تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
  • سردر
  • جستجو
  • فهرست اعضا
  • سالنامه
  • راهنما
درود مهمان گرامی! ورود ثبت‌نام
ورود
نام کاربری:
گذرواژه‌:
گذرواژه‌تان را فراموش کرده‌اید؟

تالار گفتگوی کیش تک/ kishtech forum
سردر

مهمان گرامی، خوش‌آمدید!
شما قبل از این که بتوانید در این انجمن مطلبی ارسال کنید باید ثبت‌نام کنید.

نام کاربری

گذرواژه‌

جستجوی انجمن‌ها

(جستجوی پیشرفته)

آمار انجمن
» اعضا: 4,347
» آخرین عضو: nbcbdz11
» موضوعات انجمن: 92,024
» ارسال‌های انجمن: 198,991

آمار کامل

کاربران آنلاین
درحال‌حاضر 488 کاربر آنلاین هستند.
» 2 عضو | 484 مهمان
Google، Yandex، Foplips00، سئو

آخرین موضوع‌ها
راهنمای بست نگهدارنده سپر...
انجمن: گفتگوی آزاد
آخرین ارسال توسط: سئو
1 ساعت پیش
» پاسخ: 0
» بازدید: 13
درب ضد سرقت ارزان | قیمت ...
انجمن: فایل های مفید ***(کتاب،تحقیق،پروژه،درسی )***
آخرین ارسال توسط: mellatyadak
2 ساعت پیش
» پاسخ: 6
» بازدید: 7,129
مراحل درخواست ویزای تحصیل...
انجمن: گردشگری (ایران و جهان)
20-08-2025, 12:50 AM
» پاسخ: 1
» بازدید: 1,354
کارت RFID چیست؟
19-08-2025, 03:57 AM
» بازدید: 172
سیستم استارت خودرو چگونه ...
انجمن: مهندسی مکانیک
آخرین ارسال توسط: irenx
17-08-2025, 10:25 PM
» پاسخ: 3
» بازدید: 6,154
بهترین کلینیک های درمان ش...
آخرین ارسال توسط: carpetcity
16-08-2025, 11:47 PM
» بازدید: 258
دليل التعامل مع المواقف ا...
انجمن: کافه کتاب
آخرین ارسال توسط: yasmintarik
12-08-2025, 02:40 AM
» بازدید: 158
Can we buy Vanilla WoW Go...
انجمن: کلاس B2-1 استاد خانم هماپور
آخرین ارسال توسط: angrle
11-08-2025, 03:16 PM
» بازدید: 891
دستگاه حضور و غیاب چگونه ...
آخرین ارسال توسط: saragholami
10-08-2025, 02:25 PM
» بازدید: 151
مهاجرت به ترکیه | راهنما ...
آخرین ارسال توسط: nyusha
09-08-2025, 07:33 PM
» بازدید: 247

روش VAAFT برای درمان فیستول؛ مراقبت بعد عمل + مزایا و معایب
ارسال کننده: macan - 27-08-2024, 02:29 PM - انجمن: سلامت و زیبایی - بدون پاسخ

فیستول پری آنال یکی از قدیمی ترین بیماری های گوارشی شناخته شده در پزشکی است. انواع مختلفی از این بیماری تا کنون شناخته شده اند. همچنین فیستول یک مشکل رایج برای بیماران مبتلا به نوع آنورکتال بیماری کرون است. در بیشتر موارد، تنها روش درمانی جراحی و لیزر فیستول است. اگرچه روش فیستولوتومی (جراحی) هنوز به عنوان یکی از روش های قطعی در نظر گرفته می شود، با این وجود، خطر عوارض جدی همچنان یک مسئله مهم است. برخی از معیارهای بی اختیاری مدفوع همچنان بر 10٪ تا 45٪ از بیماران تحت عمل تأثیر می گذارد. از همین جهت، درمان فیستول با روش وفت VAAFT از روشهای جراحی بوده که عوارض کمتری دارد.
روش وفت VAAFT برای درمان فیستول چیست؟

با استفاده از یک فیستولوسکوپ مخصوص ساخته شده، VAAFT شامل تعیین محل دهانه داخلی فیستول، بستن کامل دهانه داخلی، و کاوش برای وجود هر گونه آبسه در مقعد و از بین بردن آن است.

