09-08-2020, 05:45 PM
مزایای خوردن غوره در بارداری
[*]خاصیت اسیدی غوره میتواند به دفع صفرا و هضم غذا و تقویت کبد کمک کند. مصرف غوره در زنان بارداری که مشکل وزنگیری دارند، میتواند اشتها را تحریک کند.
[*]در صورتی که آبغوره را به صورت سرد مصرف کنید میتواند باعث از بین رفتن مشکل حالت تهوع شود که زنان باردار زیادی با آن رو به رو هستند.
[*]در طب سنتی آمده است که مصرف غوره میتواند باعث رفع غم و اندوه زیاد و استرس و اضطراب شود.
[*]در زنان بارداری که به فشار خون بالا و چربی خون مبتلا هستند، مصرف آبغوره میتواند کمک کننده باشد و میتواند خون را تصفیه نماید.
[*]همچنین مصرف غوره باعت رسیدن میزان زیادی ویتامین c در بارداری به بدن مادر میشود. که میتواند برای رشد و نموی جنین استفاده شود و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن گردد. میزان ویتامین A نیز در غوره بسیار بالاست. به طور کلی نوع ویتامین A موجود در مواد گیاهی و گوشتی با هم تفاوت دارد. به ویتامین A موجود در مواد گیاهی، بتاکاروتن میگویند که فرم غیرفعال و محلول در آب ویتامین A ست و مصرف آن در دوران حاملگی بیخطر است. این ویتامین برای بهبود عملکرد بینایی، اعصاب و تقویت سیستم ایمنی جنین بسیار مفید است. غوره از نظر برخی از مواد معدنی نیز غنی ست که یکی از این مواد معدنی مهم کلسیم در بارداری است که میتواند در رشد استخوان جنین نقش بسیار مفیدی ایفا کند. مادهی معدنی مفید دیگر غوره منبع غنی از آهن در بارداری، آهن است که میتواند برای زنان مبتلا به کم خونی بسیار مفید باشد.
[/list]
https://gahvare.net/articles/zoO1z/%D8%A...8%B1%DB%8C
غوره یک گیاه با خاصیت اسیدی زیاد است و انواعی از اسیدهای آلی از جمله اسید مالیک، فرمیک، سوکسینیک، اگزالیک، گلیوکولیک و میزان زیادی قند دارد. این خاصیت اسیدی غوره اگر به اعتدال مصرف شود مزایای زیادی دارد. به عنوان مثال:
[list][*]خاصیت اسیدی غوره میتواند به دفع صفرا و هضم غذا و تقویت کبد کمک کند. مصرف غوره در زنان بارداری که مشکل وزنگیری دارند، میتواند اشتها را تحریک کند.
[*]در صورتی که آبغوره را به صورت سرد مصرف کنید میتواند باعث از بین رفتن مشکل حالت تهوع شود که زنان باردار زیادی با آن رو به رو هستند.
[*]در طب سنتی آمده است که مصرف غوره میتواند باعث رفع غم و اندوه زیاد و استرس و اضطراب شود.
[*]در زنان بارداری که به فشار خون بالا و چربی خون مبتلا هستند، مصرف آبغوره میتواند کمک کننده باشد و میتواند خون را تصفیه نماید.
[*]همچنین مصرف غوره باعت رسیدن میزان زیادی ویتامین c در بارداری به بدن مادر میشود. که میتواند برای رشد و نموی جنین استفاده شود و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن گردد. میزان ویتامین A نیز در غوره بسیار بالاست. به طور کلی نوع ویتامین A موجود در مواد گیاهی و گوشتی با هم تفاوت دارد. به ویتامین A موجود در مواد گیاهی، بتاکاروتن میگویند که فرم غیرفعال و محلول در آب ویتامین A ست و مصرف آن در دوران حاملگی بیخطر است. این ویتامین برای بهبود عملکرد بینایی، اعصاب و تقویت سیستم ایمنی جنین بسیار مفید است. غوره از نظر برخی از مواد معدنی نیز غنی ست که یکی از این مواد معدنی مهم کلسیم در بارداری است که میتواند در رشد استخوان جنین نقش بسیار مفیدی ایفا کند. مادهی معدنی مفید دیگر غوره منبع غنی از آهن در بارداری، آهن است که میتواند برای زنان مبتلا به کم خونی بسیار مفید باشد.
[/list]
عوارض خوردن غوره در بارداری
خوردن بیش از حد آب غوره به دلیل خاصیت اسیدی باعث دلپیچه میشود. توصیه شده است کسانی که طبع سرد دارند بهتر است از غوره استفاده نکنند. مصرف آبغورهی زیاد، میل جنسی را بسیار کاهش میدهد از این رو اگر قصد باروری دارید نباید در خوردن آن افراط کنید. مشخص شده است که مصرف بیش از حد غوره منجر به سقط جنین میشود.
یکی دیگر از عوارض مصرف بیش از حد آبغوره این است که بیشتر آنها حاوی نمک هستند و میتوانند دریافتی نمک در بارداری را از حد مجاز فراتر ببرند که برای فشار خون بسیار خطرناک است. https://gahvare.net/articles/zoO1z/%D8%A...8%B1%DB%8C