16-09-2018, 01:58 PM
نقلقول:
1- استاندارد لباس کار EN ISO 20471
آشنایی با گواهی استاندارد EN ISO 20471 ( لباس کار نمایان در شب یا شبرنگ دار )
امروزه در تمامی صنایع کشور ، کارکنان می بایست لباس کار بر تن داشته باشند. لباسی که در شب دید داشته باشد مربوط به صنایعی می باشد که در مجاورت ترافیک ( محل عبور وسایل نقلیه ) ، کار با جرثقیل ها و سایر وسایل موتوری و نیز کارهایی که در تاریکی سرو کار دارند. در واقع استفاده از استاندارد EN ISO 20471 در لباس کار سعید ، کارکنان را از خطرات احتمالی حفظ و کارگران می تواند بر روی کار خود تمرکز داشته باشند. کارکنان ، قابل مشاهده در شب ، در طول روز و از تمام زوایا حتی از ناحیه پشت قابل مشاهده هستند.
استاندارد EN ISO 20471 بین المللی است که شرایط لازم برای لباس های قابل مشاهده برای کارکنان در مناطق با خطر بالا را اعمال می کند. استفاده از لباسکار ایمنی مهم است و باید اولویت بندی شود. همچنین بسیار مهم است که پس از شستشو های مکرر قابلیت بازتاب نور لباس از بین نرود.
2- استاندارد لباس کار EN 342
گواهی EN 342 مخصوص لباسکارهایی می باشد که بهترین محافظت را در برابر سرما انجام می دهند. کار کردن در شرایط آب و هوایی سرد ، می بایست تاثیر گذار باشد بطوری که شما را بصورت مداوم گرم نگه دارد. به محیطی سرد گفته می شود که دارای رطوبت بهمراه باد و دمای زیر 5 درجه سانتیگراد باشد. در واقع برای بدست آوردن بهترین محافظت ، همواره از خیس شدن لباس کار می بایست جلوگیری شود و از سایر لوازم حفاظتی شامل دستکش و کلاه بافتی برای جلوگیری از هدر رفتن حرارت بدن استفاده کنیم.همچنین برای بهترین روش محافظت ممکن ، بهتر است قسمت های از لباس شامل مچ دست جمع شده باشد.
3- استاندارد لباس کار EN 343
استاندارد EN 343 شما را در برابر باد و آب و هوا محافظت می کند. این استاندارد حداقل ارزش یک لباس را نشان می دهد که می تواند در هر نوع آب و هوایی استفاده شود.
هنگامی که شما در شرایز جوی مختلفی مغشول به کار هستید ، یک لباس کار باید بهترین محافظت را در برابر باد و آی و هوا ارائه دهد. لباس کاری که مطابق استاندارد EN 343 تولید شده باشد ، شما را در برابر باران و برف محافظت می کند و همچنین اجازه می دهد پوست بدن شما به راحتی نفس بکشد و از تعرق اضافی بدن جلوگیری میکند.
4- استاندارد EN ISO 11611
استاندراد EN ISO 11611 کمترین الزامات ممکن را برای لباسکار تعریف میکند. بطوری که فرد را در برابر جوشکاری ، فرآیندهای مشابه بهمراه خطرات مربوطه محافظت کند.
لباس دارای این استاندارد ، ایمنی فرد را در برابر جرقه ، تماس حداقلی با آتش ، حفاظت از شوک های الکتریکی و تماس مختصر و تصادفی با کابلهای الکتریکی را به حداکثر میرساند. در واقع یک لباس کار خوب ، لباسی است که تمام قسمت های بدن را تحت پوشش خود قراد دهد. پوشش سراسری بدن فقط با لباس کار یکسره ( OVERAL ) و لباسکار دوتکه کاپشن و شلوار ( WORK-CLOTHES) میسر است. هنگام کار جوشکاری جرقه های زیادی ایجاد می شود ، توصیه میکنیم از حفاظت اضافی برای سر ، دست و جلوی لباس کار استفاده نمایید. همچنین لباسکار دارای این استاندارد از حداقل جیب برخوردار میباشد تا جرقه جوشکاری به آن گیر نکند.
5- استاندارد EN ISO 11612
استاندارد EN ISO 11612 مخصوص لباسکار هایی می باشد دارای مقاومت بالا در برابر حرارت و آتش هستند. البته محصولاتی که وظیفه ایمن نگه داشتن سر ، دست ها و غیره را بعهده دارند ، تحت پوشش این استاندارد قرار نمیگیرند. لباس کار تولید شده با این استاندارد مناسب برای کارگران صنعتی ، برق و غیره می باشد.
6- استاندارد EN ISO 15797
از استاندارد EN ISO 15797 برای نشان دادن مقاوت لباس کار در برابر فرآیند شستشو های صنعتی و خشک شدن بکار می رود. به عبارت دیگر لباس تولید شده با این استاندارد تضمین می کند که این محصول بدون هیچ مشکلی در روند شستشو و خشک کردن مقاومت کند.
7- استاندارد UV Standard 801
همانطور که از اسم این استاندارد مشخص است ، لباس کار تولید شده با برچسب UV ، در زمانی که شما بیرون از منزل کار میکنید ، پوست شما را در برابر اشعه مضرر خورشید حفظ میکند. همان طور که میدانید اشعه های خورشید بسیار قوی میباشد و براحتی میتواند از لباسهای معمولی عبور کند و در دراز مدت پوست شما را دچار آسیب کند ، پس اگر شما وقت زیادی را در بیرون مشغول به فعالیت هستید ، توضیه میشود از لباسکار UV ستفاده نمایید تا از پوست شما مراقبت کند. در واقع لباس که حاوی فاکتور UV می باشد ، میتواند به شما بگویید تا چه زمانی میتواند در معرض تابش خورشید قرار بگیرید بدون آنکه پوست شما متضرر شود. به عبارت دیگر لباسکار یو وی دار از کرم ضد آب پوست نیز مفیدتر و بهتر عمل می کند.