VAAFT به گونه‌ ای طراحی شده است که تنها برای مجرای فیستول تأثیر بگذارد، سلامت عضله اسفنکتر را حفظ کرده و از کنترل مدفوع جلوگیری می‌ کند.

با انجام این روش تحت دید مستقیم، درمان فیستول مقعدی با کمک فیلمبرداری VAAFT از آسیب اسفنکتر جلوگیری می کند، که مزیت اصلی آن نسبت به سایر روش ها است. در حالی که روش های مرسوم مانند فیستولوتومی، قرار دادن ستون، فیستولوتومی دارای عوارض جانبی هستند که شامل 4 تا 5 درصد مدفوع نرم است. بی اختیاری، 30 درصد بی اختیاری گاز معده.

زخم در VAAFT بسیار جزئی است و نیازی به بسته بندی زخم ندارد.

در مرحله بهبودی پس از عمل کمی درد وجود دارد.

میزان موفقیت جراحی VAAFT تا 70 درصد گزارش شده است.
مراحل روش وفت VAAFT
آمادگی قبل از عمل

ارزیابی بیمار: ارزیابی جامع شامل معاینه فیزیکی و مطالعات تصویربرداری (مانند MRI) برای تعیین ویژگی های فیستول.
رضایت آگاهانه: صحبت جراح فیستول در مورد روش، خطرات، مزایا و گزینه های جایگزین با بیمار.

بیهوشی

انجام بیهوشی عمومی و برای اطمینان از راحتی و بدون درد بیمار در طول عمل.

تشخیص محل فیستول

قرار دادن پروب تخصصی فیستول از طریق دهانه خارجی فیستول برای شناسایی مسیر آن.
استفاده از دوربین فیلمبرداری و منبع نور برای تجسم آناتومی داخلی فیستول.
https://hpvdarman.com/articles/vaaft-%d9...%88%d9%84/

چاپ این مطلب

شركة تنظيف بجدة
ارسال کننده: abertoto - 27-08-2024, 01:56 PM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

في إطار التزامها بالمسؤولية المجتمعية، تعتزم شركة تنظيف بجدة إطلاق مبادرات تهدف إلى تحسين مستوى النظافة في المناطق العامة بجدة. تتعاون الشركة مع الجهات المحلية لتنظيم حملات تنظيف الشواطئ، المتنزهات، والأحياء السكنية، بهدف تعزيز الوعي بأهمية النظافة والحفاظ على البيئة. هذه المبادرات ليست مجرد أنشطة تطوعية، بل هي جزء من رؤية الشركة لتعزيز صحة وسلامة المجتمع بأسره.

https://www.ro3ia.com/cleaning-company-jeddah/

چاپ این مطلب

امهر شركة خزانات بمكة
ارسال کننده: yasmintarik - 26-08-2024, 08:10 PM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

وتدرك الشركة أهمية بناء علاقات طويلة الأمد مع عملائها، لذلك فهي تسعى دائمًا لتقديم خدمات تتجاوز توقعاتهم. تقدم شركة تنظيف خزانات بمكة برامج ولاء للعملاء المنتظمين تشمل خصومات خاصة وعروض مميزة، بهدف تعزيز العلاقة المستدامة بين الشركة وعملائها. هذا التوجه يساعد الشركة على بناء قاعدة عملاء راضية ومخلصة.

چاپ این مطلب

The Cost of Legal Services
ارسال کننده: abertoto - 26-08-2024, 06:37 AM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

Understanding Legal Services: A Comprehensive Guide

legal services are essential in today’s society, providing individuals and businesses with the guidance and representation needed to navigate the complexities of the legal system. Whether you are dealing with a personal legal matter or a business-related issue, legal services are crucial for ensuring that your rights are protected and that you are complying with the law. In this article, we will explore the different types of legal services available, their importance, and how to choose the right provider for your needs.

چاپ این مطلب

Lawyer in Qatar
ارسال کننده: abertoto - 26-08-2024, 02:43 AM - انجمن: کافه کتاب - بدون پاسخ

Real Estate Law Firms in Qatar
The real estate sector is another area where Law firms in Qatar are heavily involved. With the rapid development of infrastructure and real estate projects in the country, legal services related to property transactions, leasing, and construction contracts are in high demand. Law firms in Qatar ensure that all real estate transactions are compliant with local laws and regulations, protecting the interests of both buyers and sellers.

چاپ این مطلب

كيفية بدء مشروع صغير في مجال تربية القطط: من الفكرة إلى النجاح
ارسال کننده: ahrefz - 25-08-2024, 09:07 PM - انجمن: کارگاه ، سمینار و دوره های آموزشی - بدون پاسخ

تربية القطط كمشروع صغير تعتبر أحد أفكار مشاريع التي تحقق نجاحاً جيداً في العصر الحالي، حيث يزداد الطلب على الحيوانات الأليفة وبالأخص القطط. إذا كنت من محبي القطط ولديك الشغف لتربية ورعاية الحيوانات الأليفة، فإن بدء مشروع صغير في هذا المجال يمكن أن يكون فرصة مثالية لك. ولكن للنجاح في هذا المشروع، تحتاج إلى وضع خطة محكمة ومعرفة التفاصيل الدقيقة التي يمكن أن تساعدك في تطوير نشاطك والوصول إلى نتائج مميزة.

[HEADING=1]دراسة الفكرة وتحديد الأهداف[/HEADING]
[HEADING=2]أهمية الشغف في تربية القطط[/HEADING]
قبل البدء في أي مشروع، من المهم أن تكون لديك شغف كبير بمجال العمل الذي تريد الدخول فيه. تربية القطط تتطلب وقتًا وجهدًا لرعايتها بشكل مناسب، لذا فإن حبك للقطط سيجعل من السهل التعامل مع التحديات اليومية التي قد تواجهها.

[HEADING=2]البحث عن السوق[/HEADING]
قبل الشروع في المشروع، يجب عليك دراسة السوق المحلي والتعرف على مدى الإقبال على القطط كحيوانات أليفة في منطقتك. يمكنك البحث عن المعلومات المتعلقة بمتاجر الحيوانات الأليفة، والأطباء البيطريين، والمربين الآخرين، لتكوين فكرة واضحة عن السوق. من المهم أيضًا معرفة أنواع القطط الأكثر طلبًا وأسعارها.

[HEADING=2]تحديد الهدف[/HEADING]
بعد دراسة السوق، عليك تحديد أهدافك. هل ترغب في تربية القطط لبيعها؟ أم أنك تخطط لإنشاء ملجأ لرعاية القطط الضالة؟ أو ربما تود فتح مركز لتدريب القطط على السلوكيات المناسبة؟ تحديد الهدف سيساعدك على وضع خطة عمل مناسبة.

[HEADING=1]تجهيز المكان المناسب لتربية القطط[/HEADING]
[HEADING=2]اختيار الموقع[/HEADING]
تحتاج القطط إلى مساحة كافية للحركة واللعب، لذا يجب أن يكون لديك مكان مناسب لتربيتها. إذا كنت تنوي تربية عدد كبير من القطط، قد تحتاج إلى تخصيص غرفة أو حتى بناء قفص خارجي لتوفير بيئة آمنة ومريحة لها.

[HEADING=2]تجهيز المكان[/HEADING]
يجب أن يحتوي المكان على جميع المستلزمات الضرورية لرعاية القطط. من الأمور التي يجب تجهيزها:

[LIST]
[*]أوعية طعام وماء نظيفة.
[*]صناديق للرمل (الليتر بوكس) لتدريب القطط على قضاء حاجتها.
[*]أسِرّة ناعمة ومريحة للنوم.
[*]أدوات اللعب لتحفيز القطط على النشاط واللعب.
[*]مناطق تسلق وشجيرات خاصة بالقطط لتلبية احتياجاتها الطبيعية.
[/LIST]
[HEADING=2]النظافة والرعاية الصحية[/HEADING]
من الضروري الحفاظ على نظافة المكان باستمرار، لأن القطط حساسة جدًا من ناحية النظافة. يجب تنظيف صناديق الرمل بانتظام، وتغيير المياه يوميًا، والحرص على تهوية المكان لمنع انتشار الروائح الكريهة. بالإضافة إلى ذلك، يجب توفير الرعاية الصحية اللازمة مثل التطعيمات الدورية والعناية بالأمراض المحتملة.

[HEADING=1]اختيار نوع القطط المناسبة[/HEADING]
[HEADING=2]تحديد سلالة القطط[/HEADING]
عند بدء مشروع تربية القطط، يجب اختيار السلالات التي تتناسب مع السوق وتحقق الطلب الأعلى. هناك العديد من سلالات القطط التي تختلف من حيث الشكل، الحجم، والسلوكيات. على سبيل المثال:

[LIST]
[*]القطط الشيرازية: تتميز بشعرها الطويل وسلوكها الهادئ، وهي من السلالات الأكثر طلبًا.
[*]القطط السيامية: معروفة بألوانها الجميلة وصوتها العذب، وهي من القطط النشطة.
[*]القطط البرتش شورت هير: تتميز بشعرها القصير وشخصيتها الودودة.اختيار السلالة المناسبة يعتمد على تفضيلات العملاء والسوق المستهدف.
[/LIST]
[HEADING=2]التكاثر والرعاية[/HEADING]
إذا كنت تخطط لتربية القطط وبيع الصغار، يجب عليك دراسة عملية التكاثر جيدًا. ينبغي استشارة طبيب بيطري للحصول على النصائح اللازمة حول التغذية الجيدة للأمهات والاعتناء بالصغار بعد الولادة. من المهم أيضًا التأكد من أن القطط تتمتع بصحة جيدة وأنها مطعمة ضد الأمراض.

[HEADING=1]توفير العناية الصحية اللازمة[/HEADING]
[HEADING=2]الفحوصات الطبية الدورية[/HEADING]
لضمان صحة القطط وسلامتها، يجب إجراء الفحوصات الطبية الدورية. يشمل ذلك فحص الأسنان، الأذنين، العيون، والجلد. يمكنك التعاون مع طبيب بيطري محلي لإجراء هذه الفحوصات بانتظام والتأكد من أن القطط بصحة جيدة.

[HEADING=2]التطعيمات والوقاية من الأمراض[/HEADING]
التطعيمات ضرورية لحماية القطط من الأمراض الشائعة مثل التهاب الجهاز التنفسي والفيروسات. يجب وضع جدول زمني لتطعيم القطط وفقًا لتوصيات الطبيب البيطري. بالإضافة إلى ذلك، يجب اتباع برامج الوقاية من الطفيليات مثل البراغيث والقراد.

[HEADING=2]التغذية السليمة[/HEADING]
تغذية القطط تلعب دورًا هامًا في صحتها العامة. يجب تقديم وجبات غذائية متوازنة تحتوي على البروتينات والفيتامينات الضرورية. يمكنك اختيار الطعام الجاهز المخصص للقطط أو تحضير الطعام في المنزل وفقًا لتوصيات الطبيب البيطري.

[HEADING=1]تسويق مشروع تربية القطط[/HEADING]
[HEADING=2]إنشاء علامة تجارية[/HEADING]
الخطوة الأولى في تسويق مشروعك هي إنشاء علامة تجارية مميزة. اختر اسمًا جذابًا وسهل التذكر لمشروعك، وصمم شعارًا يعكس نشاطك. يجب أن تكون هويتك التجارية واضحة وتعبر عن حبك ورعايتك للقطط.

[HEADING=2]استخدام وسائل التواصل الاجتماعي[/HEADING]
وسائل التواصل الاجتماعي تعتبر من الأدوات الفعالة لتسويق مشروعك. أنشئ صفحات على المنصات الاجتماعية مثل فيسبوك وإنستغرام وشارك صور وفيديوهات للقطط التي تقوم بتربيتها. يمكنك أيضًا تقديم نصائح مجانية حول رعاية القطط لتزيد من تفاعل المتابعين.

[HEADING=2]التعامل مع العملاء[/HEADING]
تعامل العملاء هو مفتاح النجاح في أي مشروع. احرص على تقديم خدمة عملاء مميزة، سواء من خلال الرد على استفساراتهم بسرعة أو تقديم النصائح لهم حول رعاية القطط. كما يمكنك تقديم ضمانات على صحة القطط التي تقوم ببيعها.

[HEADING=1]التوسع وتطوير المشروع[/HEADING]
[HEADING=2]استثمار الأرباح[/HEADING]
بعد تحقيق النجاح في المرحلة الأولى من مشروعك، يمكنك استثمار الأرباح لتوسيع نشاطك. قد ترغب في فتح متجر لبيع مستلزمات القطط مثل الطعام، الألعاب، والليتر بوكس. أو يمكنك توسيع نطاق تربية القطط لتشمل سلالات جديدة أو تقديم خدمات إضافية مثل تدريب القطط.

[HEADING=2]تقديم خدمات إضافية[/HEADING]
إضافة خدمات مثل رعاية القطط في غياب أصحابها أو تقديم استشارات للرعاية الصحية يمكن أن يعزز من سمعتك ويزيد من عملائك. حاول دائمًا تقديم قيمة مضافة للمشروع لضمان استمرارية النجاح.

[HEADING=1]الخاتمة[/HEADING]
بدء مشروع صغير في مجال تربية القطط يحتاج إلى تخطيط جيد وعناية كبيرة. من خلال اتباع الخطوات المذكورة أعلاه والاهتمام بتفاصيل المشروع، يمكنك تحويل شغفك بالقطط إلى مصدر دخل مستدام وتحقيق النجاح في هذا المجال. تذكر أن الصبر والعناية الصحية هي أساس النجاح في تربية الحيوانات الأليفة، وأن تسويق مشروعك بفعالية سيساعدك على التوسع والنمو المستمر.

چاپ این مطلب

بیومکانیک ورزشی یعنی چه؟
ارسال کننده: mohmd - 25-08-2024, 04:14 PM - انجمن: ورزش - بدون پاسخ

بیومکانیک ورزشی یک حوزه کلیدی در علوم ورزشی است که به مطالعه حرکت بدن و تأثیر آن بر عملکرد ورزشکاران می‌پردازد. این علم با تمرکز بر سینماتیک و سینتیک، به تحلیل دقیق حرکات و نیروهای مؤثر بر بدن می‌پردازد و ابزارهای لازم برای بهبود عملکرد ورزشی و پیشگیری از آسیب‌ها را فراهم می‌آورد. بیومکانیک ورزشی شامل تحلیل و بررسی حرکات بدن در فعالیت‌های ورزشی است. هدف اصلی این حوزه، افزایش عملکرد ورزشکاران و کاهش خطر آسیب‌دیدگی با استفاده از تکنیک‌های علمی و مدل‌سازی‌های پیشرفته است.

روش‌های بیومکانیکی در بهبود عملکرد

بیومکانیک ورزشی به افزایش عملکرد ورزشکاران از طریق تکنیک‌های تحلیل دقیق حرکات و بهینه‌سازی تکنیک‌ها کمک می‌کند. سینماتیک، که به بررسی مسیر، سرعت و شتاب حرکات می‌پردازد، به ما امکان می‌دهد تا الگوهای حرکتی را تحلیل کرده و تکنیک‌های بهتری برای اجرای حرکات ورزشی توسعه دهیم. سینتیک، از سوی دیگر، نیروها و گشتاورهایی که بر حرکت بدن تأثیر می‌گذارند را بررسی می‌کند و به ما کمک می‌کند تا تأثیر این نیروها بر عملکرد ورزشکاران را درک کنیم.

پیشگیری از آسیب‌دیدگی

پیشگیری از آسیب‌دیدگی یکی از اهداف اصلی بیومکانیک ورزشی است. با تحلیل الگوهای حرکتی و شناسایی عوامل خطر، می‌توان تمرینات و تکنیک‌های جایگزین را ارائه داد که خطر آسیب‌دیدگی را به حداقل برساند. مدل‌سازی ریاضی و شبیه‌سازی‌ها نیز ابزارهای مؤثری برای پیش‌بینی تأثیر عوامل مختلف مانند تکنیک‌ها و تجهیزات بر عملکرد ورزشی هستند و به مربیان و ورزشکاران در انتخاب بهترین روش‌ها کمک می‌کنند. مرتضی نعمتی یکی از بهترین متخصصان این زمینه در باشگاه آتور کرج آماده خدمت رسانی به تمامی عزیزان است.

