18-09-2021, 07:55 PM
(آخرین ویرایش: 18-09-2021, 08:05 PM، توسط beautifulroya.)
(09-09-2021, 11:20 AM)mosahab نوشته است: حضور زوجین در فرایند جلسات مشاوره طلاق الزامی است و هر یک از زوجین باید خود در این جلسات حضور یافته و به بیان مطالب و نظراتش بپردازند. شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق امکان پذیر نیست و اگر یکی از زوجین در جلسات مشاوره حاضر نشود، گواهی عدم انصراف از طلاق بر اساس نظرات و بیانات همان فردی که در مشاوره حاضر شده است، ارائه خواهد شد.
بر اساس قانون حمایت از خانواده حضور زوجین در جلسات مشاوره الزامی است و انجام مشاوره و حضور در این جلسات می تواند موجبات آشتی و مصالحه بین زوجین را فراهم آورد. در این مقاله به بررسی مضرات شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق پرداخته شده است.
علت شرکت در جلسه مشاور طلاق
در ادامه به بررسی علت شرکت در جلسه مشاوره طلاق می پردازیم و بیان می کنیم که شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق چه مضراتی به همراه خواهد داشت. تحقیقات نشان می دهد که 80 درصد طلاق ها در پنج ساله ی اول زندگی به وقوع می پیوندد. بهترین راه آن است که زوجین قبل از ازدواج، از مشاوره قبل ازدواج طولانی و هدف دار بهره ببرند تا بدین صورت بتوانند همدیگر را بهتر بشناسند.
قبل از طلاق نیز بهتر است زوجین به مشاوره طلاق بروند. اگر طلاق توافقی به صورت سریع و بدون فکر و بررسی های لازم انجام گیرد، می تواند صدمات جسمی و روحی زیادی را به همراه داشته باشد. طلاق های سریع و عجولانه و بدون فکر در بعضی از موارد پشیمانی به همراه می آورد.
برای تصمیم در مورد طلاق بهتر است مدتی به خود فرصت دهید و تمامی جوانب امر را بسنجید. در این مدت بهتر است از یک مشاوره ی مطلوب و مستمر بهره گرفته شود. مشاوره طلاق موثر مشاوره ای که با استفاده از متخصصان این حوزه صورت گرفته و سعی شود مشکلات ایجاد شده بین زوجین را برطرف نماید و امکان گفت و گو به زوجین دهد.
بخشی از جلسات مشاوره طلاق به زوجین اختصاص می یابد و بخشی دیگر از جلسات مشاوره به فرزندان. اگر در خانواده ای طلاق صورت گیرد، فرزندان در آن خانواده بیشترین آسیب را می بینند. از این رو اهمیت و علت شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق به روشنی آشکار می شود. زوجین با شرکت در جلسات مشاوره طلاق به خوبی می توانند با آسیب ها و تاثیر طلاق بر فرزندان آشنا شده و با استفاده از راهکارهایی سعی نمایند این آسیب ها را به حداقل برسانند.
بنابراین استفاده از مشاوره ی طلاق می تواند به زوجین کمک نماید تا بهترین تصمیم را در مورد زندگی آینده ی خود گرفته و علاوه بر این، آسیب های وارده به کودکان در نتیجه طلاق را به حداقل برساند.
حتما بخوانید: ثبت نام طلاق توافقی
مزایای شرکت در جلسه مشاوره طلاق
شرکت در در جلسه مشاوره طلاق مزایای بسیاری برای زن و مرد و کودکان آن ها به همراه دارد که در این جا برخی از مزایای آن ذکر شده است.
ارائه راهکار ها در جلسات مشاوره طلاق برای بالا بردن صبر و تحمل زوجین :
گاهی تصمیم به طلاق به دلیل فشار های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی وارده به زوجین است. شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق می تواند برای زوجین طلاقی عجولانه به همراه داشته باشد. در نتیجه بهتر است زوجین قبل از طلاق اندکی تامل نمایند و با بهره گیری از جلسات مشاوره سعی کنند صبر و تحمل شان را در مواجهه با مشکلات بالاتر ببرند. در این صورت ممکن است از طلاق منصرف شوند.
بررسی علل طلاق زوجین:
یک مشاور حرفه ای و متخصص سعی می کند با ارائه پرسش و پاسخ هایی دلیل طلاق زوجین را شناسایی نماید و در بعضی از موارد مشاور خواهد دید که این دلایل کاملا غیر منطقی هستند و با افزایش مهارت زوجین می توان بسیاری از مشکلات را برطرف نمود.
دست کشیدن زوجین از طلاق های عجولانه:
انجام چندین جلسه مشاوره طلاق و به عبارتی طولانی شدن فرایند طلاق این فرصت را به زوجین می دهد تا بیشتر فکر نمایند و از تصمیم های عجولانه و نشات گرفته از واکنش های عصبی و زودگذر، دست بردارند. در بسیاری از موارد خشم زوجین فروکش نموده و بعد از یکی دو هفته از طلاق خود منصرف می شوند. در نتیجه شرکت کردن یا شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق می تواند سرنوشت افراد را تغییر دهد.
زوجین راحت تر می توانند با طلاق کنار بیایند:
زوجین پس از شرکت در جلسات مشاوره، اگر مشاور و روانشناس نظر بر جدایی زوجین داشته باشد، در این صورت زن و مرد راحت تر می توانند با طلاق کنار بیایند و با آرامش بیشتری تبعات ناشی از طلاق را بپذیرند.
حتما بخوانید: طلاق توافقی
مضرات شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق
به طور متقابل شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق و تصمیم گیری عجولانه معایبی به هماره دارد که در اینجا برخی مضرات شرکت نکردن در جلسه مشاوره مطرح شده است.مشاوره ازدواج
دریافت نکردن گواهی عدم انصراف از طلاق:
یکی از مدارکی که زوجین حتما برای انجام فرایند طلاق باید به دادگاه ارائه دهند، گواهی عدم انصراف از طلاق یا همان نامه تاییدیه مرکز مشاوره است. اگر هیچ یک از زوجین در جلسات طلاق حاضر نشوند، این گواهی برای زوجین صادر نمی شود. بنابراین شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق برای زوجین قبل از هر اقدام قانونی دیگری الزامی است.
گواهی عدم انصراف از طلاق یک طرفه صادر می شود:
شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق از سوی یکی از زوجین نیز تبعاتی به همراه خواهد داشت. در این صورت جلسه مشاوره یک طرفه برگزار خواهد شد و در نامه عدم انصراف از طلاق نیز نظرات یکی از زوجین که در جلسات شرکت نموده اند، لحاظ خواهد شد.
تصمیم گیری عجولانه و بدون پشتوانه فکری:
شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق امکان بازنگری در مساله طلاق را از زوجین می گیرد. بسیاری از زوجین بعد از شرکت در جلسه مشاوره طلاق و بررسی تبعات ناشی از طلاق برای خود و فرزندان شان، از تصمیم خود در مورد طلاق پشیمان می شوند.
عدم آگاهی از دلایل طلاق و بازنگری در آن ها:
شرکت نکردن در جلسات مشاوره طلاق تصمیمی ناآگاهانه و غیر اصولی در مورد طلاق را برای زوجین رقم می زند. زوجین حتی اگر تصمیم بسیار جدی بر جدایی دارند، با شرکت در جلسات مشاوره می توانند مشکلات خود را ریشه یابی نمایند.
در مواردی این مشکلات قابل حل هستند و با ارائه راهکار هایی به راحتی حل می شوند. گاهی افرادی که مصر بر طلاق هستند، با لجبازی و شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق، بسیاری از فرصت ها را از خود و همسر و فرزندان شان می گیرند و بدین ترتیب در ابتدا خود و در نهایت فرزندان شان را با بحران های جدی ناشی از طلاق روبه رو می کنند.
در ادامه بخوانید: آشنایی با مراحل طلاق
سوالات متداول
1- ✔️ علت شرکت در جلسه مشاور طلاق چیست؟
✔️ بر اساس قانون حمایت از خانواده حضور زوجین در جلسات مشاوره الزامی است که در متن مقاله علت آن مطرح شده است.
مشاوره طلاق
2- ✔️ مزایای شرکت در جلسه مشاوره طلاق چیست؟
✔️ شرکت در در جلسه مشاوره طلاق مزایای بسیاری برای زن و مرد داشته که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.
3- ✔️ مضرات شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق چیست؟
✔️ به طور متقابل شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق و تصمیم گیری بدون مشورت مضراتی دارد که در متن مقاله مطرح شده است.
منبع : مضرات شرکت نکردن در جلسه مشاوره طلاق