12-11-2019, 11:41 AM
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
زمانی که در حال مطالعه این مقاله می باشید ، به احتمال زیاد سوالات بسیاری پیرامون انتخاب رشته در دوران دبیرستان و یا دانشگاه ذهن شما را به خود مشغول کرده است. انتخاب رشته و به دنبال آن نگرانی درمورد آینده شغلی ، از جمله دغدغه های دانش آموزان و والدین آن ها می باشد. رشته ریاضی – فیزیک از جمله انتخاب های دانش آموزان برای ادامه تحصیل می باشد و قطعا اکثر آنان هنگام انتخاب خود با سوالاتی از قبیل پرطرفدارترین رشته های ریاضی کدام اند؟ رشته ریاضی چه مشاغلی را شامل می شود؟ کدارم رشته های ریاضی – فیزیک آینده شغلی خوبی دارند؟ و… مواجه می شوند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی پرطرفدارترین و پردرآمدترین رشته های تحصیلی ریاضی – فیزیک در دانشگاه های کشور بپردازیم. بنابراین اگر به دنبال پاسخ سوالات خود می باشید و یا در انتخاب رشته خود دچار تردید هستید ، توصیه می کینم ما را تا پایان مقاله همراهی نمایید.
بهترین رشته های ریاضی توسط دانشگاه های متعددی و به دو صورت با آزمون و بدون آزمون ارائه می گردد.
پرطرفدارترین رشته های ریاضی
انتخاب رشته در دوره دبیرستان به سه رشته انسانی ، تجربی و ریاضی محدود می گردد و دانش آموزان می بایست یکی از این سه رشته را با توجه به علاقه و آینده شغلی که برای خود در نظر دارند ، انتخاب نمایند. فارغ از عنوان رشته ، فاکتور اصلی انتخاب بر اساس علاقه هر فرد بنا شده است چرا که اگر شما کاری را با علاقه و اشتیاق شروع کنید ، قطعا می توانید با تلاش و پشتکار به نتیجه مطلوب خود دست یابید.
در این بخش منحصرا می خواهیم به معرفی بهترین و به نوعی پرطرفدارترین رشته های ریاضی – فیزیک بپردازیم که هر ساله داوطلبان زیادی از طریق کنکور سراسری برای تحصیل در آن ها به رقابت می پردازند. بنا بر انتخاب شرکت کنندگان کنکور در سال های اخیر رشته های مهندسی برق ، مهندسی کامپیوتر ، مهندسی مکانیک ، مهندسی عمران ، مهندسی صنایع ، مهندسی معماری از جمله رشته های پرطرفدار ریاضی می باشند و تحصیل در هر یک از رشته های فوق در دانشگاه های مطرح کشور ، مستلزم تلاش و اراده قوی است زیرا تقاضا برای انتخاب آن ها بیش از دیگر رشته های ریاضی می باشد.
بسیاری بر این باورند که رشته های ریاضی – فیزیک تنها محدود به رشته های مهندسی می باشند ، در صورتی که این باور درست نیست و دانش آموزانی که رشته ریاضی را در دوران تحصیل خود انتخاب نموده اند ، می توانند پس از شرکت در کنکور سراسری در رشته هایی همچون حسابداری ، اقتصاد ، مدیریت ، آمار و… به تحصیل بپردازند اما همانطور که اشاره شد ، موارد مذکور جزو رشته های پرمتقاضی و به نوعی پردرآمد ریاضی محسوب می شوند.
چنانچه در انتخاب رشته خود دچار تردید می باشید و نیاز به راهنمایی و مشورت دارید ، کارشناسان مجرب مشاوره تحصیلی ایران مشاوره می توانند شما را در راستای این انتخاب مهم و سرنوشت ساز راهنمایی کنند.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
بسیاری از دانش آموزانی که رشته ریاضی – فیزیک را در دوران دبیرستان خود انتخاب کرده اند ، به دنبال کسب اطلاعات بیشتر پیرامون رشته های دانشگاهی پردرآمد این حوزه می باشند. علاوه بر علاقه ، مشورت با افراد مجرب و استفاده از تجربه آن ها و همچنین مطالعه مقالات مختلف می تواند در مسیر انتخاب رشته شما بسیار کار ساز و راه گشا باشد.
