14-01-2024, 01:27 PM
مشاوره برای اجاره آپارتمان در صفادشت
هنگام اجاره آپارتمان در صفادشت خود باید کمی مراقب باشید. اگر اقدامات پیشگیرانه لازم را که عقل سلیم ایجاب می کند انجام ندهید، اجاره ملکی که مالک آن هستید می تواند به یک مشکل بزرگ تبدیل شود. به عبارت دیگر، انجام همه چیز به درستی تا بتوانید از اجاره ای مطمئن، بدون پیش فرض، با مستاجر عالی و بدون ناراحتی غیر ضروری لذت ببرید.
اول از همه، شما باید تحقیقات بازار را خوب انجام دهید. در این تحقیق هدف بررسی قیمت اجاره در محدوده ملکی است که قصد اجاره آن را دارید. توصیه نمی شود که برای مکانی که در آن هستید، مبلغی بالاتر از حد مجاز درخواست کنید ، زیرا ممکن است پس از چند ماه از اجاره آپارتمان در صفادشت ، مستاجر پیدا نکنید یا در پرداخت اجاره بها نکول کنید. بنابراین، در Aluga Seguro توصیه می کنیم که ارزش اجاره را بر اساس میانگین منطقه تعیین کنید . اگر نمی دانید چگونه این کار را انجام دهید، نمایندگان ما در اختیار شما هستند.
از این نظر، درخواست قیمت بسیار کمتر از قیمت بازار نیز ایده خوبی نیست زیرا (علاوه بر از دست دادن سودآوری) این امر می تواند این ظن را در بین مستاجر ایجاد کند که آپارتمان مشکل دارد یا وضعیت بدی دارد. هرچقدر هم که برای اجاره ملک خود عجله دارید، محترم باشید و سعی کنید برای اجاره منزل خود قیمت مناسبی در نظر بگیرید. مستاجر مطمئناً از این ژست قدردانی می کند و می تواند یک نکته کلیدی در ایجاد یک رابطه خوب مالک و مستاجر باشد.
شرایط آپارتمان برای اجاره
توصیه بسیار مهم دیگری که باید به آن توجه کنید وضعیت آپارتمان شماست. آپارتمان باید از نظر بهداشتی و همچنین نگهداری بی عیب و نقص باشد . شرایط سکونت باید کاملا رعایت شود. اگر آپارتمان شما نیاز به کار یا بازسازی دارد، بهتر است این کار را قبل از عرضه در بازار اجاره انجام دهید. هنگام واگذاری یک آپارتمان بی عیب و نقص به مستاجر، ممکن است از او بخواهم که آن را در همان شرایطی که آن را پیدا کرده به من برگرداند. به خصوص به این دلیل که برای من به عنوان یک مالک بسیار دشوارتر خواهد بود که بتوانم آپارتمان ای را که فرسوده یا در وضعیت بدی قرار دارد اجاره کنم.
در Aluga Seguro ما تحویل اموال را به همان روشی که به ما تحویل داده شده تضمین می کنیم . گزارش تصویری که از آپارتمان شما برای تبلیغ آن می گیریم، وضعیت اجاره آن را ثبت می کند. به این ترتیب، می توانید بررسی کنید که چه زمانی بازگردانده می شود، چه چیزی وجود ندارد و وضعیت آن.
نکات
لیزینگ حرفه ای
همچنین بسیار مهم است که آپارتمان من دارای کلیه شرایط قانونی باشد تا طبق قوانین اجاره شهری اجاره شود . من باید تمام درآمدی را که ممکن است از اجاره ملک دریافت کنم به اداره دارایی اعلام کنم و همچنین باید هر ماه مدرکی مبنی بر درآمد قانونی به مستاجر ارائه دهم. مالکیت ملک باید به نام شما یا به نام شخصی باشد که مالک می تواند به طور قانونی نمایندگی کند تا بتوانید در تمام فرآیندهای مرتبط با اجاره نامه اقدام کنید.
