26-08-2022, 01:49 PM
تدریس تعاملی،آموزش معکوس،آموزش الکترونیکی در مدارس هوشمند،دوره آموزش از راه دور،کلاسهاومدارس مجازی
کاربرد کامپیوتر در صنایع غذایی
|
26-08-2022, 01:49 PM
تدریس تعاملی،آموزش معکوس،آموزش الکترونیکی در مدارس هوشمند،دوره آموزش از راه دور،کلاسهاومدارس مجازی
26-08-2022, 01:57 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 02:31 PM، توسط Seyed ata mohseni.)
پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است. پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد. پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
26-08-2022, 02:58 PM
پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
26-08-2022, 04:01 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 04:02 PM، توسط Rasoul ahmadi.)
یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است
پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند
26-08-2022, 05:08 PM
پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه
26-08-2022, 05:20 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 05:24 PM، توسط Jahani jahani.)
سوال ۱ سوال ۱ بر اساس معیارهای همچون دقت و صحت اطلاعات بازیابی سریع اطلاعات قابلیت ردگیری روند نگارش ها و طبقه بندی آنها توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
سوال ۲. به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد هماهنگ سازی جستجو و هدایت دسترسی به وب ساماندهی جریان کار مدیریت دانش و خودکار سازی فرایندهای کسب و کار می پردازند. سوال ۳ میتوان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه و قطع در صنایع بزرگ مسجل شده است. سوال ۴. یکی از مهمترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی کمبود نسبی مهارت های مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است. (15-08-2022, 12:31 AM)Jahani jahani نوشته است: سلام تاثیر آی تی برا آموزش حسن جهانی تاثیر آی تی برا آموزش حسن جهانی
26-08-2022, 05:31 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 05:32 PM، توسط Rasoul ahmadi.)
پاسخ سوال 2:
به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است.
26-08-2022, 07:19 PM
(آخرین ویرایش: 26-08-2022, 07:19 PM، توسط Rasoul ahmadi.)
پاسخ سوال 1: بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند
27-08-2022, 01:17 AM
سوال ۱ بر اساس معیارهایی همچون دقت و صحت اطلاعات بازیابی سریع اطلاعات قابلیت ردگیری روند نگارش ها و طبقه بندی آنها توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد.
سوال ۲ به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد هماهنگ سازی جستجو و هدایت دسترسی به وب ساماندهی جریان کار مدیریت دانش و خودکار سازی فرایندهای کسب و کار می پردازند. سوال ۳ میتواند تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه و قدرت در صنایع بزرگ مسجل شده است ست. سوال ۴. یکی از مهمترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی کمبود نسبی مهارت های مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است
27-08-2022, 06:00 PM
پاسخ سوال 1:
بر اساس معیارهایی همچون: دقت و صحت اطلاعات، بازیابی سریع اطلاعات، قابلیت ردگیری روند نگارشها و طبقه بندی آنها، توانایی مشتریان نهایی در جستجو و ردیابی اطلاعات، دسترسی آسان و سریع آنان به اطلاعات و مرور اسناد الکترونیک ارزیابی کرد. پاسخ سوال 2: به مدیریت چرخه محتوا یا اسناد، هماهنگ سازی، جستجو و هدایت، دسترسی به وب، ساماندهی جریان کار، مدیریت دانش و خودکارسازی فرآیندهای کسب و کار می پردازند. پاسخ سوال 3: می توان تاثیرات چشمگیر کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات را در صنایع غذایی و آشامیدنی در تولید و تدارکات مورد ملاحظه قرار داد. در زمینه بازاریابی و فروش نیز دستیابی به منافع قابل توجه فقط در صنایع بزرگ مسجل شده است. پاسخ سوال 4: یکی از مهم ترین دلایل نفوذ کمتر فناوری اطلاعات در میان صنایع غذایی و آشامیدنی، کمبود نسبی مهارتهای مربوط است که آن هم ناشی از اهتمام کم به آموزش در این زمینه است. |
|