11-06-2022, 05:10 PM
تفاوت گردو پیکان با سایر ارقام گردو
واژه پیکان از زبان سرخپوستان «الگانکویان» گرفته شده است به معنی میوهٔ مغزداری که برای شکستنش نیاز به سنگ است!
بطور کلی از نظر ظاهری گردو بزرگتر و گسترده تر است. همچنین از لحاظ طعم و مزه گردوی معمولی دارای طعمی شیرین است. در مقایسه با پکان از گردو به طور بسیار گسترده تری برای تهیه فرآورده های غذایی و پخت و پز استفاده می شود. هر دو دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. با این حال، گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری است. گردو همچنین دارای چربی های غیر اشباع است که برای مشکلات قلبی عروقی مفید است. این در حالی است که در مقایسه با سایر ارقام نهال گردو، گردوی پکان سرشار از ویتامین E است که آنتی اکسیدان است.
ارزش غذایی گردو پیکن
اکنون به مقایسه ارزش غذایی گردو و پکان می پردازیم. یک فنجان گردو حاوی ۱۸ گرم پروتئین، ۷۶۵ کالری و ۸ گرم فیبر رژیمی است. گردوها همچنین غنی از چربی هستند که به ۷۶ گرم میرسد. گردو یک منبع شناخته شده برای ویتامین B6 بشمار می آید. یک فنجان گردو حاوی حدود ۰٫۶ میلی گرم B6 است. همچنین مصرف روزانه گردو ۲۰ درصد به تامین و فولات دریافتی بدن اضافه می کند. علاوه بر اینها، گردو مقادیر زیادی از مواد معدنی را شامل می شود.
یک فنجان گردوی پکان حاوی ۱۰ گرم پروتئین است که تا ۲۰ درصد به کل کالری مصرفی روزانه می افزاید. پکان ۱۰ گرم فیبر رژیمی از گردو بیشتر دارد و همچنین یک فنجان گردوی پکان ۷۵۳ کالری و ۷۸ گرم چربی دارد. در مقایسه با یک فنجان گردو، یک فنجان پکان فقط ۰٫۲ میلی گرم ویتامین B6 دارد. اما پکان غنی تر از گردو در محتوای تیامین است که تا ۴۸ درصد به ارزش غذایی روزانه اضافه می کند. درست مانند گردو، پکان نیز غنی از مواد معدنی هستند.
پیکان یا پیکَن (Pecan) گونهای از گردوی گرمسیری است. این گونه گردو بومی آمریکای شمالی است و در ایالات متحده و مکزیک میروید. پیکن ها دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان می باشند که برای جلوگیری از انواع سرطان ها، التهابات و بیماری های قلبی مفید می باشد. ارتفاع درخت آن به 36 متر می رسد. پوست درخت آن تیره و شیاردار است. مغز آن بیضی شکل و دارای پوسته نازکی می باشد و دارای مقدار زیادی چربی است.
واژه پیکان از زبان سرخپوستان «الگانکویان» گرفته شده است به معنی میوهٔ مغزداری که برای شکستنش نیاز به سنگ است!
بطور کلی از نظر ظاهری گردو بزرگتر و گسترده تر است. همچنین از لحاظ طعم و مزه گردوی معمولی دارای طعمی شیرین است. در مقایسه با پکان از گردو به طور بسیار گسترده تری برای تهیه فرآورده های غذایی و پخت و پز استفاده می شود. هر دو دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. با این حال، گردو حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ بیشتری است. گردو همچنین دارای چربی های غیر اشباع است که برای مشکلات قلبی عروقی مفید است. این در حالی است که در مقایسه با سایر ارقام نهال گردو، گردوی پکان سرشار از ویتامین E است که آنتی اکسیدان است.
ارزش غذایی گردو پیکن
اکنون به مقایسه ارزش غذایی گردو و پکان می پردازیم. یک فنجان گردو حاوی ۱۸ گرم پروتئین، ۷۶۵ کالری و ۸ گرم فیبر رژیمی است. گردوها همچنین غنی از چربی هستند که به ۷۶ گرم میرسد. گردو یک منبع شناخته شده برای ویتامین B6 بشمار می آید. یک فنجان گردو حاوی حدود ۰٫۶ میلی گرم B6 است. همچنین مصرف روزانه گردو ۲۰ درصد به تامین و فولات دریافتی بدن اضافه می کند. علاوه بر اینها، گردو مقادیر زیادی از مواد معدنی را شامل می شود.
یک فنجان گردوی پکان حاوی ۱۰ گرم پروتئین است که تا ۲۰ درصد به کل کالری مصرفی روزانه می افزاید. پکان ۱۰ گرم فیبر رژیمی از گردو بیشتر دارد و همچنین یک فنجان گردوی پکان ۷۵۳ کالری و ۷۸ گرم چربی دارد. در مقایسه با یک فنجان گردو، یک فنجان پکان فقط ۰٫۲ میلی گرم ویتامین B6 دارد. اما پکان غنی تر از گردو در محتوای تیامین است که تا ۴۸ درصد به ارزش غذایی روزانه اضافه می کند. درست مانند گردو، پکان نیز غنی از مواد معدنی هستند.
نقلقول: منبع: نهالستان نهال آنلاین (تولید و فروش انواع نهال های گردو اصیل و پر بازده)