بسیاری بر این باورند که اغلب رشته های مهندسی بخصوص رشته های پرطرفدار مانند مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق به دلیل تقاضای زیاد اشباع شده اند و نمی توانند درآمد بالایی داشته باشند. اما حقیقت این است که اگر تنها به عنوان یک فرد عادی و صرفا به دلیل داشتن مدرک دانشگاهی بخواهید در هر زمینه ای نه تنها مهندسی به فعالیت بپردازید ، موفق نخواهید شد و قطعا به دنبال آن درآمد بالایی هم نخواهید داشت. بنابراین در قدم اول علاقه و پس از آن کسب تجربه ، خلاقیت ، مهارت و به روز نگه داشتن اطلاعات در زمینه شغلی خود ، از عوامل مهم درآمدزایی در تمامی رشته های تحصیلی می باشند. در ادامه مقاله قصد داریم شما را با بازار کار و مهارت های بهترین رشته های ریاضی که در قسمت قبل به معرفی آن ها پرداختیم ، آشنا کنیم.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
مهندسی برق
مهندسی برق به نوعی پر متقاضی ترین رشته ریاضی محسوب می شود که هر ساله داوطلبان زیادی تمایل به تحصیل در این رشته را دارند. این رشته توانایی محاسبات ریاضی و فیزیک را می طلبد ، بنابراین اگر علاقه مند به تحصیل در این رشته می باشید لازم است که در دروس مذکور مهارت های لازم را داشته باشید و همچنین تسلط بر زبان انگلیسی را هم در این رشته نمی توان نادیده گرفت. مهندسی برق دارای چهار گرایش مخابرات ، الکترونیک ، کنترل و قدرت می باشد که هر یک از آن ها در زمینه کاری مربوطه ، مهارت ها و توانایی های ویژه خود را می طلبد.
فارغ التحصیلان مهندسی برق با توجه به گرایش خود می توانند در انواع کارخانجات خوروسازی ، ذوب آهن ، نیروگاه های برق ، سازمان های فعال در حوزه مخابرات ، صنایع نظامی و دفاعی ، شرکت ها تولید کننده بردهای الکترونیکی و… به فعالیت بپردازند. تسلط به نرم افزار های مربوطه و آشنایی با اطلاعات و تکنولوژی روز دنیا در هر یک از گرایش ها دارای اهمیت ویژه ای در میزان درآمد افراد می باشد. همچنین داشتن خلاقیت ، تجربه و سرمایه لازم می تواند زمینه کارآفرینی در این رشته را فراهم سازد.
مهندسی کامپیوتر
رشته مهندسی کامپیوتر از جمله رشته های پرطرفدار ریاضی – فیزیک محسوب می شود و در دوره کارشناسی دارای سه گرایش نرم افزار ، سخت افزار و فناوری اطلاعات (IT) می باشد. هر یک از فارغ التحصیلان این گرایش ها می توانند در حوزه هایی همچون برنامه نویسی ، طراحی وب ، طراحی و بهنیه سازی پایگاه های داده ، امنیت شبکه ، طراحی سیستم های کامپیوتری و… فعالیت کنند. مهارت و تسلط بر زبان های برنامه نویسی و نرم افزارهای مورد نیاز می تواند راه را برای رسیدن به درآمد بالا و موقعیت های شغلی مناسب هموار کند.
مهندسی مکانیک
مهندسی مکانیک
این رشته عمدتا حوزه هایی همچون طراحی ، ساخت و راه اندازی انواع دستگاه ها و ماشین آلات را در بر می گیرد. فارغ التحصیلان رشته مکانیک می توانند با توجه به مهارت و توانایی های خود در زمینه های ساخت تجهیزات مکانیکی نیروگاه ها ، طراحی و ساخت وسایل حمل و نقل زمینی و هوایی و دریایی ، طراحی و ساخت سیستم های حرارتی و برودتی ساختمان ها ، ساخت تجهیزات نظامی و ربات ها و … به فعالیت مشغول شوند. تسلط کار با کامپیوتر و فراگیری نرم افزارهای مربوطه ، داشتن خلاقیت و قدرت تجسم ، آشنایی با زبان انگلیسی و همچنین تسلط و دانش کافی در امور فنی از جمله مهارت های مهندسین مکانیک به شمار می روند.