نکات ایمنی و روش‌های کاربردی

برای بهره‌برداری مؤثر از بیومکانیک ورزشی، استفاده از تجهیزات مناسب و انجام تمرینات تقویتی و تعادلی ضروری است. همچنین، در هنگام تحلیل حرکات، باید به نقاط ضعف و قوت حرکات توجه کرد و بر اساس نتایج به دست آمده، تکنیک‌های مناسب را برای بهبود عملکرد ورزشکاران تعیین کرد.
در نهایت، بیومکانیک ورزشی با استفاده از سینماتیک، سینتیک و مدل‌سازی بیومکانیکی، به بهبود عملکرد ورزشکاران و کاهش خطر آسیب‌دیدگی کمک می‌کند و راهکارهای علمی و عملی را برای افزایش کارایی و ایمنی در فعالیت‌های ورزشی ارائه می‌دهد.

چاپ این مطلب

اهمیت به تغذیه در کلاس توانبخشی
ارسال کننده: mohmd - 25-08-2024, 04:05 PM - انجمن: ورزش - بدون پاسخ

تغذیه مناسب پایه و اساس کلاس های توانبخشی ورزشی موفق است. ورزشکارانی که پس از آسیب دیدگی بهبود می‌یابند، نیازهای تغذیه‌ای منحصر به فردی دارند که باید برای تسهیل روند بهبودی مورد توجه قرار گیرند. ورزشکاران به یک رژیم غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی ضروری مانند کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها، چربی‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی نیاز دارند. این مواد مغذی برای ترمیم بافت‌های آسیب دیده، حفظ توده عضلانی و حمایت از سلامت کلی حیاتی هستند. 
کالری مورد نیاز ورزشکاران آسیب دیده ممکن است بسته به نوع و شدت آسیب آنها متفاوت باشد. در برخی موارد، ورزشکاران ممکن است نیاز به تنظیم کالری دریافتی خود داشته باشند تا از افزایش وزن در دوره‌های کاهش فعالیت بدنی جلوگیری کنند. پروتئین برای ترمیم و رشد عضلات ضروری است. ورزشکاران آسیب دیده اغلب نیاز به دریافت پروتئین بیشتری برای حمایت از بهبود بافت دارند. 
غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت بدون چربی، تخم مرغ، لبنیات و حبوبات توصیه می‌شود. در این میان التهاب یک پاسخ طبیعی به آسیب است، اما التهاب مزمن می‌تواند بهبود را به تاخیر بیندازد. رژیم غذایی سرشار از غذاهای ضد التهابی مانند ماهی‌های چرب، آجیل و میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ می‌تواند به کاهش التهاب و بهبودی کمک کند. مکمل‌ها نیز می‌توانند از موارد ارزشمندی برای رژیم غذایی ورزشکاران در طول فرآیند توانبخشی محسوب شوند. در حالی که آنها هرگز نباید جایگزین غذاهای کامل شوند، مکمل‌ها می توانند کمبودهای تغذیه ای خاص را برطرف کرده و از بهبودی حمایت کنند. در زیر مکمل‌ها را معرفی می‌کنیم.
مکمل های پروتئینی 
پروتئین آب پنیر، پروتئین کازئین و مکمل‌های پروتئینی گیاهی معمولاً برای اطمینان از تامین نیازهای پروتئینی ورزشکاران استفاده می شود، به خصوص زمانی که منابع غذایی ممکن است محدود باشد.
گلوکزامین و کندرویتین 
این مکمل ها اغلب برای حمایت از سلامت مفاصل و کاهش علائم بیماری هایی مانند استئوآرتریت استفاده می شوند که می تواند با آسیب ها تشدید شود.
مکمل های ویتامین و مواد معدنی 
ورزشکاران آسیب دیده ممکن است نیاز به ویتامین ها و مواد معدنی خاصی مانند ویتامین D، کلسیم و روی داشته باشند. مکمل ها می توانند به رفع این کمبودها کمک کنند.
اسیدهای چرب امگا 3 
مکمل های امگا 3 که به طور معمول از روغن ماهی به دست می آیند، می توانند به کاهش التهاب و حمایت از سلامت کلی مفاصل و قلب و عروق کمک کنند.
کراتین 
مکمل های کراتین ممکن است برای کمک به ورزشکاران برای حفظ توده عضلانی و قدرت در طول دوره های کاهش فعالیت استفاده شوند.

