13-04-2024, 12:08 PM
خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج
خانه وبلاگ مقالات روانشناسی خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج
مرکز روانشناس
خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج که بیشتر به عنوان روان درمانی خانواده روانکاوانه شناخته می شود، به افراد در روابط صمیمی یا زناشویی کمک می کند. یک خانواده درمانگر روانکاوان با در نظر گرفتن نقش هر یک از شرکت کنندگان در سیستم خانواده با کل خانواده کار می کند و از این طریق به یافتن و از بین بردن علل مشکلات روانی به وجود آمده کمک می کند.
منظور از "خانواده" چیست؟
خانوادهدرمانگرها تشخیص میدهند که فرهنگها و گروههای اجتماعی مختلف نظرات متفاوتی در مورد سیستمهای خانواده دارند. خانواده درمانگران از کلمه "خانواده" برای توصیف هر گروهی از افراد استفاده می کنند که اعضای آن به یکدیگر اهمیت می دهند و خود را خانواده می دانند. آنها نه تنها با والدین و فرزندان، بلکه با عمه، عمو، خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ، پسر عمو، دوستان، همکاران - هر کسی که اعضای خانواده در سیستم خود مهم می دانند، کار می کنند.
آیا روانشناس و روان درمانگر خانواده فقط با خانواده کار می کنند؟
خیر آنها همچنین ممکن است با کودکان و بزرگسالان به صورت جداگانه کار کنند.
آنها می توانند با زوج های متاهل و سایر روابط سیستمیک کار کنند.
زیرا این نوع روان درمانی به اعضای خانواده، زوج ها و همه کسانی که به یکدیگر اهمیت می دهند این امکان را می دهد تا در محیطی امن وقایع، عواطف و مشکلات دشوار خانوادگی را بیان و تحلیل کنند. به یکدیگر کمک کنید تا تجربیات و دیدگاه های یکدیگر را درک کنند و همچنین نیازهای عزیزان را برای تقویت روابط و دستیابی به تغییرات مثبت در روابط و زندگی آنها ارزیابی کنید. اثربخشی خانواده درمانی در فراهم آوردن فرصتی برای تجزیه و تحلیل رویدادها و روابط مهم و یافتن بهترین مسیر رو به جلو است.
تحقیقات نشان می دهد که خانواده درمانی برای کودکان، جوانان و بزرگسالانی که طیف وسیعی از مشکلات و تجربیات را تجربه می کنند به همان اندازه مفید است.
مشکلاتی که خانواده درمانی معمولا به حل آنها کمک می کند
درگیری های خانوادگی، نزاع ها، ناتوانی در توافق و سازش.
زنا، سوء ظن و بی اعتمادی در ازدواج، عاشقان و معشوقه ها.
طلاق، استرس پس از طلاق، تصمیم به طلاق.
روابط با کودکان، مشکلات در تربیت فرزندان؛
روابط با سایر اعضای خانواده: نسل بزرگتر، پدر و مادر همسر، داماد و عروس، برادر و خواهر.
بسیاری از ازدواجها با شکست مواجه میشوند، زیرا به جای مراقبت از یکدیگر، شرکا از یکدیگر به عنوان ابزاری برای کنار آمدن با انزوای خود استفاده میکنند. - ایروین یالوم
خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج چگونه کار می کند؟
خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج 50 دقیقه طول می کشد و در فضایی دوستانه و محیطی راحت در مرکز روانشناسی خانواده در مسکو در بلوار تسوتنوی انجام می شود. من به عنوان یک روانشناس و روانکاو خانواده، تمام وقت، توجه و تخصص خود را صرف حل مشکل شما بر اساس تعدادی از قوانین خاص می کنم:
می توانید با شریک زندگی خود یا به تنهایی به جلسه مشاوره بیایید (در اینجا مهم است که درک کنید که اگر با هم جمع می شوید و زمان جلسه 50 دقیقه است ، زمان اختصاص داده شده به هر یک بر دو تقسیم می شود).
مدت زمان خانواده درمانی در صورت حضور همسران با هم (از 1 تا 5 جلسه) به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و در عین حال مدت زمان جلسه را دو برابر می کند.
همه اعضای خانواده که علاقه مند به حل یک موقعیت دشوار هستند می توانند به مشاوره مراجعه کنند.
نیازی به آماده شدن برای مشاوره با روانشناس خانواده نیست، اما من قطعاً به شما کمک خواهم کرد مکالمه را شروع کنید و آن را در مسیر درست هدایت کنید.
خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج یک گفتگوی گروهی (سه گانه) با ساختار خاص بین همسران و یک روانکاو است.
در طول جلسه، یک قاعده رازداری اعمال می شود: هیچ چیز در طول مشاوره برای افرادی که در این فرآیند شروع نشده اند فاش نمی شود.
خط پایانی: خانواده درمانی و مشاوره ازدواج در کرج به شما کمک می کند تا وضعیت بین همسران و در کل خانواده را عادی کنید. کمک های روانشناختی به خانواده ها یکی از زمینه های مهم در عملکرد روانشناختی من به عنوان روانشناس خانواده است. پس با خیال راحت همین الان تماس بگیرید و وقت بگیرید.
برچسب ها: خانواده
عکس پروفایل جان دو
درباره نویسنده: آنتون پومازکین
روانشناس بالینی متخصص، روانکاو و متخصص روابط بین فردی. من یک متخصص سلامت روان تایید شده، سلامت روان و مشکلات رفتاری را در بزرگسالان، نوجوانان و کودکان ارزیابی می کنم. من در کار خود از یک روش مدرن تحلیل روانشناختی استفاده می کنم که توسط سیستم بیمه درمانی تعدادی از کشورهای اروپایی به رسمیت شناخته شده است. بنابراین، اگر به خدمات باکیفیت روانشناس یا روانکاو در مسکو نیاز دارید، می توانید با خیال راحت از طریق این وب سایت یا با شماره
برای مشاوره ازدواج در کرج چه قبل و چه بعد از عروسی باید به روانشناس خانواده مراجعه کنید.
مردم الان آنقدر برای ازدواج عجله دارند که همه سختی های ازدواج را فراموش می کنند. اما ازدواج فقط به این معنی نیست که در عروسی بنشینید. این کمک و درک متقابل است. به خصوص دشوار است که مردمی را ببینیم که سال ها ازدواج را تحمل می کنند و هیچ کاری انجام نمی دهند. اینها دقیقاً همان افرادی هستند که باید به روان درمانی خانواده بروند. شاید حداقل به حرف او گوش کنند و بفهمند که ازدواج باید درست مثل خانه ساخته شود. شریک باید به جلسه برود. اگر اینطور نیست، پس شما ازدواج ندارید.
خانواده درمانی و مشاوره با روانشناس ازدواج برای هر خانواده ای که در آن تناقض بین همسران یا فرزندان وجود داشته باشد، ضروری است، زیرا تنها روانشناس خانواده به شما کمک می کند تا دلایل واقعی ایجاد درگیری یا تنش را بیان کنید.
زمانی یک روانشناس خانواده به دوستم کمک زیادی کرد که او با شوهرش رابطه سختی داشت و سوء تفاهم داشت. خانواده درمانی به آنها کمک کرد، که در طی آن آنها به سادگی شروع به صحبت آشکار در مورد آنچه که بین آنها اتفاق می افتد کردند.
درسته که بعضی وقتا فقط لازمه حرف بزنی...
در اینجا در روسیه، مراجعه به روانشناس خانواده در صورت بروز مشکلات روانی چندان رایج نیست، که حیف است. جلسات خانواده درمانی مانند این می تواند به بسیاری از خانواده ها کمک کند و از فروپاشی آنها جلوگیری کند. از این گذشته، یک روانشناس حرفه ای مانند هیچ کس دیگری نمی تواند علت واقعی مشکلات در خانواده و راه حل صحیح آن را ببیند.
یک نظر اضافه کنید