مهندسی عمران
مهندسی عمران همواره از گذشته تا کنون از رشته های محبوب ریاضی محسوب می شود. زمینه های کاری این رشته عبارت اند از ساخت انواع تونل ها ، پل ها ، سدها ، راه ، ساختمان و شبکه های آب و فاضلاب که فارغ التحصیلان مهندسی عمران می توانند در بخش های مربوط با حوزه های فوق در شرکت های دولتی و خصوصی به فعالیت بپردازند. کار در دانشگاه ها به عنوان هیئت علمی و همچنین فعالیت در مراکز علمی و پژوهشی به شرط داشتن تحصیلات عالی در رشته مذکور ، مانند بسیار از رشته های دیگر امکان پذیر می باشد.
تسلط به نرم افزارهای کامپیوتری و ساخت و ساز ، داشتن دانش کافی نسبت به قوانین مربوطه به ویژه مقررات ایمنی و استاندارد ، مهارت کافی در ریاضیات و علم مهندسی از جمله توانایی های یک مهندس عمران به حساب می آیند که بهره مندی از آن ها می تواند خیال شما را از بابت فعالیت در رشته مورد نظر تا حد زیادی راحت کند.
مهندسی صنایع
می توان گفت حوزه کاری مهندسی صنایع تلفیقی از مهندسی و مدیریت می باشد. گستردگی فعالیت های شغلی در رشته مذکور را می توان یکی از عوامل موثر در پرطرفدار بودن آن دانست. فرصت های شغلی بسیاری برای مهندسان صنایع در انواع مراکز و کارخانجات صنعتی ، تولیدی و خدماتی فراهم می باشد. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در زمینه هایی مانند صنعت بیمه ، کشتو صنعت ، خدمات مشاوره ای ، کارخانجات ، شرکت های هواپیمایی و… مشغول به کار شوند.
تقریبا در تمامی مواردی که نیاز به مدیریت ، هدایت ، برنامه ریزی و ارتقا بهره وری احساس می شود ، حضور یک مهندس صنایع می تواند حائز اهمیت باشد. از جمله مهارت های مهندسین صنایع می توان به داشتن خلاقیت و نوآوری ، تسلط به نرم افزار های مربوطه ، توانایی تجزیه و تحلیل ، دانش علمی مناسب در زمینه های فیزیک ، آمار و ریاضی اشاره کرد.
مهندسی معماری
اگر از جمله افرادی می باشید که به ساخت و ساز در کنار هنر علاقه مند هستید ، مهندسی معماری می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این رشته دارای دو جنبه هنری و فنی است که می توان گفت دروس هنری بیش ار دروس فنی مورد توجه قرار می گیرد. از جمله موقعیت های شغلی رشته مهندسی معماری می توان به طراحی دکوراسیون داخلی ، انجام پروژه های پژوهشی در زمینه طراحی فضاهای طبیعی ، طراحی ساختمان و اجزای تشکیل دهنده آن از مراحل ابتدایی تا اجرای کار ، محوطه سازی و طراحی میادین شهر و پارک ها و سرپرستی دفاتر مشاوره معماری اشاره کرد. ایده پردازی ، تسلط بر نرم افزار های مورد نیاز ، به روز نگه داشتن اطلاعات ، قدرت تجسم در کنار تسلط بر دروس ریاضی ، هندسه و آشنایی با روانشناسی از جمله مهارت یک مهندس معمار به شمار می روند.
بسیاری از افراد عمران و معماری را دو رشته مشابه تصور می کنند اما باید در نظر داشت که علی رغم تمام شباهت ها ، این دو رشته مهندسی دارای تفاوت هایی نیز می باشند. مثلا در حوزه عمران به مسائل فنی یک سازه بیش از سایر موارد مورد توجه است در صورتی که در رشته معماری علاوه بر قواعد و اصول فنی ، جنبه های روانشناسی ، زیبا شناختی و فرهنگی بنای مورد نظر دارای اهمیت می باشد. به طور کلی در رشته عمران شیوه ساخت و ساز و سبک طراحی سازه ها بررسی می شود.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
با مطالعه این مقاله می توان دریافت که دانش ریاضی – فیزیک در کنار درک سه بعدی اجسام و تسلط بر انجام محاسبات از جمله توانایی های اساسی در رشته های پرطرفدار ریاضی می باشد. شاید ذکر این نکته خالی از لطف نباشد که رشته تحصیلی شما لزوما ارتباطی با آینده شغلی شما ندارد و قطعا افرادی را در اطراف خود می شناسید که فارغ از رشته و مدرک تحصیلی به فعالیت در شغل دیگری مشغول اند اما بدیهی است فعالیت در همان رشته ای که به تحصیل در آن پرداخته اید مساوی است با عدم اتلاف وقت و هزینه!
توصیه می کنیم حتما بیش از انتخاب رشته خود ، اول از همه علاقه و استعداد خود را در نظر بگیرید و سپس به بررسی ابعاد مختلف آن بپردازید. در این مقاله سعی کردیم علاوه بر معرفی بهترین و پرطرفدارترین رشته های ریاضی ، به طور مختصر در مورد بازار کار و مهارت های هر یک از رشته ها مذکور ، نکاتی را ارائه کنیم. شما می توانید برای دسترسی به اطلاعات جامع پیرامون موقعیت های شغلی هر یک از موارد ذکر شده ، به لینک های بازار کار رشته مهندسی مکانیک ، بازار کار رشته مهندسی صنایع ، بازار کار رشته مهندسی برق و بازار کار رشته مهندسی معماری مراجعه نمایید.
همان طور که اشاره شد رشته ریاضی تنها محدود به رشته های مهندسی نمی باشد و داطلبانی که در کنکور گروه آزمایشی ریاضی شرکت کنند ، می توانند در رشته هایی مانند حسابداری ، اقتصاد ، آمار و… به تحصیل بپردازند. هر یک از لینک های بازار کار رشته آمار ، بازار کار رشته اقتصاد و بازار کار رشته حسابداری حاوی اطلاعات مفیدی در مورد فرصت های شغلی این رشته ها می باشد که با کلیک روی هر یک از لینک ها ، به صفحه مقاله مربوطه هدایت می شوید.
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع: بازار کار بهترین رشته های ریاضی
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازار کار بهترین رشته های ریاضی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
زمانی که در حال مطالعه این مقاله می باشید ، به احتمال زیاد سوالات بسیاری پیرامون انتخاب رشته در دوران دبیرستان و یا دانشگاه ذهن شما را به خود مشغول کرده است. انتخاب رشته و به دنبال آن نگرانی درمورد آینده شغلی ، از جمله دغدغه های دانش آموزان و والدین آن ها می باشد. رشته ریاضی – فیزیک از جمله انتخاب های دانش آموزان برای ادامه تحصیل می باشد و قطعا اکثر آنان هنگام انتخاب خود با سوالاتی از قبیل پرطرفدارترین رشته های ریاضی کدام اند؟ رشته ریاضی چه مشاغلی را شامل می شود؟ کدارم رشته های ریاضی – فیزیک آینده شغلی خوبی دارند؟ و… مواجه می شوند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی پرطرفدارترین و پردرآمدترین رشته های تحصیلی ریاضی – فیزیک در دانشگاه های کشور بپردازیم. بنابراین اگر به دنبال پاسخ سوالات خود می باشید و یا در انتخاب رشته خود دچار تردید هستید ، توصیه می کینم ما را تا پایان مقاله همراهی نمایید.
بهترین رشته های ریاضی توسط دانشگاه های متعددی و به دو صورت با آزمون و بدون آزمون ارائه می گردد.
پرطرفدارترین رشته های ریاضی
انتخاب رشته در دوره دبیرستان به سه رشته انسانی ، تجربی و ریاضی محدود می گردد و دانش آموزان می بایست یکی از این سه رشته را با توجه به علاقه و آینده شغلی که برای خود در نظر دارند ، انتخاب نمایند. فارغ از عنوان رشته ، فاکتور اصلی انتخاب بر اساس علاقه هر فرد بنا شده است چرا که اگر شما کاری را با علاقه و اشتیاق شروع کنید ، قطعا می توانید با تلاش و پشتکار به نتیجه مطلوب خود دست یابید.
در این بخش منحصرا می خواهیم به معرفی بهترین و به نوعی پرطرفدارترین رشته های ریاضی – فیزیک بپردازیم که هر ساله داوطلبان زیادی از طریق کنکور سراسری برای تحصیل در آن ها به رقابت می پردازند. بنا بر انتخاب شرکت کنندگان کنکور در سال های اخیر رشته های مهندسی برق ، مهندسی کامپیوتر ، مهندسی مکانیک ، مهندسی عمران ، مهندسی صنایع ، مهندسی معماری از جمله رشته های پرطرفدار ریاضی می باشند و تحصیل در هر یک از رشته های فوق در دانشگاه های مطرح کشور ، مستلزم تلاش و اراده قوی است زیرا تقاضا برای انتخاب آن ها بیش از دیگر رشته های ریاضی می باشد.
بسیاری بر این باورند که رشته های ریاضی – فیزیک تنها محدود به رشته های مهندسی می باشند ، در صورتی که این باور درست نیست و دانش آموزانی که رشته ریاضی را در دوران تحصیل خود انتخاب نموده اند ، می توانند پس از شرکت در کنکور سراسری در رشته هایی همچون حسابداری ، اقتصاد ، مدیریت ، آمار و… به تحصیل بپردازند اما همانطور که اشاره شد ، موارد مذکور جزو رشته های پرمتقاضی و به نوعی پردرآمد ریاضی محسوب می شوند.
چنانچه در انتخاب رشته خود دچار تردید می باشید و نیاز به راهنمایی و مشورت دارید ، کارشناسان مجرب مشاوره تحصیلی ایران مشاوره می توانند شما را در راستای این انتخاب مهم و سرنوشت ساز راهنمایی کنند.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
بسیاری از دانش آموزانی که رشته ریاضی – فیزیک را در دوران دبیرستان خود انتخاب کرده اند ، به دنبال کسب اطلاعات بیشتر پیرامون رشته های دانشگاهی پردرآمد این حوزه می باشند. علاوه بر علاقه ، مشورت با افراد مجرب و استفاده از تجربه آن ها و همچنین مطالعه مقالات مختلف می تواند در مسیر انتخاب رشته شما بسیار کار ساز و راه گشا باشد.
بسیاری بر این باورند که اغلب رشته های مهندسی بخصوص رشته های پرطرفدار مانند مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق به دلیل تقاضای زیاد اشباع شده اند و نمی توانند درآمد بالایی داشته باشند. اما حقیقت این است که اگر تنها به عنوان یک فرد عادی و صرفا به دلیل داشتن مدرک دانشگاهی بخواهید در هر زمینه ای نه تنها مهندسی به فعالیت بپردازید ، موفق نخواهید شد و قطعا به دنبال آن درآمد بالایی هم نخواهید داشت. بنابراین در قدم اول علاقه و پس از آن کسب تجربه ، خلاقیت ، مهارت و به روز نگه داشتن اطلاعات در زمینه شغلی خود ، از عوامل مهم درآمدزایی در تمامی رشته های تحصیلی می باشند. در ادامه مقاله قصد داریم شما را با بازار کار و مهارت های بهترین رشته های ریاضی که در قسمت قبل به معرفی آن ها پرداختیم ، آشنا کنیم.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
مهندسی برق
مهندسی برق به نوعی پر متقاضی ترین رشته ریاضی محسوب می شود که هر ساله داوطلبان زیادی تمایل به تحصیل در این رشته را دارند. این رشته توانایی محاسبات ریاضی و فیزیک را می طلبد ، بنابراین اگر علاقه مند به تحصیل در این رشته می باشید لازم است که در دروس مذکور مهارت های لازم را داشته باشید و همچنین تسلط بر زبان انگلیسی را هم در این رشته نمی توان نادیده گرفت. مهندسی برق دارای چهار گرایش مخابرات ، الکترونیک ، کنترل و قدرت می باشد که هر یک از آن ها در زمینه کاری مربوطه ، مهارت ها و توانایی های ویژه خود را می طلبد.
فارغ التحصیلان مهندسی برق با توجه به گرایش خود می توانند در انواع کارخانجات خوروسازی ، ذوب آهن ، نیروگاه های برق ، سازمان های فعال در حوزه مخابرات ، صنایع نظامی و دفاعی ، شرکت ها تولید کننده بردهای الکترونیکی و… به فعالیت بپردازند. تسلط به نرم افزار های مربوطه و آشنایی با اطلاعات و تکنولوژی روز دنیا در هر یک از گرایش ها دارای اهمیت ویژه ای در میزان درآمد افراد می باشد. همچنین داشتن خلاقیت ، تجربه و سرمایه لازم می تواند زمینه کارآفرینی در این رشته را فراهم سازد.
مهندسی کامپیوتر
رشته مهندسی کامپیوتر از جمله رشته های پرطرفدار ریاضی – فیزیک محسوب می شود و در دوره کارشناسی دارای سه گرایش نرم افزار ، سخت افزار و فناوری اطلاعات (IT) می باشد. هر یک از فارغ التحصیلان این گرایش ها می توانند در حوزه هایی همچون برنامه نویسی ، طراحی وب ، طراحی و بهنیه سازی پایگاه های داده ، امنیت شبکه ، طراحی سیستم های کامپیوتری و… فعالیت کنند. مهارت و تسلط بر زبان های برنامه نویسی و نرم افزارهای مورد نیاز می تواند راه را برای رسیدن به درآمد بالا و موقعیت های شغلی مناسب هموار کند.
مهندسی مکانیک
مهندسی مکانیک
این رشته عمدتا حوزه هایی همچون طراحی ، ساخت و راه اندازی انواع دستگاه ها و ماشین آلات را در بر می گیرد. فارغ التحصیلان رشته مکانیک می توانند با توجه به مهارت و توانایی های خود در زمینه های ساخت تجهیزات مکانیکی نیروگاه ها ، طراحی و ساخت وسایل حمل و نقل زمینی و هوایی و دریایی ، طراحی و ساخت سیستم های حرارتی و برودتی ساختمان ها ، ساخت تجهیزات نظامی و ربات ها و … به فعالیت مشغول شوند. تسلط کار با کامپیوتر و فراگیری نرم افزارهای مربوطه ، داشتن خلاقیت و قدرت تجسم ، آشنایی با زبان انگلیسی و همچنین تسلط و دانش کافی در امور فنی از جمله مهارت های مهندسین مکانیک به شمار می روند.
مهندسی عمران
مهندسی عمران همواره از گذشته تا کنون از رشته های محبوب ریاضی محسوب می شود. زمینه های کاری این رشته عبارت اند از ساخت انواع تونل ها ، پل ها ، سدها ، راه ، ساختمان و شبکه های آب و فاضلاب که فارغ التحصیلان مهندسی عمران می توانند در بخش های مربوط با حوزه های فوق در شرکت های دولتی و خصوصی به فعالیت بپردازند. کار در دانشگاه ها به عنوان هیئت علمی و همچنین فعالیت در مراکز علمی و پژوهشی به شرط داشتن تحصیلات عالی در رشته مذکور ، مانند بسیار از رشته های دیگر امکان پذیر می باشد.
تسلط به نرم افزارهای کامپیوتری و ساخت و ساز ، داشتن دانش کافی نسبت به قوانین مربوطه به ویژه مقررات ایمنی و استاندارد ، مهارت کافی در ریاضیات و علم مهندسی از جمله توانایی های یک مهندس عمران به حساب می آیند که بهره مندی از آن ها می تواند خیال شما را از بابت فعالیت در رشته مورد نظر تا حد زیادی راحت کند.
مهندسی صنایع
می توان گفت حوزه کاری مهندسی صنایع تلفیقی از مهندسی و مدیریت می باشد. گستردگی فعالیت های شغلی در رشته مذکور را می توان یکی از عوامل موثر در پرطرفدار بودن آن دانست. فرصت های شغلی بسیاری برای مهندسان صنایع در انواع مراکز و کارخانجات صنعتی ، تولیدی و خدماتی فراهم می باشد. فارغ التحصیلان این رشته می توانند در زمینه هایی مانند صنعت بیمه ، کشتو صنعت ، خدمات مشاوره ای ، کارخانجات ، شرکت های هواپیمایی و… مشغول به کار شوند.
تقریبا در تمامی مواردی که نیاز به مدیریت ، هدایت ، برنامه ریزی و ارتقا بهره وری احساس می شود ، حضور یک مهندس صنایع می تواند حائز اهمیت باشد. از جمله مهارت های مهندسین صنایع می توان به داشتن خلاقیت و نوآوری ، تسلط به نرم افزار های مربوطه ، توانایی تجزیه و تحلیل ، دانش علمی مناسب در زمینه های فیزیک ، آمار و ریاضی اشاره کرد.
