18-10-2022, 02:18 AM
منیزیم ماده معدنی است که نقش زیادی در متابولیسم بدن شما دارد. بیش از ۳۰۰ واکنش شیمیایی در داخل بدن شما به این ماده معدنی بستگی دارد. اگر از منابع منزیم استفاده نکنید عضلات شما نمیتوانند همانطور که قرار است حرکت کنند و اعصاب پیام را ارسال و دریافت نمیکنند. میوههای دارای منزیم به شما کمک میکنند سطح قند خون متعادل و ریتم قلب شما را ثابت بماند. با خوردن غذاهای دارای منیزیم غضروف مفصل شما نیز سالم میماند. در این مقاله میوهها و غذاهای دارای منیزیم را معرفی میکنیم
مزایای منیزیم ۱- تولید استخوان این ریز مغذی به بدن کمک میکند پروتئین، استخوان و DNA تولید کند. همیشه دریافت منیزیم از غذا بهتر است اما میتوانید آن را از طریق مولتی ویتامینها و مکملها نیز دریافت کنید. اگرچه مقدار زیاد آن میتواند باعث حالت تهوع، دل پیچه یا اسهال شود. در موارد شدید، میتواند باعث ضربان قلب نامنظم یا ایست قلبی شود. ۲- کاهش التهاب متخصصان میگویند بسیاری از مردم ایالات متحده غذاهای کافی با منیزیم نمیخورند. بزرگسالانی که کمتر از مقدار توصیه شده منیزیم دریافت میکنند به احتمال زیاد دارای علائم التهاب زیاد هستند. التهاب نیز به نوبه خود با بیماریهای عمدهای مانند بیماریهای قلبی، دیابت و برخی سرطانها همراه است. همچنین کمبود منیزیم عامل خطر پوکی استخوان است. ۳- تنظیم فشار خون برخی شواهد نشان میدهد که خوردن غذاهای سرشار از منیزیم و سایر مواد معدنی میتواند از فشار خون بالا در افراد با فشار خون بالا جلوگیری کند. منیزیم برای درمان بیماریهای مانند اکلامپسی در دوران بارداری و حملات شدید آسم استفاده میشود. منیزیم همچنین ماده اصلی بسیاری از داروهای ضد اسید و ملین است
چه افرادی در خطر کمبود منزیم هستند؟ کمبود جدی منیزیم نادر است اما در افرادی که شامل موارد زیر میشوند بعضا دیده شده است: بیماری کلیوی داشته باشند؛ به بیماری کرون یا سایر شرایطی که بر هضم غذا تأثیر میگذارد داشته باشند؛ مشکلات پاراتیروئید داشته باشند؛ داروهای خاصی را برای دیابت و سرطان مصرف کنند؛ افراد خیلی مسن باشند؛ افرادی که سوء مصرف الکل دارند. پیشنهاد میکنیم که افراد مبتلا به این شرایط از مکمل های منیزیم استفاده کنند. خطرات استفاده بیش از اندازه از منیزیم ۱- مکملهای منیزیم میتوانند حالت تهوع، دل پیچه و اسهال ایجاد کنند و همچنین اغلب باعث نرم شدن مدفوع میشوند. ۲- ممکن است با داروهای خاصی از جمله دیورتیکها، داروهای قلب یا آنتی بیوتیکها تداخل داشته باشند. اگر قبل از مصرف منیزیم دارویی مصرف میکنید با پزشک خود مشورتی داشته باشید. ۳- افرادی که دیابت، بیماری روده، بیماری قلبی یا کلیوی دارند، نباید قبل از صحبت با پزشک از منیزیم استفاده کنند. ۴- علائم مصرف بیش از حد منیزیم میتواند شامل حالت تهوع، اسهال، فشار خون پایین، ضعف عضلانی و خستگی باشد. در دوزهای بسیار بالا، منیزیم میتواند کشنده باشد.
