30-05-2023, 11:19 AM
مشاوره ازدواج – زوج
و مشاوره ازدواج زوج درمانی از زوج هایی که در ازدواج یا رابطه خود با مشکلاتی روبرو هستند، حمایت می کند. اغلب یک رابطه از طریق آزمایشات انجام می شود و مردم تعجب می کنند که آیا می توانند به خود و در نتیجه رابطه خود کمک کنند. عدم ارتباط و عشق، تنش ها، رقابت ها، اختلاف نظر در مورد تربیت و تربیت فرزندان، درگیری ها، گوشه گیری، خیانت، عدم تفاهم و همکاری عاطفی، از خود بیگانگی، تهدید به طلاق، ناامیدی و برآورده نشدن توقعات، تنها بخشی از مسائلی است که اغلب منجر به آن می شود. به انحلال یک رابطه از آنجایی که بسیاری از اوقات می توان با یک بحران، به شرط تمایل هر دو طرف، مقابله کرد، مشاوره ازدواج می تواند راهی برای خروج از آن ایجاد کند و تعادل را به رابطه بازگرداند.
چرا جلسات زوج را انتخاب کنید؟
برای مقابله با طلاق احتمالی یا شکست رابطه یا ارتباط ناکارآمد در رابطه.
برای درک اینکه چه چیزی ما را از ایجاد یک رابطه هماهنگ باز می دارد.
برای اینکه متوجه شویم چه جنبه های دشواری از خودمان در تضاد با یکدیگر هستند.
برای کمک و مراقبت از زخم های عاطفی ما برای التیام یافتن.
برای جلوگیری از ورود به دور باطل درگیری ها و شکایات.
برای ایجاد راه های ارتباطی جدید.
تا عمیق تر فکر کنیم که شکایت های بزرگ ما از کجا می آید. شاید در طول مسیر احساس کنید که تجربیات دوران کودکی شما عمیقاً بر نحوه ارتباط شما با یکدیگر تأثیر گذاشته است.
برای اینکه بفهمید نقطه تماس کلیدی که شما و شریک زندگیتان را به هم نزدیک کرده است، چیست.
برای ایجاد رابطه با پایه عمیق.
هر کدام را به صورت جداگانه تقویت کنیم تا بتوانیم دو حلقه محکم با هم باشیم.
مشاوره ازدواج
جلسات زوج چگونه به ما کمک می کند؟
در این دیدارها زوجین دور هم جمع می شوند و این فرصت را دارند که در مورد نارضایتی ها، مشکلات و اتفاقات دردناکی که روی داده صحبت کنند. توانایی درک مقاصد، انگیزه ها، خواسته ها، آسیب ها و مشکلات یکدیگر را دارد. این فرآیند به زوج کمک می کند تا احساسات یکدیگر را احساس کنند و به روشی متفاوت از آنچه که معمولاً انجام می دهند یا نمی کنند به یکدیگر گوش دهند. هدف این است که مردم آرام آرام یکدیگر را سرزنش کنند و سعی کنند ثابت کنند چه کسی درست است یا نادرست و متعهد به برقراری ارتباط صادقانه احساسات شوند.
جلسات این ابزارها را به زوج می دهد تا:
برای بخشیدن، درک و همدردی با یکدیگر.
برای درک موادی که در رابطه خود قرار می دهند.
برای کشف مشکلات آنها.
برای قدردانی متقابل از امکاناتی که دارند.
هم از نظر عاطفی به هم نزدیک شویم و هم یک رابطه عاشقانه امن ایجاد کنیم.
چه زمانی با مشاور ازدواج تماس بگیریم؟
وقتی می خواهیم یک رابطه زیبا ایجاد کنیم.
وقتی از رابطه ای که الان در آن زندگی می کنیم راضی نیستیم.
زمانی که مایلیم با روشی که با هم ارتباط داریم آشنا شویم.
زمانی که علاقه مندیم روابط خود را بر پایه های محکم بنا کنیم.
وقتی می خواهیم بفهمیم که چگونه شریک زندگی خود را انتخاب می کنیم و به چه نوع روابطی جذب می شویم.
