03-03-2020, 07:17 PM
(آخرین ویرایش: 03-03-2020, 07:18 PM، توسط elahetaheri.)
سنتور یک ساز اصیل ایرانی هستش و خوشبختانه نوازنده گان ماهر و بی نظیری تو این زمینه تو کشورمون داریم که جهانی هستند مثل استاد اردوان کامکار و استاد مشکاتیان که البته دیگه در بین ما نیستن. یه نظر سنجی در مورد اینکه به چه سازی علاقه داریم اگه انجام بشه مطمئنم که حداقل 70 درصد اهل سنتور هستند.
ولی جالبه من میخواستم سنتور تهیه کنم مثلا توی همین سایتهای دیوار و شیپور نگاه کردم متوجه شدم که چقد اختلاف قیمت وجود داره. شاید خرید سنتور برای همه علاقه مندان به این ساز یه چالش بزرگ باشه ولی حداقل میدونم که هر کسی حاضر هزینه کنه ولی بتونه یه سنتوری بخری که پشیمونی توشن داشته باشه. من خودم سنتورم رو از یه سایت saaz24.com خریدم که مشاوره تخصیصی به صورت آنلاین میداد. یه کارسناس توی استدیو میاد همون سنتور که می بینی رو می نوازه که ما بتونیم صداشو بشنویم و کامل توضیح میده که نقاط ضعف و قوتش چیه.
من که از مطلب آموزنده تون لذت بردم .
ولی جالبه من میخواستم سنتور تهیه کنم مثلا توی همین سایتهای دیوار و شیپور نگاه کردم متوجه شدم که چقد اختلاف قیمت وجود داره. شاید خرید سنتور برای همه علاقه مندان به این ساز یه چالش بزرگ باشه ولی حداقل میدونم که هر کسی حاضر هزینه کنه ولی بتونه یه سنتوری بخری که پشیمونی توشن داشته باشه. من خودم سنتورم رو از یه سایت saaz24.com خریدم که مشاوره تخصیصی به صورت آنلاین میداد. یه کارسناس توی استدیو میاد همون سنتور که می بینی رو می نوازه که ما بتونیم صداشو بشنویم و کامل توضیح میده که نقاط ضعف و قوتش چیه.
من که از مطلب آموزنده تون لذت بردم .
سازباز یعنی هر سازی دوست دارید رو بخر و مطمئن باش از خرید عالیت. رایکا یعنی تبلیغات کلافه و خسته کننده رو بزار کنار. خشکشویی آنلاین حباب یعنی زندگی تر تمیز