علائم کمبود منیزیم چیست؟ علائم کمبود منیزیم شامل حالت تهوع، استفراغ، خستگی و از دست دادن اشتها است. با این حال افرادی که دیابت نوع دو، فشار خون بالا یا بیماریهای گوارشی مانند کرون و سلیاک دارند و همچنین کسانی که برای سوزش سر دل یا پوکی استخوان دارو مصرف میکنند، بیشتر در خطر کمبود منیزیم قرار دارند.
غذاهای دارای منیزیم منیزیم به قلب، عضلات، و سیستم ایمنی بدن کمک میکند تا درست کار کنند. تحقیقات نشان داده بسیاری از مردم به اندازهی کافی این ماده معدنی را مصرف نمیکنند. قبل از اینکه از مکملها استفاده کنید باید بدانید که بین دریافت ناکافی و کمبود واقعی تفاوت وجود دارد. در ادامه منابع منیزیم را بررسی میکنیم: ۱- غذاهای دارای منیزیم؛ بادام در هر یک چهارم فنجان بادام، ۱۰۵ میلی گرم منیزیم وجود دارد. بادام سرشار از ویتامین E است. آنتی اکسیدانی که سیستم ایمنی بدن را قوی نگه میدارد و سلامت چشمها را نیز حفظ میکند. بادام پروتئین دارد و به سیری طولانی مدت و کاهش وزن کمک میکند. همچنین اسید چربهای سالمی دارد که به سلامت قلب کمک میکنند. میتوانید یک مشت بادام را به عنوان میان وعدهای سالم استفاده کنید یا میتوانید مقداری از آن را خرد و روی سالاد استفاده کنید. ۲- غذاهای دارای منیزیم؛ دانه کنجد یکی دیگر از منابع منیزیم دانه کنجد است. در هر ۲۸ گرم دانه کنجد بو داده، ۱۰۱ گرم منیزیم وجود دارد. دانههای کنجد میتوانند به زندگی جنسی شما کمک کنند. آنها سرشار از زینک هستند که به تولید تستوسترون و اسپرم در مردان کمک میکند. این دانهها همچنین منبع خوبی از آهن و ویتامین B نیز هستند. میتوانید آنها را روی سالاد، غذاهای سرخ کرده و نان استفاده کنید.
۳- غذاهای دارای منیزیم؛ دانههای آفتابگردان در یک چهارم فنجان آفتابگردان ۲۸ گرم منیزیم وجود دارد. دانههای آفتابگردان یکی از منابع منیزیم و نیز منبعی مناسب از کلسیم سازنده استخوان هستند. به علاوه حاوی چربی دارای حلقههای اشباع نشده نیز دارند که اگر با رعایت اعتدال مصرف شوند به کاهش سطح کلسترول بد در خون کمک میکند. میتوانید از آنها به عنوان میان وعده استفاده کنید اما مواظب باشید بیشتر دانههای آفتابگردانی که از مغازه میخرید سرشار از سدیم هستند. به جای این کار میتوانید دانههای خام خریداری کنید و خودتان آنها را بو دهید. حتی میتوانید دانههای آفتابگردان را در سالاد نیز استفاده کنید. ۴- غذاهای دارای منیزیم؛ بادام هندی در یک چهارم فنجان بادام هندی ۸۹ میلی گرم منیزیم وجود دارد. یک وعده بادام زمینی میتواند حدود ۱۰ درصد از مقدار مورد نیاز بدن به آهن را تامین کند. این آجیلها همچنین منبع مناسبی از فولات و ویتامین K هستند. میتوانید این آجیل را به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. فقط سعی داشته باشید نوع بدون نمک آن را خریداری کنید. حتی میتوانید آن را روی غذای سرخ کرده خرد یا در سالاد استفاده کنید.
۵- غذاهای دارای منیزیم؛ تخم کدو هر ۲۸ گرم منیزیم، ۷۴ میلی گرم منیزیم دارد. دانه کدو با ۵ گرم فیبر در هر ۲۸ گرم منبع مناسبی از فیبر هستند. این دانهها همچنین مقدار قابل توجهای چربی غیر اشباع دارند که برای سلامت قلب مفید است. تخم کدو در هر وعده ۵ گرم پروتئین به بدن میدهد. فیبر و پروتئین تخم کدو را تبدیل به یک میان وعده لاغر کننده کردهاند. میتوانید دانهها را در یک ماهی تابه بو بدهید تا وقتی طلایی و قهوهای شوند، حدود ۴ دقیقه، سپس به یک ظرف منتقلشان کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس میل کنید. از این دانهها میتوانید روی سالاد نیز استفاده کنید.