وقتی به دنبال غلبه بر باتلاق هستیم.
زمانی که ما به این اهمیت می دهیم که به خود فرصت هایی برای تکامل مشترک بدهیم.
مشاوره ازدواج در کرج
من می توانم در کنار شما و شما باشم
استفاده از کلمات به عنوان راهنما
بدن به عنوان حافظه
احساسات به عنوان قدرت
نفس به عنوان میل
حرکت به عنوان یک نقشه
گذاشتنش به عنوان دعا
ارتباط ما به عنوان یک مرکز
می توانید برگردید به
خانه شما بیشتر،
برای بازگشت به درون.
سلام، من روان درمانگر کنستانتینا کرکیلسی هستم و همیشه دوست داشتم با افرادی که در مرحله حساسی از زندگی خود هستند نزدیک باشم و تحولات و تغییراتی را که آنها ایجاد می کنند به اشتراک بگذارم.
چگونه می توان بر مشکلات، بحران ها غلبه کرد و به یک تغییر و تحول دست یافت؟ و دقیقاً چه چیزی توسعه در نظر گرفته می شود؟ اینها سوالات اولیه ای بود که مرا نگران کرد و مرا بیشتر و بیشتر سوق داد.
اگر در این زمان با شرایط سختی مانند: افسردگی، حمله پانیک، اضطراب، اختلالات خوردن، علائم روان تنی، طلاق، جدایی، سوگ یا بیماری دست و پنجه نرم می کنید و نیاز به حمایت دارید، بسته به نیازهای شخصی شما توصیه می کنم و ما این کار را انجام خواهیم داد. با هم تصمیم بگیرید که کدام نوع جلسه برای شما مناسب است.
جلسات انفرادی
جلسات آنلاین
جلسات گروهی
مشاوره ازدواج در کرج
ایمنی و پذیرش ارائه شده توسط محیط درمانی در جلسات فردی، فضای روانی مناسبی را برای به اشتراک گذاشتن داستان منحصر به فرد خود ایجاد می کند.
در جلسات انفرادی ما بر احساسات خود تمرکز می کنیم، یاد می گیریم آنها را بیان کنیم و از ما دعوت می شود تا با درمانگر، خود واقعی خود و افراد مهم زندگی خود رابطه ای معتبر ایجاد کنیم.
وقتی زندگی خود را تعریف می کنید، داستان شما نمایان می شود.
ارزش توجه و اشتراک گذاری دارد.
ارزش زندگی در درون خود را دارد
مشترک شدن در خبرنامه ما
روان درمانی و توانمندسازی
جشنواره
هدف روان درمانی هر کسی است که می خواهد یاد بگیرد با اضطراب و استرس خود در مواجهه با مسائل زندگی روزمره کنار بیاید، معنای شخصی زندگی خود را کشف کند، توسعه یابد، روابط رضایت بخشی ایجاد کند و در نتیجه بتواند به حالت واقعی بازگردد. خود از، در درون خود احساس کند.
در روان درمانی می آموزیم که می توانیم انتخاب های متفاوت و جدیدی داشته باشیم و چگونه به آنها نزدیک شویم . در درمان می توانید چگونگی ارتباط خود را با وضعیت عاطفی خود، نحوه تعامل خود با دیگران، و اصلاح افکار، احساسات و رفتارهای ناکارآمد به طوری که در درون خود عمل کنید، بررسی کنید.
اگر اغلب احساس می کنید که:
ترس یا غم شما را از ادامه زندگی باز می دارد
شما نمی توانید تعارضات را در روابط بین فردی خود مدیریت کنید
شما می خواهید تغییراتی ایجاد کنید اما نمی دانید چگونه
شما نمی توانید از خود مراقبت کنید همانطور که می توانید از دیگران مراقبت کنید
شما تحت تاثیر اضطراب، حملات پانیک و افکار افسردگی هستید
سپس باید مکانی امن پیدا کنید، جایی که بتوانید بدون ترس خود را ابراز کنید و پذیرفته شوید.
خدمات
image0066 کپی524x762
حمایت روانی از بیماران و مراقبان آنها
حمایت روانی مزایای قابل توجهی برای تمام بیماری های جسمی اصلی، از جمله سرطان و بیماری های خودایمنی مانند بیماری روده، مولتیپل اسکلروزیس، آرتریت روماتوئید دارد.
یین یوگا و روان درمانی
از طریق تمرین بدن و احساسات خود را مشاهده می کنیم، تنفس خود را عمیق تر می کنیم، آرامش می گیریم و تجربیات و مزایای خود را به اشتراک می گذاریم.
image0067 کپی 524x762
مشاوره والدین
گروهی در حال بررسی و توانمندسازی والدین و رابطه با فرزندانمان. از طریق تمرینهای تجربی و بحث خلاقانه، به موضوعاتی میپردازیم که به والدین امروزی مربوط میشوند و راههای مؤثر ارتباط و ارتباط را کشف میکنیم.
مشاوره بارداری
جلسات مشاوره آمادگی بارداری و زایمان. برای تجربه ایمن و مطمئن این دوره بسیار مهم زندگی خود را به درستی آماده کنید.
آیا می خواهید در مورد من بیشتر بدانید؟
تجربیات بیماران
"من یک مشکل سلامتی بسیار جدی داشتم و او کمک زیادی به من کرد. می دانستم که حتی اگر نتایج آزمایش خوب نباشد، کنستانتینا آنجا خواهد بود و این به من شجاعت داد."
واسیلیکی ک.
خانم کرکیلسی بلافاصله اعتماد به نفس را القا می کند.
کاترینا دی.
"احساس میکنم که او مرا میفهمد بدون اینکه نیازی به توضیح زیادی داشته باشم و این به من کمک کرد تا پاسخهایی را پیدا کنم که هرگز فکرش را نمیکردم. احساس خیلی بهتری دارم."
جورج آ.
مقالات من
چرا اولین سال زندگی ما بسیار مهم است؟
مقاله را بخوان
روش روان درمانی بدن چگونه کار می کند؟
مقاله را بخوان
چه چیزی را می توانیم از طریق روان درمانی تغییر دهیم؟
مشاوره ازدواج در کرج
و مشاوره ازدواج زوج درمانی از زوج هایی که در ازدواج یا رابطه خود با مشکلاتی روبرو هستند، حمایت می کند. اغلب یک رابطه از طریق آزمایشات انجام می شود و مردم تعجب می کنند که آیا می توانند به خود و در نتیجه رابطه خود کمک کنند. عدم ارتباط و عشق، تنش ها، رقابت ها، اختلاف نظر در مورد تربیت و تربیت فرزندان، درگیری ها، گوشه گیری، خیانت، عدم تفاهم و همکاری عاطفی، از خود بیگانگی، تهدید به طلاق، ناامیدی و برآورده نشدن توقعات، تنها بخشی از مسائلی است که اغلب منجر به آن می شود. به انحلال یک رابطه از آنجایی که بسیاری از اوقات می توان با یک بحران، به شرط تمایل هر دو طرف، مقابله کرد، مشاوره ازدواج می تواند راهی برای خروج از آن ایجاد کند و تعادل را به رابطه بازگرداند.
چرا جلسات زوج را انتخاب کنید؟
برای مقابله با طلاق احتمالی یا شکست رابطه یا ارتباط ناکارآمد در رابطه.
برای درک اینکه چه چیزی ما را از ایجاد یک رابطه هماهنگ باز می دارد.
برای اینکه متوجه شویم چه جنبه های دشواری از خودمان در تضاد با یکدیگر هستند.
برای کمک و مراقبت از زخم های عاطفی ما برای التیام یافتن.
برای جلوگیری از ورود به دور باطل درگیری ها و شکایات.
برای ایجاد راه های ارتباطی جدید.
تا عمیق تر فکر کنیم که شکایت های بزرگ ما از کجا می آید. شاید در طول مسیر احساس کنید که تجربیات دوران کودکی شما عمیقاً بر نحوه ارتباط شما با یکدیگر تأثیر گذاشته است.
برای اینکه بفهمید نقطه تماس کلیدی که شما و شریک زندگیتان را به هم نزدیک کرده است، چیست.
برای ایجاد رابطه با پایه عمیق.
هر کدام را به صورت جداگانه تقویت کنیم تا بتوانیم دو حلقه محکم با هم باشیم.
مشاوره ازدواج
جلسات زوج چگونه به ما کمک می کند؟
در این دیدارها زوجین دور هم جمع می شوند و این فرصت را دارند که در مورد نارضایتی ها، مشکلات و اتفاقات دردناکی که روی داده صحبت کنند. توانایی درک مقاصد، انگیزه ها، خواسته ها، آسیب ها و مشکلات یکدیگر را دارد. این فرآیند به زوج کمک می کند تا احساسات یکدیگر را احساس کنند و به روشی متفاوت از آنچه که معمولاً انجام می دهند یا نمی کنند به یکدیگر گوش دهند. هدف این است که مردم آرام آرام یکدیگر را سرزنش کنند و سعی کنند ثابت کنند چه کسی درست است یا نادرست و متعهد به برقراری ارتباط صادقانه احساسات شوند.
جلسات این ابزارها را به زوج می دهد تا:
برای بخشیدن، درک و همدردی با یکدیگر.
برای درک موادی که در رابطه خود قرار می دهند.
برای کشف مشکلات آنها.
برای قدردانی متقابل از امکاناتی که دارند.
هم از نظر عاطفی به هم نزدیک شویم و هم یک رابطه عاشقانه امن ایجاد کنیم.
چه زمانی با مشاور ازدواج تماس بگیریم؟
وقتی می خواهیم یک رابطه زیبا ایجاد کنیم.
وقتی از رابطه ای که الان در آن زندگی می کنیم راضی نیستیم.
زمانی که مایلیم با روشی که با هم ارتباط داریم آشنا شویم.
زمانی که علاقه مندیم روابط خود را بر پایه های محکم بنا کنیم.
وقتی می خواهیم بفهمیم که چگونه شریک زندگی خود را انتخاب می کنیم و به چه نوع روابطی جذب می شویم.
وقتی به دنبال غلبه بر باتلاق هستیم.
زمانی که ما به این اهمیت می دهیم که به خود فرصت هایی برای تکامل مشترک بدهیم.
مشاوره ازدواج در کرج
من می توانم در کنار شما و شما باشم
استفاده از کلمات به عنوان راهنما
بدن به عنوان حافظه
احساسات به عنوان قدرت
نفس به عنوان میل
حرکت به عنوان یک نقشه
گذاشتنش به عنوان دعا
ارتباط ما به عنوان یک مرکز
می توانید برگردید به
خانه شما بیشتر،
برای بازگشت به درون.
سلام، من روان درمانگر کنستانتینا کرکیلسی هستم و همیشه دوست داشتم با افرادی که در مرحله حساسی از زندگی خود هستند نزدیک باشم و تحولات و تغییراتی را که آنها ایجاد می کنند به اشتراک بگذارم.
چگونه می توان بر مشکلات، بحران ها غلبه کرد و به یک تغییر و تحول دست یافت؟ و دقیقاً چه چیزی توسعه در نظر گرفته می شود؟ اینها سوالات اولیه ای بود که مرا نگران کرد و مرا بیشتر و بیشتر سوق داد.
اگر در این زمان با شرایط سختی مانند: افسردگی، حمله پانیک، اضطراب، اختلالات خوردن، علائم روان تنی، طلاق، جدایی، سوگ یا بیماری دست و پنجه نرم می کنید و نیاز به حمایت دارید، بسته به نیازهای شخصی شما توصیه می کنم و ما این کار را انجام خواهیم داد. با هم تصمیم بگیرید که کدام نوع جلسه برای شما مناسب است.
جلسات انفرادی
جلسات آنلاین
جلسات گروهی
مشاوره ازدواج در کرج
ایمنی و پذیرش ارائه شده توسط محیط درمانی در جلسات فردی، فضای روانی مناسبی را برای به اشتراک گذاشتن داستان منحصر به فرد خود ایجاد می کند.
در جلسات انفرادی ما بر احساسات خود تمرکز می کنیم، یاد می گیریم آنها را بیان کنیم و از ما دعوت می شود تا با درمانگر، خود واقعی خود و افراد مهم زندگی خود رابطه ای معتبر ایجاد کنیم.
وقتی زندگی خود را تعریف می کنید، داستان شما نمایان می شود.
ارزش توجه و اشتراک گذاری دارد.
ارزش زندگی در درون خود را دارد
مشترک شدن در خبرنامه ما
روان درمانی و توانمندسازی
جشنواره
هدف روان درمانی هر کسی است که می خواهد یاد بگیرد با اضطراب و استرس خود در مواجهه با مسائل زندگی روزمره کنار بیاید، معنای شخصی زندگی خود را کشف کند، توسعه یابد، روابط رضایت بخشی ایجاد کند و در نتیجه بتواند به حالت واقعی بازگردد. خود از، در درون خود احساس کند.
در روان درمانی می آموزیم که می توانیم انتخاب های متفاوت و جدیدی داشته باشیم و چگونه به آنها نزدیک شویم . در درمان می توانید چگونگی ارتباط خود را با وضعیت عاطفی خود، نحوه تعامل خود با دیگران، و اصلاح افکار، احساسات و رفتارهای ناکارآمد به طوری که در درون خود عمل کنید، بررسی کنید.
اگر اغلب احساس می کنید که:
ترس یا غم شما را از ادامه زندگی باز می دارد
شما نمی توانید تعارضات را در روابط بین فردی خود مدیریت کنید
شما می خواهید تغییراتی ایجاد کنید اما نمی دانید چگونه
شما نمی توانید از خود مراقبت کنید همانطور که می توانید از دیگران مراقبت کنید
شما تحت تاثیر اضطراب، حملات پانیک و افکار افسردگی هستید
سپس باید مکانی امن پیدا کنید، جایی که بتوانید بدون ترس خود را ابراز کنید و پذیرفته شوید.
خدمات
image0066 کپی524x762
حمایت روانی از بیماران و مراقبان آنها
حمایت روانی مزایای قابل توجهی برای تمام بیماری های جسمی اصلی، از جمله سرطان و بیماری های خودایمنی مانند بیماری روده، مولتیپل اسکلروزیس، آرتریت روماتوئید دارد.
یین یوگا و روان درمانی
از طریق تمرین بدن و احساسات خود را مشاهده می کنیم، تنفس خود را عمیق تر می کنیم، آرامش می گیریم و تجربیات و مزایای خود را به اشتراک می گذاریم.
image0067 کپی 524x762
مشاوره والدین
گروهی در حال بررسی و توانمندسازی والدین و رابطه با فرزندانمان. از طریق تمرینهای تجربی و بحث خلاقانه، به موضوعاتی میپردازیم که به والدین امروزی مربوط میشوند و راههای مؤثر ارتباط و ارتباط را کشف میکنیم.
مشاوره بارداری
جلسات مشاوره آمادگی بارداری و زایمان. برای تجربه ایمن و مطمئن این دوره بسیار مهم زندگی خود را به درستی آماده کنید.
آیا می خواهید در مورد من بیشتر بدانید؟
تجربیات بیماران
"من یک مشکل سلامتی بسیار جدی داشتم و او کمک زیادی به من کرد. می دانستم که حتی اگر نتایج آزمایش خوب نباشد، کنستانتینا آنجا خواهد بود و این به من شجاعت داد."
واسیلیکی ک.
خانم کرکیلسی بلافاصله اعتماد به نفس را القا می کند.
کاترینا دی.
"احساس میکنم که او مرا میفهمد بدون اینکه نیازی به توضیح زیادی داشته باشم و این به من کمک کرد تا پاسخهایی را پیدا کنم که هرگز فکرش را نمیکردم. احساس خیلی بهتری دارم."
جورج آ.
مقالات من
مقاله را بخوان
مقاله را بخوان
مشاوره ازدواج در کرج