08-07-2020, 04:35 PM
نکات مهم انتخاب رشته سراسری 99
قطعا با ایجاد [font=Helvetica]رشته های بدون کنکور دانشگاه سراسری[/font] راه برای ورود به دانشگاه ها در هر یک از گروه های آزمایشی باز شد. اما این موضوع بدین معنا نمی باشد که دانشگاه های سراسری از اهمیت کمی برخوردار باشند. ورود به دانشگاه های دولتی (روزانه و شبانه) هنوز هم بسیار سخت می باشد. به همین دلیل برای ورود به این دانشگاه ها اطلاع از 20 نکته طلایی انتخاب رشته سراسری موفق برای کسب موفقیت نهایی پس از تلاش یک ساله در کنکور ضروری است.
شرایط و نحوه انتخاب رشته کنکور سراسری 99 و تفاوت هایی که با سایر انتخاب رشته های دیگر دارد موجب شده است که این تفاوت ها باعث سردرگمی داوطلبان شود و همین مسئله بر قبولی در انتخاب رشته و همچنین نحوه انتخاب رشته تاثیر گذار می باشد. بهتر است نگران این موضوع نباشید زیرا ما قصد داریم به شما کمک نماییم تا بتوانید به بهترین شکل ممکن به انتخاب رشته کنکور دست بزنید و در همان رشته ای که آرزوی آن را داشته اید پذیرفته شوید.
20 نکته طلایی انتخاب رشته سراسری موفق
20 نکته طلایی انتخاب رشته سراسری موفق
اگر می خواهید نتیجه زحمات خود را ببینید و یا اینکه در رابطه با تمامی تلاش هایی که داشته اید به نتیجه دلخواه دست پیدا کنید، حتما باید اصولی را رعایت نمایید. این اصول با توجه به تمامی انتخاب رشته های موفق تهیه شده است و به همین دلیل در صورت رعایت تمامی مواردی که در رابطه با انتخاب رشته کنکور سراسری 99 ذکر شده است می توانید به بهترین شکل ممکن در رشته مورد علاقه خود پذیرفته شوید.
آنچه در ادامه ذکر خواهد شد شامل تمامی موارد نمی باشد. ما برخی از موارد را که شما لازم است رعایت نمایید را ذکر نموده ایم و سایر موارد 20 نکته طلایی انتخاب رشته سراسری موفق را می توان اموری دانست که مشاوران انتخاب رشته سراسری به انجام می رسانند به همین دلیل بخش مهمی از کار شما به مشاوران واگذار می شود که یکی از مهم ترین آنها انجام تست های شخصیت برای انتخاب یک رشته متناسب با شخصیت شما می باشد.
1. علایقتان را در نظر بگیرید
یکی از نکات مهمی که باید برای انتخاب رشته مد نظر قرار دهید توجه به علایقتان می باشد، برخی از داوطلبان بدون توجه به علایقشان تنها به قبولی در دانشگاه فکر می کنند. این موضوع زمانی نمود می یابد که شما در همان رشته پذیرفته می شوید و هیچ علاقه ای به رشته خود ندارید و نتیجه آن همین مدارکی است که بسیاری از دانشجویان پس از فارغ التحصیلی دریافت می کنند و هیچ اطلاع و تخصصصی در رشته خود ندارند.
2. به نحوه پذیرش رشته مورد نظر توجه کنید
همانطور که می دانید شرایط پذیرش در هر یک از رشته ها متفاوت می باشد. به عنوان مثال نحوه گزینش برای برخی از رشته ها به صورت کشوری می باشد و برای برخی دیگر از رشته ها به صورت قطبی و ناحیه ای می باشد. در هر صورت باید توجه داشته باشید که تراز و نمره شما در زیر گروه مربوطه و همچنین سهمیه مربوطه چند است و آیا می توانید در اولویت پذیرش برای رشته مورد نظر قرار گیرید؟
3 زمان را مدیریت کنید
همانطور که می دانید مهلت در نظر گرفته شده برای انتخاب رشته محدود می باشد. به همین دلیل امکان انتخاب رشته با تمامی حساسیت ها تنها تا زمان مقرر امکان پذیر خواهد بود. منظور ما از زمان زمانی است که شما باید برای مطالعه دفترچه داشته باشید. همچنین زمانی که برای مشورت و وارد نمودن کد ها در سامانه سنجش و آموزش کشور را باید در نظر بگیرید و در این کار به هیچ عنوان تعلل نکنید.
4. دفترچه را به صورت دقیق مطالعه کنید
همانطور که در اطلاعیه ها و دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری ذکر شده است، رعایت تمامی قوانین و اصول برای انتخاب رشته ضروری است . با توجه به اینکه هر ساله برخی از رشته ها به صورت جدید وارد دفترچه می شوند و یا اینکه برخی از شرایط تغییر می نمایند، به همین دلیل در صورت عدم اطلاع شما از این شرایط دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و همچنین سازمان سنجش هیچ گونه تعهدی در قبال این موضوع نخواهند داشت و به همین دلیل مسئولیت آن متوجه شخص داوطلب می باشد.
5. بررسی بازار کار مهم ترین قسم انتخاب رشته کنکور سراسری
در گذشته ادامه تحصیل یک ضرورت محسوب نمیشد و به همین دلیل افرادی که به دنبال ادامه تحصیل بودند، تنها هدف آنان یافتن کاری در آینده که شرایط بهتر و زحمت کمتر را موجب شود بود. اما امروزه شرایط کاملا تغییر نموده است. ولی باز هم با همین اوصاف شما در صورتی خواهید توانست موفقیت لازم را به دست آورید که پس از فارغ التحصیلی در رشته مرتیط با خود مشغول به کار شوید.
6. از چارت درسی رشته مورد نظر مطلع شوید
برخی از رشته ها ممکن است با توجه به عنوان و ظاهری و نام آنها نوع خاصی از معنا را برای داوطلبان تداعی نمایند. و به همین دلیل داوطلبان انتخاب رشته کنکور سراسری 99 نیز همین رشته ها را انتخاب نمایند. اما پس از ورود به دانشگاه متوجه این تناقض و تضاد در این مورد می شوند. به همین دلیل این موضوع با گذشت زمان آنان را دچار مشکل خواهد نمود. برای جلوگیری از بروز این مشکل بهتر است که قبل از پذیرش از چارت درسی رشته انتخابی خود اطلاع یابید.
7. از دانشگاه های شرایط خاص اطلاع یابید
برخی از دانشگاه ها مانند شهید رجایی و دانشگاه هایی که وابسته به وزارت اطلاعات و یا نیروی انتظامی هستند، شرایطی را برای پذیرش و همچنین استخدام و تحصیل داوطلبان در نظر می گیرند که می توان این دانشگاه ها را جزو دانشگاه های دارای شرایط خاص دانست. به عنوان مثال یکی از شرایط تعیین شده برای پذیرفته شدگان عدم نیاز به گذراندن خدمت سربازی برای آقایان و همچنین اعطای حقوق به داوطلبان می باشد.