08-09-2019, 10:08 AM
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 99
وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام ارشد وزارت بهداشت که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت را برای رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به تحریر درآورده ایم.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در کنکور کارشناسی ارشد 99
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی نسبت به ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد. جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.
نام رشته
مدارک مورد پذیرش
کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
شیمی محض و کاربردی
زیست شناسی (کلیه گرایش ها)
علوم آزمایشگاهی
تغذیه
بیوشیمی
ایمونولوژی
صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
میکروب شناسی
دکترای عمومی داروسازی
دکترای حرفه ای دامپزشکی
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 99
هر ساله با آغاز ثبت نام کنکور ارشد ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
شیمی آلی
کتاب مک موری (آخرین چاپ) ، موریسن بوید
شیمی تجزیه
Douglas A. Skoog and Donald M. West
Analytical Chemistry, Seventh Edition, 2111, Section I: The Tools of
Analytical Chemistry, Pages: 19 – 175
فیزیولوژی
فیزیولوژی پزشکی گایتون
سم شناسی
فصول زیر از کتاب سم شناسی ، تالیف قطب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، آخرین چاپ
فصل 3 : ارزیابی خطر – دکتر محمد عبدالهی
فصل 22 : سم شناسی شغلی ، دکتر سید محمد شریعت پناهی
فصل 27 : سم شناسی مواد خوراکی – دکتر محمدرضا اویسی – فودتاکسیکولوژی
تغذیه
Krause’s Food & the Nutrition Care Process, 13th Edition 2112, part 1:chapters 1-9, pages: 1-219.
بیوشیمی
Principles of Biochemistry, Text book of Biochemistry, Lehninger Devlin
میکروبیولوژی مواد غذایی
فصول زیر از کتاب میکروبیولوژی غذایی مدرن ، تالیف جیمز .ام جی و همکاران ، ترجمه سید علی مرتضوی و مهندس سید حمیدرضا ضیاء الحق ، جلد اول ، ویرایش هفتم ، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
فصل 1 : تاریخچه میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
فصل 2 : طبقه بندی ، نقشه و اهمیت میکروارگانیسم های مواد غذایی
فصل 3 : عوامل درونی و بیرونی مواد غذایی موثر بر رشد میکروبی
فصل 10 : روش های کشت ، میکروسکوپی و نمونه گیری
فصل 13 : محافظت مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و کنترل زیستی
زبان انگلیسی عمومی
Anderson, A. Active Skills for Reading (Vols. 1-4). USA: Thompson. 2008
KIRN, e. and Hartman, P. Interaction: Reading. McGraw-Hill. 2007
انتشارات سمت (1391) Atai, M.R. Shoja, J. Kafshgarsouteh, M. and Zolghadri, M. English for the Students o f Medicine. Tehran: SAMT. 2013
.Seal, B. Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing. Cambridge Uni .press 2000
Shokrpour, N. and Mehbudi, A. Improving Reading Skills. Tehran: Jangal Publications
. Markstein, L. and Hirasawa, L. Developing Reading Skills (Vol. 1-3). Cambridge press un
ضرایب دروس رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99
به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.
دروس امتحانی
ضرایب
شیمی آلی و تجزیه
2
سم شناسی
1
تغذیه
1
میکروبیولوژی
2
بیوشیمی
1
فیزیولوژی
1
زبان عمومی
2
علاقه مندانی که در زمان برگزاری ارشد وزارت بهداشت در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در آزمون شرکت نموده اند با انتشار نتایج ارشد وزارت بهداشت می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام ارشد وزارت بهداشت که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت را برای رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به تحریر درآورده ایم.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در کنکور کارشناسی ارشد 99
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی نسبت به ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد. جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.
نام رشته
مدارک مورد پذیرش
کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
شیمی محض و کاربردی
زیست شناسی (کلیه گرایش ها)
علوم آزمایشگاهی
تغذیه
بیوشیمی
ایمونولوژی
صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)
میکروب شناسی
دکترای عمومی داروسازی
دکترای حرفه ای دامپزشکی
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی 99
هر ساله با آغاز ثبت نام کنکور ارشد ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی
شیمی آلی
کتاب مک موری (آخرین چاپ) ، موریسن بوید
شیمی تجزیه
Douglas A. Skoog and Donald M. West
Analytical Chemistry, Seventh Edition, 2111, Section I: The Tools of
Analytical Chemistry, Pages: 19 – 175
فیزیولوژی
فیزیولوژی پزشکی گایتون
سم شناسی
فصول زیر از کتاب سم شناسی ، تالیف قطب سم شناسی و شیمی مواد خوراکی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، آخرین چاپ
فصل 3 : ارزیابی خطر – دکتر محمد عبدالهی
فصل 22 : سم شناسی شغلی ، دکتر سید محمد شریعت پناهی
فصل 27 : سم شناسی مواد خوراکی – دکتر محمدرضا اویسی – فودتاکسیکولوژی
تغذیه
Krause’s Food & the Nutrition Care Process, 13th Edition 2112, part 1:chapters 1-9, pages: 1-219.
بیوشیمی
Principles of Biochemistry, Text book of Biochemistry, Lehninger Devlin
میکروبیولوژی مواد غذایی
فصول زیر از کتاب میکروبیولوژی غذایی مدرن ، تالیف جیمز .ام جی و همکاران ، ترجمه سید علی مرتضوی و مهندس سید حمیدرضا ضیاء الحق ، جلد اول ، ویرایش هفتم ، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
فصل 1 : تاریخچه میکروارگانیسم ها در مواد غذایی
فصل 2 : طبقه بندی ، نقشه و اهمیت میکروارگانیسم های مواد غذایی
فصل 3 : عوامل درونی و بیرونی مواد غذایی موثر بر رشد میکروبی
فصل 10 : روش های کشت ، میکروسکوپی و نمونه گیری
فصل 13 : محافظت مواد غذایی با استفاده از ترکیبات شیمیایی و کنترل زیستی
زبان انگلیسی عمومی
Anderson, A. Active Skills for Reading (Vols. 1-4). USA: Thompson. 2008
KIRN, e. and Hartman, P. Interaction: Reading. McGraw-Hill. 2007
انتشارات سمت (1391) Atai, M.R. Shoja, J. Kafshgarsouteh, M. and Zolghadri, M. English for the Students o f Medicine. Tehran: SAMT. 2013
.Seal, B. Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing. Cambridge Uni .press 2000
Shokrpour, N. and Mehbudi, A. Improving Reading Skills. Tehran: Jangal Publications
. Markstein, L. and Hirasawa, L. Developing Reading Skills (Vol. 1-3). Cambridge press un
ضرایب دروس رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99
به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.
دروس امتحانی
ضرایب
شیمی آلی و تجزیه
2
سم شناسی
1
تغذیه
1
میکروبیولوژی
2
بیوشیمی
1
فیزیولوژی
1
زبان عمومی
2
علاقه مندانی که در زمان برگزاری ارشد وزارت بهداشت در رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی در آزمون شرکت نموده اند با انتشار نتایج ارشد وزارت بهداشت می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی