25-06-2023, 04:57 PM
نحوه انتخاب زمین برای ساخت خانه مشاوره تخصصی نحوه انتخاب قطعه مناسب برای ساخت خانه چگونه یک قطعه برای خانه انتخاب کنیم
می دانم که شما نمی خواهید برای خرید زمین در صفادشت
در زیر نکات من در مورد نحوه انتخاب و خرید یک قطعه زمین برای ساخت خانه آورده شده است. اطلاعات بیشتر در انتهای ویدیو موجود است.
با انتخاب بهینه ترین نسخه سایت برای خود، می توانید به انتخاب تیم یا سازمان ساختمانی اقدام کنید. نحوه انجام این کار را در مقاله "نحوه انتخاب سازندگان" به شما خواهم گفت.
موقع خرید زمین در صفادشت دقت کردم.
وضعیت کاداستر زمین
همه قطعات دارای وضعیتی هستند که هدف زمین را تعیین می کند. قطعات SNT معمولاً برای فروش برای ساخت و ساز خصوصی ارائه می شوند که به معنای مشارکت غیر انتفاعی باغبانی، DNP - مشارکت غیر انتفاعی کشور و IZHS - ساخت و ساز مسکن انفرادی (همچنین محل اقامت دائم) است.
مشارکت باغ یا کلبه برای ساخت یک ساختمان مسکونی تنها در صورتی می تواند در نظر گرفته شود که رئیس آن دوست یا بستگان خوب شما باشد. یا اگر چند قطعه زمین در چنین مشارکتی وجود دارد، حدود 20-30، و همه صاحبان آنها افراد کافی و ثروتمندی هستند که از ویلا برای اقامت مکرر استفاده می کنند و به طور منظم تمام پرداخت ها و هزینه خدمات را پرداخت می کنند. تا بدهی یک مالک به گردن بقیه نیفتد.
در سکونت گاه های روی زمین برای ساخت و ساز مسکن انفرادی این امکان وجود ندارد، بنابراین من فقط این دسته از زمین ها را برای ساخت و ساز در نظر گرفتم. اما در اینجا لازم است درک کنیم که چنین قطعه ای بسیار بیشتر از یک قطعه زمین برای باغبانی هزینه دارد، بنابراین امکانات خود را محاسبه کنید.
آیا به بنزین نیاز دارید؟
من به شما توصیه می کنم توجه داشته باشید که چقدر برای گازرسانی منطقه اضافه پرداخت می کنید. یعنی اگر مثلاً آوردن گاز برای شما علاوه بر هزینه منطقه تا 300 هزار روبل به همراه داشته باشد، ممکن است منطقی باشد. اما فراموش نکنید که برای اتصال تجهیزات گاز خود به خط لوله مرکزی گاز همچنان باید هزینه پرداخت کنید.
تجربه من نشان می دهد که اگر هزینه لوله گذاری گاز به سایت از 300 هزار بیشتر شود، گازرسانی معنا نخواهد داشت و در این صورت نیازی به توجه به امکان اتصال گاز نیست. علاوه بر این، گزینه های سودآور دیگری برای گرم کردن خانه وجود دارد، به شرط اینکه به اندازه کافی عایق بندی شده باشد. در عین حال استفاده از خنک کننده های جایگزین برای شما سود بسیار بیشتری خواهد داشت.
برای دیدن مزایای خود، ویدیوی من را تماشا کنید که در آن هزینه گرم کردن خانه را با گاز، برق و سایر سوخت ها مقایسه می کنم. من از برق برای گرم کردن خانه ام استفاده می کنم و معلوم شد که سود آن بسیار بیشتر از گاز است. و رساندن گاز به محل برای من در بیش از 60 سال هزینه خواهد داشت.
چرا گرمایش با برق ارزانتر از گاز است؟
آب منبع حیات است
نکته مهم بعدی به نظر من وجود آب در سایت یا بهتر است بگوییم محل آن است. به نظر من بهتر است جایی را انتخاب کنید که آب کم عمقی از سطح آب باشد. ما در مورد چاه های آرتزین صحبت نمی کنیم، استخراج آب از آن حداقل 200 هزار روبل هزینه خواهد داشت، و فیلترهای گران قیمت ویژه نیز برای استفاده از چنین آبی در زندگی روزمره مورد نیاز است.
یک گزینه عالی یک منبع آب متمرکز یا آب تمیز است که آنقدر به سطح زمین نزدیک است که برای استخراج آن کافی است یک چاه بسازید.
اگر همه چاه های آرتزین دارند، 200+ هزار بسازید تا در خانه آب داشته باشید
برای فهمیدن عمق آب از همسایه ها پرسیدم. شما باید بپرسید که آنها در زندگی روزمره از چه نوع آبی استفاده می کنند، اگر چاه وجود دارد، سپس تعداد حلقه های آنها را دریابید. در مورد سطح آب چاه در زمان اوج سال سوال کنید.
کمترین سطح آب روی زمین در ماه های آگوست-سپتامبر و فوریه-مارس مشاهده می شود. بنابراین اگر ساکنان مناطق همجوار در پایان تابستان شاهد افت قابل توجه سطح آب در چاه ها باشند، نمی توان این موضوع را رد کرد که در این مدت مجبور به صرفه جویی در مصرف آب یا حفر چاه آرتزین شوید.
امکان زهکشی سایت
به شیب سایت و موقعیت آن نسبت به سایت های همسایه توجه کنید. هنگام در نظر گرفتن گزینه ها هنگام خرید، به این فکر کنید که چگونه زهکشی را در این منطقه سازماندهی می کنید و کجا باید سپتیک تانک را تخلیه کنید.
اگرچه این آب نسبتاً تمیز است و می توان مانند من برای آبیاری باغ از آن استفاده کرد. اما اگر گردش آب زیاد باشد یا خاک نیازی به آبیاری نداشته باشد، مثلاً در فصل بهار، باید برای خروج آن برنامه ریزی کرد.
موقعیت سایت را ارزیابی کنید. اگر در دشت یا انتهای خیابان واقع شده باشد، تمام آب همسایگان ساکن در خیابان طبق قوانین جاذبه به این مکان هدایت می شود. در چنین شرایطی زهکشی خوب مناطق را از سیل نجات نخواهد داد.
من فقط مناطقی را در نظر گرفتم که در دشت نیستند و می توان آب را از آنجا به خندق، نهر، دریاچه مجاور یا جای دیگری منحرف کرد.
هنگام برنامه ریزی زهکشی، توصیه می کنم آن را به گونه ای مرتب کنید که مزاحم همسایه ها نشود.
جاده و منطقه
در اقلیم ما، فاصله از بزرگراه های مرکزی یکی از جنبه های مهم هنگام انتخاب زمین است. من این را در تجربه خودم دیده ام. در زمستان به دلیل نزدیکی بزرگراه های اصلی، ناراحتی های ملموسی را احساس خواهید کرد.
عمیق تر انتخاب کنید جاده های مرکزی را - در غیر این صورت در زمستان از تمیز کردن برفی که تراکتورها در مسیر شما می ریزند خسته خواهید شد.
اگر سایت شما در یکی از بزرگراههای مرکزی شهرک قرار دارد، آماده باشید تا تمام برفهایی که وسایل نقلیه از جاده پاک میکنند به سایت شما و اطراف آن ختم شود. من این عکس را زمستان سال گذشته نه چندان دور از خانه ام دیدم. واضح است که این میزان برف برای پاکسازی معبر و راندن آن به سمت خانه به تلاش فیزیکی و زمان زیادی نیاز دارد.
بنابراین، من به شما توصیه می کنم که سایتی را به دور از خیابان های اصلی انتخاب کنید. چند نکته دیگر به نفع این انتخاب است. اولاً صدای مداوم و گرد و غبار اتومبیل های عبوری کمی شما را آزار می دهد و ثانیاً خارج شدن از منطقه خود در جاده راحت تر خواهد بود.
یک نکته مهم مربوط به جاده های عبوری در مجاورت سایت است. چقدر ظرفیت دارند ، یعنی چقدر قابل تردد هستند، در ساعات اوج بار ماشین دارند و برای عبور این تعداد زیاد ماشین مناسب هستند.
به عنوان مثال، اگر سایت شما در یک جاده مسافرتی قبل از خروجی بزرگراه باز شود، در مجاورت سایت رشد می کند، سپس در ساعات اوج بار این مکان تجمع زیادی از وسایل نقلیه را جمع آوری می کند و باعث ازدحام می شود. . بر این اساس خودروهایی که در ترافیک ایستاده اند از خروج شما از منطقه جلوگیری می کنند.
برای ارزیابی واقعی وضعیت ترافیک در اطراف سایت انتخابی خود، توصیه می کنم در ساعت 7 تا 8 صبح و 18 تا 19 عصر از آن بازدید کنید. اگر در خروجی جاده ازدحام خودروها را مشاهده کردید، برای این واقعیت آماده باشید که در ساعات اوج بار ورود و خروج از خانه زمان زیادی را از شما می گیرد.
در عین حال، وجود راه های دسترسی مناسب به سایت بسیار مهم است. من به تجربه خودم دیدم که در حین ساخت، فضای بسیار بیشتری برای دستکاری خودروهای فنی در داخل و نزدیک محل مورد نیاز است و دسترسی کم یا نامناسب در این مرحله، مشکلات بیشتری را برای شما ایجاد می کند و هزینه های کارگری را افزایش می دهد. بنابراین، بهتر است راه های دسترسی به سایت شما محکم، عریض و مناسب برای مانور دادن تجهیزات سنگین بزرگ بدون آسیب رساندن به همسایگان شما باشد.
تجربه من به من می گوید که بخش های کنار جاده را به جای بخش های مجاور جاده در سمت باریک ترجیح می دهم. اگر روزی ناگهان تصمیم بگیرید که تخصیص خود را محدود کنید، این ترتیب مفید خواهد بود. سپس می توانید یک قطعه زمین با دو ورودی جداگانه خریداری کنید. البته این بهترین نکته مهم نیست ، اما فکر می کنم این فرصت ارزش تامل دارد.
چقدر با شهر فاصله دارد؟
طبق محاسبات من، لازم است یک قطعه زمین با توجه به مسافت انتخاب شود که شرایط زیر را داشته باشد:
· بیش از یک ساعت با محل کار خود فاصله نداشته باشید.
· با ماشین تا مهدکودک یا مدرسه بیش از 20-30 دقیقه فاصله ندارد.
· سایت ایده آل در همان منطقه ای است که قبلاً در آن زندگی می کردید.
· اگر راحت بچه ها را به پدر و مادرشان برسانید و به سرعت به خانه برگردید عالی است.
من خودم افرادی را می شناسم که زمین خریده اند و خانه ای برای سکونت دائمی نزدیک آب ساخته اند، اما آنقدر از شهر دور هستند که رفت و آمد به محل کار خیلی طول می کشد. آنها که تنها یک فصل در چنین شرایطی زندگی کرده اند، متوجه می شوند که در انتخاب مکان اشتباه کرده اند و آب کنار خانه دیگر چندان جذاب نیست. و رفت و آمد طولانی روزانه به محل کار و بازگشت خسته کننده است.
امکانات مورد نیاز (جاده های تمیز، جمع آوری زباله)
هنگام انتخاب سایت، به شما توصیه اکید می کنم که به جزئیاتی توجه کنید که به شما امکان می دهد در هزینه خود صرفه جویی کنید.
چه کسی جاده منتهی به سایت را در زمستان، هر چند وقت یکبار و با چه هزینه ای تمیز می کند؟
کنار آمدن با چنین حجمی از کار با دست یا برف پاکن های معمولی غیرممکن است، بنابراین مجبور خواهید بود چندین بار در فصل تجهیزات ویژه را اجاره کنید. اگر همسایگان شما در زمستان در زمین زندگی می کنند، پرداخت هزینه خدمات تراکتور در باشگاه ارزان تر خواهد بود. طبق تجربه من، قیمت آزادسازی از هر مالک برای یک بار تمیز کردن حدود 200 روبل خواهد بود، اما من با مواردی برخورد کردم که همسایگان با سوء استفاده از ناآگاهی از موضوع، تمام این هزینه ها را به صاحبان جدید منتقل کردند.
زباله ها چگونه دفع می شود؟
تجربه من نشان می دهد که صادرات متمرکز آن نه تنها ناخوشایند است، بلکه به طور غیر منطقی گران است. وقتی نوبت به هزینههای نیروی کار میرسد، جمعآوری یک کیسه زباله در صبح، گذاشتن آن در ماشین، و بردن آن به مکان تعیینشده در منطقهتان به سختی آسانتر از آوردن همان زبالهها به شهر است، جایی که در آنجا دفع میشود. معمولاً جمعآوری متمرکز زباله در روستاها مکانی سازماندهی شده است که همه اهالی زبالهها را جمعآوری کرده، در سطلهای زباله میگذارند و هفتهها میتوانند در آنجا دراز بکشند و انواع عفونتها و بوی نامطبوع را پخش کنند.
گزینه دوم زمانی است که ساکنان زبالهها را در خیابانها میریزند و خودروی عبوری آن را جمعآوری میکند.
نیز نیست اما این بهترین راه ، زیرا دستگاه همیشه وقت ندارد بستهها را قبل از اینکه توسط گربهها و سگها دفع شود، جمعآوری کند. قبل از جمع آوری زباله به این روش، به عنوان یک قاعده، ماشین یک بار در هفته رانندگی می کند، تمام زباله ها در خانه ذخیره می شود، که غیربهداشتی است، به خصوص در هوای گرم. بنابراین در مرحله خرید زمین در صفادشت به نحوه ساماندهی دفع زباله علاقه مند می شوم و از محل جمع آوری زباله بازدید می کنم. اما به نظر من بهترین گزینه این است که زباله ها را هر روز به شهر ببریم.
سایت وابسته به چه کسی و چیست؟
من مطمئن هستم که موقعیت سایت در رابطه با اشیاء طبیعی مختلف نیز یک نکته مهم است: جنگل، رودخانه، نهر و غیره.
بنابراین، من چند تفاوت ظریف را برای خودم مشخص کردم.
1. نزدیکی به جنگل
نزدیکی پشه ها را در فصل گرم تضمین می کند. اگر این حشرات خونخوار شما را اذیت نمی کند و بچه کوچک ندارید، می توانید به راحتی زمین کنار جنگل را بخرید. در زمستان و تابستان زیبا است، شنیدن صدای جیک پرندگان لذت بخش است، می توانید برای قارچ و توت به جنگل بروید. اما اگر از پشه می ترسید، مکان های دور از باتلاق ها و جنگل ها را انتخاب کنید.
2. همسایگان شما چه کسانی هستند؟
این احتمالاً مهمترین جنبه انتخاب زمین است.
هنگام خرید زمین در صفادشت، همسایه ها را می خرید و تنها در این صورت آرامش و زندگی راحت خود را می خرید. با همسایه ها کنار بیایید و با گاندون ها همزیستی نکنید!!!
نظر من اینه که وقتی یه زمین میخری همسایه هاتو میخری. و اگر همسایه های شما مردمی خوب، مهربان، گشاده رو باشند، زندگی شما در کنار آنها خوشایند و شاد خواهد بود.
انتخاب زمین برای ساخت خانه. دکور مدارک مورد نیاز و معیارهای اصلی برای انتخاب منطقه برای ساخت اشیاء.
هنگام انتخاب یک قطعه زمین برای ساخت و ساز، لازم است شکل، اندازه، چشم انداز را در نظر بگیرید. برای ساخت شی، مطالعه کامل ویژگی ها ضروری است: سایت، خاک، ارتباطات. هنگام انتخاب، باید پاسخ بسیاری از سوالات را دریافت کنید.
قیمت ساخت و ساز، عمر مفید و استحکام ساختمان به مطالعه پارامترهای تخصیص زمین بستگی دارد.
چگونه زمین مناسب برای ساخت خانه انتخاب کنیم؟ معیارهای اساسی
برای انتخاب مکان مناسب، مطالعه معیارهای انتخاب منطقه ضروری است.
اندازه و ژئودزی تنظیم شده است
قانون زمین فدراسیون روسیه الزامات عمومی را برای زمین اختصاص داده شده برای ساخت و ساز مسکن فردی در سال 2019 تعریف می کند. هر منطقه مقرراتی را تدوین کرده است که حداقل و حداکثر مقدار را تعیین می کند . این شاخص از 3 تا 30 هکتار متغیر است.
عکسبرداری هوایی از محل ساخت و ساز
اندازه ها بستگی دارد.
کل منطقه منطقه؛
بررسی زمین؛
تعداد ساکنان
این اطلاعات را می توان با مدیریت شهرک تأیید کرد.
برای تسلط کامل به آن است. نشانگرها را بچسبانید
فرآیند تعیین مرزهای واضح سایت
این روش توسط مهندسان کاداستر انجام می شود. به اختلافات زمین بین همسایگان کمک خواهد کرد.
برای انجام این روش، آنها مدارک لازم را جمع آوری کرده و به BTI ارسال می کنند. کار در عرض 10-12 روز انجام می شود.
نمونه سند انتخاب زمین
پس از اتمام بررسی، صاحبان قطعه مالک کامل آن می شوند و حق کاشت گل و انجام سایر اقدامات را دارند.
نوع خاک، آب های زیرزمینی
هر خانه ای یک پایه دارد. یکی از مهمترین شرایط تأثیرگذار، نوع خاک و عمق آب زیرزمینی است. با رفتن به عمق زمین، می توان لایه ای از خاک حاصلخیز و سپس لایه ای از خاک باربر را دید که روی آن قرار گرفته است. 4 نوع خاک وجود دارد.
موقعیت زمین نزدیک مخزن
سنگی
پراکنده؛
منجمد (یخ)؛
ساخته دست بشر
در روسیه، دومین نماینده رایج تر است. خاک پراکنده رخ می دهد.
خاک رس
شنی
گل آلود
نخودی
تسکین
یکی از معیارهای انتخاب مساحت ملک است.
ساختن ساختمان ها روی سطح ناهموار دشوارتر از روی سطح صاف است. اسناد خرید را پس از مطالعه کامل زمین و ویژگی های زمین شناسی تهیه کنید.
مهندسی شبکه
استاندارد زندگی خانه آینده به طور مستقیم به سازماندهی ارتباطات ضروری آن بستگی دارد.
قبل از آن، لازم است دریابید که آیا لوله های گاز، فاضلاب، تامین آب در نزدیکی وجود دارد یا خیر. اگر به بزرگراه ها نزدیک باشند، اتصال آنها به خانه کار سختی نخواهد بود.
بوم شناسی: وجود رودخانه ها، جنگل های نزدیک
هنگام انتخاب یک لباس، آنها با ویژگی های محیط هدایت می شوند.
خوب، اگر بزرگراهی در این نزدیکی وجود نداشته باشد، محل دفن زباله در آن نزدیکی وجود ندارد.
طرح ساختمانی ایده آل - نحوه انتخاب
در حال حاضر فن آوری هایی وجود دارد که با کمک آنها روی هر خاکی کار می کنند. اما برای انتخاب یک سایت خوب برای ساخت و ساز، مطالعه ویژگی های آن مطلوب است.
نمونه مصوبه انتخاب منطقه برای ساخت و ساز
با مطالعه و در نظر گرفتن تمامی این نکات می توانید جایگاه خوبی کسب کنید.
انتخاب مکان برای ساخت و ساز. جنبه قانونی
در بازار املاک در صفادشتو یا با اعلام خصوصی امکان پذیر است. تخصیص برای "پاک بودن" اسناد بررسی می شود. در زمان خرید تمامی مدارک باید به درستی تکمیل شده باشد. گاهی اوقات کلاهبرداران سعی می کنند قطعات زمین در مناطق نخبه را با قیمت ارزان بفروشند. برای اینکه در چنین شرایطی قرار نگیرید، ارزش دارد که تمام مقالات را با دقت مطالعه کنید.
چه مدارکی باید بررسی شود؟
همچنین می توانید اسناد اضافی را مشاهده کنید.
اگر فروشنده فردی باشد ، لازم است.
رضایت شوهر برای فروش
در صورتی که یکی از صاحبان آن صغیر باشد، اجازه مقامات قیمومیت.
گواهی مبنی بر اینکه شخص می تواند:
ویدیوی نحوه انتخاب منطقه برای ساخت خانه را تماشا کنید.
مشاوره کارشناس بازار املاک در صفادشتحومه شهر Villa66 .
برای بسیاری از مردم، زندگی در خارج از شهر به یک آرزوی مقرون به صرفه تبدیل می شود و این طبیعی است. فاصله زیادی دارد طبیعت بدوی، هوای تازه، جنگل، سکوت و امنیت با لیست کاملی از مزایای زندگی در یک شهرک حلبی نشین . موافقم، تماشای سورتمه زدن فرزندانمان و ساختن قلعه های برفی در برف خالص، و در تابستان با دوچرخه بدون گرد و غبار شهری، لذت بخش است. برای پاسخ به سؤال "چگونه یک قطعه زمین را انتخاب کنید؟" ، باید احساسات خود را خاموش کنید ، از دیدگاه عملگرایانه به کار نگاه کنید و به یاد داشته باشید که برای اینکه راحت و ارزان در خانه خود بمانید ، باید برای در نظر گرفتن تمام جزئیات
مرحله اول - انتخاب مکان
مهمترین چیز این است که شما زمین و موقعیت آن را دوست دارید. سایت را در ساعات مختلف روز و در آب و هوای مختلف مشاهده کنید. به جایی که خورشید طلوع و غروب می کند، توجه کنید که آیا درختان مانع از برنامه ریزی چشم انداز می شوند یا در غیر این صورت نقش دارند. زمین را ارزیابی کنید - شیب، تپه ها، دشت ها، حداقل نیم ساعت در اینجا بمانید، جو را احساس کنید و قطعا در هنگام انتخاب طرح به شما کمک خواهد کرد.
مساحت زمین
سایت ها هم از نظر مساحت، هم برجستگی و هم از نظر پوشش گیاهی متفاوت هستند. بنابراین، به عنوان مثال، بسیاری از افراد مکان هایی را انتخاب می کنند که تعداد درختان زیاد باشد، اما در نهایت برای ساخت خانه و حمام، برش لازم است. بسته به منطقه، قانون قطع درختان متفاوت است، این را در نظر داشته باشید.
محوطه سازی یک تصمیم ذهنی است. یک سایت مسطح نیازی به تسطیح قابل توجهی ندارد و سایت های شیب دار می توانند راه حل های بسیار جالبی را هنگام توسعه یک طراحی منظر به شما ارائه دهند.
موقعیت مکانی سایت در روستا، در دسترس بودن حمل و نقل، تعداد خانه های همجوار، امکان فنی اتصال به شبکه های مهندسی، راحتی ثبت نام و دسترسی به سایت. اینجا هیچ زوایدی نیست
انتخاب سازنده
از نقطه نظر عملی، انتخاب زمین نه از حلبی آباد، بلکه با شرکت توسعه آغاز می شود. ممکن است زمین و قیمت جذاب آن را دوست داشته باشید، اما بدون زیرساخت ها و امکانات با کیفیت بالا، زندگی در خانه ناراحت کننده و گران خواهد بود.
یک توسعهدهنده روستای کلبهای باید نام و تجربهای در ساخت و ساز داشته باشد، بنابراین شرکتی را انتخاب کنید که قبلاً روستاهای کاملاً ساخته شده و عملیاتی داشته باشد. هرچه تعداد این پروژه ها بیشتر باشد، معامله امن تر خواهد بود.
به طور متوسط یک یا دو سال طول می کشد تا یک روستای کلبه ای کوچک ساخته شود. اگر ساخت و ساز به تاخیر بیفتد، پیش نیازهایی برای مشکلات وجود دارد. به وجود امکانات زیرساختی و ارتباطات توجه کنید. حصار دور روستا، کیفیت جاده، امنیت با نظارت تصویری، گاز، آب، برق، اینترنت. همه اینها باید در زمان انتخاب و خرید وجود داشته باشد. زمین همچنین، بررسی های مربوط به توسعه دهنده را در اینترنت مشاهده کنید.
مجوزها، شرایط قرارداد، پروژه های تکمیل شده، بررسی مالک - این انتخاب شما را تضمین می کند تا در نهایت به یک شرکت یک روزه نرسید. به یاد داشته باشید که تعداد پروژه های تکمیل شده و تجدید نظرها دارایی اصلی یک توسعه دهنده کلبه است.
اسناد زمین
برای هر قطعه گذرنامه کاداستر و گواهی مالکیت صادر می شود. فروشنده باید این مدارک را داشته باشد. همچنین به مقوله و هدف خاک توجه کنید.
برای ساخت و ساز و زندگی عادی، لازم است:
می توانید وضعیت وب سایت را در rosreestr.ru بررسی کنید. خرید زمین در صفادشت های دیگر توصیه نمی شود! حتما با یک وکیل قرارداد فروش زمین را بررسی کنید. قرارداد زمین باید شامل تمام وعده ها و ضمانت های سازنده باشد.
دسترسی به محیط و حمل و نقل
طبیعت اورال از نظر تنوع منحصر به فرد است، اما هیچ منطقه ای از نظر زیست محیطی تمیز در مجاورت یکاترینبورگ وجود ندارد. اگر نیاز به اقامت دائم دارید، باید منطقه ای دوستدار محیط زیست باشد تا خانواده شما هر روز از مزیت اصلی زندگی روستایی - هوا و آب پاک - برخوردار شوند.
بنابراین در انتخاب قطعه زمین باید دو عامل کیفیت خاک و صنایع سنگین را در نظر گرفت.
کیفیت زمین مناطق ایمنی گورستان ها، گورستان حیوانات و سایر شگفتی های ناخوشایند است. برای اطمینان از گم شدن آنها، از خدماتی مانند wikimapia.org استفاده کنید، یا بهتر است از آن، یک درخواست برای Rospirodnadzor بنویسید.
تاسیسات صنعتی دشمن اصلی هستند. اینها را در اطراف دهکده بررسی کنید و همچنین باد را ارزیابی کنید تا متوجه شوید که باد در کدام جهت انتشارات مضر را به همراه خواهد داشت. سعی کنید زمینی را به اندازه کافی دور از مراکز صنعتی انتخاب کنید و زندگی روستایی هوای تازه و سلامتی را تضمین می کند.
زندگی در یک شهرک آلاچیق عمدتاً توسط هوای تازه جذب می شود، بنابراین مطلوب است که یک جنگل بزرگ در اطراف سکونتگاه روستایی وجود داشته باشد.