02-08-2022, 06:05 PM
با مزایای مشاوره برای حل مشکلات زناشویی آشنا شوید
امیر عباس سال پیش
فیس بوک
پینترست
توییتر
پست الکترونیک
رنج می برند مشکلات زناشویی و ممکن است اختلافات بزرگتر و عمیق تری نسبت به سایرین وجود داشته باشد که بر خلاف اختلافات گذرا که بین هر زن و مردی در طول زندگی روزمره به وجود می آید، به راحتی قابل حل نیست، بنابراین نیاز به مراجعه به مشاوره برای حل مشکلات زناشویی است. بنابراین دریابید که مزایای آن مشاوره چیست؟
ازدواج موفق با هدف ثبات و تداوم:
یکی از اولین فواید مشاوره زناشویی موفقیت در ازدواج و دادن ثبات و تداوم زندگی زناشویی برای یک عمر به دور از ترس از جدایی، طلاق یا سردی عاطفی بین شماست.
آموزش حل مسائل:
حل مشکلات زناشویی به مهارت های خاصی مانند صبر، آرامش، هوش، انعطاف پذیری و دوری از لجبازی و عصبانیت دارد و یکی از مزایای مشاوره آموزش این مهارت هاست که با مراجعه به مشاوران متخصص این مهارت ها را به دست خواهید آورد. شما با این مهارت های اکتسابی مشکلات خود را با شوهرتان حل می کنید.
تعریف موارد مختلف:
این مشاوره ها به شما کمک می کند تا بسیاری از موارد ضروری را شناسایی کنید و این همان چیزی است که به شما در حل اختلافات کمک می کند، بنابراین به اندازه کافی آگاه می شوید که در رابطه زناشویی خود در مقابل شوهرتان چه دارید و چه چیزی مدیون هستید، یعنی بدانید. تعریف حقوق و تکالیف شماست و اگر از جنبه ای کوتاهی کنید یا شوهرتان به تمام وظایف خود در قبال شما عمل نکند، رابطه زن و شوهر بر اساس دادن و گرفتن است و از این منظر حقوق و وظایف هر یک از طرفین مشخص می شود.
یاد بگیرید چگونه آرام صحبت کنید:
مشاوره به شما در یادگیری گفتگو با همسرتان کمک می کند، یکی از رایج ترین مشکلات بین دو طرف، مناظره دیالکتیکی بین همسران است بدون اینکه به راه حل میانی برسند که از طریق آن به دلیل پرخاشگری در برخورد با آنها به مشکلات خود بپردازند. با دیدگاه شما به شیوه ای روان و ظریف، همچنین به شما می آموزد که چگونه به مصالحه ای که برای هر دوی شما مناسب است، به شیوه ای منطقی، بالغ و قابل فهم برسید.
مقابله را یاد بگیرید:
این مشاوره ها به شما قدرت می دهد که یاد بگیرید چگونه به جای فرار و تسلیم شدن با مشکلات و مشکلات روبرو شوید که هیچ فایده ای ندارد بلکه شما را ضعیف می کند.بنابراین با یک متخصص مشورت کنید تا به شما یاد دهد که با اختلافات خود مقابله کنید. شوهر و در نتیجه آنها را مورد خطاب قرار دهید و به راه حل مناسب برای هر دو برسید.
اصلی
سوال خود را اضافه کنید
راهنمای مسلمان
- مخلوط کردن
- توسعه خود
- کودکان و نوجوانان
چالش های زندگی زناشویی
- سلامت عمومی
- آشپزخانه شیرین
چالش های زندگی زناشویی
مسائل خانوادگی
خیانت زناشویی
روابط زناشویی
سوالات
ماشین حساب زایمان بارداری
سوال خود را اینجا بنویسید و پاسخ آن را از کارشناس دریافت کنید.
+ سوال خود را اضافه کنید
صفحه
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
چه زمانی باید مشاوره زناشویی بگیرید؟ چگونه یک مشاور ازدواج انتخاب می کنید؟ چه زمانی باید مشاوره در مورد مشکلات زناشویی خود را متوقف کنید؟ چگونه از مشاوره زناشویی سود می برید؟
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
محتویات مقاله (برای رفتن انتخاب کنید)
مشاور ازدواج کیست؟
منظورت مشاور زناشویی کیه؟
مشاور همسر چه پیشنهادی دارد؟
آیا مشاوره زناشویی موثر است؟
چه زمانی از مشاوره زناشویی خودداری کنیم؟
راه حل های خود در مقابل مشاوره
فرهنگ توسل در جهان عرب ما یک فرهنگ خجالتی است، یا به این دلیل که یکی از همسران یا هر دو معتقدند که مراجعه به مشاور روابط زناشویی فقط یک شاهکار مدرن و بی فایده است، یا به این دلیل که امید خود را برای اصلاح مشکلات شکسته از دست می دهند. رابطه از طریق برخی مشاوره و مشاوره.
اما آیا مشاوره زناشویی می تواند گام موثری برای نجات رابطه زناشویی باشد؟ و چه زمانی باید به مشاوره زناشویی مراجعه کنیم؟ مشاوره زناشویی چه پیشنهادی به ما می دهد؟ چگونه می توان بهترین مشاور زناشویی را انتخاب کرد؟
جان دادن
مشاور ازدواج کیست؟
پیدایش مفهوم مشاوره زناشویی یکی از جنبه های رشد علوم روانشناسی و تعامل آنها با مسائل اجتماعی است، هر زوج متاهلی همواره یک مشاور غیرمتخصص داشته اند که به آنها کمک می کند تا بر اختلافات خود غلبه کنند و آنها را حل کنند ، اما ظهور یک مشاور تخصصی شکل مشاوره زناشویی را واضح تر و مشخص تر کرد.
تا به حال نمی توان به خودی خود به مشاوره زناشویی به عنوان یک تخصص دانشگاهی کرد.مشاوره ازدواج در کرج می تواند بخشی از تخصص یا حتی یک دوره آموزشی در یک رشته تخصصی دانشگاهی باشد مانند مشاوره خانواده.فارغ التحصیلان روانشناسی، مشاوره روانشناسی، جامعه شناسی و مددکاری اجتماعی اغلب واجد شرایط ترین برای انجام مشاوره خانواده و زناشویی در نظر گرفته می شوند، در حالی که بسیاری از برنامه های مطالعاتی فشرده وجود دارد که به افراد غیرمتخصص گواهی مشاوره خانواده و زناشویی اعطا می کند و این خود بحثی است در مورد اینکه چه کسی حق دارد این کار را انجام دهد. این حرفه و چه کسی نیست.
منظورت مشاور زناشویی کیه؟
چه زمانی باید از یک مشاور زناشویی کمک گرفت؟بسیاری از زن و شوهرها می بینند که مشاوره زناشویی تلاشی برای تقلید از غرب یا همراهی با یک طبقه اجتماعی خاص است، اما مشاوره زناشویی ممکن است در موارد زیر :
عدم تفاهم و وجود مشکلات مزمن بین همسران .
وجود رفتار عجیب و غیرقابل قبول توسط یکی از همسران.
یکی از همسران دچار حادثه یا تجربه غیرطبیعی مانند بیکاری، ترک اعتیاد یا سایر تجربیات شدید شده است.
یکی وارد حالت افسردگی می شود در مدت طولانی
وجود مشکلات عمیق و غیر جسمی در رابطه جنسی .
- مشکلات زوج های سنتی مانند سوء ظن، حسادت، میل به کنترل و غیره به شرطی که میزان تاثیر این مشکلات در روابط همسران عمیق باشد.
احساس ناتوانی در مواجهه با مشکلات زناشویی.
احساس اینکه رابطه زناشویی فروپاشیده یا تقریباً.
فکر کردن مداوم به جدایی
تمایل به کسب نظر تخصصی ناشی از دانش و تجربه در مورد ثبات زندگی زناشویی.
مشاور همسر چه پیشنهادی دارد؟
نمی توان ادعا کرد که همه همسران توانایی حل مشکلات زناشویی خود را دارند و این لزوماً به این معنا نیست که یکی یا هر دو در حل مشکلات عادی به جز مشکلات ازدواج کوتاهی کنند و همچنین به این معنا نیست که یکی یا هر دو. همسران فاقد مهارتهای اجتماعی هستند که به او کمک میکند تا مشکلاتش را حل کند، اما پیچیدگی مشکلات و اختلافات زناشویی ممکن است تأثیر این مهارتها و تواناییها را از بین ببرد و سپس ممکن است همسران به کسی نیاز داشته باشند که به آنها مشاوره و راهنمایی بدهد و به آنها کمک کند تا ایجاد کنند راه حل ها .
معمولاً مشاور روابط زناشویی از طریق سه وظیفه اصلی که از سایر وظایف منشعب می شود، نقش خود را انجام می دهد و این وظایف عبارتند از:
- درک و توضیح علل مشکل: به دلایل زیادی ممکن است شوهران نتوانند مشکل را به درستی درک یا تشخیص دهند، به خصوص در سال های اولیه ازدواج ، مثلاً خودخواهی باعث می شود که شریک زندگی، علل واقعی مشکل را انکار کند. زیرا او نمی خواهد احساس ناامیدی، انتخاب نامناسب یا قدردانی و همچنین تمایل به حفظ وجهه داشته باشد.خانواده اجتماعی خانواده ممکن است ما را وادار کند با دور شدن از تجزیه و تحلیل مشکلات و اکتفا به پنهان کردن آنها از این تصویر دفاع کنیم. اجازه نمی دهد آنها در مقابل دیگران ظاهر شوند.
اولین کاری که یک مشاور زناشویی عاقل سعی می کند انجام دهد این است که شرایط مشکل را درک کند، آن را شناسایی کند، آن را نامگذاری کند و علل آن را مشخص کند.
اگر شوهر شکایت کند که مثلاً از ازدواج پشیمان می شود ، مشاور سؤالاتی می پرسد که به او کمک می کند تا ماهیت و علل احساس پشیمانی در ازدواج را بفهمد و این احساسات را برای شوهر توضیح دهد و در مورد آنها صحبت کند. با آنها مطمئن شود که به نتیجه مطلوب رسیده است.
مشاور زناشویی عاقل سعی می کند از هر دو طرف بشنود، اما در صورت عدم امکان، موضوع را مورد توجه قرار می دهد و تمایل زن یا شوهر برای فرار از مسئولیت یا متهم کردن دیگری را درک می کند و شریک همکار سؤال می کند. که درک طرف مقابل را تا حد امکان تضمین می کند.
- ارائه راه حل های ممکن: از طریق تجربه در برخورد با مشکلات زناشویی و از طریق شناخت علمی از ساختار روانی انسان و برای هر دو جنس به طور جداگانه و تأثیر رابطه زناشویی بر شخصیت و رفتار همسران. مشاور روابط زناشویی یک طرح یا چندین طرح را برای حل و مقابله با مشکل ارائه می دهد و طرح را به تفصیل برای زن، زن یا هر دو همسر توضیح می دهد.
مثلاً در مورد پشیمانی از ازدواج; پس از تایید مشاور روانشناسی مبنی بر اینکه شوهر از انتخاب همسر خود پشیمان نیست، بلکه پشیمان است که ازدواج را به عنوان یک اقدام انجام داده است و پس از موافقت مشاور با شوهر که دلیل اصلی این پشیمانی احساس از دست دادن استقلال او است. از یک سو و افزایش فشارهای مادی و اجتماعی بر او از سوی دیگر و از طریق درک، مشاور شرایط شوهر، طرحی را برای حل آن به او ارائه می دهد.
به عنوان مثال، از او خواسته می شود که با توافق با همسر، زمان شخصی بیشتری را اختصاص دهد، یک روز در هفته را فعالیت های خود از جمله ملاقات با دوستان یا رفتن به مکان هایی که در دوران مجردی به آنجا می رفت، به عنوان کافه یا زمین بازی و همچنین از او خواسته می شود تا فعالیت های مشترک با همسرش را تبلیغ کند.آنها هر روز در یک تاریخ مشخص با هم فیلم تماشا می کنند یا به پیاده روی می روند.
سپس به او کمک میکند تا برنامهای برای پسانداز برای سازماندهی هزینههای خانوار تهیه کند و مکانیسمهای مناسبی را در اختیار او قرار میدهد تا احساس پشیمانی را هنگام حمله به او از بین ببرد... و غیره.
- پیگیری و ارزیابی: مشاور حرفه ای زناشویی وضعیت را از نزدیک پیگیری می کند، با زن یا شوهر تماس می گیرد تا پیشرفت کارها را بررسی کند، پیشنهادات جدیدی را با توجه به تحولات جدید ارائه می دهد، از آنها می خواهد که مجدداً ملاقات کنند تا در صورت لزوم برنامه را تغییر دهند. ، و به شوهران اجازه می دهد همیشه به راحتی با او ارتباط برقرار کنند.
اما آیا پسر عمویم این کار را نمی کند؟!
ممکن است برای لحظه ای فکر کنید که مراحل مشاوره ای که گفتیم با مشاور معمولی که معمولاً از والدین یا اقوام و به صورت رایگان به آن مراجعه می کنیم دور نیست ! در خانه سعی می کند علل مشکل را تجزیه و تحلیل و درک کند، سپس راه حل را از دیدگاه خود به شما ارائه می دهد و روز بعد با شما تماس می گیرد تا بررسی کند که آیا همسرتان حمام را تمیز کرده است یا خیر؟!
مراحلی که پسر عمو، دوست یا اقوام شما در ارائه مشاوره طی کرده است مانند مراحل مشاوره تخصصی است، اما در تفکر همه ما به همین صورت است (تحلیل، برنامه ریزی، پیگیری و ارزیابی) اما شما باید به یاد داشته باشید که مشاور روابط زناشویی اصالتاً یک مددکار اجتماعی یا متخصص روانشناسی است، به این معنا که در مورد اسرار روح انسان و روش های کشف و مقابله با اسرار آن بسیار بیشتر از آنچه پسرعمو می داند می داند، بنابراین مشاور روابط زناشویی. کسی که این حرفه را زیر پا بگذارد تا حد امکان به یک فرد عادی که مجوز فعالیت مشاوره را گرفته است نزدیک است!
آیا مشاوره زناشویی موثر است؟
و اینجا لنگر اسب است آیا مشاوره زناشویی راه حل های واقعی ارائه می دهد؟ آیا واقعاً یک مشاور زناشویی میتواند چیزهایی را که زوجین نداشتند را کشف کند؟ آیا او قادر به غلبه بر موانع و حل اختلافات طولانی مدت خواهد بود؟
این به طیف وسیعی از عوامل ذهنی و عینی مربوط می شود، مانند هدف زن و شوهر از مراجعه به مشاور زناشویی. یا واقعا به دنبال راه حل هستید؟ یا فکر می کنید اصل انسداد را دنبال می کنید که «مشاور را عیادت کردیم و فایده ای نداشت»؟
این به انعطاف پذیری شما نیز مربوط ، زیرا توصیه هایی که مشاور روانشناسی ارائه می دهد ممکن است تا حد زیادی با آنچه شریک زندگی سال ها از شما می خواهد سازگار باشد.
توافق همسران برای مشاوره یا عدم مشاوره نیز علاوه بر توانایی آنها در پایبندی به برنامه ها و ایجاد یک روال جدید، نقش مهمی در اثربخشی آن دارد.
مطمئناً خود مشاور بیشترین نقش را در تبدیل مشاوره زناشویی به تجربه ای مؤثر دارد که زوجین را به سمت راه حل هدایت می کند. هر چه مشاوره موثرتر باشد.
اگر یکی از زوجین با اکراه به مشاوره مراجعه کرده باشد و بخواهد جلوی بهانه ها را بگیرد و از سختی فکر، عدم انعطاف و عدم تعهد رنج می برد، قرار است مشاور زناشویی نقش یک روان درمانگر را ایفا کند. متقاعد کردن زن یا شوهر به مؤثر بودن مشاوره قبل از ارائه آن و رسیدگی به مشکلات شخصی هر یک از همسران به طور جداگانه، مانند آموزش مهارت های تفکر انعطاف پذیر، بیرون راندن افکار منفی از سر و کمک به او برای بیشتر بودن. برای راه حل ها باز است
چه زمانی از مشاوره ازدواج خودداری کنیم؟
به طور خلاصه، چهار موقعیت اصلی وجود دارد که در آنها باید از مشاوره زناشویی خودداری کنید. کدام:
1- اگر از قبل فکر می کنید که مشمول تسلیم هستید یا بدون تحلیل و فکر کردن توصیه را اجرا می کنید یا انعطاف کافی برای اجرای خوب دستورالعمل ها را ندارید، توصیه دستور نیست. که باید اجرا شوند، بلکه ایدههایی که باید با میل و میل خود تحلیل، بحث و اجرا شوند.
2- اگر طرف مقابل از گرفتن مشاوره زناشویی به تنهایی یا با او یا هر نوع مشاوره ای خودداری کرد و معتقد بود که با مراجعه به مشاور حریم زناشویی را زیر پا می گذارید و اگر مشاور زناشویی حرفه ای است باید به شما مشاوره دهد. به خواسته شریک زندگی خود احترام بگذارید. یا او را از ایده گرفتن مشاوره متقاعد می کنید یا خودتان به دنبال راه حل می گردید و عاقلانه نیست که به مشاور زناشویی مراجعه کنید تا به او بگویید که شریک زندگی ما مراجعه به مشاور را نقض حریم خصوصی می داند. و فاش کردن رازهای زندگی زناشویی!
3- وقتی احساس می کنید که مشاوره زناشویی بر زندگی و روابط زناشویی شما تأثیر منفی می گذارد، چه به دلیل توصیه های اشتباه، به کارگیری نادرست توصیه ها، عدم پذیرش تغییرات جدید توسط طرف مقابل و یا ناتوانی مشاور در درک و تجزیه و تحلیل مشکل، که باعث می شود. هر چقدر هم که ساده باشد، پیچیده تر به نظر می رسند.
4- زمانی که احساس میکنید باجگیری یا کلاهبرداری توسط مشاور میگیرید، باید مطمئن شوید که به یک مشاور خبره مراجعه میکنید که دارای گواهیهای علمی است که صلاحیت ارائه مشاوره زناشویی را داشته باشد و در این زمینه شهرت خوبی داشته باشد. رشته.
راه حل های خود در مقابل مشاوره
بهترین چیزی که یک مشاور روابط زناشویی می تواند به شما بدهد، کلید یافتن راه حل ها به تنهایی است، توانایی زن و شوهر در حل مشکلات خود بی نظیر است و خود راه حل ها موثرترین و دراز مدت هستند.
حتی اگر مشاور روابط زناشویی مشاوره مستقیم یا دستورالعمل های روشن ارائه کند، هدف از آن باید توسعه مکانیسم تفکر و توسعه مهارت های شخصی در برخورد با همسر باشد، در غیر این صورت ارزشی نداشته و در اولین نوبت جدید فرو می ریزد. چرخش های بی پایان زندگی زناشویی
پس همیشه به راه حل های خود پایبند باشید و در درون خود و خانواده خود به دنبال پنجره های بسته ای باشید که نور از طریق آنها وارد شما می شود و مشاوره را برای تقویت مهارت خود در حل مشکلات زناشویی هدف قرار دهید، منتظر یک دستور پخت و پز آماده نباشید و قبولش نکن
... اونایی که میگن رابطه زناشویی رو می شه به خونه تشبیه کرد باور نکنید.اگر دیوارهایش فرسوده شد حتما باید متخصص ساختمان صدا کرد!رابطه زناشویی را به هیچ چیز نمی توان تشبیه کرد و فقط شوهران می توانند از نو بسازند. دیوارهای آنها و مقابله با مشکلات آنها و مشاوره زناشویی یک مشاوره روانشناسی است که بر جنبه مربوط به ازدواج تمرکز دارد، سعی می کند تجربیات و مکانیسم های جدیدی را در اختیار شما قرار دهد که بتوانید آنها را به خانه خود بازگردانید تا به تنهایی مسئولیت تعمیر را بر عهده بگیرید. بنابراین، مشاور را «زناشویی درمانگر» نمی نامند، بلکه مشاور نامیده می شود.
مشاوره ازدواج
امیر عباس سال پیش
فیس بوک
پینترست
توییتر
پست الکترونیک
رنج می برند مشکلات زناشویی و ممکن است اختلافات بزرگتر و عمیق تری نسبت به سایرین وجود داشته باشد که بر خلاف اختلافات گذرا که بین هر زن و مردی در طول زندگی روزمره به وجود می آید، به راحتی قابل حل نیست، بنابراین نیاز به مراجعه به مشاوره برای حل مشکلات زناشویی است. بنابراین دریابید که مزایای آن مشاوره چیست؟
ازدواج موفق با هدف ثبات و تداوم:
یکی از اولین فواید مشاوره زناشویی موفقیت در ازدواج و دادن ثبات و تداوم زندگی زناشویی برای یک عمر به دور از ترس از جدایی، طلاق یا سردی عاطفی بین شماست.
آموزش حل مسائل:
حل مشکلات زناشویی به مهارت های خاصی مانند صبر، آرامش، هوش، انعطاف پذیری و دوری از لجبازی و عصبانیت دارد و یکی از مزایای مشاوره آموزش این مهارت هاست که با مراجعه به مشاوران متخصص این مهارت ها را به دست خواهید آورد. شما با این مهارت های اکتسابی مشکلات خود را با شوهرتان حل می کنید.
تعریف موارد مختلف:
این مشاوره ها به شما کمک می کند تا بسیاری از موارد ضروری را شناسایی کنید و این همان چیزی است که به شما در حل اختلافات کمک می کند، بنابراین به اندازه کافی آگاه می شوید که در رابطه زناشویی خود در مقابل شوهرتان چه دارید و چه چیزی مدیون هستید، یعنی بدانید. تعریف حقوق و تکالیف شماست و اگر از جنبه ای کوتاهی کنید یا شوهرتان به تمام وظایف خود در قبال شما عمل نکند، رابطه زن و شوهر بر اساس دادن و گرفتن است و از این منظر حقوق و وظایف هر یک از طرفین مشخص می شود.
یاد بگیرید چگونه آرام صحبت کنید:
مشاوره به شما در یادگیری گفتگو با همسرتان کمک می کند، یکی از رایج ترین مشکلات بین دو طرف، مناظره دیالکتیکی بین همسران است بدون اینکه به راه حل میانی برسند که از طریق آن به دلیل پرخاشگری در برخورد با آنها به مشکلات خود بپردازند. با دیدگاه شما به شیوه ای روان و ظریف، همچنین به شما می آموزد که چگونه به مصالحه ای که برای هر دوی شما مناسب است، به شیوه ای منطقی، بالغ و قابل فهم برسید.
مقابله را یاد بگیرید:
این مشاوره ها به شما قدرت می دهد که یاد بگیرید چگونه به جای فرار و تسلیم شدن با مشکلات و مشکلات روبرو شوید که هیچ فایده ای ندارد بلکه شما را ضعیف می کند.بنابراین با یک متخصص مشورت کنید تا به شما یاد دهد که با اختلافات خود مقابله کنید. شوهر و در نتیجه آنها را مورد خطاب قرار دهید و به راه حل مناسب برای هر دو برسید.
اصلی
سوال خود را اضافه کنید
راهنمای مسلمان
- مخلوط کردن
- توسعه خود
- کودکان و نوجوانان
چالش های زندگی زناشویی
- سلامت عمومی
- آشپزخانه شیرین
چالش های زندگی زناشویی
مسائل خانوادگی
خیانت زناشویی
روابط زناشویی
سوالات
ماشین حساب زایمان بارداری
سوال خود را اینجا بنویسید و پاسخ آن را از کارشناس دریافت کنید.
+ سوال خود را اضافه کنید
صفحه
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
چه زمانی باید مشاوره زناشویی بگیرید؟ چگونه یک مشاور ازدواج انتخاب می کنید؟ چه زمانی باید مشاوره در مورد مشکلات زناشویی خود را متوقف کنید؟ چگونه از مشاوره زناشویی سود می برید؟
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
اهمیت دریافت مشاوره زناشویی
محتویات مقاله (برای رفتن انتخاب کنید)
مشاور ازدواج کیست؟
منظورت مشاور زناشویی کیه؟
مشاور همسر چه پیشنهادی دارد؟
آیا مشاوره زناشویی موثر است؟
چه زمانی از مشاوره زناشویی خودداری کنیم؟
راه حل های خود در مقابل مشاوره
فرهنگ توسل در جهان عرب ما یک فرهنگ خجالتی است، یا به این دلیل که یکی از همسران یا هر دو معتقدند که مراجعه به مشاور روابط زناشویی فقط یک شاهکار مدرن و بی فایده است، یا به این دلیل که امید خود را برای اصلاح مشکلات شکسته از دست می دهند. رابطه از طریق برخی مشاوره و مشاوره.
اما آیا مشاوره زناشویی می تواند گام موثری برای نجات رابطه زناشویی باشد؟ و چه زمانی باید به مشاوره زناشویی مراجعه کنیم؟ مشاوره زناشویی چه پیشنهادی به ما می دهد؟ چگونه می توان بهترین مشاور زناشویی را انتخاب کرد؟
جان دادن
مشاور ازدواج کیست؟
پیدایش مفهوم مشاوره زناشویی یکی از جنبه های رشد علوم روانشناسی و تعامل آنها با مسائل اجتماعی است، هر زوج متاهلی همواره یک مشاور غیرمتخصص داشته اند که به آنها کمک می کند تا بر اختلافات خود غلبه کنند و آنها را حل کنند ، اما ظهور یک مشاور تخصصی شکل مشاوره زناشویی را واضح تر و مشخص تر کرد.
تا به حال نمی توان به خودی خود به مشاوره زناشویی به عنوان یک تخصص دانشگاهی کرد.مشاوره ازدواج در کرج می تواند بخشی از تخصص یا حتی یک دوره آموزشی در یک رشته تخصصی دانشگاهی باشد مانند مشاوره خانواده.فارغ التحصیلان روانشناسی، مشاوره روانشناسی، جامعه شناسی و مددکاری اجتماعی اغلب واجد شرایط ترین برای انجام مشاوره خانواده و زناشویی در نظر گرفته می شوند، در حالی که بسیاری از برنامه های مطالعاتی فشرده وجود دارد که به افراد غیرمتخصص گواهی مشاوره خانواده و زناشویی اعطا می کند و این خود بحثی است در مورد اینکه چه کسی حق دارد این کار را انجام دهد. این حرفه و چه کسی نیست.
منظورت مشاور زناشویی کیه؟
چه زمانی باید از یک مشاور زناشویی کمک گرفت؟بسیاری از زن و شوهرها می بینند که مشاوره زناشویی تلاشی برای تقلید از غرب یا همراهی با یک طبقه اجتماعی خاص است، اما مشاوره زناشویی ممکن است در موارد زیر :
عدم تفاهم و وجود مشکلات مزمن بین همسران .
وجود رفتار عجیب و غیرقابل قبول توسط یکی از همسران.
یکی از همسران دچار حادثه یا تجربه غیرطبیعی مانند بیکاری، ترک اعتیاد یا سایر تجربیات شدید شده است.
یکی وارد حالت افسردگی می شود در مدت طولانی
وجود مشکلات عمیق و غیر جسمی در رابطه جنسی .
- مشکلات زوج های سنتی مانند سوء ظن، حسادت، میل به کنترل و غیره به شرطی که میزان تاثیر این مشکلات در روابط همسران عمیق باشد.
احساس ناتوانی در مواجهه با مشکلات زناشویی.
احساس اینکه رابطه زناشویی فروپاشیده یا تقریباً.
فکر کردن مداوم به جدایی
تمایل به کسب نظر تخصصی ناشی از دانش و تجربه در مورد ثبات زندگی زناشویی.
مشاور همسر چه پیشنهادی دارد؟
نمی توان ادعا کرد که همه همسران توانایی حل مشکلات زناشویی خود را دارند و این لزوماً به این معنا نیست که یکی یا هر دو در حل مشکلات عادی به جز مشکلات ازدواج کوتاهی کنند و همچنین به این معنا نیست که یکی یا هر دو. همسران فاقد مهارتهای اجتماعی هستند که به او کمک میکند تا مشکلاتش را حل کند، اما پیچیدگی مشکلات و اختلافات زناشویی ممکن است تأثیر این مهارتها و تواناییها را از بین ببرد و سپس ممکن است همسران به کسی نیاز داشته باشند که به آنها مشاوره و راهنمایی بدهد و به آنها کمک کند تا ایجاد کنند راه حل ها .
معمولاً مشاور روابط زناشویی از طریق سه وظیفه اصلی که از سایر وظایف منشعب می شود، نقش خود را انجام می دهد و این وظایف عبارتند از:
- درک و توضیح علل مشکل: به دلایل زیادی ممکن است شوهران نتوانند مشکل را به درستی درک یا تشخیص دهند، به خصوص در سال های اولیه ازدواج ، مثلاً خودخواهی باعث می شود که شریک زندگی، علل واقعی مشکل را انکار کند. زیرا او نمی خواهد احساس ناامیدی، انتخاب نامناسب یا قدردانی و همچنین تمایل به حفظ وجهه داشته باشد.خانواده اجتماعی خانواده ممکن است ما را وادار کند با دور شدن از تجزیه و تحلیل مشکلات و اکتفا به پنهان کردن آنها از این تصویر دفاع کنیم. اجازه نمی دهد آنها در مقابل دیگران ظاهر شوند.
اولین کاری که یک مشاور زناشویی عاقل سعی می کند انجام دهد این است که شرایط مشکل را درک کند، آن را شناسایی کند، آن را نامگذاری کند و علل آن را مشخص کند.
اگر شوهر شکایت کند که مثلاً از ازدواج پشیمان می شود ، مشاور سؤالاتی می پرسد که به او کمک می کند تا ماهیت و علل احساس پشیمانی در ازدواج را بفهمد و این احساسات را برای شوهر توضیح دهد و در مورد آنها صحبت کند. با آنها مطمئن شود که به نتیجه مطلوب رسیده است.
مشاور زناشویی عاقل سعی می کند از هر دو طرف بشنود، اما در صورت عدم امکان، موضوع را مورد توجه قرار می دهد و تمایل زن یا شوهر برای فرار از مسئولیت یا متهم کردن دیگری را درک می کند و شریک همکار سؤال می کند. که درک طرف مقابل را تا حد امکان تضمین می کند.
- ارائه راه حل های ممکن: از طریق تجربه در برخورد با مشکلات زناشویی و از طریق شناخت علمی از ساختار روانی انسان و برای هر دو جنس به طور جداگانه و تأثیر رابطه زناشویی بر شخصیت و رفتار همسران. مشاور روابط زناشویی یک طرح یا چندین طرح را برای حل و مقابله با مشکل ارائه می دهد و طرح را به تفصیل برای زن، زن یا هر دو همسر توضیح می دهد.
مثلاً در مورد پشیمانی از ازدواج; پس از تایید مشاور روانشناسی مبنی بر اینکه شوهر از انتخاب همسر خود پشیمان نیست، بلکه پشیمان است که ازدواج را به عنوان یک اقدام انجام داده است و پس از موافقت مشاور با شوهر که دلیل اصلی این پشیمانی احساس از دست دادن استقلال او است. از یک سو و افزایش فشارهای مادی و اجتماعی بر او از سوی دیگر و از طریق درک، مشاور شرایط شوهر، طرحی را برای حل آن به او ارائه می دهد.
به عنوان مثال، از او خواسته می شود که با توافق با همسر، زمان شخصی بیشتری را اختصاص دهد، یک روز در هفته را فعالیت های خود از جمله ملاقات با دوستان یا رفتن به مکان هایی که در دوران مجردی به آنجا می رفت، به عنوان کافه یا زمین بازی و همچنین از او خواسته می شود تا فعالیت های مشترک با همسرش را تبلیغ کند.آنها هر روز در یک تاریخ مشخص با هم فیلم تماشا می کنند یا به پیاده روی می روند.
سپس به او کمک میکند تا برنامهای برای پسانداز برای سازماندهی هزینههای خانوار تهیه کند و مکانیسمهای مناسبی را در اختیار او قرار میدهد تا احساس پشیمانی را هنگام حمله به او از بین ببرد... و غیره.
- پیگیری و ارزیابی: مشاور حرفه ای زناشویی وضعیت را از نزدیک پیگیری می کند، با زن یا شوهر تماس می گیرد تا پیشرفت کارها را بررسی کند، پیشنهادات جدیدی را با توجه به تحولات جدید ارائه می دهد، از آنها می خواهد که مجدداً ملاقات کنند تا در صورت لزوم برنامه را تغییر دهند. ، و به شوهران اجازه می دهد همیشه به راحتی با او ارتباط برقرار کنند.
اما آیا پسر عمویم این کار را نمی کند؟!
ممکن است برای لحظه ای فکر کنید که مراحل مشاوره ای که گفتیم با مشاور معمولی که معمولاً از والدین یا اقوام و به صورت رایگان به آن مراجعه می کنیم دور نیست ! در خانه سعی می کند علل مشکل را تجزیه و تحلیل و درک کند، سپس راه حل را از دیدگاه خود به شما ارائه می دهد و روز بعد با شما تماس می گیرد تا بررسی کند که آیا همسرتان حمام را تمیز کرده است یا خیر؟!
مراحلی که پسر عمو، دوست یا اقوام شما در ارائه مشاوره طی کرده است مانند مراحل مشاوره تخصصی است، اما در تفکر همه ما به همین صورت است (تحلیل، برنامه ریزی، پیگیری و ارزیابی) اما شما باید به یاد داشته باشید که مشاور روابط زناشویی اصالتاً یک مددکار اجتماعی یا متخصص روانشناسی است، به این معنا که در مورد اسرار روح انسان و روش های کشف و مقابله با اسرار آن بسیار بیشتر از آنچه پسرعمو می داند می داند، بنابراین مشاور روابط زناشویی. کسی که این حرفه را زیر پا بگذارد تا حد امکان به یک فرد عادی که مجوز فعالیت مشاوره را گرفته است نزدیک است!
آیا مشاوره زناشویی موثر است؟
و اینجا لنگر اسب است آیا مشاوره زناشویی راه حل های واقعی ارائه می دهد؟ آیا واقعاً یک مشاور زناشویی میتواند چیزهایی را که زوجین نداشتند را کشف کند؟ آیا او قادر به غلبه بر موانع و حل اختلافات طولانی مدت خواهد بود؟
این به طیف وسیعی از عوامل ذهنی و عینی مربوط می شود، مانند هدف زن و شوهر از مراجعه به مشاور زناشویی. یا واقعا به دنبال راه حل هستید؟ یا فکر می کنید اصل انسداد را دنبال می کنید که «مشاور را عیادت کردیم و فایده ای نداشت»؟
این به انعطاف پذیری شما نیز مربوط ، زیرا توصیه هایی که مشاور روانشناسی ارائه می دهد ممکن است تا حد زیادی با آنچه شریک زندگی سال ها از شما می خواهد سازگار باشد.
