26-08-2022, 01:19 PM
(19-08-2022, 01:45 PM)Behnam fathi zadeh نوشته است: ۱. مطلوبیت نظام مدیریت محتوای الکترونیک بر چه اساسی میباشد؟
۲. نظام های مدیریت محتوای الکترونیک در سازمانها به چه کارهایی میپردازد؟
۳. دستاوردهای استفاده از تکنولوژی در صنعت را شرح دهید؟
۴. دلیل استفاده کم از IT در صنایع غذایی چیست؟
پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند.
پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است.
پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.