن نمونهی قبلی برای دریافت کارت جدید اقدام کند. ب هاین ترتیب هر فرد باید دو بار به دفاتر ثبت نام مراجعه کند. ثبت نام غیر حضوری از طریق سامانهی کارت هوشمند ملی انجام میشود.
تمام فرآیند دریافت کارت بهصورت خلاصه و به ترتیب شامل ثبتنام، نوبتگیری، تکمیل ثبتنام، صدور کارت و تحویل کارت است.
قبل از ثبتنام به نکات زیر دقت کنید:
آیا واجد شرایط ثبت نام هستید؟
قبل از اقدم به ثبت نام دقت کنید که واجدین شرایط به چهار گروه تقسیم میشوند:
۱. کلیه اتباع ایرانی بالای ۱۵ سال تمام که دارای شناسنامه معتبر عکسدار میباشند و تاکنون (کارت شناسایی ملی/کارت هوشمند ملی) دریافت نکردهاند. (کارت اولیها)
۲. کسانی که کارت شناسایی ملی خود را مفقود کرده یا یکی از اقلام اطلاعاتی مندرج در کارت شناسایی ملی خود را تغییر دادهاند، از قبیل (نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، نام پدر)
۳. افرادی که تاریخ صدور کارت ملی آنها از ۸۰ تا ۸۹ است.
۴. کارتهای صادرشده از سال ۹۰ تا ۹۶ همچنان اعتبار خواهند داشت؛ ولی این افراد نیز میتوانند برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام کنند. توجه: برای افرادی که در خارج از کشور هستند، فعلا نمونه قدیمی صادر خواهد شد.
هزینهی صدور کارت و نحوهی پرداخت آن
حداکثر رقمی که مردم برای کارت ملی هوشمند باید بپردازند ۳۱ هزار تومان است و دریافت هر مبلغی بیشتر از این مقدار، جرم محسوب میشود. جزئیات این مبلغ بهصورت زیر است: هزینه صدور کارت هوشمند ملی مطابق تعرفه دولتی ۲۰ هزار تومان است که در زمان پیش ثبتنام روی پورتال مربوطه بهصورت پرداخت الکترونیکی دریافت میشود؛ پس شما نیاز به کارت بانکی عضو شبکهی شتاب و رمز دوم کارت بانکی خود خواهید داشت. همچنین هزینه تکمیل مراحل درخواست کارت در دفاتر پستی و پیشخوان خدمات دولت، حداکثر ۹ هزار تومان است و چنانچه تحویل کارت هم توسط دفاتر مذکور انجام پذیرد، ۲ هزار تومان جداگانه دریافت میشود.
صدور کارت ملی هوشمند چقدر طول میکشد؟
کارت هوشمند طی ۱۵ روز تا یک ماه پس از درخواست صادر میشود. توجه: افرادی که شش ماه از صدور کارت آنها گذشته است باید به شعبه مراجعه کنند و اگر این کار را نکنند، کارت آنها باطل میشود و برای تحویل باید پول مضاعفی پرداخت کنند.
حضور شخص متقاضی در دفتر ثبتنام الزامی است
حضور متقاضی در دفتر ثبت نام با در دست داشتن کارت ملی، اصل شناسنامه عکسدار، کد پستی، آدرس محل سکونت و شماره تلفن ثابت و همراه الزامی است. همچنین نظر به اینکه در همه دفاتر ثبت نام، واحد عکسبرداری مستقر است، پیشنهاد میشود با آمادگی کامل مراجعه کنید.
تلفن شکایت از تخلفات
در صورت مشاهده هرگونه تخلف، میتوانید موارد را از طریق تماس با شماره تلفنهای ذیل پیگیری کنید.
۱- تلفن رسیدگی به امور دفاتر پیشخوان دولت: ۶۱۹۱۲۲۲۲- (۰۲۱)
۲- تلفن رسیدگی به امور دفاتر پستی: ۸۴۴۷۰۰۰۰ - (۰۲۱)
۳- تلفن رسیدگی به امور ثبت احوال: ۶۶۷۴۲۸۷۶- (۰۲۱) - ۶۶۷۱۰۲۷۰- (۰۲۱)
فرآیند ثبت نام الکترونیکی
برای شروع به سامانهی ثبت نام کارت هوشمند ملی وارد شوید.
روی گزینهی ثبتنام کلیک کنید تا به صفحهی زیر منتقل شوید:
اطلاعات درخواستی در این قسمت را باید با دقت و با توجه به مدارک شناسایی خود کامل کنید. تکمیل اطلاعات ستارهدار الزامی است. پس از تکمیل اطلاعات، کد امنیتی را وارد کنید و دکمهی ثبت را فشار دهید. یک صفحه برای مرور اطلاعاتی که وارد کردهاید باز میشود؛ آن را بهدقت مرور کنید و درصورتیکه اشتباهی در آن وجود دارد، آن را ویرایش کنید.
در مرحلهی بعد وارد قسمت پرداخت الکترونیکی میشوید. در این مرحله با ورود به سامانه بانکی مبلغ ۲۰ هزار تومان پرداخت خواهید کرد.
اگر ثبت نام شما برای دریافت کارت هوشمند ملی موفق باشد و واجد شرایط کارت ملی باشید، پس از ثبت اطلاعات برای شما کدرهگیری فرستاده میشوید و بهصورت اتوماتیک وارد بخش نوبتگیری میشوید.
اگر واجد شرایط دریافت کارت هوشمند ملی نباشید، پیغام «شهروند گرامی در حال حاضر شما واجد شرایط ثبت نام کارت هوشمند ملی نیستید.» برای شما نمایش داده میشود.
اگر پس از ثبت نام موفق، بهصورت اتوماتیک به بخش نوبتگیری ارجاع داده نشدید، میتوانید از منوی «نوبتگیری» سامانه کارت هوشمند ملی وارد این بخش شوید و با در اختیار داشتن کد ملی و کد رهگیری، به بخش نوبتگیری دسترسی پیدا کنید.
اگر کد رهگیری خود را فراموش کردهاید، با در اختیار داشتن کد ملی و تاریخ تولد میتوانید در منوی «بازیابی کد پیگیری» سامانه کارت هوشمند ملی، کد پیگیری ثبت نام کارت هوشمند ملی را دریافت کنید.
در بخش نوبتگیری، امکان نوبتگیری و زمان مراجعه و مکان دفتر خدمات الکترونیک را بررسی کنید. در این مرحله باید دو کد رهگیری برای شما نمایش داده شود؛ یکی کد رهگیری مربوط به پیگیری و ادامهی کار و دیگری کد رهگیری مربوط به پرداخت بانکی که هر دو در بالای صفحه نمایش داده خواهند شد. اگر بعد از دریافت این کدها برای نوبتگیری اقدام نکردید به شما ۲ ماه فرصت داده خواهد شد تا نوبتگیری کنید و در صورت عدم مراجعه در زمان مقرر، به مدت ۴ روز مجاز به نوبتگیری مجدد نیستید. پس از این مرحله، ثبت نام الکترونیکی شما به اتمام میرسد. صفحهی نوبتگیری را چاپ کنید؛ زیرا هنگام مراجعه به دفاتر، ارائهی این رسید الزامی است. همچنین کدهای رهگیری را در جای مطمئنی یادداشت کنید.
برای پیگیری درخواست خود میتوانید در صفحهی اصلی به قسمت مشاهدهی وضعیت مراجعه کنند.
مرحلهی مراجعه حضوری
برای مراجعهی حضوری لازم است مدارک زیر را همراه ببرید:
[list]
[*]اصل شناسنامه عکسدار
[*]کد پستی
[*]آدرس محل سکونت
[*]شماره تلفن ثابت و همراه
[/list]
توجه داشته باشید که در همه دفاتر ثبت نام، واحد عکسبرداری مستقر است؛ پس پیشنهاد میشود با آمادگی برای گرفتن عکس به دفاتر پیشخوان مراجعه کنید. همچنین در مراجعهی حضوری اثر انگشت تمام انگشتان شما ثبت خواهد شد.
دریافت کارت ملی هوشمند
مرحلهی آخر، دریافت کارت ملی هوشمند است. در این مرحله لازم است متقاضی با اعلام سامانه و با در دست داشتن کارت ملی قبلی خود به دفاتر مراجعه کند و کارت ملی هوشمند خود را تحویل بگیرد.
امیدواریم این مقاله به تمام ابهامات شما پاسخ داده باشد. اگر نکتهی دیگری در این فرآیند وجود داشت آن را به ما بگویید.
