24-10-2023, 05:21 PM
خانه / خرید و فروش / معایب خرید آپارتمان؟
وقتی برای اولین بار یک آپارتمان خریدم، متوجه شدم که خرید ملک در صفادشت یک موضوع جدی است که نیاز به انگیزه صفر و استدلال منطقی زیادی دارد. به عنوان اولین بار، خریدار مجرد، خرید آپارتمان در صفادشت برای اولین خانه خود را انتخاب کردم. بسیاری از آن به کارهایی که در آن زمان میتوانستم انجام دهم و با شرایط من مناسب بود، مربوط میشد. من که خودم زندگی می کردم، ملکی می خواستم که امن و با کمترین ورودی و خروجی ممکن باشد!
اگر مطمئن نیستید که برای خرید آپارتمان در صفادشت یا خانه بروید، من معایب و مزایای خرید یک آپارتمان را فهرست کرده ام تا بتوانید دیدگاه متعادل خود را در مورد اینکه چگونه می خواهید ادامه دهید.
می توانید بدون هزینه دلالی در NoBroker یک آپارتمان بخرید و پس انداز کنید.
مزایای خرید آپارتمان
اولین مزیت آپارتمان این است که از یک خانه ارزان تر و ایمن تر است. با هزینههای نگهداری کم، آپارتمانها را نمیتوان از ابتدا ساخت، اما این مزیت را دارند که با پرداختهای برتر تزئین شدهاند. آپارتمانها هنوز فرصتی عالی برای معاشرت هستند و امکان تماس بیشتر با افراد دیگر را فراهم میکنند.
زندگی در آپارتمان یک گزینه مناسب برای کسانی است که توانایی پرداخت ماهانه وام مسکن را ندارند
زندگی در آپارتمان مالک را از نگرانی در مورد بیمه و نگهداری خانه رها می کند.
زندگی در یک آپارتمان سوراخی در جیب صاحب خانه نمی سوزاند زیرا لوله کشی، برق و سایر مشکلات رایج خانگی توسط صاحبخانه مراقبت می شود.
صاحبان آپارتمان نگران پیاده رو، سقف و سایر تعمیرات نیستند.
معایب خرید آپارتمان
دارایی اجاره ای: بزرگترین عیب داشتن یک آپارتمان این است که آنها ملک اجاره ای هستند (خانه ها معمولاً آزاد هستند). ملک اجاره ای به این معنی است که اجاره نامه ای وجود دارد که مسئولیت های شما را مشخص می کند، آنچه می توانید با ملک انجام دهید و یک عامل یا صاحبخانه مالک ملک واقعی است. هنگام خرید آپارتمان در صفادشت به شما می گویند که چه مدت در اجاره باقی مانده است، فروش آپارتمان با اجاره نامه کوتاه تر بسیار سخت تر است، در اصل این به این معنی است که شما حق دارید برای چند سال در ملک بمانید. اجاره نامه، اگرچه اجاره نامه تمدید می شود، اما ممکن است به نفع شما نباشد. هنگامی که 80 سال یا کمتر از اجاره باقی می ماند، تمدید آن مشکل گرانی می شود زیرا ارزش ازدواج را به خود جلب می کند، هر چه زمان کمتری از اجاره باقی بماند گران تر می شود.
هزینه های خدمات و اجاره زمین: آنچه با ملک اجاره ای ارائه می شود به این معنی است که شما هم هزینه خدمات و هم اجاره زمین را سالانه به صاحبخانه می پردازید، یا به هر حال شرایط پرداخت در اجاره نامه قید شده است. اجاره زمین از نظر هزینه متفاوت است، در حالی که هزینه های خدمات بسته به موقعیت آپارتمان شما، تعداد آپارتمان شما و نوع هزینه های تعمیر و نگهداری ممکن است بسیار متفاوت باشد. به عبارت دیگر. املاک دارای آسانسور شاهد افزایش شدید هزینه های خدمات هستند.
هزینه خدمات تمام هزینه های تعمیر و نگهداری را که ممکن است در طول سال شامل شود، تمیز کردن مناطق مشترک، سرویس نرم افزار درب / آسانسورها، هزینه های عامل مدیریت و غیره را تامین می کند.
بسیاری از آپارتمان ها با اجاره ماهانه کم، متراژ بسیار کمی دارند و در نتیجه فضایی تنگ برای فراهم کردن یک اتاق کوچک برای کل خانواده ایجاد می شود.
اکثر آپارتمان ها به حیاط، بالکن یا هر قسمت خصوصی و فضای باز دیگری دسترسی ندارند.
آپارتمان ها معمولاً در مجاورت همسایگان قرار دارند و حریم خصوصی کمتری ارائه می دهند و همچنین مقررات نگهداری و تعمیرات ارائه شده توسط صاحبخانه را ارائه می دهند و مالک باید قبل از به روز رسانی یا اضافه کردن تزئینات اضافی به آپارتمان اجازه بگیرد.
قبل از خرید آپارتمان، باید متراژ هر کدام را در نظر گرفت و در مورد هزینه هر فوت مربع فکر کرد.
تنها پس از دانستن معایب و مزایای خرید آپارتمان، خرید آپارتمان در صفادشت را برای خود انتخاب کنید.