29-09-2020, 01:09 AM
(آخرین ویرایش: 29-09-2020, 01:20 AM، توسط شقایق اسماعیلی.)
[font=Arial, sans-serif]پردیس فناوری کیش_طرح مشاوره صنعت و مدریت_دپارتمان محیط زیست[/font]
۸ راهکار ساده برای مدیریت پسماندهای خانگی
سرانه تولید پسماند در کشور آنقدر بالا است که بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان تهران، هر تهرانی در سال بیش از ۳۱۰ کیلوگرم پسماند شهری تولید میکند همچنین روزانه نزدیک به ۸۵۰۰ تن پسماند در شهر تهران تولید میشود که از این میزان حدود ۶۵ درصد آنها زبالههای «تر» هستند.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، در کشور ما روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی تولید میشود که از این میزان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پسماند خشک قابل بازیافت است که تنها ۹ درصد آن وارد چرخه بازیافت میشود. درحالی سرانه تولید پسماند در کشور ما از سایر نقاط جهان بالاتر است که با رعایت برخی نکات ساده میتوان میزان تولید پسماندهای عادی را کنترل و به سلامت خود و محیط زیست کمک کنیم. در ادامه ۸ نکته که «کمپین پس از این» به آنها اشاره کرده، آورده شده است.
*پیش از خیس کردن ظروف کثیف، باقی مانده مواد غذایی را درون سبد آبگیری بریزید.
*هنگام شستن ظروف غذا سبد آبگیری را خارج از سینک و دور از جریان آب قرار دهید.
*از تخلیه بلافاصله سبد آبگیری پر شده پرهیز کنید تا رطوبت اضافی آن تخلیه و تبخیر شود.
*تا حد امکان مواد غذایی درون بسته بندیهای شیشهای، پلاستیکی و فلزی را تا انتها مصرف کنید.
*کمی آب درون بسته بندیهای شیشهای، پلاستیکی و فلزی مواد غذایی بریزید و با چند تکان بدنه داخلی ظرف را تمیز کنید.
*از آب خاکستری (فاضلاب خانگی به جز خروجی سرویس بهداشتی ) میتوان برای شست و شوی بسته بندی و خیس کردن ظروف غذای نهار یا شام استفاده کرد.
* پس از این از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکنیم.
*برای نظافت منزل از دستمالهای پارچهای قابل شست و شو استفاده کنیم.
1399/6/8
http://kishindustry.com
۸ راهکار ساده برای مدیریت پسماندهای خانگی
سرانه تولید پسماند در کشور آنقدر بالا است که بر اساس اعلام اداره کل محیط زیست استان تهران، هر تهرانی در سال بیش از ۳۱۰ کیلوگرم پسماند شهری تولید میکند همچنین روزانه نزدیک به ۸۵۰۰ تن پسماند در شهر تهران تولید میشود که از این میزان حدود ۶۵ درصد آنها زبالههای «تر» هستند.
به گزارش سایت خبری محیط زیست ایران (IENA)، در کشور ما روزانه ۵۸ هزار تن پسماند عادی تولید میشود که از این میزان بین ۱۵ تا ۲۰ درصد پسماند خشک قابل بازیافت است که تنها ۹ درصد آن وارد چرخه بازیافت میشود. درحالی سرانه تولید پسماند در کشور ما از سایر نقاط جهان بالاتر است که با رعایت برخی نکات ساده میتوان میزان تولید پسماندهای عادی را کنترل و به سلامت خود و محیط زیست کمک کنیم. در ادامه ۸ نکته که «کمپین پس از این» به آنها اشاره کرده، آورده شده است.
*پیش از خیس کردن ظروف کثیف، باقی مانده مواد غذایی را درون سبد آبگیری بریزید.
*هنگام شستن ظروف غذا سبد آبگیری را خارج از سینک و دور از جریان آب قرار دهید.
*از تخلیه بلافاصله سبد آبگیری پر شده پرهیز کنید تا رطوبت اضافی آن تخلیه و تبخیر شود.
*تا حد امکان مواد غذایی درون بسته بندیهای شیشهای، پلاستیکی و فلزی را تا انتها مصرف کنید.
*کمی آب درون بسته بندیهای شیشهای، پلاستیکی و فلزی مواد غذایی بریزید و با چند تکان بدنه داخلی ظرف را تمیز کنید.
*از آب خاکستری (فاضلاب خانگی به جز خروجی سرویس بهداشتی ) میتوان برای شست و شوی بسته بندی و خیس کردن ظروف غذای نهار یا شام استفاده کرد.
* پس از این از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی استفاده نکنیم.
*برای نظافت منزل از دستمالهای پارچهای قابل شست و شو استفاده کنیم.
1399/6/8
http://kishindustry.com