چاپ این مطلب

بتن در شرایط مختلف جوی بعد از چند ساعت خشک می شود؟
ارسال کننده: mohmd - 25-08-2024, 03:55 PM - انجمن: تاسیسات ساختمان - بدون پاسخ

تا اینجا گفته شد که بتن ریزی در آب و هوای مختلف از جمله عوامل مهمی است که باید درباره نکات آن بدانید. مقاومت بر اثر پارامترهای متعددی وجود دارد. مدت زمانی که بتن رطوبت دار حفاظت می‌شود، یکی از این پارامترها است؛ یعنی عمل‌آوری می‌شود. دمای کمتر از 7 درجه باعث تاخیر در خشک شدن می‌شود و دمای منفی باعث یخ‌زدگی می‌شود، در این موارد نیاز به استفاده از تسریع‌کننده است. همچنین در دماهای بالای 29 درجه، سریعا خشک می‌شود و در این حالت نیز برای کنترل این فرآیند دیرگیرکننده بتن را بکار می‌گیرند.

به طور کلی، بتن پس از خروج از میکسر، پس از گذشت 6 ساعت تقریبا به طور عالی خشک می‌شود و دیگر به چیزی چسبیده نمی‌شود. اما زمان لازم جهت خشک شدن به عوامل متعددی بستگی دارد؛ از جمله این عوامل می‌توان به بتن ریزی در آب و هوای مختلف، میزان حرکت، دمای محیط، محتوای رطوبت مواد اولیه، روش مخلوط کردن و میزان مخلوط اشاره کرد. شما در بازه زمانی 8 تا 24 ساعت، می‌توانید روی آن راه بروید. اگرچه برای دستیابی به مقاومت نهایی، یک تا دو روز دیگر نیاز است، اما برای تردد خودروها روی سطح، بهتر است حداقل سه روز از زمان ریخته‌شدن گذشته باشد.

پس از گذشت سه روز، بتن توانایی تحمل وزن خودرو را دارد، ولی برای رسیدن به استحکام کامل، زمان بیشتری نیاز دارد. در حقیقت طبق گفته مهندسان می‌توان گفت بعد از 28 روز الی یک ماه، به استحکام نهایی خود می‌رسد. در طول زمان، همچنان به تدریج محکم‌تر می‌شود و پس از گذشت ماه‌ها یا حتی یک سال، به استحکام و مقاومت کامل می‌رسد. متخصصان در این زمینه درباره بتن ریزی در آب و هوای مختلف آگاهی کاملی دارند.

چاپ این مطلب

یه مجله باحال اینترنتی
ارسال کننده: sarabit - 25-08-2024, 01:58 AM - انجمن: گردشگری (ایران و جهان) - بدون پاسخ

"چند وقتیه که به دنبال یک منبع خوب برای اطلاعات جدید و علمی بودم و به طور اتفاقی با مجله دانستی‌های روز نجوافکت آشنا شدم. محتوای این مجله واقعاً کاربردی و به‌روز هست و تونسته اطلاعات مفیدی در زمینه‌های مختلف به من بده. اگر دنبال یه مجله باکیفیت و پر از مطالب جذاب و به‌روز هستید، پیشنهاد می‌کنم حتماً مجله دانستی‌های روز نجوافکت رو دنبال کنید."

چاپ این مطلب

صفحه‌ها (6138): « قبلی 1 … 140 141 142 143 144 … 6138 بعدی »
پرش به صفحه 
  • تیم انجمن
  • صفحه‌ی تماس
  • تالار کیش تک / kishtech forum
  • بازگشت به بالا
  • بایگانی
  • نشانه‌گذاری تمامی انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • پیوند سایتی RSS
زمان کنونی: 22-08-2025، 07:42 PM Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 6.5