مزایای منیزیم ۱- تولید استخوان این ریز مغذی به بدن کمک میکند پروتئین، استخوان و DNA تولید کند. همیشه دریافت منیزیم از غذا بهتر است اما میتوانید آن را از طریق مولتی ویتامینها و مکملها نیز دریافت کنید. اگرچه مقدار زیاد آن میتواند باعث حالت تهوع، دل پیچه یا اسهال شود. در موارد شدید، میتواند باعث ضربان قلب نامنظم یا ایست قلبی شود. ۲- کاهش التهاب متخصصان میگویند بسیاری از مردم ایالات متحده غذاهای کافی با منیزیم نمیخورند. بزرگسالانی که کمتر از مقدار توصیه شده منیزیم دریافت میکنند به احتمال زیاد دارای علائم التهاب زیاد هستند. التهاب نیز به نوبه خود با بیماریهای عمدهای مانند بیماریهای قلبی، دیابت و برخی سرطانها همراه است. همچنین کمبود منیزیم عامل خطر پوکی استخوان است. ۳- تنظیم فشار خون برخی شواهد نشان میدهد که خوردن غذاهای سرشار از منیزیم و سایر مواد معدنی میتواند از فشار خون بالا در افراد با فشار خون بالا جلوگیری کند. منیزیم برای درمان بیماریهای مانند اکلامپسی در دوران بارداری و حملات شدید آسم استفاده میشود. منیزیم همچنین ماده اصلی بسیاری از داروهای ضد اسید و ملین است
چه افرادی در خطر کمبود منزیم هستند؟ کمبود جدی منیزیم نادر است اما در افرادی که شامل موارد زیر میشوند بعضا دیده شده است: بیماری کلیوی داشته باشند؛ به بیماری کرون یا سایر شرایطی که بر هضم غذا تأثیر میگذارد داشته باشند؛ مشکلات پاراتیروئید داشته باشند؛ داروهای خاصی را برای دیابت و سرطان مصرف کنند؛ افراد خیلی مسن باشند؛ افرادی که سوء مصرف الکل دارند. پیشنهاد میکنیم که افراد مبتلا به این شرایط از مکمل های منیزیم استفاده کنند. خطرات استفاده بیش از اندازه از منیزیم ۱- مکملهای منیزیم میتوانند حالت تهوع، دل پیچه و اسهال ایجاد کنند و همچنین اغلب باعث نرم شدن مدفوع میشوند. ۲- ممکن است با داروهای خاصی از جمله دیورتیکها، داروهای قلب یا آنتی بیوتیکها تداخل داشته باشند. اگر قبل از مصرف منیزیم دارویی مصرف میکنید با پزشک خود مشورتی داشته باشید. ۳- افرادی که دیابت، بیماری روده، بیماری قلبی یا کلیوی دارند، نباید قبل از صحبت با پزشک از منیزیم استفاده کنند. ۴- علائم مصرف بیش از حد منیزیم میتواند شامل حالت تهوع، اسهال، فشار خون پایین، ضعف عضلانی و خستگی باشد. در دوزهای بسیار بالا، منیزیم میتواند کشنده باشد.
علائم کمبود منیزیم چیست؟ علائم کمبود منیزیم شامل حالت تهوع، استفراغ، خستگی و از دست دادن اشتها است. با این حال افرادی که دیابت نوع دو، فشار خون بالا یا بیماریهای گوارشی مانند کرون و سلیاک دارند و همچنین کسانی که برای سوزش سر دل یا پوکی استخوان دارو مصرف میکنند، بیشتر در خطر کمبود منیزیم قرار دارند.
