14-01-2021, 07:19 PM
من تو سایت آمازون دیدم که شارژر بی سیم واسه اچ تی سی میفروشن ولی تو هیچکدوم از سایت های ایرانی نتونستم پیدا کنم. میدونید از کجا میتونم پیدا کنم و بخرم؟
شارژر اچ تی سی بی سم از کجا میتونم پیدا کنم؟
|
14-01-2021, 07:19 PM
من تو سایت آمازون دیدم که شارژر بی سیم واسه اچ تی سی میفروشن ولی تو هیچکدوم از سایت های ایرانی نتونستم پیدا کنم. میدونید از کجا میتونم پیدا کنم و بخرم؟
01-02-2022, 12:07 PM
جنس پریز مخفی یا توکار بهطور معمول از فلز آلومینیوم میباشد. از طرفی آلومینیوم در برابر آب مقاوم بوده و زنگ نمیزند. همچنین پلاستیک به کار رفته در جعبه پریز نیز از بروز حادثه و خطر ناشی از جرقه زدن و برقگرفتگی جلوگیری میکند. درواقع پوشش پلاستیکی مانند عایق عمل میکند.
در کنار موارد نام برده انواع مدلهای پریز توکار در رنگهای مختلفی از جمله مشکی و سیلور به بازار عرضه شدهاند و بدون شک هماهنگی آنها با رنگ کابینت میتواند در زیبا و مدرن جلوه دادن محیط بسیار تأثیرگذار باشد. پس پیشنهاد میکنیم که با توجه به رنگبندی فضای موردنظر طرح و رنگ مناسبی را از فروشگاه کابین نت شاپ خریداری کنید تا با جلوهی جدید در خانه خود مواجه شوید. |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
آیا استفاده از شارژر فندکی به باتری گوشی آسیب می رساند؟ | elnaz.moghimi | 0 | 704 |
08-02-2020, 04:03 PM آخرین ارسال: elnaz.moghimi |
|
مشکلاتی رایج که کولر گازی پیدا می کند | sahra | 1 | 891 |
05-10-2019, 03:10 PM آخرین ارسال: finaltechnic |
|
چگونه یک چاپخانه خوب پیدا کنیم؟ | bitan | 0 | 994 |
09-01-2019, 05:51 PM آخرین ارسال: bitan |