17-11-2020, 02:45 AM
به گفته دکتر فروزان نیا جراح قلب با توجه به شرایط فعلی و نتایج نوار قلب، اکو و به خصوص آنژیوگرافی، محل انسداد، میزان شدت و خطرات آتی گرفتگی رگ برای بیمار قلبی، بهترین روش درمانی را انتخاب می کند.
دو روش برای جراحی بای پس برای بیماری عروق کرونر وجود دارد. این دو روش عبارت است از:
ادامه مطلب
[font=DroidBold]درمان دارویی گرفتگی رگ قلب[/font]
هنگامی که تصلب شرایین (گرفتگی عروق) در مراحل اولیه شناسایی شود، ممکن است داروهایی مانند نیترات، مسدود کننده های بتا (بتا بلاکر)، مسدود کننده کانال کلسیم، آسپرین یا داروهای کاهش دهنده کلسترول (استاتین) تجویز شود. مصرف این داروها می توانند روند پیشرفت بیماری را کاهش دهند یا علائم آن را کاهش دهند.
[font=DroidBold]عمل جراحی گرفتگی رگ[/font]
پیوند عروق کرونر یا CABG، یک عمل قلب باز است که در آن، جراح بخشی از یک رگ خونی سالم را از پا، قفسه سینه یا بازوی شما می گیرد. سپس این رگ از محل انسداد رگ به عروق کرونر شما پیوند داده می شود. با این کار، مسیر جدیدی برای جریان خون در اطراف انسداد شریان ایجاد شده و محل انسداد دور زده می شود تا خون بتواند به قلب شما برسد. بیمارانی که تحت عمل درمان گرفتگی رگ قرار می گیرند تحت بیهوشی عمومی هستند و در حین جراحی هوشیار نمی باشند.دو روش برای جراحی بای پس برای بیماری عروق کرونر وجود دارد. این دو روش عبارت است از:
۱. جراحی قلب بدون پمپ
جراحی قلب ضربان دار که به عنوان جراحی بدون پمپ نیز شناخته شده است، در حین ضربان قلب انجام می شود. انجام این عمل جراحی اغلب به تجهیزات خاصی نیاز دارد که به جراح اجازه می دهد قلب را در حین تپش تحت عمل جراحی قرار دهد. جراحی قلب با پمپ برای بیماران خاص مناسب است.
۲. جراحی قلب با پمپ
این عمل جراحی به گونه ای است که قلب متوقف شده و دستگاه مصنوعی ریوی قلبی وظیفه گردش خون را بر عهده دارد. بیشتر جراحی های پیوند عروق کرونر از طریق یک برش در قفسه سینه انجام می شود. به عمل جراحی قلب با پمپ، جراحی بای پس معمولی نیز گفته می شود.
روش های درمانی گرفتگی عروق با حداقل حالت تهاجمیادامه مطلب