22-01-2024, 12:46 AM
ممکن است افراد مبتلا به دفع غیر ارادی این مشکل را در طول روز و بارها تجربه کنند، همچنین ممکن است این افراد مبتلا به بی اختیاری فوریتی باشند، یعنی قبل از مراجعه به سرویس بهداشتی نشت مدفوع اتفاق بیافتد. این بیماری وابسته به شدت آن به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه رخ میدهد. این مشکل معمولاً با علائم زیر همراه می شود:ممکن است افراد مبتلا به دفع غیر ارادی این مشکل را در طول روز و بارها تجربه کنند، همچنین ممکن است این افراد مبتلا به بی اختیاری فوریتی باشند، یعنی قبل از مراجعه به سرویس بهداشتی نشت مدفوع اتفاق بیافتد. این بیماری وابسته به شدت آن به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه رخ میدهد. این مشکل معمولاً با علائم زیر همراه می شود:
درد در ناحیه ی شکم
نفخ
یبوست
اسهال
خارش مقعد
بیاختیاری در دفع ادرار
روشهای درمان بی اختیاری مدفوع
این بیماری راهکارهای درمان بسیاری دارد که به بازیابی کنترل دفع کمک می نمایند، در اغلب موارد این بیماری قابل درمان است ولی توصیه می شود از چند روش درمانی بطور همزمان استفاده نمایید. روش های درمانی بی اختیاری مدفوع شامل تغییر رژیم غذایی،مصرف برخی داروها، تمرینات ویژهی کمک کننده به کنترل روده و عمل جراحی است. در ادامه به شرح درمان های این بیماری می پردازیم :
پیشگیری از یبوست
اگر این عدم کنترل، ناشی از یبوست مزمن رخ داده است نیاز به درمان یبوست می باشد، این درمان شامل مصرف خوراکی های دارای فیبر، افزایش مصرف مایعات و افزایش فعالیتهای بدنی است. استفاده از مکمل های ملین مانند شیر منیزی نیز میتواند از بروز یبوست جلوگیری به عمل آورد.
پیشگیری از اسهال
به همین ترتیب اگر بی اختیاری مدفوع ناشی از اسهال روی داده است می توان با درمان آن و جلوگیری از عفونت های دستگاه گوارش از بروز اسهال پیشگیری نمود.برای پیشگیری از اسهال می توانید مصرف غذاهای چرب، کافئین، غذاهای ادویه دار و فرآورده های لبنی را متوقف سازید. همچنین استفاده از داروهای ضد اسهال مثل لوپرامید، لوموتیل، عوامل آنتی کولینرژیک، کلونیدین، متیل سلولز، آلوسترون می تواند کمک کننده باشد.
پرهیز از زور زدن
زور زدن برای دفع که معمولا در اثر ابتلا به یبوست است می توانند در تضعیف عضلات این ناحیه نقش داشته باشد، پس بهتر است از این عمل پرهیز نمایید.
ورزش
انجام تمرینات ورزشی مختلف می تواند به قوی تر شدن عضلات اسفنکتر کمک نماید، انقباض منظم عضلات کف لگن می تواند با افزایش قدرت عضلات اسفنکتر در بهبود کنترل دفع ادرار و مدفوع موثر باشد.این ورزش ها به خصوص برای زنانی که به تازگی زایمان نموده اند نیز توصیه می شود.
انجام ورزش فیدبک که با قرار دادن پروب حساس به فشار انجام می شود،این پروب قدرت عضلات را ثبت نموده و بیمار میتواند انقباض عضلات را تمرین و چگونگی تقویت عضلات مقعد خود را فرا بگیرد.
https://jarahlaser.com/