15-08-2023, 05:18 PM
برنامه مشاوره قبل از ازدواج برای افزایش دانش در مورد ازدواج اسلامی
اسلام نحوه انتخاب همسر ایده آل را تنظیم کرده و حقوق و تکالیفی را که پس از ازدواج انجام می شود، توضیح می دهد. اما افزایش طلاق در اندونزی نشانه عدم آمادگی زن و شوهر برای حقوق و تکالیفشان در انجام وظایفشان است. مشاوره آمادگی قبل از ازدواج از منظر اسلام به منظور افزایش آگاهی در مورد خانواده های سکینه، مواضع و رحمه انجام می شود تا آنها را برای انتخاب شریک زندگی و مسئولیت پذیری در ازدواج آماده کنند. در این مشاوره مضامین جالبی از جمله مفهوم انتخاب شریک زندگی، روند تعارف و ختبه، حقوق و تکالیف زن و شوهر و تربیت فرزندان با تقوا از منظر اسلامی و روانی ارائه می شود. شرکت کنندگان مشاوره، نوجوانان دیررس و جوانان مجرد، اعم از زن و مرد بودند. نتایج مشاوره نشان داد که آگاهی شرکت کنندگان در زمینه آمادگی قبل از ازدواج از دیدگاه اسلام افزایش یافته است.
قبل از ازدواج عروسی؛ اسلام؛ مشاوره
برنامه ترویج پیش از ازدواج دیدگاه اسلامی برای افزایش دانش ازدواج اسلامی
خلاصه
اسلام نحوه انتخاب همسر ایده آل را تنظیم می کند و حقوق و تکالیفی را که بعد از ازدواج انجام می شود توضیح می دهد. این در حالی است که افزایش آمار طلاق در اندونزی نشان از عدم آمادگی زوجین در قبال حقوق و تکالیف خود در انجام وظایف است. آموزش مقدمات پیش از ازدواج از دیدگاه اسلام به منظور افزایش آگاهی نوجوانان متاخر از مفهوم سکینه، مواضع، و رحمه و همچنین آمادگی آنان برای انتخاب شریک زندگی بر اساس موازین اسلامی و اندیشیدن بیشتر به مسئولیت در ازدواج انجام شده است. زندگی در این برنامه مضامین جالبی مانند مفهوم همسرگزینی، روند تعارف و خطبه، حقوق و تکالیف زن و شوهر و مسائل فرزندان از دیدگاه اسلام و روانشناسی ارائه می شود. شرکت کنندگان، نوجوانان متاخر و جوان مجرد، اعم از زن و مرد هستند. نتایج به دست آمده حاکی از افزایش آگاهی شرکت کنندگان در رابطه با مفهوم ازدواج در دیدگاه اسلام است.
کلیدواژه: پیش از ازدواج ازدواج؛ اسلام؛ تحصیلات
قبل از ازدواج، ازدواج، اسلام، مشاوره
راهنمای فنی مشاوره برای عروس های آینده نگر
همانطور که همه می دانیم در رابطه بین جنس مخالف طبیعت هر انسانی است، از آشنایی شروع می شود و سپس ازدواج یا معرفی شدن به ازدواج. ازدواج (در ویکیپدیای اندونزیایی) یک مراسم عقد ازدواج است که توسط دو نفر با هدف رسمی کردن پیوندهای زناشویی بر اساس هنجارهای اجتماعی انجام میشود. مراسم عروسی با توجه به سنت، قومیت و قوم، مذهب، فرهنگ و طبقه اجتماعی دارای تنوع و تنوع زیادی است. طبق قانون شماره 1 مصوب 1353 در مورد ماده 1 ازدواج، پیوند جسمی و معنوی زن و مرد به عنوان زن و شوهر با هدف تشکیل خانواده (خانوار) سعادتمند و جاودانه بر اساس اعتقاد به یک خدای برتر. تشکیل خانواده به معنای تشکیل یک واحد اجتماعی کوچک متشکل از زن، زن و فرزندان است. تشکیل خانواده سعادتمند ارتباط تنگاتنگی با فرزندان دارد که هدف ازدواج است، نفقه و تحصیل حقوق و تکالیف هر دو والدین است.
خانواده کوچکترین سازمان جامعه است که تعیین کننده خوبی ها و بدی های جامعه یا نسل های آینده خواهد بود. خانواده اولین مدرسه برای هر فرد است، بنابراین بسیار خواسته می شود که هر فردی بهترین مدرسه اول را داشته باشد. اگر اعضای خانواده به طور کامل نقش و مسئولیت خود را درک نکنند، حل و فصل اختلافات یا سایر مسائلی که برای خانواده آنها پیش آمده دشوار خواهد بود. ازدواج پس از ملاحظات مختلف از سوی طرفین اتفاق می افتد، اما مشکلات متعددی اغلب قبل از عروسی و حتی پس از انجام ازدواج رخ می دهد. اعضای خانواده باید نقش و تعهدات مربوطه خود را برای حل و فصل اختلافات یا سایر مسائلی که برای خانواده آنها پیش می آید درک کنند.
در این عصر جهانی، مشکلی که وزارت دین با آن مواجه است، آمار مداوم طلاق است. طلاق ناشی از عوامل بسیاری است، از تقلب، ناهماهنگی گرفته تا عوامل اقتصادی. از منابع ملی که به دست می آوریم، در حال حاضر اندونزی یکی از کشورهایی است که نرخ طلاق نسبتاً بالایی دارد، حتی بزرگترین موارد ازدواج در جهان است که 10 درصد آنها به طلاق ختم می شود، از قضا دوباره موارد طلاق. که 70 درصد آنها به دلیل عدم تأمین نیازهای اقتصادی خانواده توسط زوج (دعوی طلاق) و 80 درصد از عوامل طلاق را زوج های جوان (ازدواج زیر 5 سال) تشکیل می دهند.
مشاوره ازدواج