01-09-2019, 10:30 AM
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی 99
وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت را برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به تحریر درآورده ایم.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کنکور کارشناسی ارشد 99
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی نسبت به ثبت نام ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد. جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.
نام رشته
مدارک مورد پذیرش
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی 99
هر ساله با آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.
معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن ، جی ، ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
میکروبیولوژی مواد غذایی ؛ فریزر ، ترجمه علی مرتضوی و کاشانی نژاد ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد.
میکروبیولوژی مواد غذایی ، ام آر ، آدامز و ام موس . ترجمه سید علی مرتضوی و علیرضا صادقی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
میکروب های بیماری زا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مواد غذایی . نوشته دکتر ودود رضویلر ، انتشارات دانشگاه تهران
Fundamental food Microbiology, Ray. B. CRC. 2114
Food borne diseases. Cliver, D.O, and Riemann, II Academic press 2112
Dctecting pathogens in food. Meekin, M.C. CRC. 2113
شیمی مواد غذایی
شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی ، شرکت سهامی انتشار
کنترل کیفی و آزمایش های شیمیایی مواد غذایی ، دکتر پروانه ، انتشارات دانشگاه تهران
Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2119
اصول نگهداری مواد غذایی
اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی ، دکتر حسن فاطمی ، شرکت سهامی انتشار
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه ، دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده ، انتشارات دانشگاه تهران
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی
سم شناسی مواد غذایی ، دکتر چراغعلی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا…
اصول بهداشت مواد غذایی ، دکتر رکنی ، انتشارات دانشگاه تهران
شیر و فرآورده های آن ، دکتر کریم ، انتشارات جهاد دانشگاهی
اصول و روش های تولید سوسیس و کالباس ، محمدی و حسینی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
Meat Processing kerry and Ledward, CRC. 2111
– Environmcntal Engineering and sanitation. Part: food protection. Salvato, J. Nemerow. N.L. and Agardy, F.J. 2113
Essential of food safety and sanitation . Meswane, D. Rue, N.Linton, R. 2113
Food safety : Contaminants and Toxins Dmello J.P 2113
Safety in the agri-food chain. Luming P.A, devlieghere, F. and . R Wegningen Academic publishers 2116
زبان انگلیسی عمومی
Anderson, A. Active Skills for Reading (Vols. 1-4). USA: Thompson. 2008
KIRN, e. and Hartman, P. Interaction: Reading. McGraw-Hill. 2007
انتشارات سمت (1391) Atai, M.R. Shoja, J. Kafshgarsouteh, M. and Zolghadri, M. English for the Students o f Medicine. Tehran: SAMT. 2013
.Seal, B. Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing. Cambridge Uni .press 2000
Shokrpour, N. and Mehbudi, A. Improving Reading Skills. Tehran: Jangal Publications
. Markstein, L. and Hirasawa, L. Developing Reading Skills (Vol. 1-3). Cambridge press un
ضرایب دروس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99
به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.
دروس امتحانی
ضرایب
میکروب شناسی مواد غذایی
2
اصول نگهداری مواد غذایی
2
شیمی مواد غذایی
2
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی
2
زبان عمومی
2
علاقه مندانی که در زمان برگزاری کنکور ارشد وزارت بهداشت در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در آزمون شرکت نموده اند با انتشارنتایج کنکورارشد وزارت بهداشت 99 می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 99 شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
وزارت بهداشت ، درمان و آموزش کشور هر ساله با هدف تامین نیروهای متخصص و متعهد اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد می نماید. آن دسته از داوطلبان واجد شرایط ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت که قصد دارند مقطع کارشناسی ارشد خود را در گروه پزشکی آغاز نمایند باید در اواخر بهمن ماه با مراجعه به سایت رسمی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور نسبت به نام نویسی خود اقدام کنند.
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از پرمتقاضی ترین آزمون هایی است که هر ساله در کشور برگزار می گردد و رقابت تنگاتنگی را میان داوطلبان به وجود می آورد. یکی از عواملی که در موفقیت داوطلبان تاثیر بسزایی دارد آگاهی از منابع آزمون و ضرایب آن ها است که به دلیل اهمیت این موضوع ما در این مقاله منابع کنکور ارشد وزارت بهداشت را برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به تحریر درآورده ایم.
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی می بایست آخرین چاپ یا ترجمه منبع درسی خود را مورد مطالعه قرار دهند.
مدارک تحصیلی مورد پذیرش رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کنکور کارشناسی ارشد 99
داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی که قصد دارند در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی نسبت به ثبت نام ارشد وزارت بهداشت اقدام نمایند باید مدارک فارغ التحصیلی آن ها با مدارک اعلام شده از سوی وزارت بهداشت برای پذیرش در این رشته همنام باشد. جدول زیر شامل مدارک مورد پذیرش رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی طبق اعلام وزارت بهداشت می باشد.
نام رشته
مدارک مورد پذیرش
بهداشت و ایمنی مواد غذایی
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی 99
هر ساله با آغاز ثبت نام کارشناسی ارشد ، مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور منابع آزمون رشته های گروه پزشکی را در سایت رسمی خود اعلام می نماید. منابعی که در جدول زیر مشاهده می کنید طبق اعلام وزارت بهداشت برای رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی به نگارش درآمده اند که می توانید نسبت به تهیه و مطالعه آن ها اقدام نمایید.