غذاهای دارای منیزیم منیزیم به قلب، عضلات، و سیستم ایمنی بدن کمک میکند تا درست کار کنند. تحقیقات نشان داده بسیاری از مردم به اندازهی کافی این ماده معدنی را مصرف نمیکنند. قبل از اینکه از مکملها استفاده کنید باید بدانید که بین دریافت ناکافی و کمبود واقعی تفاوت وجود دارد. در ادامه منابع منیزیم را بررسی میکنیم: ۱- غذاهای دارای منیزیم؛ بادام در هر یک چهارم فنجان بادام، ۱۰۵ میلی گرم منیزیم وجود دارد. بادام سرشار از ویتامین E است. آنتی اکسیدانی که سیستم ایمنی بدن را قوی نگه میدارد و سلامت چشمها را نیز حفظ میکند. بادام پروتئین دارد و به سیری طولانی مدت و کاهش وزن کمک میکند. همچنین اسید چربهای سالمی دارد که به سلامت قلب کمک میکنند. میتوانید یک مشت بادام را به عنوان میان وعدهای سالم استفاده کنید یا میتوانید مقداری از آن را خرد و روی سالاد استفاده کنید. ۲- غذاهای دارای منیزیم؛ دانه کنجد یکی دیگر از منابع منیزیم دانه کنجد است. در هر ۲۸ گرم دانه کنجد بو داده، ۱۰۱ گرم منیزیم وجود دارد. دانههای کنجد میتوانند به زندگی جنسی شما کمک کنند. آنها سرشار از زینک هستند که به تولید تستوسترون و اسپرم در مردان کمک میکند. این دانهها همچنین منبع خوبی از آهن و ویتامین B نیز هستند. میتوانید آنها را روی سالاد، غذاهای سرخ کرده و نان استفاده کنید.
۳- غذاهای دارای منیزیم؛ دانههای آفتابگردان در یک چهارم فنجان آفتابگردان ۲۸ گرم منیزیم وجود دارد. دانههای آفتابگردان یکی از منابع منیزیم و نیز منبعی مناسب از کلسیم سازنده استخوان هستند. به علاوه حاوی چربی دارای حلقههای اشباع نشده نیز دارند که اگر با رعایت اعتدال مصرف شوند به کاهش سطح کلسترول بد در خون کمک میکند. میتوانید از آنها به عنوان میان وعده استفاده کنید اما مواظب باشید بیشتر دانههای آفتابگردانی که از مغازه میخرید سرشار از سدیم هستند. به جای این کار میتوانید دانههای خام خریداری کنید و خودتان آنها را بو دهید. حتی میتوانید دانههای آفتابگردان را در سالاد نیز استفاده کنید. ۴- غذاهای دارای منیزیم؛ بادام هندی در یک چهارم فنجان بادام هندی ۸۹ میلی گرم منیزیم وجود دارد. یک وعده بادام زمینی میتواند حدود ۱۰ درصد از مقدار مورد نیاز بدن به آهن را تامین کند. این آجیلها همچنین منبع مناسبی از فولات و ویتامین K هستند. میتوانید این آجیل را به عنوان یک میان وعده سالم استفاده کنید. فقط سعی داشته باشید نوع بدون نمک آن را خریداری کنید. حتی میتوانید آن را روی غذای سرخ کرده خرد یا در سالاد استفاده کنید.
۵- غذاهای دارای منیزیم؛ تخم کدو هر ۲۸ گرم منیزیم، ۷۴ میلی گرم منیزیم دارد. دانه کدو با ۵ گرم فیبر در هر ۲۸ گرم منبع مناسبی از فیبر هستند. این دانهها همچنین مقدار قابل توجهای چربی غیر اشباع دارند که برای سلامت قلب مفید است. تخم کدو در هر وعده ۵ گرم پروتئین به بدن میدهد. فیبر و پروتئین تخم کدو را تبدیل به یک میان وعده لاغر کننده کردهاند. میتوانید دانهها را در یک ماهی تابه بو بدهید تا وقتی طلایی و قهوهای شوند، حدود ۴ دقیقه، سپس به یک ظرف منتقلشان کنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند، سپس میل کنید. از این دانهها میتوانید روی سالاد نیز استفاده کنید.