23-11-2018, 04:09 AM
(آخرین ویرایش: 23-11-2018, 04:11 AM، توسط fatemehghazanfariyan.)
داستان تلخ کم حرفی و دلایل کم حرفی
ادامه....
در این مقاله به دلایل کم حرفی می پردازیم.
درست آنسوی معضل پر حرفی یک مشکل بزرگ وجود دارد و آن کم حرفی افراطی است!
اگر شما بیش از اندازه کم حرف باشید و با مشکلاتی مثل خجالتی بودن و کم حرف زدن در جمع و … دست و پنجه نرم کرده باشید میدانند که من دقیقاً از چه چیزی صحبت میکنم…
درست آنسوی معضل پر حرفی یک مشکل بزرگ وجود دارد و آن کم حرفی افراطی است!
اگر شما بیش از اندازه کم حرف باشید و با مشکلاتی مثل خجالتی بودن و کم حرف زدن در جمع و … دست و پنجه نرم کرده باشید میدانند که من دقیقاً از چه چیزی صحبت میکنم…
وقتی شما کمتر از آنچه لازم است صحبت کنید، بدون شک فرصتهای بسیاری را از دست خواهید داد و البته شاید از نظر کسانی که از شما شناخت کافی ندارند، فردی بی هنر و بدون توانمندی خاص به شمار بروید.
فکر میکنم کاریکاتور زیر به اندازه کافی گویای داستان تلخ کم حرفی باشد:
وقتی مقوله کم حرفی به میان میآید، داستانهای متعددی به ذهنم خطور میکند اما چند داستان هستند که به نظرم هیچگاه از ذهنم پاک نمیشود، اولین داستان، داستان مردی جوان بود که در یک کارخانه بسیار بزرگ در جنوب کشور فعالیت میکرد و گفته بود که تنها بعد از گذشت چند ماه از عقدش، همسرش بیان کرده که میخواهد از او جدا شود و دلیل این موضوع را این بیان کرده که:[img=800x0]https://www.bishtarazyek.com/userfiles/Article/%D8%A7%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%20%DA%A9%D9%85%20%D8%AD%D8%B1%D9%81%DB%8C.jpg[/img]
تو مرد نیستی! تو که نمیتونی حرف بزنی و حقت رو بگیری چطوری میتونی مرد زندگی من باشی و ….
داستان تلخ دیگری که از کم حرفی به خاطر دارم، داستان دخترکی ۱۵ ساله بود که....ادامه....