23-09-2023, 06:20 PM
همه چیز درباره مشاوره با وکیل طلاق
وکیل نماینده کیم بورام
اطلاعات حقوقی
اطلاعات حقوقی
طلاق
اطلاعات طلاق
طلاق توافقی
دعوای بطلان/فسخ ازدواج
تقسیم اموال
دعوای زن زناکار
شاکی در دعوای زنا
متهم در دعوای زنا
دعوای تایید پدری
دعوای تایید پدری
اگر تصمیم به طلاق گرفتی
قبل از مشاوره طلاق چه چیزهایی را آماده کنیم
در هنگام مشاوره طلاق چه بخواهیم و چگونه مشاوره دریافت کنیم؟
با کدام وکیل طلاق مشورت کنم؟
اغلب از همان ابتدا دشوار است.
Haeon، یک موسسه حقوقی طلاق، نحوه دریافت مشاوره طلاق از وکیل را توضیح می دهد.
1. آمادگی قبل از مشاوره با وکیل طلاق
1) کسب اطلاعات عمومی در مورد طلاق
برای طلاق نیازی به متخصص بودن در قانون طلاق نیست، اما داشتن اطلاعات کلی در مورد طلاق برای مشاوره طلاق موثر بسیار مفید است.
اگر بدون اطلاع با یک وکیل طلاق مشورت کنید، بخش قابل توجهی از زمان مشاوره به توضیح کلی پرونده طلاق اختصاص می یابد و ممکن است نتوانید در مورد مطالبی که واقعا برای شما مهم است مشاوره دریافت کنید.
اما برای جلوگیری از اطلاعات نادرست از قبل توصیه می شود در کافی نت ها و ... مراقب اطلاعات به سبک کارتی باشید و بررسی کنید که مقاله توسط وکیل طلاق نوشته شده است و آگاهی کسب کنید.
به همه چیز در مورد مراحل طلاق بروید
2) مدارک طلاق از جمله دلایل تقصیر طرف مقابل را جمع آوری کنید
اگر احساس می کنید که درک خاصی از موضوعات کلیدی دعوای طلاق مانند تقسیم اموال، حضانت و نفقه دارید، با آرامش عیب طرف مقابل را که باعث از هم پاشیدگی ازدواج شده و شواهد مربوط به آن را جمع آوری و سازماندهی کنید. هیچ محدودیتی برای مدارک مرتبط از جمله پیامک، جزئیات پرداخت کارت اعتباری، عکس و فیلم وجود ندارد و حتی مدارک جمع آوری شده غیرقانونی می تواند به عنوان مدرک در پرونده های طلاق مدنی ارائه شود.
با این حال، صرف نظر از ارزش اثباتی شواهد غیرقانونی، ممکن است به دلیل جمع آوری شواهد غیرقانونی مشمول مجازات کیفری باشید، بنابراین باید از جمع آوری شواهد از طریق روش های غیرقانونی خودداری شود.
آیا مدارک جمع آوری شده غیرقانونی را می توان به عنوان مدرک در دادگاه پذیرفت؟
3) سهم من در شکل گیری دارایی های زناشویی را در نظر بگیرید
ادله مربوط به دلایل تقصیر طبیعتاً منجر به شواهدی در مورد اختلافات نفقه می شود. با این حال، بر خلاف نفقه در دادرسی طلاق، تقسیم اموال طلاق تنها به مشارکت در روند تشکیل اموال بستگی دارد و به علت از هم پاشیدگی رابطه زناشویی بستگی ندارد.
بنابراین، برای حکم مثبت تقسیم دارایی، شواهدی را آماده کنید که می تواند به طور مستقیم یا غیرمستقیم سهم شما را ثابت کند، مانند سرمایه گذاری در املاک و مستغلات و مدیریت پس انداز. بهویژه، برای زنان خانهدار که ارائه دادههای عینی مانند دادههای درآمد برایشان مشکل است، ایده خوبی است که نقشهای خود را در ارتباط با حفظ خانواده، از جمله تربیت فرزندان، سازماندهی کنند.
همه چیز در مورد تقسیم اموال طلاق (دعوی قضایی، نسبت، مطالبات، مالیات)
2. مشاوره با وکیل طلاق برای تصمیم گیری عاقلانه
مشاوره با وکیل طلاق باید با اعتماد به یک دوست صمیمی متفاوت باشد. اگر هدف از مشاوره با یک دوست، به اشتراک گذاشتن نگرانی ها و کسب آرامش خاطر باشد، مشاوره با وکیل طلاق از طریق مشاوره با یک متخصص با تجربه انباشته در دعاوی انجام می شود.① تشخیص نتیجه حقوقی و کاهش عدم اطمینان از وضعیت موجود. زیرا با کاهش آن، ② آرامش خاطر خواهید داشت و ③ خواهید توانست عاقلانه ترین تصمیم را بگیرید.
هنگامی که مشاوره طلاق شروع می شود، وضعیت خود را به اختصار توضیح می دهید.
در این زمان ممکن است محتوای توضیح داده شده توسط موکل فاقد اطلاعاتی باشد که برای تعیین طرح دعوی ضروری است، مانند حضانت، تقسیم اموال و میزان خرابی ازدواج، و وکیل طلاق از مشاور سؤال می کند. سوالات تکمیلی بر اساس قضاوت و تعیین وضعیت موجود از طریق پاسخ.تشخیص کلی به مشاور تحویل داده می شود. پس از آن، اگر مشاور سؤالی داشته باشد، سؤالات تکمیلی را از وکیل طلاق می پرسد، بازخورد دریافت می کند و مشاوره به پایان می رسد.
به عبارت دیگر، مشاوره طلاق به طور کلی شامل ① توضیح وضعیت توسط مشاور، ② سوالات اضافی از وکیل، ③ ارائه قضاوت وکیل، و در صورت لزوم، ④ سوالات و پاسخ های اضافی است.
هدف مشاوره طلاق دریافت بینش و راهبردهای حرفه ای یک وکیل طلاق به جای بازگشایی داستان های انباشته شده در دوران ازدواج است، بنابراین توضیح من در مورد وضعیت به طور خلاصه تنها نکات کلیدی را توضیح می دهد و هر گونه سوال در مورد قضاوت حقوقی وکیل را حل می کند. تمرکز بر این کارآمدترین راه برای دریافت مشاوره طلاق است.
3. به کدام وکیل طلاق مراجعه کنم؟
دفتر حقوقی Haeon با مشتریان ما است.
1) Haeon، یک شرکت حقوقی طلاق
وکیل طلاق یک وکیل حرفه ای است که تجربه و مهارت او در زمینه طلاق با سالها فعالیت و تجربه دعاوی مورد تایید کانون وکلای کرج قرار گرفته است. همانطور که در هنگام شکستگی نمی توانید متخصص گوش و حلق و بینی پیدا کنید، باید وکیل متخصص در نوع دعاوی مورد نیاز خود را پیدا کنید زیرا زمینه دعاوی حقوقی گسترده است. تفاوت زیادی در عمق درک دعوای طلاق در بین وکلای طلاق که فقط در پرونده های داخلی تخصص دارند وجود دارد.
این واقعیت تأیید می شود که وکلای واقعی به تخصص Haeon اعتماد دارند و پرونده های طلاق خود را به او واگذار می کنند . حرفه ای بودن Haeon بار دیگر با
2) وکلای خاص در زمینه طلاق و دعاوی خانواده (شورای اخلاق حقوقی)
برای انتخاب به عنوان وکیل طلاق باید سه شرط وجود داشته باشد: ① بیش از 3 سال سابقه وکالت، ② تجربه رسیدگی به بیش از 30 پرونده در زمینه مرتبط در مدت 3 سال و ③ تکمیل بیش از 14 ساعت آموزش در یک تخصص مرتبط
البته تشخیص وکیل متخصص در یک رشته به مدت سه سال کار آسانی نیست، اما اگر از سوی شورای اخلاق حقوقی در بین وکلای طلاق به عنوان “وکیل متخصص” معرفی شده باشید، بار دیگر تخصص شما قابل اثبات است.
بر اساس قانون وکالت، شورای اخلاق حقوقی ① وکلایی را که از کارمندان دولتی سابق و مقامات عالی رتبه دولتی هستند، و ② وکلای خاصی را که می توانند تأثیر قابل توجهی در زمینه خاصی داشته باشند، تعیین و مدیریت می کند. کسانی که حداقل 60 پرونده در 6 ماه (1) (بیش از 120 پرونده در سال) دریافت کرده اند و از بین آنها وکلایی که بیش از 2.5 برابر میانگین حق الوکاله کانون وکلای محلی که به آن تعلق دارند دریافت کرده اند انتخاب می شوند. .
این داستان Haeon است، یک شرکت حقوقی متخصص در امور داخلی که بر حوزه تخصصی دعاوی امور داخلی تمرکز دارد و بیش از 2.5 برابر میانگین تعداد وکلا در کانون وکلای سئول را بر عهده دارد .
3) از اولین مشاوره تا صدور حکم، دفتر حقوقی Haeon توسط کارشناسان مورد اعتماد من تشکیل شده است.
همچنین باید به دقت در نظر بگیرید که چه کسی مسئول و رسیدگی به پرونده شما است. بسیاری از وکلای نمایندگی وجود دارند که دارای رزومه و مشاغل چشمگیر هستند. با این حال، اگر مدیر دفتر مسئولیت کامل پرونده من را که پس از شنیدن مهارت و شهرت وکیل نماینده درخواست کردم، چه فکر می کنید؟
اگر شما یک دفتر وکالت با کارشناسانی هستید که از اولین مشاوره تا صدور حکم به آنها اعتماد دارم، می توانید به من اعتماد کنید و پرونده خود را به من بسپارید.
4) اگر طرف مقابل یک کسب و کار را اداره می کند یا صاحب یک شرکت غیر بورسی است، تنها راه حل این است که این کار را انجام دهید.
به نام خانواده، بسیاری از مشتریان ما تمام عمر خود را سخت کار کرده اند و در کنار هم ثروت اندوزی کرده اند، بدون تردید در هر کار دشواری. با این حال، وقتی ازدواج به هم میخورد، همسر میگوید تمام سهام این تجارت متعلق به اوست و میگوید: «تو کاری نکردی، پس دست خالی برو بیرون». من می خواهم با اندازه گیری ارزش مناسب کسب و کار سهم منصفانه خود را مطالبه کنم.
با موسسه حقوقی هائون امکان پذیر است.
ارزش گذاری شرکت های غیر بورسی یک تخصص حسابدار است و به ویژه شناسایی دارایی های پنهان از طریق تجزیه و تحلیل صورت های مالی در طی سالیان متمادی وظیفه ای است که تنها توسط حسابدارانی که بیش از 10 سال به عنوان حسابرس کشف تقلب کار کرده اند به درستی قابل انجام است.
تجزیه و تحلیل تجارت همسر به ارزش منصفانه آن برای تقسیم دارایی ضروری است، اما تنها چند شرکت حقوقی بزرگ، مانند کیم و چانگ، حسابدارانی دارند که در ارزیابی شرکت های غیر بورسی و حسابرسی های کشف تقلب تخصص دارند و دستمزد آنها بالاست. همچنین از ده ها میلیون تا صدها میلیون وون متغیر است.
موسسه حقوقی Haeon از یک شرکت حسابداری بزرگ و سومین شرکت بزرگ در دنیای تجارت است. ما از حقوق و دارایی مشتریان خود با هزینه های معقول با حسابداران حرفه ای متخصص در ارزیابی شرکت های غیر بورسی، تشخیص مدیریت داخلی و ممیزی های کشف تقلب محافظت می کنیم.
وقتی مردم برای مقابله با بحران زندگی خود به دنبال کمک هستند، همه ادعا می کنند که در زمینه خود بهترین هستند. اما در واقعیت، یک شرکت حقوقی با عملکرد برتر اجازه میدهد نتایج خود صحبت کنند.
از طریق مشاوره با کارشناسان
هوشمندانه ترین راه را برای انجام آن بیابید.
برای تعیین وقت مشاوره با وکیل نماینده اینجا را کلیک کنید
4. سوالات متداول هنگام مشاوره با وکیل طلاق
1) در صورت طلاق، آیا همسر مقصر باید همه چیز را رها کند؟
نه دلیل تقصیر فقط در طلاق و تعیین نفقه مؤثر است و تقسیم اموال بر اساس سهمیه قضاوت می شود.
برای اطلاع از جزئیات مراحل طلاق توسط همسر مقصر به لینک زیر مراجعه کنید.
همه چیز در مورد دعوی طلاق از طرف همسر مقصر
2) بر اساس قانون مدنی، زوجین مکلف به نفقه یکدیگر هستند، هزینه نفقه پس از طلاق چه می شود؟
در کره، تعهد به پرداخت نفقه فرزند عمدتاً توسط افراد زیر سن قانونی تعیین می شود و هیچ تعهدی برای پرداخت نفقه به همسر سابق مطلقه وجود ندارد. با این حال، شما می توانید برای طرف مقابل که هزینه های زندگی شما را پرداخت نمی کند، در حالی که پرونده طلاق در حال انجام است، مطالبه کنید.
3) چه مقدار نفقه طلاق برای زوج خیانتکار مناسب است؟
عموماً حداکثر نفقه ای که دادگاه می تواند صادر کند از 50 میلیون وون تجاوز نمی کند و اگر هر دو طرف مقصر باشند، نفقه یکی از طرفین به طرف دیگر کاهش می یابد.
علاوه بر این، باید مراقب باشید زیرا در صورت مطالبه نفقه بیش از حد نسبت به حکم، ممکن است مجبور شوید هزینه وکالت را به طرف مقابل بپردازید .
بنابراین میزان نفقه درخواستی در دعوای طلاق بسته به شرایط موکل متفاوت است اما عموماً بین 30 تا 50 میلیون وون است.
4) اگر در گذشته یک معافیت اموال توسط طرف مقابل نوشته شده باشد، آیا همه اموال مال من نیست؟
حق مطالبه تقسیم اموال ناشی از طلاق تنها در صورت برقراری طلاق، یعنی زمانی که طلاق نافذ می شود، به وجود می آید. از این رو اصولاً «قبضه اعراض از اموال» و «اسفارنامه ترک مال» که برای اظهار پشیمانی از اشتباه در دوران عقد نوشته شده است فاقد اعتبار است. به همین دلیل، عقد مال قبل از ازدواج فقط در مقابل اشخاص ثالث قدرت دارد و تأثیری در تقسیم اموال در صورت طلاق ندارد.
※ اما در دعاوی طلاق، تفاهم نامه ای مبنی بر ترک مال ممکن است به عنوان دلیلی در مورد علت اصلی از هم پاشیدگی ازدواج در نظر گرفته شود.
اثر تفاهم نامه انصراف از طلاق تقسیم اموال
5) از شوهرم متنفرم، اما از مادرشوهرم هم که در به هم خوردن رابطه ما نقش داشته متنفرم. آیا نمی توانم از مادر شوهرم هم نفقه مطالبه کنم؟
نفقه از شخص ثالث نیز قابل مطالبه است و نمونه رایج آن دعوای زن زانی است. اما برای دریافت حکم استناد به نفقه از شخص ثالث مانند مادرشوهر باید رابطه مستقیمی بین ثالث و عامل به هم خوردن نکاح وجود داشته باشد.
6) آیا باید در دادگاه طلاق شرکت کنم؟
در صورت انتخاب وکیل به عنوان نماینده قانونی خود در طول مراحل طلاق، نیازی به حضور حضوری در دادگاه ندارید. اما در مواردی که موکل نیاز به تصمیم گیری در محل دارد، مانند میانجی گری طلاق، توصیه می شود که موکل شخصاً با همراهی وکیل حضور یابد.
7) اگر ازدواج بین المللی باشد در کدام کشور باید درخواست طلاق داد؟
در ازدواج های بین المللی دادگاه رسیدگی کننده به دعاوی طلاق بر اساس حقوق بین الملل خصوصی با توجه به شرایط هر یک از زوجین تعیین می شود.لطفا برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید.
دادگاه بین المللی صلاحیت طلاق
8) مشاوره وکیل طلاق در مورد سایر مراحل طلاق
از طریق مشاوره حقوقی طلاق موسسه حقوقی هائون در زیر می توانید مشاوره های بیشتر وکلای طلاق را دریافت کنید.