در دوران کنونی، اهمیت طراحی مناسب فضای داخلی منزل و محیط کار و تاثیر آن در افزایش بهره وری و ایجاد حس آرامش امری است غیر قابل انکار. قدمت طراحی داخلی باز می گردد به زمانی که انسان هوشمند برای زندگی به غارها پناه می برد. در واقع، از همان ابتدا تراشیدن سنگ ها و ترسیم نقاشی های زیبا بر روی آن ها ، نشان از تاریخچه ی دیرینه ی این فعالیت انسانی داشت. بنابراین، طراحی داخلی امر جدیدی نیست و از زمان قدیم جزء لاینفک زندگی انسان بوده است.
سه اصطلاح طراحی داخلی ، دکوراسیون داخلی و معماری داخلی اغلب به جای یکدیگر به کار می روند. در صورتی که علی رغم وجود شباهت هایی ، مترادف یکدیگر نیستند. در ذیل ، به طور مختصر به شرح هر یک از این موارد می پردازیم.
[list]
[*]دکوراسیون داخلی
[/list]
دکوراسیون واژه ای فرانسوی است که براساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد، عبارت است از: «هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگها، اثاثیه و سایر اشیاء در یک اتاق یا ساختمان به صورت هنرمندانه». همان طور که از تعریف فوق برمی آید، در دکوراسیون داخلی جلوه دادن فضای داخلی از طریق چیدمان وسایل با توجه به نقش و کارکردشان مورد نظر است.
[list]
[*]طراحی داخلی
[/list]
در لغت نامه وبستر ، طراحی داخلی چنین تعریف شده است : هنر یا عمل برنامه ریزی و نظارت بر طراحی و اجرای داخلی و مبلمان . مهم ترین بخش حرفه ی یک طراح داخلی، داشتن هنر و علم درک رفتار مردم به منظور ایجاد فضاهای کاربردی و خلاقانه است. حصول اطمینان از مطابق بودن طرح ها با طراحی ساختمان و مسائل ایمنی، طراحی مناسب در مورد اکوستیک و انتقال صدا از جمله مهم ترین دغدغه های یک طراح داخلی می باشد. درواقع، طراحی داخلی، صرفاَ مربوط به وضعیت ظاهری یک فضای داخلی نیست بلکه یک تخصص چند جانبه است که با بهره گیری از راهکارهای خلاقانه ، وضعیت زندگی انسان را هنرمندانه بهبود می بخشد.
[list]
[*]معماری داخلی
[/list]
معماری داخلی مجموعه دانش ، فن و هنری است که با عناصر متعلقه و مرتبطش از قبیل فرم رنگ بافت و … سعی در بهینه سازی فضاها و دست یابی به کارائی و کار کرد مناسب در کنار زیبائی معانی و معناها می باشد.مباحث تخصصی مرتبط با معماری داخلی مباحثی چون روانشناسی رفتار، ساختارها و خدمات پشتیبانی ، مواد و مصالح ساختمانی ، رسانه های ارتباطی و ارگونومی و ... است.
[list]
[*]ثبت شرکت طراحی داخلی
[/list]برای ثبت شرکت طراحی داخلی می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های سهامی خاص یا با مسئولیت محدود اقدام نمود. در این رابطه نکته ی حائز اهمیت این است که چنانچه شرکت شما تولید کننده باشد می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورتی که شرکت طراحی و معماری باشد باید از اتحادیه یا انجمن صنفی مرتبط ، مجوزهای لازم را دریافت نمایید.
_ شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است :
شرایط ثبت شرکت سهامی خاص :
1- حداقل 3 نفر عضو+ 2 نفر بازرس
2- حداقل 35 درصد سرمایه نقداَ پرداخت شود.
3- حداقل سرمایه 1000000ریال
مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص :
1- کپی کارت ملی و شناسنامه ی کلیه اعضا
2- امضای اقرارنامه
آیا ایده و تفکری نو در سر دارید و اطمینان دارید با ثبت شرکت می توانید به سود و منافع زیادی دست پیدا کنید ؟ آیا فکر می کنید تنها راه موفقیت شما همین ایده و تفکری است که به دنبال آن هستید ؟ بسیار عالی. شما اولین قدم را برای موفقیت برداشته اید . بدون شک افرادی که دارای ایده و انگیزه کافی برای ورود به بازار تجاری و دنیای رقابتی هستند و از ایده و تفکر خود اطمینان مطمئن هستند افرای هستند که همه جوانب کار را بررسی کرده و به خوبی می دانند مهم ترین رکن برای رسیدن به آرزو ها و اهداف بلندشان ثبت شرکت می باشد .
اما ثبت شرکت به همین راحتی ها هم نیست. مراقب باشید که فریب نخورید . بیشتر افرادی که شرکت ثبت می کنند در ابتدا دیدگاه و انگیزه شما را دارند ولی در ادامه نمی توانند به موفقیت برسند و یا به آنچه که دوست دارند دست یابند نمی رسند .
در دنیای امروز ورود به عرصه تجاری و اقتصادی و ثبت شرکت تجاری نیازمند داشتن ایده ها و خلاقیت های نوآورانه در مورد نیاز های جامعه و یا ایده و خلاقیت های جدید برای صنایع و تولیدات و یا خدمات موجود می باشد . برگ برنده شرکت های نو بنیاد در واقع همین ایده ها و خلاقیت های آن ها می باشد . ولی ثبت شرکت دارای پیچیده گی ها و پیچ و خم های خود می باشد و هر گونه اقدام اشتباه تمام انگیزه و آمال های شما را بر باد خواهد داد .
برای مطالعه ادامه مطلب به وبسایت ثبت شرکت و ثبت برندنوبل مراجعه فرمایید.همچنین برای دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید . تلفن : 02188770580
ارسال کننده: motlagh - 22-07-2017, 11:59 AM - انجمن: **اطلاعیه**
- بدون پاسخ
نمایشگاه الکامپ بزرگترین رویداد تجاری در عرصه تولید و عرضه محصولات و خدمات صنایع الکترونیک و کامپیوتر کشور است که همه ساله با حضور گسترده و چشمگیر دست اندرکاران این حوزه و مخاطبان آنها در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می گردد. در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای این صنعت اعم از سخت افزار و نرم افزار به علاقمندان عرضه می گردد و فرصتی بی بدیل برای تبادل نظر و مذاکره در اختیار شرکت کنندگان قرار می گیرد. دستاوردهای این تعاملات نقطه آغاز بسیاری از همکاری های تجاری و تکنولوژیکی فیمابین دست اندرکاران حوزه الکترونیک و کامپیوتر است که نقش معنی داری در تحرک بخشیدن به این حوزه ی صنعت و تولیدکنندگان و بازرگانان شاغل در آن ایفاء می نماید. گشایش های اخیر در حوزه ی بین الملل و اراده ملموس دولت، که خود نیز با پیگیری استقرار دولت الکترونیک در زمره ی بزرگترین مشتریان بالقوه این حوزه می باشد، در افزایش حضور صنایع کشور در عرصه های بین المللی، زمینه ی شکوفایی این حوزه از صنعت و فن آوری را بیش از پیش فراهم نموده و انتظار می رود دراین دوره نمایشگاه الکامپ که در فاصله 30 تیر تا 2 مرداد ماه 96 برگزار خواهد گردید، فرصتی تکرار نشدنی را در اختیار فعالان این حوزه در داخل و خارج کشور قرار دهد تا با یافتن مخاطبان بالقوه خود، سطح تعامل بین المللی خویش را بطور چشمگیری ارتقاء بخشند . سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور برگزارکننده دوره بیست و سوم الکامپ با حمایت ارزشمند سازمان توسعه تجارت و شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران و مشارکت و حمایت موثر نهادها، انجمن ها و تشکل ها نهایت تلاش خود را بکار گرفته تا این دوره از نمایشگاه با کیفیت و نظم متفاوت برگزار گردد. امیدوار است بازخورد مشارکت کنندگان پس از برگزاری دوره بیست و سوم نیز موید همین امر باشد. شایان ذکر می باشد در دوره گذشته این نمایشگاه 424 شرکت داخلی و خارجی و 250 شرکت در قالب استارت آپ در فضایی به مساحت 36500 متر مربع از 18کشور حضور داشتند که در طول برپایی نمایشگاه توانمندیهای خود را ارائه نمودند. جهت ارتقاء سطح محتوای نمایشگاه همزمان با برپایی این رویداد مهم تعدادی نشست و میزگرد تخصصی در حوزه های مختلف با حضور اساتید برجسته بین المللی و چهره های ارزشمند داخلی نیز پیش بینی شده است همچنین با عنایت به استقبال چشمگیر استارت آپ ها در دوره قبل برنامه ریزی جهت حضور گسترده تر و برپایی سالن استارت آپ ها با رویکرد متفاوت نیز از برنامه های مهم این دوره می باشد. با عنایت به ظرفیت و پتانسیل این نمایشگاه در حوزه های مختلف، شناسایی نیروی کار فعال و متخصص از طریق فراخوان عمومی و معرفی این افراد به شرکتها جهت جذب و ایجاد اشتغال یکی دیگر از برنامه های پیش بینی شده در این دوره از نمایشگاه می باشد که در قالب برپایی سالن اختصاصی تحت عنوان اشتغال شکل خواهد گرفت و شرکتها این امکان را خواهند داشت که از نزدیک با متخصصان و کارشناسان جویای کار مذاکره و نسبت به جذب این افراد اقدام نمایند. حضور سازمان ها و نهاد های دولتی و معرفی خدمات دولت در حوزه های مختلف در قالب سالن دولت الکترونیک طبق سنوات گذشته نیز پیش بینی شده است و برنامه های جامعی جهت دعوت از مقامات و مسئولان بخش دولتی و خصوصی جهت حضور و بازدید از نمایشگاه در دستور کار ستاد قرار دارد.
زمان برگزاری : 30 تیر-02 مرداد 1396 محل : تهران ، ایران مکان : نمایشگاه بین المللی تهران
فروش ترازوی دیجیتال در دیجی اسکال بر اساس تعرفه ی مصوب صورت می پذیرد و قیمت ترازو ها کاملا به روز و دقیق ثبت می گردد ، جهت اطلاع از قیمت ترازوی دیجیتال با کلیک بر روی هر محصول می توانید قیمت و توضیحات کامل مربوط به هر ترازو را مطالعه نمایید .
ترازو انواع گوناگونی دارد که با توجه به نوع استفاده و کاربری ترازو به گروه های متفاوتی تقسیم می گردد ، انتخاب ترازو با در نظر گرفتن نوع فعالیت تعیین می گردد ، دیجی اسکال قبل از خرید ترازو به شما پیشنهاد مشاوره می دهد زیرا با مشاوره می توانید از تجربه ی مفید مشاورین استفاده نمایید .
علاوه بر فروش ترازوی دیجیتال در دیجی اسکال امکان معاوضه ی ترازوی دست دوم با ترازوی دیجیتالی نو وجود دارد از سویی نیز امکان معاوضه ی ترازو دست دوم با ترازوی دست دوم مدل دیگر فراهم است ، معاوضه ی ترازو تنها با ترازوی محک و ترازوی پند امکان پذیر است و در صورتی که مشتری دارای یکی از این دو ترازو باشد می تواند ترازو را به شرکت فروخته و ترازوی جدید خریداری نماید ، در انتخاب ترازو نیز پیشنهاد دیجی اسکال ابتدا ترازو پند و ترازو محک می باشد زیرا این دستگاه ها تنها ترازو هایی هستند که پس از مدتی استفاده امکان تعویض داشته و ترازوی دیجیتال بعد از مدتی استفاده حتی طولانی مدت امکان تعویض را دارد .
مقاومت ترازوی محک و ترازوی پند در استفاده بسیار بالا است به صورتی که پس از چندین سال استفاده هنوز ترازو پاسخ گو بوده و قابل خرید و انتقال می باشد .
برای خرید آیفون تصویری افراد بسیاری از طریق راه های مختلف اقدام به خرید می نمایند . امروزه پیشرفت تکنولوژی راه های بسیاری را برای خرید محصول دردسترس خریداران قرار داده است .
اما بهترین راه حل موجود سریع ترین راه حل است . به این منظور که شما می توانید در مدت زمان اندک یک خرید مطمئن داشته باشید .
برای خرید یک محصول ابتدا یک مرکز معتبر پیدا نمایید که این کار با یک سرچ ساده در اینترنت و یا مراجعه به روزنامه های کثیرالانتشار و ... انجام می پذیرد .
بعد انجام مراحله ی فوق می توانید با مرکز مورد نظر تماس حاصل نموده و اطلاعات کاملی از دستگاه کسب نمایید . برای مثال قیمت آیفون تصویری - نوع شرکت سازنده ، مدت زمان گارانتی ، دستگاه های مرتبط مانند ارتباط داخلی و ... را بررسی نمایید .
در مرحله ی بعد می توانید بحث پیگیری سفارش و نوع ارسال کالا را پرس و جو نمایید و در مدت زمان اندک و بدون صرف هزینه برای پیدا نمودن آیفون تصویری دلخواهتان در خیابان ها و مغازه های متعدد بازار ، یک خرید ساده و سریع انجام دهید .
لیبل پرینتر دستی دارای انواع مختلفی است که هر کدام با محدودیت ها و قابلیت های خاصی طراحی و ساخته شده اند و کاربر به راحتی می تواند با لیبل زن دستی عملیات لیبل دار نمودن کالا را انجام نماید .
لیبل پرینتر دستی مکانیکی ، یکی از انواع لیبل پرینتر های دستی ، لیبل پرینتر مکانیکی است ، دستگاه دارای ابعاد کوچکی است که به راحتی قابل حمل و استفاده توسط افراد مختلف حتی کودکان است ، این مدل از لیبل پرینترها نیازی به نیروی برق ندارند و کاملا به صورت دستی کار می کنند ، به این نحو که شما به صورت دستی با استفاده از کیبورد مکانیکی لیبل پرینتر ، حروف مورد نظر خود را تایپ می کنید و از طرف دیگر چاپگر مکانیکی لیبل پرینتر با استفاده از جوهر مخصوص ، نوشته را روی کاغذ لیبل چاپ می کند ، قاعدتا تنوع در انواع فونت و اندازه چاپ و همچنین تنوع رنگ در این لیبل پرینتر بسیار کم است ، یک خطی بودن چاپ و تک زبان بودن از محدودیت های لیبل پرینتر است ، عرض کاغذ لیبل غالبا کمتر از یک سانت است ، قیمت لیبل پرینتر هم برای افراد معمولی مناسب است .
استفاده از لیبل پرینتر مکانیکی علاوه بر اینکه نیازی به تخصص خاصی ندارد ، بسیار لذت بخش است و می تواند در نظم بخشیدن به وسایل اتاق ، کتابخانه شخصی و آشپزخانه بسیار مفید باشد .
لیبل پرینتر دستی دیجیتال استقبال خوب و افزایش استفاده از لیبل زن دستی در مراکز بایگانی و فروشگاه های کوچک نیاز به ارتقای امکانات لیبل پرینتر دستی ، موجب شد تا شرکت های تولید کننده لیبل زن به فکر افزودن امکانات جدید به لیبل پرینتر و پیشرفته تر کردن امکانات آن ها بیافتند ، به همین منظور لیبل پرینتر دستی دیجیتال طراحی و تولید شد .
لیبل پرینتر دستی دیجیتال محدودیت های لیبل پرینتر مکانیکی را تقریبا از بین برده است و امکانات مختلفی برای چاپ لیبل به افراد می دهد ، چاپ بیشتر از یک خط ، پشتیبانی از فونت های مختلف ، داشتن صفحه نمایش و امکان اصلاح نوشته و در برخی از مدل ها امکان اتصال به سیستم عامل مختلف از ویژگی های دستگاه پرینتر لیبل جدید می باشد ، لیبل پرینتر دستی دیجیتال نیز برای دو هدف مصارف شخصی و مصارف حرفه ای تر ساخته شده اند .
لاستیک سایی پدیده ایست که غالبا در خودروهای قدمی دیده می شود و مهمترین علت آن انحراف زاویه لاستیک ها می باشد.البته از دلایلی که می تواند موجب لاستیک سایی شود کار با تعمیرکاران غیرحرفه ای است.چنانچه تعمیرکار در تعویض سیبک ها یا فنربندی بی توجهی کند احتمال لاستیک سایی وجود دارد.در اینجا می خواهیم نکاتی را ذکر کنیم که با توجه به آنها متوجه لاستیک سایی و رفع آن شوید.
√ فرمان:گاهی اوقات هنگام رانندگی فرمان به سمتی کج می شود در هنگام مشاهده این ایراد ابتدا باید به لاستیک ها مراجعه کرد و باد آنها را بررسی کنید اگر مشکل از لاستیک ها نبود باید به سراغ تاب داشتن میل فرمان رفت و جعفه فرمان را بررسی کرد.
√ فنربندی:حتما هنگام چکاپ خودرو ، فنربندی را باید در نظر داشت زیرا وجود ایراد در قسمت فنر خودرو باعث ایجاد مشکل در قسمت های مختلف فنربندی میشود.
√ هم راستایی لاستیک ها:در صورتی که چرخ خای خودرو هم راستا نباشند امکان ساییدگی لاستیک ها بالا میرود.برای تشخیص هم راستایی چرخ ها می توانید از روی زمین خیس رد شوید که جای لاستیک خودروتان را ببینید.
√ شاسی خوردگی:اگر خودرو تصادف سنگینی را پشت سر گذاشته باشد علاوه بر سایش چرخ ها ،موجب کاهش محسوس قیمت خودرو می شود.
دستگاه بارکد خوان یا بارکد اسکنر یک دستگاه الکترونیکی است که توانایی رمز گشایی بارکد ها را به عهده دارد و اطلاعات را از طریق کابل usb ، rs232 و وایرلس به سیستم دریافت کننده انتقال دهد تا فرایند ذخیره و پردازش اطلاعات صورت گیرد ، بارکد خوان جهت ترجمه ی بارکد مجهز به منبع نور ، لیز ، حسگر نوری است و بعد از اسکن بارکد امواج نوری را به الکتریکی تبدیل می نماید ، تقریبا تمام دستگاه های بارکد خوان دارای مدارات رسیور ( تجزیه تحلیل داده های قرائت شده ) به همراه پورت خروجی اسکنر هستند ، مکانیسم اسکن بارکد در هر دستگاهی متفاوت است .
انواع بارکد خوان
دستگاه بارکد خوان قلمی : دارای دیود های حساس به نور می باشند که کنار یکدیگر در نوک قلم تعبیه شده اند ، برای خواندن یک بارکد میله ای فرد باید چند لحظه قلم رو مقابل بارکد بگیرد ، دیود های حساس به نور عرض بارکد و فاصله ی میله های بارکد را می خواند سرعت جذب نور در رنگ سفید و مشکی متفاوت است ، بنا براین هنگامی که نور بر روی بارکد می تابد ، میله های مشکی ، نور بیشتری را نسبت به سفید جذب می کنند بدین ترتیب اسکن توسط دستگاه انجام می گیرد .
دستگاه بارکد خوان لیزری : پرتوهای لیزری را توسط موتور به عنوان منبع نور بر روی بارکد ساطع می نماید به علاوه در پشت پنجره ی بارکد خوان لیزری آینه تعبیه شده که از طریق بازتاب نور توسط آینه بر روی بارکد و میزان نور جذب شده توسط خطوط مشکی و سفید قرائت بارکد صورت می گیرد .بارکد خوان های ccd : صد سنسور ( led ) نوری کوچک در یک ردیف کنار هم قرار دارند و هر سنسور شدت نور را بلافاصله اندازه گیری می کند ، تفاوت این بارکد اسکنر سنسور دار با بارکد اسکنر لیزری در اندازه نوری است که از یک فرکانس خاص نشات گرفته و از اسکنر منعکس می شود .
دستگاه بارکد خوان دو بعدی : یک نوع جدید تر از بارکد خوان ، با استفاده از سنسور دوربین و تکنیک های پردازش جدید تصویر بارکد را رمز گشایی می کند ، اسکن بارکد با استفاده از تکنولوژی ccd مانند این است که به جای داشتن یک ردیف حسگر ، 100 ها حسگر در زوایای مختلف داشته باشید و با ادغام تصاویر یک بارکد QR را اسکن می نماید هر قدر وضوح سنسور بالاتر باشد بارکد سریعتر اسکن می شود .
بارکد اسکنر چند وجهی : مجموعه ای از خطوط اسکن به صورت مستقیم یا منحنی با جهات مختلف در یک غالب است ، این اسکنر ها به جای استفاده از یک خط لیزر از تعداد بی شماری خط لیزر استفاده می نمایند به همین دلیل با دقت بالایی بارکد اسکن می شود ، بارکد خوان چند وجهی با انتشار پرتوی لیزری در جهات مختلف اجازه می دهد بارکد در زوایای مختلف خوانده شود در اکثر مدل های بارکد خوان چند وجهی چند آینه ثابت برای اسکن الگو اسکن پیچیده قرار گرفته است این دستگاه های بارکد خوان چند وجهی بیشتر در فروشگاه ها و به صورت رو میزی کنار نوار نقاله نصب می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند این بارکد خوان ها دارای عملکرد بهتری جهت خواندن بارکد های چروکیده یا حتی پاره می باشد .
بارکد خوان گوشی موبایل ، ایده آل برای اسکن بعضی از فورمت های رایج بارکد می باشد ، بارکد های QR با دو بعدی برای تلفن همراه بهینه سازی شده و همچنین کد های ماتریسی توسط گوشی به راحتی خوانده می شود .