توافق همسران برای مشاوره یا عدم مشاوره نیز علاوه بر توانایی آنها در پایبندی به برنامه ها و ایجاد یک روال جدید، نقش مهمی در اثربخشی آن دارد.
مطمئناً خود مشاور بیشترین نقش را در تبدیل مشاوره زناشویی به تجربه ای مؤثر دارد که زوجین را به سمت راه حل هدایت می کند. هر چه مشاوره موثرتر باشد.
اگر یکی از زوجین با اکراه به مشاوره مراجعه کرده باشد و بخواهد جلوی بهانه ها را بگیرد و از سختی فکر، عدم انعطاف و عدم تعهد رنج می برد، قرار است مشاور زناشویی نقش یک روان درمانگر را ایفا کند. متقاعد کردن زن یا شوهر به مؤثر بودن مشاوره قبل از ارائه آن و رسیدگی به مشکلات شخصی هر یک از همسران به طور جداگانه، مانند آموزش مهارت های تفکر انعطاف پذیر، بیرون راندن افکار منفی از سر و کمک به او برای بیشتر بودن. برای راه حل ها باز است
چه زمانی از مشاوره ازدواج خودداری کنیم؟
به طور خلاصه، چهار موقعیت اصلی وجود دارد که در آنها باید از مشاوره زناشویی خودداری کنید. کدام:
1- اگر از قبل فکر می کنید که مشمول تسلیم هستید یا بدون تحلیل و فکر کردن توصیه را اجرا می کنید یا انعطاف کافی برای اجرای خوب دستورالعمل ها را ندارید، توصیه دستور نیست. که باید اجرا شوند، بلکه ایدههایی که باید با میل و میل خود تحلیل، بحث و اجرا شوند.
2- اگر طرف مقابل از گرفتن مشاوره زناشویی به تنهایی یا با او یا هر نوع مشاوره ای خودداری کرد و معتقد بود که با مراجعه به مشاور حریم زناشویی را زیر پا می گذارید و اگر مشاور زناشویی حرفه ای است باید به شما مشاوره دهد. به خواسته شریک زندگی خود احترام بگذارید. یا او را از ایده گرفتن مشاوره متقاعد می کنید یا خودتان به دنبال راه حل می گردید و عاقلانه نیست که به مشاور زناشویی مراجعه کنید تا به او بگویید که شریک زندگی ما مراجعه به مشاور را نقض حریم خصوصی می داند. و فاش کردن رازهای زندگی زناشویی!
3- وقتی احساس می کنید که مشاوره زناشویی بر زندگی و روابط زناشویی شما تأثیر منفی می گذارد، چه به دلیل توصیه های اشتباه، به کارگیری نادرست توصیه ها، عدم پذیرش تغییرات جدید توسط طرف مقابل و یا ناتوانی مشاور در درک و تجزیه و تحلیل مشکل، که باعث می شود. هر چقدر هم که ساده باشد، پیچیده تر به نظر می رسند.
4- زمانی که احساس میکنید باجگیری یا کلاهبرداری توسط مشاور میگیرید، باید مطمئن شوید که به یک مشاور خبره مراجعه میکنید که دارای گواهیهای علمی است که صلاحیت ارائه مشاوره زناشویی را داشته باشد و در این زمینه شهرت خوبی داشته باشد. رشته.
راه حل های خود در مقابل مشاوره
بهترین چیزی که یک مشاور روابط زناشویی می تواند به شما بدهد، کلید یافتن راه حل ها به تنهایی است، توانایی زن و شوهر در حل مشکلات خود بی نظیر است و خود راه حل ها موثرترین و دراز مدت هستند.
حتی اگر مشاور روابط زناشویی مشاوره مستقیم یا دستورالعمل های روشن ارائه کند، هدف از آن باید توسعه مکانیسم تفکر و توسعه مهارت های شخصی در برخورد با همسر باشد، در غیر این صورت ارزشی نداشته و در اولین نوبت جدید فرو می ریزد. چرخش های بی پایان زندگی زناشویی
پس همیشه به راه حل های خود پایبند باشید و در درون خود و خانواده خود به دنبال پنجره های بسته ای باشید که نور از طریق آنها وارد شما می شود و مشاوره را برای تقویت مهارت خود در حل مشکلات زناشویی هدف قرار دهید، منتظر یک دستور پخت و پز آماده نباشید و قبولش نکن
... اونایی که میگن رابطه زناشویی رو می شه به خونه تشبیه کرد باور نکنید.اگر دیوارهایش فرسوده شد حتما باید متخصص ساختمان صدا کرد!رابطه زناشویی را به هیچ چیز نمی توان تشبیه کرد و فقط شوهران می توانند از نو بسازند. دیوارهای آنها و مقابله با مشکلات آنها و مشاوره زناشویی یک مشاوره روانشناسی است که بر جنبه مربوط به ازدواج تمرکز دارد، سعی می کند تجربیات و مکانیسم های جدیدی را در اختیار شما قرار دهد که بتوانید آنها را به خانه خود بازگردانید تا به تنهایی مسئولیت تعمیر را بر عهده بگیرید. بنابراین، مشاور را «زناشویی درمانگر» نمی نامند، بلکه مشاور نامیده می شود.
مشاوره ازدواج