اگر در مورد اسناد و مدارک و سایر الزامات قانونی لازم برای اجاره آپارتمان در صفادشت شما دانش بوروکراتیک زیادی ندارم، می توانید از یک وکیل درخواست همکاری کنید. همچنین می توانید به دنبال خدمات مدیریت اسناد باشید. آژانس های املاک و مستغلات هستند که تمام مراحل را از جستجوی مستاجر گرفته تا امضای قرارداد اجاره انجام می دهند. مطمئناً هزینه هر یک از این خدمات توسط شما پرداخت خواهد شد، اما مطمئناً شما بسیار آرامتر و بدون مشکل و نگرانی خواهید بود.
در این زمینه، در Aluga Seguro ما در اختیار شما هستیم تا در مورد هر گونه شک و تردید در مورد رویه هایی که مالک می خواهد شروع کند، به شما کمک کنیم. ما تهیه پیش نویس قرارداد اجاره را مطابق با NRAU، همراه با آن در زمان امضا، تضمین اجاره مجدد در صورتی که مستاجر قبل از تاریخی که در قرارداد اجاره رسمی شده است، فسخ کند، تضمین می کنیم. ما مستاجر دیگری را بدون هزینه اضافی انتخاب خواهیم کرد. علاوه بر این، ما پردازش کامل فرآیند قضایی تخلیه را تضمین می کنیم .
انتخاب مستاجر
نیز اساسی است روند انتخاب مستاجر آینده من . هنگام آوردن فردی که کاملاً غریبه است به آپارتمان خود نمی توانید خیلی مراقب باشید. جمع آوری اطلاعات تایید شده و قابل اعتماد در مورد فرد علاقه مند به اجاره آپارتمان در صفادشت شما ضروری است. باید درآمد ماهانه و وضعیت حرفه ای خود را بدانید. برای انجام این کار، درخواست دو فیش حقوقی آخر و همچنین گواهی تحویل IRS در سال گذشته، معمول است. اگر در مورد ماندگاری و استحکام درآمد مستاجر احتمالی شک دارید، می توانید یک یا دو ماه سپرده (پرداخت ماهانه پیش پرداخت) را بخواهید، یا حتی ضامنی را بخواهید که متعهد به پوشش هرگونه پرداخت اجاره بها باشد.
با این حال، Aluga Seguro به صاحبان خود نرخ 0% پیشفرض در پرداخت اجاره را ارائه و تضمین میکند . علاوه بر وصول به موقع اجاره بها در روز پنجم هر ماه، همیشه و بدون بهانه.
برای حفظ پیشفرضها در 0%، ما مطالعهای در مورد پرداخت بدهی اقتصادی مستاجرین متقاضی اجاره ملک شما انجام میدهیم. اگر آنها مطالعه را قبول نکنند به این معنی است که نمی توانند اجاره آپارتمان در صفادشت خود را به درستی پرداخت کنند و برای ورود به آپارتمان شما انتخاب نمی شوند. اگر تحصیلی را قبول کنند یعنی می توانند بدون مشکل میزان درآمد را فرض کنند. پس از تطبیق مشخصات و درخواست های مالک، مستاجر را داریم!
ارتباط با مستاجر
بدون اینکه آشکارا در حریم خصوصی و روال مستاجر خود دخالت کنید، باید تا آنجا که ممکن است سعی کنید به روز باشید و از وضعیت حفاظت از آپارتمان خود مطلع باشید. به این ترتیب شما قادر خواهید بود هر گونه آسیب وارد شده به ملک را شناسایی کنید، در حالی که هنوز زمان دارید تا آن را به سرعت تعمیر کنید . نظارت بر شکایات احتمالی از محله نیز استراتژی خوبی برای اطلاع از رفتار مستاجر است.
هر زمان که مستاجر شک کرد یا هر وقت چیزی در رفتار او نامناسب به نظر می رسد، باید سعی کنم ترس خود را ثابت کنم. اگر متوجه شدید که آن شخص فرد مناسبی برای زندگی در آپارتمان من نیست، باید از مراحل قانونی برای پس گرفتن ملک خود استفاده کنید و دوباره به دنبال مستاجر کامل باشید.