معرفی منابع از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به معنی انحصار و محدودیت منابع نمی باشد و شرکت کنندگان می توانند برای تسلط بیشتر ، منابع گسترده تری را مورد مطالعه قرار دهند.
منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی
میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن ، جی ، ترجمه علی مرتضوی و ضیاء الحق ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
میکروبیولوژی مواد غذایی ؛ فریزر ، ترجمه علی مرتضوی و کاشانی نژاد ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد.
میکروبیولوژی مواد غذایی ، ام آر ، آدامز و ام موس . ترجمه سید علی مرتضوی و علیرضا صادقی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد
میکروب های بیماری زا در مواد غذایی و اپیدمیولوژی مواد غذایی . نوشته دکتر ودود رضویلر ، انتشارات دانشگاه تهران
Fundamental food Microbiology, Ray. B. CRC. 2114
Food borne diseases. Cliver, D.O, and Riemann, II Academic press 2112
Dctecting pathogens in food. Meekin, M.C. CRC. 2113
شیمی مواد غذایی
شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی ، شرکت سهامی انتشار
کنترل کیفی و آزمایش های شیمیایی مواد غذایی ، دکتر پروانه ، انتشارات دانشگاه تهران
Food Chemistry, Belitz, II.D, Grosh W, Schieberle, P. Springer- veriag Berlin press, 2119
اصول نگهداری مواد غذایی
اصول تکنولوژی نگهداری مواد غذایی ، دکتر حسن فاطمی ، شرکت سهامی انتشار
عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه ، دکتر ایماندل و دکتر صادق زاده ، انتشارات دانشگاه تهران
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی
سم شناسی مواد غذایی ، دکتر چراغعلی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا…
اصول بهداشت مواد غذایی ، دکتر رکنی ، انتشارات دانشگاه تهران
شیر و فرآورده های آن ، دکتر کریم ، انتشارات جهاد دانشگاهی
اصول و روش های تولید سوسیس و کالباس ، محمدی و حسینی ، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
Meat Processing kerry and Ledward, CRC. 2111
– Environmcntal Engineering and sanitation. Part: food protection. Salvato, J. Nemerow. N.L. and Agardy, F.J. 2113
Essential of food safety and sanitation . Meswane, D. Rue, N.Linton, R. 2113
Food safety : Contaminants and Toxins Dmello J.P 2113
Safety in the agri-food chain. Luming P.A, devlieghere, F. and . R Wegningen Academic publishers 2116
زبان انگلیسی عمومی
Anderson, A. Active Skills for Reading (Vols. 1-4). USA: Thompson. 2008
KIRN, e. and Hartman, P. Interaction: Reading. McGraw-Hill. 2007
انتشارات سمت (1391) Atai, M.R. Shoja, J. Kafshgarsouteh, M. and Zolghadri, M. English for the Students o f Medicine. Tehran: SAMT. 2013
.Seal, B. Academic Encounters: Reading, Study Skills and Writing. Cambridge Uni .press 2000
Shokrpour, N. and Mehbudi, A. Improving Reading Skills. Tehran: Jangal Publications
. Markstein, L. and Hirasawa, L. Developing Reading Skills (Vol. 1-3). Cambridge press un
ضرایب دروس رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت 99
به دلیل رقابت تنگاتنگی که داوطلبان کارشناسی ارشد گروه پزشکی با یکدیگر دارند اطلاع از ضرایب دروس امتحانی برای عملکرد بهتر داوطلبان موثر می باشد. به این دلیل که داوطلبان می توانند ساعت مطالعه بیشتری را به دروس با ضرایب بالا اختصاص دهند.
دروس امتحانی
ضرایب
میکروب شناسی مواد غذایی
2
اصول نگهداری مواد غذایی
2
شیمی مواد غذایی
2
کلیات بهداشت و ایمنی مواد غذایی
2
زبان عمومی
2
علاقه مندانی که در زمان برگزاری کنکور ارشد وزارت بهداشت در رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی در آزمون شرکت نموده اند با انتشارنتایج کنکورارشد وزارت بهداشت 99 می توانند کارنامه اولیه خود را دریافت نمایند. داوطلبانی که با توجه به مندرجات کارنامه خود حد نصاب علمی لازم را کسب نموده اند یا به عبارتی مجاز به انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 99 شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به ثبت کد رشته محل های مورد نظر خود در زمان مربوطه اقدام نمایند.
نقلقول: برای کسب اطلاعات بیشتر درباره منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی با مشاوران ایران مشاوره تماس حاصل نمایید.ساعت تماس از 8 صبح الی 12 شب حتی ایام تعطیل و از طریق تلفن های ثابت –
نقلقول: تماس از استان تـهران: 9092305538
تماس از سایر استان ها: 9099072938 - 9099071647
در صورت عدم دسترسی به تلفن ثابت و یا دریافت بسته تخفیف مشاوره کلیک کنید
سوالات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید…
منبع : منابع کنکور کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی