بعضی از افراد علاقه زیادی به تماشای فیلم های ترسناک دارن و بر عکس خیلیها از دیدن صحنههای وحشتناک لذت میبرن. به طور کلی تو کشور ما فیلم های عاشقانه، طنز و کمدی و اکشن طرفداران بیشتری دارن؛ ولی خب دوستداران داستانهای ترسناک هم کم نیستن.
![[تصویر: 3504.jpg?width=700&quality=85&auto=forma...0494dd37e5]](https://i.guim.co.uk/img/media/52484cd788b7119f9bb1de409bb2a0cf2cfd0e13/0_0_3504_2103/master/3504.jpg?width=700&quality=85&auto=format&fit=max&s=9af58ac44cf35b6ce1dfcb0494dd37e5)
در اینجا تعدادی از بهترین فیلم های ترسناک تاریخ رو براتون لیست کردم؛ البته این لیست ترتیب خاصی نداره و شاید بیشترشون رو تماشا کرده باشین، اما چون خودم دیدمشون به شما هم توصیه میکنم اگه چنین فیلم هایی رو دوست دارین، تماشاشون رو از دست ندین.
۱- سکوت برهها (The Silence of the Lambs)
[font=IRANSans]۲- [font=IRANSans]درخشش (Shining)[/font][/font]
[font=IRANSans]۳- توطئهآمیز (Insidious)[/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans]۴- حلقه (The Ring)[/font][/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans]۵- [font=IRANSans]من شیطان را دیدم (I Saw the Devil)[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=IRANSans]۶- ما (Us)[/font]
[font=IRANSans]۷- [font=IRANSans]یک نغمه تاریک (A Dark Song)[/font]
۸- [font=IRANSans]جیغ (Scream) [/font][/font]
[font=IRANSans]۹- جن گیر(The Exorcist)[/font]
[font=IRANSans]۱۰- سکوت مطلق (Dead Silence)
۱۱- آنابل (Annabell)
۱۲- پیچ اشتباه (Wrong Turn)
۱۳- فعالیت فراطبیعی (Paranormal Activity)[/font]
[font=IRANSans]۱۴- یک مکان ساکت (A Quiet Place)
۱۵- ناگفتههای دراکولا (Dracula Untold)
[/font]تعداد فیلم و سریال های ترسناک خوب خیلی زیاده، اما این فیلمهایی که من دیدمشون و مطمئنم کسایی که به این ژانر علاقه دارن از دیدنشون پشیمون نمیشن.
![[تصویر: 3504.jpg?width=700&quality=85&auto=forma...0494dd37e5]](https://i.guim.co.uk/img/media/52484cd788b7119f9bb1de409bb2a0cf2cfd0e13/0_0_3504_2103/master/3504.jpg?width=700&quality=85&auto=format&fit=max&s=9af58ac44cf35b6ce1dfcb0494dd37e5)
در اینجا تعدادی از بهترین فیلم های ترسناک تاریخ رو براتون لیست کردم؛ البته این لیست ترتیب خاصی نداره و شاید بیشترشون رو تماشا کرده باشین، اما چون خودم دیدمشون به شما هم توصیه میکنم اگه چنین فیلم هایی رو دوست دارین، تماشاشون رو از دست ندین.
۱- سکوت برهها (The Silence of the Lambs)
[font=IRANSans]۲- [font=IRANSans]درخشش (Shining)[/font][/font]
[font=IRANSans]۳- توطئهآمیز (Insidious)[/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans]۴- حلقه (The Ring)[/font][/font]
[font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans][font=IRANSans]۵- [font=IRANSans]من شیطان را دیدم (I Saw the Devil)[/font][/font][/font][/font][/font]
[font=IRANSans]۶- ما (Us)[/font]
[font=IRANSans]۷- [font=IRANSans]یک نغمه تاریک (A Dark Song)[/font]
۸- [font=IRANSans]جیغ (Scream) [/font][/font]
[font=IRANSans]۹- جن گیر(The Exorcist)[/font]
[font=IRANSans]۱۰- سکوت مطلق (Dead Silence)
۱۱- آنابل (Annabell)
۱۲- پیچ اشتباه (Wrong Turn)
۱۳- فعالیت فراطبیعی (Paranormal Activity)[/font]
[font=IRANSans]۱۴- یک مکان ساکت (A Quiet Place)
۱۵- ناگفتههای دراکولا (Dracula Untold)
[/font]تعداد فیلم و سریال های ترسناک خوب خیلی زیاده، اما این فیلمهایی که من دیدمشون و مطمئنم کسایی که به این ژانر علاقه دارن از دیدنشون پشیمون نمیشن.