مهندسی معماری
اگر از جمله افرادی می باشید که به ساخت و ساز در کنار هنر علاقه مند هستید ، مهندسی معماری می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. این رشته دارای دو جنبه هنری و فنی است که می توان گفت دروس هنری بیش ار دروس فنی مورد توجه قرار می گیرد. از جمله موقعیت های شغلی رشته مهندسی معماری می توان به طراحی دکوراسیون داخلی ، انجام پروژه های پژوهشی در زمینه طراحی فضاهای طبیعی ، طراحی ساختمان و اجزای تشکیل دهنده آن از مراحل ابتدایی تا اجرای کار ، محوطه سازی و طراحی میادین شهر و پارک ها و سرپرستی دفاتر مشاوره معماری اشاره کرد. ایده پردازی ، تسلط بر نرم افزار های مورد نیاز ، به روز نگه داشتن اطلاعات ، قدرت تجسم در کنار تسلط بر دروس ریاضی ، هندسه و آشنایی با روانشناسی از جمله مهارت یک مهندس معمار به شمار می روند.
بسیاری از افراد عمران و معماری را دو رشته مشابه تصور می کنند اما باید در نظر داشت که علی رغم تمام شباهت ها ، این دو رشته مهندسی دارای تفاوت هایی نیز می باشند. مثلا در حوزه عمران به مسائل فنی یک سازه بیش از سایر موارد مورد توجه است در صورتی که در رشته معماری علاوه بر قواعد و اصول فنی ، جنبه های روانشناسی ، زیبا شناختی و فرهنگی بنای مورد نظر دارای اهمیت می باشد. به طور کلی در رشته عمران شیوه ساخت و ساز و سبک طراحی سازه ها بررسی می شود.
بازار کار بهترین رشته های ریاضی
با مطالعه این مقاله می توان دریافت که دانش ریاضی – فیزیک در کنار درک سه بعدی اجسام و تسلط بر انجام محاسبات از جمله توانایی های اساسی در رشته های پرطرفدار ریاضی می باشد. شاید ذکر این نکته خالی از لطف نباشد که رشته تحصیلی شما لزوما ارتباطی با آینده شغلی شما ندارد و قطعا افرادی را در اطراف خود می شناسید که فارغ از رشته و مدرک تحصیلی به فعالیت در شغل دیگری مشغول اند اما بدیهی است فعالیت در همان رشته ای که به تحصیل در آن پرداخته اید مساوی است با عدم اتلاف وقت و هزینه!
توصیه می کنیم حتما بیش از انتخاب رشته خود ، اول از همه علاقه و استعداد خود را در نظر بگیرید و سپس به بررسی ابعاد مختلف آن بپردازید. در این مقاله سعی کردیم علاوه بر معرفی بهترین و پرطرفدارترین رشته های ریاضی ، به طور مختصر در مورد بازار کار و مهارت های هر یک از رشته ها مذکور ، نکاتی را ارائه کنیم. شما می توانید برای دسترسی به اطلاعات جامع پیرامون موقعیت های شغلی هر یک از موارد ذکر شده ، به لینک های بازار کار رشته مهندسی مکانیک ، بازار کار رشته مهندسی صنایع ، بازار کار رشته مهندسی برق و بازار کار رشته مهندسی معماری مراجعه نمایید.
همان طور که اشاره شد رشته ریاضی تنها محدود به رشته های مهندسی نمی باشد و داطلبانی که در کنکور گروه آزمایشی ریاضی شرکت کنند ، می توانند در رشته هایی مانند حسابداری ، اقتصاد ، آمار و… به تحصیل بپردازند. هر یک از لینک های بازار کار رشته آمار ، بازار کار رشته اقتصاد و بازار کار رشته حسابداری حاوی اطلاعات مفیدی در مورد فرصت های شغلی این رشته ها می باشد که با کلیک روی هر یک از لینک ها ، به صفحه مقاله مربوطه هدایت می شوید.
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره بازار کار بهترین رشته های ریاضی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع: بازار کار بهترین رشته های ریاضی