08-11-2023, 05:12 PM
مشاوره خانواده در کرج
هنگام مشاوره خانواده در کرج ها از اصول خانواده درمانی سیستمیک پیروی می کنم که بر اساس آن خانواده به عنوان یک سیستم دیده می شود، یک موجود زنده که دائماً در حال رشد، رشد و تغییر است و اعضای خانواده دائماً بر یکدیگر و کل خانواده تأثیر می گذارند.
در خانواده درمانی سیستمیک، اعضای خانواده با هم و به صورت جداگانه برای حل مشکلاتی که مستقیماً بر یک یا چند عضو خانواده تأثیر می گذارد، کار می کنند. هر یک از اعضای خانواده این فرصت را دارند که افکار و احساسات خود را بیان کنند. خانواده با هم به دنبال راه هایی برای کمک به اعضای خانواده برای مقابله با استرس و کاهش تنش های خانوادگی هستند. اعضای خانواده نقشهای شخصی خود را در خانواده بررسی میکنند، یاد میگیرند که در صورت نیاز نقشها را تغییر دهند، و راههایی برای کمک و حمایت از یکدیگر برای بازگرداندن روابط خانوادگی و سیستم خانواده سالم یاد میگیرند.
استفاده از خدمات روان درمانگر خانواده در مواردی که:
تو احساس میکنی اینکه روابط خانوادگی در بحران است.
شما می خواهید بهبود روابط متقابل در خانواده؛
مال شما اتفاقی در خانواده افتاد که زندگی شما را به طرز چشمگیری تغییر داد و شما احساس می کنید که دیگر در زندگی به روشی که قبلاً زندگی می کردید موفق نیستید، حتی اگر آن رویداد شاید خیلی انتظار می رفت؛
یکی یا چند نفر از اعضای خانواده مشکلاتی دارند که نمی توان بر آنها غلبه کرد برای حل و فصل؛
سخت است ارتباط با اعضای خانواده؛
ظاهر شد مشکلات در تربیت فرزندان
بهترین نتیجه زمانی حاصل می شود که همه اعضای خانواده به جلسه مشاوره بیایند، اما اگر یکی از اعضای خانواده از مشاوره امتناع کند، ارزش دارد که به تنهایی بیاید.
اگر فکر می کنید که حفظ روابط هماهنگ در خانواده یک ارزش مهم است، صبر نکنید تا مشکلات شما مزمن شود و به مشکل تبدیل شود، از متخصصانی که می توانند به شما کمک کنند کمک بگیرید.
مدت زمان مشاوره حدود 1 ساعت
من می توانم توصیه کنم برخط.